Orylag Fur Coat

Orylag Fur Coat

În vremea pentru frumusețe și costul scăzut al blănurilor, producătorii de articole de îmbrăcăminte superioară merg mai departe. Cei care nu doresc să cheltuiască bani pe nurcă sau chinchilla, dar doresc să cumpere un produs din blană naturală, magazinele oferă blănuri din Oriylag.

Ce este această blană

Orilag este un iepure special creat pentru o blană frumoasă care arată ca un chinchilla. A apărut în anii 80 ca urmare a unei selecții atent selecționate din rasa de iepure Rex. Cei mai buni crescători de ferme din Franța au lucrat la Orilag. În consecință, pe piață au apărut pe piață produse de blană cu blană densă și moale, care sunt ieftine și durabile. Designerii au apreciat-o rapid și au început să se folosească în producția de masă.

Caracteristici și beneficii

Particularitatea orylagului în forma sa luxoasă și costul redus. Pantofii regale de blană de iepure stralucesc, blana este groasă și matasoasă, moale, dar densă. Orylag haina arata ca un chinchilla sau veveriță din Siberia. Ordinii iepuri au villus fur de diferite lungimi. Orilag are același pui de somn 2 cm. Datorită acestui lucru, blana și are o rezistență mare la uzură.

Culoarea naturală a stratului de orylag este cenușă (cenușă cenușie) maro-roșie (castor) și gri-alb (chinchilla). Dar, ca și alte blănuri, acest soi este frumos pictat, astfel încât să puteți alege un produs pentru fiecare gust.

Producătorii susțin că stratul Orilage este foarte cald datorită densității blănii. În ea vă veți simți confortabil și în frig extrem. Un alt plus este faptul că piei de iepure sunt destul de mari în comparație cu chinchilla, astfel încât numărul de cusaturi pe produs este mult mai mic.

O blană reală de blană de iepure este un lucru foarte bun. Dacă aveți grijă cu atenție după ea, ea vă poate servi până la 6 sezoane. Îngrijirea se reduce la curățarea uscată și la uscarea completă după umectare.

Tendințe de modă

Toate tendințele modei se aplică la blănurile din orylag. Furul unui iepure regal se dă perfect culorilor, iar modelele sunt prezentate în cele mai variate opțiuni. Combinație de contrast contrastante, de tonuri de lumină și întuneric, care imită înflorirea insignei.

Originalul blana originala, imita blana de chinchilla, ramane neschimbata. deoarece orilag a fost crescut pentru a arata ca blanuri scumpe. Dacă alegeți un astfel de lucru, puteți fi siguri că foarte puțini oameni își vor da seama ce purtați.

Fetele tinere pot pune accent pe individualitatea lor cu culori strălucitoare, roșii, portocalii și alte culori de blănuri. În aceste culori sunt prezentate modele cu mâneci și coliere nestandard.

Cum sa alegi si ce sa poarte

Pentru a nu fi dezamăgit de stratul de orylag, trebuie să vă gândiți cu atenție la cumpărarea acestuia. Uită-te la blană, ar trebui să fie netedă, netedă și strălucitoare. Agitați blana. În cazul în care este slab decorat, se va rumeni din greu. Degetele udeți, loviți produsul în direcții diferite și verificați dacă există scame pe ele. Dacă s-ar afla, atunci materia primă pentru blană era de slabă calitate, iar tehnologia fabricării a fost întreruptă.

Încercarea este un alt moment important în momentul cumpărării. Produsul trebuie să aibă exact dimensiunea dorită, altfel când o purtați, riscă să se transforme într-o pungă. Este ușor să înveți o blană de blană de la o orălag. Este suficient să ne amintim că pielea iepurelui francez este pătrată. Și nu puteți înșela, dovedind că țineți în mâinile dvs. o adevărată chinchilla, a cărei piei sunt dreptunghiulare.

Restul recomandărilor pentru selecție se referă la stilul produsului, care trebuie, de asemenea, să fie selectat pe figură.

opinii

Blănurile de blană ale clienților Orialag sunt la început tratate cu suspiciune. Mai întâi de toate, pentru că înțeleg greșit cine este orilagul. Cu toate acestea, cei care decid să cumpere un produs dintr-o blană ușoară și pufoasă a unui iepure francez, sunt mai des mulțumiți decât nu. Arată foarte frumos, plăcut la atingere.

Este adevărat, mulți oameni încă mai au preocupări cu privire la durata de viață a blănii de blană orylag. La urma urmei, blana de iepure devine rapid mai subțire. Dar, conform tabelului de uzură, blana orylag este mai mare decât blana de chinchilla. În plus, trebuie să înțelegeți că, după ce ați cumpărat un produs de nurcă non-durabil și costă de mai multe ori mai puțin. Și pentru prețul său de 3-6 sezoane sezoane este destul de un timp decent.

Există o opinie că orilag varsă puternic și lasă haine de lână pe haine. Pentru a evita acest lucru, ar trebui să fiți atenți la cumpărare. Cei care s-au confruntat cu această problemă ar putea cumpăra pur și simplu un produs de calitate slabă, slab prelucrat și lustruit.

Pentru ca acest necaz să nu vi se întâmple, aveți grijă atunci când cumpărați o blană de blană de la orylag și verificați-o "fără a pleca de la casa de marcat", chiar dacă blana nu urcă. Pentru asta trageți-l și asigurați-vă că nu există nici o bucată de lână în mână.

Imagini elegante

  • Cel mai bun dintre toate, o blană de blană din orylag arată în combinație cu o fustă sau o rochie. Toci înalte completează aspectul unei femei superbe.

  • O haină lungă de blană ascunde restul hainelor, dar nu interferează cu demonstrarea picioarelor, așa că vă cere să alegeți cizme scurte pentru ea.

  • Femeile de modă reușesc să combine haina de blană chiar și cu pantofi de gimnastică. Imaginea este ușoară și relaxată.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze