Eco-haine "Doar eu"

Eco-blană Doar pe mine

Frumusețea blănii atrage toate fetele fără excepție. În plus, climatul aspru dictează propriile reguli de îmbrăcăminte în timpul iernii. Dar ce să facem dacă achiziționarea de blănuri naturale de înaltă calitate lovește portofelul? Acordați atenție blănurilor din blană artificială.

Despre marca

Compania care produce exclusiv produse din blană ecologică este marca Numai eu. Creșterea legăturilor strânse cu producătorii de blănuri ecologice în alte țări, marca "Numai eu" produce produse care îndeplinesc toate standardele europene de calitate, este în mod constant îmbunătățită și în fiecare an dovedește că blănurile artificiale nu sunt doar frumoase, ci și calde.

În ciuda dragostei puternice a poporului rus pentru blănurile naturale, în fiecare an, compania reușește să avanseze în continuare pe piața rusă. Magazinele și punctele de vânzare în 26 de orașe mărturisesc succesul pe această cale.

Caracteristici și beneficii

Blănuri de blană de la Doar eu diferă de concurenți:

  • căldură;
  • aspect;
  • comoditate;
  • stil.

Compania susține că în blănurile de marcă ale lor este mai cald decât în ​​blănuri naturale. Se întâmplă acest lucru, va întreba scepticul. Într-adevăr, se întâmplă. Și este vorba despre izolarea subțire și ușoară a noii generații Thinsulate. Trebuie spus că acest tip este adesea folosit atunci când se cuscă hainele pentru copii, astfel că proprietățile sale termice sunt controlate strict.

Încălzitorul de cea mai înaltă clasă este doar o parte atunci când creați un strat elegant de blană. Principalul lucru, ca și înainte, rămâne aspectul luxos al blănii, pentru care este iubit și venerat. Compania cumpără cele mai bune blănuri artificiale europene, însă există tipuri cu adevărat exclusive ale acestora. Deci, doar eu creez la partenerii săi blană pentru o nork nordic american, chinchilla și alte animale nobile.

Continuând să te gândești la proprietățile blănii perfecte, ar trebui să fie frumos, cald și, bineînțeles, confortabil. Stilul confortabil de blănuri și blănuri permite femeilor să nu simtă greutatea îmbrăcăminții exterioare. În plus, compania ia comenzi pentru croitorie individuală. Dacă măsurați o mie de stiluri și blănuri și decideți că blana nu este creată pentru dvs., puteți să vă întâlniți pur și simplu cu un specialist și să vedeți cât de frumoase sunt hainele de blană atunci când lungimea și volumul lor se potrivesc exact măsurătorilor dvs.

Vorbind despre stilul brandului, este imposibil să nu menționăm orientarea sa etică. Simți-mă doar pe o blană, putem fi mândri că niciun animal nu a suferit de dragul căldurii și frumuseții tale. Acest lucru este demn de atenție, astfel încât toate produsele au eco-accesorii moderne.

Tendințe de modă

Colecțiile noi de îmbrăcăminte de exterior sunt pline cu blănuri de nurcă. Ei bine, brandul Numai eu a luat notă de această tendință și a creat o gamă imensă de blănuri artificiale pentru acest animal. Albastru-albastru, maro, nord-american, perle, pestrițe, alb și negru a apărut în stiluri elegante de blănuri ecologice.

Dar nurca nu este singura tendință a acestui sezon. Astfel, chinchila luxoasă, ca și mai înainte, rămâne în visurile fashionistas, pentru că costul său depășește limitele. Nu totul este atât de trist. Pantofi de blana de lux realizati din blana ecologica sub soinca bej-alb si negru si alb din Doar Doamne, va aduce un aspect elegant in acest sezon.

Pentru fetele care iubesc textura țesăturii, designerii mărcii au prezentat blănurile de astrahane. Trebuie spus că această opțiune nu adaugă un volum suplimentar și se află exact pe figură.

Blănurile de blănuri sub sâmburi au devenit produse de pufos și foarte moale. Negru, gri și multicolor, îi încântă strălucirea și strălucirea.

Cu blană lungă sunt blănuri sub o vulpe. Modelele scurte și lungi de lux în acest sezon au devenit un element integrant al imaginii solemne.

În stiluri, Numai brandul meu acceptă soluții clasice. Produsele din noua colecție se disting printr-o tăietură dreaptă și adaptată. Cele mai multe modele vin cu o curea din piele ecologică.Opțiunile frumoase de seară au devenit modele de blănuri fără un guler.

opinii

Recenzile despre brandul "Only Me" sunt controversate. Și disputele se referă cel mai adesea la blană. Fetele care cunosc blana naturala la atingere si arata, noteaza diferentele cu eco-blana. Unii îl descriu ca fiind prea artificiali, în timp ce alții, dimpotrivă, notează stralucirea și aspectul plăcut.

Proprietarii mulțumiți de haine de blană Doar eu le cumpăr la puncte de vânzare cu amănuntul, unde aspectul lor și raportul preț-performanță sunt evaluate sever. Cumpărătorii magazinului online se confruntă din ce în ce mai mult cu discrepanța dintre dorit și real.

O varietate de stiluri îi plac clientilor brandului Numai eu. Modele care îndeplinesc toate tendințele modei, arată decent.

Fie că aveți încredere în răspunsuri - pentru a rezolva numai pentru cumpărători. Cu toate acestea, alegerea unei blănuri de blană ecologică nu necesită timp liber pentru inspecția preliminară, deoarece încercați-o singură, poate oferi o garanție de 100% pentru o achiziție reușită.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze