Îmbrăcăminte de piele de pământ

Îmbrăcăminte de piele de pământ

Caracteristici și beneficii

Marmotul de blană a fost folosit pentru blănuri încă în Rusia. Nu au fost cusute doar haine de blană, ci și hainele au fost tăiate și pălării au fost cusute. În prezent, femeile de modă aleg această blană datorită faptului că arată foarte feminin și blând și, în același timp, scumpă.

Din moment ce animalul se află în zone mai calde, acesta este motivul pentru care straturile din acesta sunt mai puțin ușoare decât de la nurcă. Uneori au cumpărat o astfel de blană de blănuri de-sezon și vremea nu mai rece decât -10. Acum, producătorii oferă nu doar opțiuni investite potrivite pentru toamnă și primăvară, dar și modele mai încălzite care pot rezista la o frig destul de bună, până la aproximativ -20.

Această blană este potrivită pentru cei cărora le place să își schimbe frecvent garderoba, dar în același timp iubește calitatea și economisesc bani.

Soiuri de blană

Marmotul de blană, precum și densitatea și culoarea sa sunt complet diferite și depind de habitat.

American marmot, care are o culoare maro-roșcat și mai probabil chiar roșiatic. Această blană este caracterizată de un greu puțin perceptibil. Bărbații lui depind de vârsta lemnului. În cazul în care groundhog este tânăr, atunci blana lui va fi mai întunecată.

Blackfoot marmot. Locuiește în Siberia de Est. Blana este întunecată în culori în principal pe spate, iar pe burtă este maro auriu. Blana este moale și lungă, blana este mai groasă și are o culoare cărămizie.

Marmotul alpine are culori diferite și negru și roșu și maro deschis, dar mai des greu. Pardoselile lui sunt ușor ondulate.

Marmotul din Vancouver este o specie pe cale de dispariție. Culoarea acestui paragat are diverse variații de debit și debit. Poate fi atât negru, cât și maro, și poate avea dungi albe, în funcție de animalul însuși.

Un marmot cu păr brun a crescut în blană de castan. Severitatea poate fi complet diferită.

Alaskan marmot gri. Are o haină scurtă. Marmotul cu coadă lungă are o culoare roșie bogată. Are lână grosieră.

Olimp maro maro. Blana lui nu este solidă și are o intensitate diferită a culorii. Există pată albă.

Modele populare

Un model popular de blană este o blană de trapez. Se întâmplă că este dificil să o alegi și merită să iei în considerare particularitățile figurii tale atunci când alegi o astfel de blană.

Trapeza are mai multe soiuri și depinde de lungimea produsului și tăiat. Dacă vă gândiți să cumpărați o blană trapezoidală cu o glugă și o lungime a genunchiului sau puțin mai mare, acest model nu este în mod evident potrivit pentru fetele scurte și fragile. Fetele miniatură vor arăta chiar mai mici și vor arăta că te-ai înecat în ea. Dar forma trapezoidală și lungimea scurtă vor fi cele mai multe. Trapeza nu ar trebui să fie foarte largă.

Pantalonii de blană lungi din trapez se potrivesc cu două piese strânse și ajută la ascunderea kilogramelor suplimentare și a defectelor de figura.

Dacă aveți o blană scurtă sub formă de trapez, atunci se va observa doar mai aproape de partea de jos a tivului. De asemenea, o blana scurta este potrivita pentru fete inalte cu parametrii normali si picioare lungi.

De asemenea, modelele populare în plus față de hainele de blană trapeze sunt blănuri de marmotă mongolă și marmotă forfecată. Ele vă vor oferi eleganță și frumusețe și este mult mai ușor să le alegeți, principalul lucru este să vă bazați pe trăsăturile personajului și pe tăietura blănii.

Modele mari

O haină de blană de marmot, precum și o haină de nurcă va fi alegerea perfectă pentru o fată plină. De asemenea, o opțiune bună pentru fetele cu forme curbate ar fi o haină de blană realizată din pui de somn scurt, tăiat drept și croitorie simplă fără detalii inutile. O astfel de blană va arăta foarte frumoasă și elegantă, și nu vă va strica figura, ci doar să subliniați demnitatea.

Dacă aveți o figură de clepsidră, atunci o blană de blană tăiată drept va arăta frumoasă. Principalul lucru este că blana era ușor liberă și nu împiedica mișcarea.

Culori moderne

Marmotul de blană trece adesea prin procesul de vopsire și poate da orice culoare și umbră. Desigur, culorile mai luminoase sunt acum la vârful popularității, dar fetele încă mai doresc culori amuzante, de aceea puteți găsi adesea blănuri de burgund și roșu.

Groundhog blana este adesea încercat pentru a da o culoare mai inchisa, asa ca arata natural. Culoarea închisă este nobilă și luxoasă, motiv pentru care asemenea straturi vor părea avantajoase. De aceea producătorii de culori deschise încearcă să ofere o nuanță mai închisă. Culorile clasice rămân, de asemenea, negru, maro închis, culori roșiatice, deoarece sunt naturale. Sunt perfecte pentru orice îmbrăcăminte și vor arăta foarte frumoase.

Cu toate acestea, este demn de remarcat faptul că, dacă doriți să creați impresia că aveți un strat de nurcă, este mai bine să folosiți blană închisă. O astfel de haină de blană va arăta foarte costisitoare și elegantă și va da impresia că haina de blană pe care o îmbrăcați este foarte costisitoare.

Cum sa alegi

Pentru a alege o blană bună de blană dintr-un lemn de lemn este necesar înainte de cumpărare pentru a inspecta blana de blana în sine. O blană de blană cu blană de calitate inferioară și slabă va servi foarte puțin și își va pierde rapid aspectul. Datorită faptului că firele de păr vor cădea în mod constant, se poate forma plesheny.

Mai întâi, testați produsul și dacă părul sau puful de lumină rămân în mâinile dvs., acest lucru indică faptul că tehnologia a fost întreruptă.

În al doilea rând, o blană bună de blană ar trebui să aibă un pui de somn într-o direcție. Și în al treilea rând, când scuturați o blană, ar trebui să existe o ușoară frecare. Aceasta înseamnă că produsul este bun. Adesea, blana este vopsită, deci este necesar să verificați calitatea colorării. Puteți verifica acest lucru cu o ștergere umedă. Petreceți-i o blană și dacă este doar puțin vopsea pe șervețel, este mai bine să refuzați să o cumpărați.

De asemenea, un criteriu important, atunci când alegeți un strat de blană, este densitatea blănii. Verificați înainte de a cumpăra locurile în care blănurile se freacă cel mai mult. Rețineți că densitatea blănii în aceste locuri trebuie să fie aceeași ca și în tot stratul.

Nu uitați să simțiți partea interioară a stratului, sau mai degrabă cusăturile. Ar trebui să fie destul de subțiri, dar vizibile.

Ce să purtați

Marmotul de blană pare destul de frumos și scump, deoarece are o asemănare cu nurca. Un strat de blană decupat dintr-o astfel de blană va fi bine luat în considerare cu rochii de seară, de exemplu: o rochie lungă, tocuri înalte. Blana de blană va completa o astfel de îmbrăcăminte.

În stilul de zi cu zi, modelele scurte merg bine cu blugi. Dacă modelul este demi-sezon, atunci poți purta în siguranță blugi ripți. Dacă adăugați un pulover sau o bluză la această imagine, cizme glezne cu tocuri, o pungă voluminoasă și o eșarfă ușoară, veți crea o imagine a orașului.

Puteți purta acest strat cu pantaloni. Dacă blana de blană are o tăietură dreaptă și lungimea până la șolduri sau chiar deasupra pantalonilor, puteți să luați cele mari. Aceste haine nu trebuie să poarte tocuri. Supliment este o pungă cu mânere și beret ușor.

Dacă modelul dvs. este o blană de blană la genunchi, atunci acesta va arăta bine cu fuste la modă la genunchi. Această lungime de blană este universală și, prin urmare, orice fustă îi va potrivi. Adevărul este mai bine să uiți de fusta largă arsă. O fusta cu creion, o lalea si alte modele similare vor arata bine si armonioase.

Pentru o astfel de blană se potrivesc pantalonii sau blugi, dar din pantalonii care au flăcări pe șolduri ar trebui abandonați.

Recenzii clienți

Analizând recenziile hainelor de blană de marmot există multe recenzii pozitive. În primul rând, proprietarii unor astfel de haine sunt mulțumiți de preț. Nu este foarte costisitoare și arată costisitoare și elegantă. De asemenea, blană frumoasă și strălucitoare. Are o mare asemănare cu nurca și la prima vedere nu poți să-i spui pisicii de la nurcă. Blănurile sunt foarte ușoare și calde. Ele sunt mai ușoare decât hainele Mouton și sunt mult mai plăcute organismului și nu împiedică mișcarea. Printre alte lucruri, lemnul este purtat de mai multe sezoane cu îngrijire corespunzătoare.

Adevărat, o astfel de blană nu este pentru uzură permanentă, care este minusul ei, și dacă o purtați adesea, va dura doar un singur sezon.Acest strat este mai potrivit pentru fetele din spatele volanului, ceea ce este mai important decât aspectul, dar pentru a sta la stațiile de autobuz, acest strat nu va funcționa.

Imagini elegante

Imaginea cea mai confortabilă și mai elegantă va fi luată în considerare cu blugi și pantaloni. Această imagine este universală și potrivită pentru stilul de zi cu zi.

Jeansul ar trebui să fie mai întunecat sau mai ușor decât o blană. Nu ar trebui să fie alb sau albastru deschis. Mai bine să rămâi cu nuanțe întunecate. Alegerea pantofilor oprește alegerea ta pe cizmele din piele mari, cu sau fără călcâi. Pe partea de sus este mai bine să purtați un fel de bluză de nuanțe pastelate. Este mai bine să iei o mână mică cu mânere, dar în nici un caz cu un mâner lung. Evitați capacele. Imaginea va fi simplă, dar foarte elegantă.

Dacă doriți să faceți o frumoasă seară, atunci este mai bine să alegeți o blană scurtă de blană dintr-un paroh de culoare închisă. Geanta de mână trebuie să fie mică, cel mai bun ambreiaj. Puteți alege orice nuanțe de îmbrăcăminte, dar este mai bine să alegeți nuanțe întunecate, cum ar fi smarald, albastru închis, violet și alte culori similare, până la nuanțe închise de blănuri. Ele vor completa haina și arata foarte luxos. Nu uitați să purtați mai mult bijuterii chic cu pietre albe care vă vor permite să strălucească în lumina reflectoarelor.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze