Blănuri "Nika"

 Blănuri

Blănuri de blană au fost întotdeauna considerate un tip scump, de lux de îmbrăcăminte. Și dacă nu mai multe fete mai devreme, femeile își puteau permite să aibă un astfel de produs în dulapul de iarnă, acum a devenit mult mai ușor să cumpărați o blană.

Unde și cum să cumpărați o blană de înaltă calitate este o întrebare care îi interesează pe mulți dintre fanii produselor de blană. Experții de modă recomandă să cumpere produse de la fabrici dovedite.

Acestea includ fabrica "Nika" (Pyatigorsk). În fiecare an la curtea clienților săi, fabrica produce un număr imens de modele diferite, folosind blănuri de animale diferite.

caracteristici

O blană nu este un lux, ci o îmbrăcăminte frumoasă și caldă pentru bărbați și femei. Un astfel de citat poate fi comentat pe întreaga gamă de produse de la celebra fabrică din Pyatigorsk.

Blănuri, jachete, veste - tot ce-ți dorește inima și la prețuri rezonabile. Unul dintre cele mai populare stiluri este considerat a fi montat.

Silueta trapezoidală este potrivită pentru fete și femei cu orice tip de figură. În același timp, figura magnifică va obține contururi mai subțiri. Și harul va fi punctul culminant al întregului look de iarnă.

Astăzi, mulți au mașinile lor. Pentru pasionații de mașini pentru femei, fabrica a alocat o categorie specială - blănuri scurte (autoturisme auto). Într-o astfel de blană, va fi convenabil să conduci și să te simți confortabil și liber.

Liderul larg, dimensional, permite femeilor cu o figură nestandardă să aleagă ceva special pentru ei înșiși. Scurte blănuri sunt un stil la care merită să te uiți la frumusețile luxuriante. Scurte straturi și pantaloni, blugi vor crea un aspect elegant, de iarnă pentru fete și femei.

Opțiuni pentru blană

  • Blana de vulpe este o tinuta de blana pufoasa si frumoasa care a atras atentia. Colierele de vulpe erau considerate o decorație de lux pentru haine și jachete. Argintul vulpe sau vulpea rosie - aceste straturi sunt întotdeauna în preț, întotdeauna în mare cerere în rândul cumpărătorilor, realizând un aspect vizibil și atractiv, de iarnă.
  • Nurca. Mink blana hainele subliniaza statutul femeilor de succes, independente. Strălucirea gramadei fascinează cu frumusețea ei. Astăzi este un lux disponibil tuturor.
  • Blana de nutria are o grămadă elastică și are propriul farmec. Culorile diferite ale nutria, designerii creează adevărate capodopere ale produselor de blană.
  • Piele de oaie - piele, luată dintr-o oaie adultă. Frumusețea pardoselilor din piele de oaie este inferioară altor produse de blană, dar are un efect benefic asupra corpului uman. Medicina are mai mult de 20 de maladii, care sunt tratate cu ajutorul produselor termice din piele de oaie: acestea includ: reumatism, artrita, artroza, dureri de spate.

Mai multe opțiuni detaliate pentru blană pot fi explorate direct în magazinele din fabrica de mai sus.

Stiluri și modele populare

Transformarea stratului de blană. Opțiune care se va potrivi multor modele de modă. Arată grozav cu pantaloni și clasice de birou. Nu, nevoia de a vă abandona rochiile preferate.

Modă jachetă din piele de oaie potrivită pentru fete și femei de orice vârstă. Stilul direct al blănurilor este potrivit pentru orice îmbrăcăminte. Capota liberă este nu numai protecția împotriva vântului, ci și o decorare la modă. Asamblarea ascunsă modifică semnificativ aspectul produsului.

O haină de blană de la un muton este o ofertă pe care tot sexul corect nu o va putea refuza. Un model de lungime a genunchiului este infrumusetat cu mansete pufoase si o capota. Dimensiunea riglei este concepută pentru orice formă.

Scurta blana de blană de la Mouton - o opțiune din categoria "blănurilor scurte (avtoledi)". Decor "leoparzi" vă va permite să vă concentrați asupra persoanei voastre. Hota are un buton de fixare convenabil.

Culoarea perlei este întotdeauna la modă. Îmbrăcăminte lungă de blană de la Mouton cu un design interesant. Mânecile sunt decorate cu o nurcă încântătoare. Centura largă se va concentra pe talie subțire a amantei sale.

Eleganța produselor este vizibilă pentru toți.O blană cu blană deschisă, atrage atenția prin aspectul său incomparabil și combinația uimitoare a mai multor tipuri de blănuri. Imaginea gata este aproape gata. Pantofi Stiletto, blănuri la modă sau pălării tricotate, punga o va completa complet.

Mouton blana este decorată cu un volum, frumoasă vulpe de argint. Tăietura dreaptă va permite oricărei femei să se miște ușor și frumos. Cureaua lată este o altă încântătoare adăugire a produsului. Lungimea optimă a genunchiului vă permite să purtați cizme cu un tip diferit de călcâi. Cald și confortabil în orice vreme de vreme rea.

opinii

Acestea sunt cele care ajută cumpărătorii să cumpere produse de înaltă calitate din blănuri. Este întotdeauna plăcut să mergeți la magazin, înarmați cu anumite cunoștințe despre blănuri și produsele lor.

Fabrica în sine are un interes în produsele sale. Acest lucru va ajuta la corectarea defectelor din munca lor. Ce cred cumparatorii despre produsele fabricii "Nika".

  • Majoritatea consumatorilor au fost plăcut surprinși de prețurile produselor de blană. Multe modele pot fi achiziționate fără un plan de împrumut și de rambursare.
  • Calitatea și produsele de blană au fost la cel mai înalt nivel.
  • În magazinele de vânzare cu amănuntul întotdeauna în gama de produse din blănuri diferite: nurca, vulpe, piele de oaie și altele.

Multe femei visează la o blană. Visele trebuie să devină realitate. Fabrica "Nika" este întotdeauna fericită să ofere modelelor o varietate de modele pentru preț și stil. Consultanții magazinelor vor contribui cu siguranță la alegerea produsului.

Fabrica acceptă, de asemenea, comenzi pentru croirea individuală a blănurilor, jachetelor și vestelor. Acest serviciu este solicitat de mulți iubitori de produse din blană.

Întâlnirea de iarnă cu o haină de blană șic este o bună tradiție a multora din sexul echitabil.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze