Arctic Fox Fur Coat

Arctic Fox Fur Coat

Înainte de a cumpăra de la orice femeie, se pune întrebarea cum să alegeți o blană. Mink, sable, coypu, vulpe arctic sau altă blană? Aceasta este o chestiune nu numai a esteticii și a prețului, ci și a caracterului practic. Pentru a alege o haină de blană care să îndeplinească toți parametrii, trebuie să înțelegeți care sunt calitățile din blană pentru dvs.

Caracteristici și beneficii

Produsele Sable sunt considerate printre cele mai costisitoare dintre toate produsele de blană de pe piață. Această blană arată foarte elegantă, deci costă o mulțime de bani. Astfel de blănuri, din nefericire, pot permite câteva fete și femei. Din acest motiv, astăzi produsele cele mai populare sunt cele fabricate din blănuri mai ieftine, dar foarte asemănătoare cu cele sate.

Arcurile de vulpe vulcanice vin în diferite desene, dar una dintre cele mai frumoase și mai valoroase este considerată a fi cea realizată sub sable. Apariția fără cusur este, probabil, principalul avantaj al acestui strat de blană pe blănuri sub blană de alte blănuri.

Această opțiune este destul de economică, deoarece prețul pentru un astfel de produs este mult mai mic decât cel pe care producătorii îl cer pentru blănuri naturale de sămânță. O altă caracteristică a acestui strat este rezistența la uzură. Poate dura un an dacă este folosit și depozitat corespunzător.

Cum sa alegi

Nu toate blănurile de vulpe fabricate din sable îndeplinesc toate standardele de calitate. Pentru a înțelege care dintre ele este de cea mai înaltă calitate, experții oferă câteva sfaturi despre care puteți distinge o blană de calitate:

 • Atingerea unei blănuri se simte ca atingerea unei catifea.
 • Un strat de îmbrăcăminte bună nu se rupe atunci când este atins și ușor furnică.
 • Cusăturile de pe blană nu sunt vizibile, iar andocarea blănii este foarte netedă și moale, astfel încât proprietarul să o poarte confortabil.
 • În plus, trebuie să acordați întotdeauna atenție prețului: un strat de bună calitate va fi costisitor. Nu ar trebui să alegeți modele la cel mai mic preț - o astfel de blană este puțin probabil să vă mulțumească mai mult de un sezon.
 • Nu ezitați să solicitați certificatului de asistență pentru vânzări calitatea produsului.

Nu uitați că este important să tratați alegerea unui strat de blană nu numai din punct de vedere al calității, ci și dintr-o poziție practică. Astfel, de exemplu, iubitorii de mașini nu ar trebui să cumpere blănuri de lungime midi și maxi, deoarece acest lucru amenință să ștergeți rapid produsele pe scaunul auto.

Tendințe de modă

Stilistii recomanda selectarea produselor din vulpe arctic sub nuante naturale sable. Acest lucru se datorează faptului că un astfel de strat va arăta cel mai elegant în ceea ce privește uzura obișnuită. Cu toate acestea, o asemenea blană nu este ieftină pentru a vă permite să fii lacomi pentru blănurile pe care designerii le demonstrează în colecțiile lor "pline".

Moda de azi este strâns legată de naturalețea, dar îi place și fanii de tot cu tendințe neobișnuite și "un sezon". În acest sezon, în plus față de clasice, vor fi blănuri relevante de albastru moale, nuante verzi, precum și culori bardo.

Dacă vorbim despre stiluri, atunci cele mai elegante și populare astăzi sunt blănuri drepte de blănuri de "midi" și "mini" lungime - pentru auto-doamnă, precum și așa numitele "blănuri" de lungime "maxi".

Ce să purtați

Arcurile de blană vin în diferite lungimi, dar, după cum sa menționat mai sus, lungimea cea mai populară astăzi (și, probabil, din cauza practicabilității sale) este midi-ul. Aceste straturi pot fi purtate în diferite variante și aceste modele sunt în general considerate a fi universale. Ele pot fi purtate atât cu pantaloni, cât și cu fuste drepte. Acesta este motivul pentru care este mai ușor să spuneți ce să nu purtați cu acest produs decât să listați cu ce vă puteți combina cu ușurință.

Deci, nu este recomandabil să combinați blănuri de vulpe cu blană cu următoarele articole de îmbrăcăminte:

 • Fuste falsificate și blugi din clopot
 • Pantaloni clasici drepți
 • Rochii pe podea

În ceea ce privește pantofii, piele de căprioară ar fi o opțiune ideală pentru o blană de blană inteligentă sub o sable. Bocanci și cizme înalte, cizme - aceasta este o opțiune excelentă pentru o blană, atât mediu, cât și mini și maxi.

opinii

După cum știți, câți oameni, atât de multe opinii. Cu toate acestea, cei care poarta un strat de vulpe arctic pentru sable bine facute spun ca este foarte practic. Datorită procesării corecte, stratul de blană nu se șterge mult timp și își păstrează aspectul original pentru o lungă perioadă de timp.

Desigur, o blană de blană are nevoie de puțină grijă. Trebuie curățată și pieptănată. Există, de asemenea, mai multe limitări grave care se referă la depozitarea unei blănuri. De exemplu, o haină de blană nu trebuie expusă la lumina puternică a soarelui și depozitată într-o încăpere prea caldă, este de asemenea strict interzis să o îndoiți și, de asemenea, ar trebui să stea întotdeauna pe umerase.

Cei care poartă haina de blană de vulpe pentru mai mult de un sezon, notează că blana își pierde aspectul remarcabil cu timpul - sablele naturale sunt purtate mult mai mult. Dar, în același timp, proprietarii de blănuri se remarcă pe bună dreptate că calitatea corespunde politicii de prețuri.

Imagini elegante

În lumea blănurilor apar în mod constant imagini la modă, care se formează prin adăugarea accesoriilor lor. În acest sezon există mănuși din piele lungi și eșarfe moi cașmir.

 • Pielea în combinație cu blănurile arată întotdeauna elegantă și frumoasă, mai ales dacă blana însăși este făcută într-o culoare naturală de ciocolată maro. Pentru blănuri cu mâneci scurte, modelele lungi de mănuși sunt perfecte, deoarece arată incredibil de feminin și elegant. Puteți să le adăugați la o pungă din piele voluminoasă și la pantaloni din materiale similare.

În ceea ce privește eșarfe, în prezent, nuanțele clasice de culori întunecate sau neutre sunt la modă. Ciocolata blanda, verdeata adanca, gri cu ornament, albastru pal sau roz vor completa cu usurinta aspectul.

 • De exemplu, o haină de blană va arăta grozav în plus față de o eșarfă gri deschis pentru a se potrivi cu pantalonii. O mână mică de culoare închisă și cizmele finalizează perfect imaginea.
 • De asemenea, o blană de blană de vulpe sub sable poate, de asemenea, să completeze în mod eficient o imagine de afaceri. În vreme rece, este ușor să o aruncați peste un costum de pantaloni închis la culoare, care constă din pantaloni îngustați și o vestă în plus față de o cămașă de culoare deschisă. Va fi o imagine strictă, dar în același timp destul de feminină.
Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze