Strat de blană elegant din blană de vulpe

Strat de blană elegant din blană de vulpe

Iarna vine, și asta înseamnă că e timpul să te gândești la cumpărarea de îmbrăcăminte exterioară. Din fericire, jachetele voluminoase trec treptat din modă și sunt înlocuite cu produse de blană feminine. Este haina cruce care are talentul de a schimba drastic imaginea unei fete spre bine. Dacă doriți să arătați elegant și elegant în orice moment al anului, atunci acordați atenție acestui articol de îmbrăcăminte.

Caracteristici de blană și tăiate

Tăierea transversală este o haină de blană, care este cusută din benzi. Cu toate acestea, aceste părți nu sunt conectate într-un format vertical, ci într-unul orizontal. Această tăiere transformă incredibil produsul și îl face foarte elegant. Mulți oameni obțin secțiuni transversale datorită faptului că ele arată mult mai scumpe și mai eficiente decât blănurile făcute din piele solidă.

Ar trebui spus că un astfel de stil trage în mod evident figura unei fete, dar nu va salva doamne foarte pline. Pe ei transversal va arata incredibil de greoaie.

În ceea ce privește blana vulpei, ea se mândrește și cu o mulțime de virtuți. În primul rând, este o grămadă fantastică frumoasă, care arată foarte bogată. Părul său pufos are o culoare interesantă, iar densitatea lânii creează un volum magnific pentru o blană.

Acest animal trăiește în nord, astfel că temperaturile scăzute pentru vulpea arctică este un lucru obișnuit. Un astfel de climat a afectat densitatea și puterea blănii. El are un substrat foarte dens, care oferă rezistență excelentă la căldură. Se spune că aceste animale sunt capabile să reziste la temperaturi de până la -60 grade.

Un alt avantaj este că blănurile de vulpe sunt considerate una dintre cele mai rezistente la uzură. Îngrijirea adecvată vă va permite să purtați produsul timp de până la 12 sezoane. În plus, multe fete recomandă, după această perioadă, să le atribuiți restaurării. Se poate corecta dincolo de recunoaștere pentru puțini bani.

Culori moderne

Animalul pufos se schimbă de două ori pe an. În vara lui are o lână roșie cenușie și iarna albă. Cu toate acestea, reproducerea animalului și diverse modificări au făcut posibilă obținerea mai multor nuanțe. Ele pot fi nisip, argint și gri-albastru. Ar trebui să se spună că aceste culori de vulpe sunt cele mai solicitate.

În ceea ce privește produsele pictate, acestea sunt destul de comune. Acum cele mai moderne culori includ roz, albastru și bej palid. Aceste culori strălucitoare nu sunt considerate cele mai practice, dar își reîmprospătează incredibil proprietarul și fac imaginea mai luxoasă.

Pentru fetele moderne, culorile luminoase joacă un rol important. Îi place să stea în mijlocul mulțimii și să arate neobișnuit. Ei vor iubi blănuri de culoare verde închis, smarald și burgundă. În acest sezon, aceste nuanțe sunt cele mai de top.

Produsele negre, albe și gri pot fi atribuite în condiții de siguranță clasei neschimbate. Principalul lor avantaj este versatilitatea. Asemenea imbracaminte sunt mai usor de combinat cu haine de orice stil.

Trebuie spus că vopsirea chimică nu afectează blana de vulpe. Prin urmare, dacă doriți să cumpărați o blană de blană colorată, nu vă puteți îngrijora de calitatea produsului.

Modele și modele moderne

Linie dreaptă

Aceasta este una dintre cele mai populare și mai elegante coroane din acest sezon. Fusta de blana dreapta arata incredibil de succint si discret. Ea combină excelent cu toate stilurile și completează fiecare echipament. Acesta este un stil minunat pentru fete pline, deoarece linii clare sunt capabile să netezească silueta.

avtoledi

Este o haină scurtă de blană care nu se uzează pe scaunul mașinii. Nu este doar practic, ci și foarte convenabil. Acest model oferă libertate de mișcare și este mai puțin cald.A doua nuanță este foarte relevantă pentru interiorul mașinii încălzite.

Fără guler

Un strat de blană fără guler este considerat unul dintre cele mai elegante și practice. Nu este nimic inutil în ea, deci este mai ușor să o combinați cu diverse haine. În plus, blana nu va atinge fața care iubește să prăbușească nap cu fundație.

trapez

Stil foarte popular, care face blana de blană fără griji și feminin. Are un vârf strâns și o fundă ușor arsă care arată ca un trapez. Acest design va face apel la fetele tinere și chiar la cei care sunt îngrijorați de soldurile lor imperfecte.

Cu fulgere

Tricoul cu fermoar pare destul de interesant. Acest articol nu va fi iertat dacă produsul este scurt. Un astfel de sacou de blană se va combina perfect cu multe lucruri de zi cu zi.

combinate

Această opțiune înseamnă prezența mai multor tipuri de materiale în strat. Cel mai interesant lucru cu vulpea polară combină piele și piele de piele. Îi place să facă o centură, mâneci sau elemente individuale. Un astfel de design face lucrul mai original și mai eficient.

transformator

Foarte neobișnuit, dar cu blană incredibil de confortabilă. În el, pot fi atașate diverse elemente cu dispozitive speciale de fixare. Cel mai adesea, transformatoarele se pot transforma dintr-o haină lungă de blană într-una scurtă și dintr-o versiune închisă într-o vestă. Multe produse vă permit să realizați o capotă detașabilă.

Cum sa alegi

Trebuie să verificați complet blana pentru a vă asigura calitatea și fiabilitatea acesteia. Vulpea arctică are un strat subțire foarte dens și dens, care vă va încălzi iarna. Dacă nu este, atunci acest strat este fie de calitate falsă, fie de calitate scăzută. Apropo, un alt mod de a verifica un pui de somn este de a încerca să trageți câteva fire de păr dintr-un lucru. Dacă nu sunt supuși unei astfel de proceduri, atunci este foarte bună.

Trebuie spus că un produs bun va da un nucleu moale. Aceasta este pielea de pe spatele blanii, care ar trebui să fie foarte suplă și delicată.

Nu uitați să verificați cusăturile, fitingurile și moaleitatea grămezii. De asemenea, puteți efectua un alt experiment dacă vă îndoiți de fiabilitatea petelor. Luați un șervețel umed și rulați-l prin firele de păr. Dacă se va întoarce, este un semn foarte rău. Imaginați-vă ce se va întâmpla cu o astfel de blană în zăpadă.

În ceea ce privește stilul, totul depinde de capacitățile și gusturile tale financiare. Încercați să vă imaginați garderoba și înțelegeți care model se va combina perfect cu majoritatea lucrurilor. Și rețineți că unele produse vă pot ascunde defectele și le pot sublinia din contră.

Nu credeți că magazinul nu contează prea mult. Acum, există o mulțime de departamente care se laudă cu un preț scăzut și vinde falsuri. Prin urmare, cumpărați blănuri numai de la producători de renume și de încredere. Solicitați un certificat de calitate și card de garanție.

Adresați-vă prietenilor, de unde și-au cumpărat produsele de blană. Poate că oamenii vă vor sfătui ceva sau chiar vor împărți un card de reducere.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze