Fusta de manton la modă cu glugă

Fusta de manton la modă cu glugă

În zilele noastre, dulapul tradițional de iarnă a încetat de mult să fie doar îmbrăcăminte care protejează de frig. O blană frumoasă din blană naturală este, în primul rând, o decorație deosebită a unei femei și un element important al modei moderne.

Imagini elegante

Datorită tehnologiei moderne de procesare, produsele de blană au devenit disponibile pentru majoritatea modelelor de modă. Astăzi, pentru a crea un aspect elegant de iarnă, nu este deloc necesar să cheltuiți sume fabuloase. O alternativă excelentă la produsele atât de populare, dar de departe ieftine, erau blănurile de pe o piele de oaie muton, care a suferit o fabricație specială.

Mulți designeri îl folosesc, oferind să privească blănurile, nu ca un simbol al luxului, ci ca un material universal pentru crearea de imagini ultramoderne. Aceste straturi sunt suficient de calde, pot fi purtate, au proprietăți estetice bune și sunt ideale pentru uzul zilnic.

O alegere excelentă pentru doamne practice va fi o blană de blană de mouton cu o glugă. Deoarece mutonul nu se teme de apă, acesta vă va proteja în siguranță atât în ​​ploaie, cât și în zăpadă grea. Hota este, de asemenea, capabilă să înlocuiască coșul tradițional și să vă păstreze părul.

Hood opțiuni de blană

Există adesea cazuri când fetele doresc totul la o dată și este dificil pentru ei să decidă asupra alegerii blănii. Pentru a nu vă pierdeți în acest soi, ar trebui să acordați atenție opțiunilor combinate - modele neobișnuite și atrăgătoare sunt obținute prin combinarea blănurilor de blană muton cu o glugă de vulpe de argint, vulpe arctică sau nurcă. Contrastul de blană catifelată și pantaloni pufos este folosit în mod generos de mulți designeri, deoarece jacheta chic a glugă sau manșetă este nu numai cel mai elegant, dar și un dispozitiv spectaculos.

  • Mink blană considerate universale. La fel ca și mutonul, se va potrivi cu orice vagare a vremii. Modelele cu această combinație arată perfect pe orice figură și se potrivesc aproape tuturor.
  • Combinația unui muton cu blănuri pufoase și de lungă durată arată foarte originală și foarte avantajoasă - de exemplu, cu o vulpe obișnuită sau negru-maro. Apelarea la astfel de modele plictisitoare nu ar risca nici un stilist.

Dacă în regiunea dvs. în perioada de iarnă există înghețuri până la -30, atunci combinația de blană de blană muton cu o glugă de vulpe polare va fi o alegere excelentă. Un astfel de produs de blană este ideal pentru a vă menține cald și a evidenția propria dvs. individualitate.

lungime

Înainte de a merge la magazin, ar trebui să decideți modelul pe care îl căutați - lung sau scurt. Pentru a alege lungimea corectă a produsului, trebuie să fiți ghidați de ceea ce purtați de obicei.

  • De exemplu, în transportul public și în condus, ar fi mai adecvat să scurtezi modelul - nu va rumă și nu va dispărea, iar stilul de afaceri, strict și ușor conservator va sublinia doar meritele mutonului.
  • Mantonurile sau hainele scurte vor arăta bine pe fetele subțiri și înalte. Astfel de modele, deschizând picioarele subțiri, arată perfect cu pantaloni sau blugi subțiri.
  • Un alt lucru - o haină lungă cu o glugă. Acest model se va potrivi unei fete cu orice parametri și va fi bine combinat cu orice haine. Mai ales merită să fiți atenți la modelele lungi pentru iubitorii de rochii și fuste, ceea ce le va permite să nu înghețe în timpul iernii.

Soluții colorante

Unul dintre avantajele indiscutabile ale mutonului este o modalitate ușoară de colorare, astfel încât să puteți crea imagini originale și non-triviale, transferând întreaga paletă de nuanțe sezoniere reale.

Produse deosebit de elegante și ecologice, cu aspect de hota în culori strălucitoare, care sunt rareori folosite în tendințele blănii.Toate nuanțele cântarelor de mare și violet-cireșe și chiar cele mai exotice culori de fructe și fructe de pădure sunt folosite cu încredere de către designeri de modă și designeri celebri.

De asemenea, textura moale și plăcută la atingere a moutonului este perfect accentuată de nuanțele pastelate delicate și neobișnuite pentru blănuri - violet, menta, roz și alb-portocaliu.

Pentru cei care preferă clasicele, toate nuanțele obișnuite ale mutonului negru, gri și alb sunt perfecte.

  1. De exemplu, într-un strat negru de cărbune, cu o glugă voluminoasă, vă puteți simți cu ușurință ca o adevărată regină.
  2. Și stratul de piele de oaie albă de zăpadă, cu modelul original tăiat, vă va sublinia perfect individualitatea.
  3. Puteți juca, de asemenea, pe contrast, ridicând o siluetă de mouton nobil gri-albastru, cu o glugă mai strălucitoare.

Este de remarcat faptul că produsele de nuanțe de lumină sunt perfecte pentru fetiță, în timp ce imaginea unei femei adulte este accentuată de modelele elegante realizate din muton maroniu sau negru. Bruneturi, este de dorit să alegeți nuanțe mai deschise de blană, respectiv blonde, mai întunecate.

Astăzi, o haină de blană nu este mai degrabă o chestiune de statut, ci o modalitate de a-ți exprima propriul stil. Deci, cumpărarea unei blănuri de mantou cu o glugă este o soluție foarte bună și o varianta atractivă a unei rochii de blană.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze