A scos Nutria Coat

A scos Nutria Coat

În arsenalul femeilor care aderă la tendințele modei, lucrurile extraordinare sunt întotdeauna prezente. Punctul culminant al unei dulapuri de iarnă poate fi o blană de blană realizată din frișcă tăiată. Modelele stilate și sofisticate ale acestor blănuri vor fi mulțumite cu un preț plăcut și o calitate excelentă. Într-un strat de blană de nutria tăiat, poți să te uiți atât elegant și elegant, cât mai confortabil.

Nutria, a cărei blană este folosită, se referă la animale care petrec aproape jumătate din viața lor în apă. Habitatul lor natural a fost inițial Argentina, de unde au început să se răspândească aceste animale. Astăzi, există un număr mare de ferme situate în întreaga lume, pe care nutria sunt cultivate pentru diferite specii care au o varietate de culori.

Caracteristici și beneficii

Îmbrăcămintea tăiată are propriile particularități în prelucrarea blănurilor. Există mai multe moduri de a tăia: uniforme, buclat și trucuri de model. În funcție de tipul de produs cu tunsoare, se obține un aspect complet diferit.

subtilitățile

 • Blana naturală de nutria nu se teme de umiditate, o confirmare a acestui fapt poate fi stilul de viață al acestui animal, ceea ce este imposibil fără un rezervor.
 • Prin achiziționarea unei astfel de blănuri, pacienții cu alergie nu își pot face griji că pot provoca o recidivă a bolii.
 • Produsele din blană - cel mai bun apărător împotriva hipotermiei, deci ar trebui să faceți o alegere în favoarea sa atunci când alegeți îmbrăcămintea exterioară.
 • Cu o forfecare deosebita si lustruire, blana nutria poate arata foarte scumpa spre exterior, fara diferente semnificative fata de nurca.

Tendințe de modă

Datorită faptului că în timpul forfecării blana este modificată, mai multe blănuri pot fi cusute din ea.

Modelul lung este relevant pe tot parcursul sezonului de iarnă, ideal pentru orice tip de figură.

O blană mai scurtă (până la genunchi) va atrage femeile care duc un stil de viață activ. Într-o șosete mai puțin capricioasă decât un model mai lung.

O blană scurtă (autolady) va avea un loc demn în garderoba celor care petrec mult timp în spatele volanului unei mașini sau preferă lucruri de o asemenea lungime.

Fur-poncho diversifică dulapul fanilor acestui model. Având o tăietură specială, adăugați note elegante imaginii unei persoane romantice.

Modele mari

Proprietarii de forme magnifice ar trebui să acorde atenție modelelor de blănuri de la nutria tăiată. Furul tăiat este ideal pentru caracteristicile figurilor. Datorită scurgerii părului spinos, blana nu va adăuga vizual volum la doamnele pline, dând astfel plăcere estetică.

Unele trucuri vor ajuta femeile cu o figură nestandardă să creeze imagini complet echilibrate și armonioase.

nuanțe

 • Proprietarii de sani mari, burtă și picioare relativ subțiri se potrivesc modele de siluetă dreaptă, cu un minim de detalii. Poate o ușoară expansiune în partea de jos a produsului.
 • Doamnelor, ale caror solduri sunt suficient de mari in comparatie cu partea superioara a corpului, pot alege modele care sunt usor luminate la baza, au o gluga sau un guler, ale caror dimensiuni sunt alese in functie de preferintele personale.
 • Dacă cifra seamănă cu o clepsidră, ea se potrivește modelului montat, pentru că meritele trebuie accentuate și nu ascunse.

Cum sa alegi

Cumpărați un strat de blană din nutria tăiată, obțineți atât produse de înaltă calitate, cât și practice, la un preț accesibil. Ca și alte produse, o blană de blană are o serie de caracteristici pe care trebuie să le acordați atenție la cumpărare.

Sfaturi

 • Mai întâi de toate, ar trebui să acordați atenție calității blănii, să atingeți-o, să verificați dacă aceasta este înrăutățită.
 • De asemenea, trebuie să verificați cusăturile în articulațiile pielii. În afara, acestea nu ar trebui să fie vizibile, creând aspectul unei rețele solide. Partea catifelată în produse de calitate ar trebui să fie accesibilă, pentru care căptușeala nu este cusută complet.
 • Mirosul de blană nu trebuie să fie neplăcut. Dacă primiți o blană de blană cu un miros foarte puțin bun - nu trebuie să o optați, cu timpul acesta va crește doar. Prezența unui astfel de miros nu indică o îmbrăcăminte de calitate a pieilor.
 • Asigurarea calității poate face cumpărarea blănurilor în magazinul companiei.
 • Nu neglijați informațiile indicate pe eticheta produsului, cu grija potrivită, care vă va servi foarte mult timp.

Ce să purtați

Modelele lungi sunt perfect combinate cu fuste și rochii, dar trebuie remarcat faptul că lungimea tivului nu trebuie să depășească lungimea stratului de blană.

Modele de lungime medie arata bine cu pantaloni subtire, poti purta o fusta pentru genunchi.

O haină de blană scurtă de nutria tăiată este bine purtată într-un ansamblu cu pantaloni.

Articolele pentru acoperirea capului cu produse de blană sunt preferate fie din blană, fie din alte materiale dense. Ar fi ridicol să privim pălăria stilului sportiv.

Pantofi pentru un blana de blana ar trebui să fie selectate pe călcâi, în cazul prezenței platformei - principalul lucru nu este să-l exagerați. Este mai bine să alegeți pantofi din materiale naturale: piele, suede, nubucă. Merită să evitați modelele cu catarame mari și decorațiuni atrăgătoare.

Pungile mari fabricate din materiale naturale vor fi combinate efectiv cu un strat de blană. Sunt preferate modelele elegante.

opinii

Cele mai multe feedback de la clienți sunt pozitive. Un factor plăcut este prețul destul de mic al unui strat, acceptabil pentru o gamă largă de cumpărători. De asemenea, mulți sunt mulțumiți de calitatea, greutatea relativ scăzută a produsului finit. Aspectul plăcut al unei blănuri de la nunta tăiată inspiră multe modele de modă pentru a crea un aspect nou.

Imagini elegante

Posibilitatea de prelucrare a blănii cu o tunsoare, și cu diferite, face posibilă crearea unui număr imens de modele, diferite în structură și aspect. Liniile geometrice tăiate pe panza de blană arata foarte interesant.

În cazul în care blana este lustruită, putem, la prima vedere, să nu recunoaștem animalul de care aparținea această blană. Deci, se pare că blana este foarte asemănătoare cu cea mai scumpă nurcă.

Furca nutria pare extraordinară - o pisică polineziană, o blană de blană cu dungi taiate ca o căptușeală pe fundul produsului, o blană de blană de zăpadă albă.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze