Curea - un accesoriu elegant pentru blănuri

Curea - un accesoriu elegant pentru blănuri

Schimbarea modă a dus la faptul că astăzi din ce în ce mai multe femei preferă îmbrăcămintea elegantă cu curele. În primul rând, se întâlnește pe deplin cu ultimele tendințe și, în al doilea rând, este posibil să se încălzească în acest fel, deoarece vântul rece nu va ajunge sub haine. În cele din urmă, centura vă va permite să formați o siluetă frumoasă. Dar ce opțiuni sunt sugerate?

materiale

Rămân în continuare în modelele de cerere din aceeași blană ca și blana în sine. Acesta este un clasic care nu va ieși din modă în curând, dacă se va întâmpla vreodată. Dar aici trebuie să faceți o alegere cu atenție: unele tipuri de blănuri sunt foarte alunecoase, se străduiesc să se dezlănțuiască constant, dacă nu faceți un nod foarte strâns, care nu arată întotdeauna frumos. Deci, cumpărați în acest caz este o centură cu un cârlig secret sau un buton intern.

Decizia inițială poate fi o curea din aceeași blană, dar cu o nuanță diferită. Designerii în acest sezon experimentează puterea și principala: pictează materialul, atingând diferența de doar câteva nuanțe. Ei bine, dacă centura ridică un fel de supraîncărcare în haina de blană în sine, un astfel de set va arăta armonios și, în același timp, destul de neobișnuit.

Dar centurile din blana altui tip nu sunt atât de răspândite, deși un astfel de model are dreptul la viață. Principalul lucru este că diferitele materiale sunt combinate unul cu celălalt și că o opțiune nu copleșește cealaltă. Cel mai bine este să cumpărați modele din blană în aceeași categorie de preț aproximativ.

Curelele pentru blănuri din piele s-au dovedit a fi foarte la modă. Stilistii au decis sa conteste afirmatia ca blana in acest caz va incepe sa se uzeze. Acestea sugerează pur și simplu că au curele cu două straturi, cu o căptușeală interioară subțire. Stofa moale nu va ameninta nimic, in timp ce este destul de durabila, iar produsul in sine arata frumos.

Cel mai adesea puteți vedea în centurile de piele de vânzare gratuite în negru. Cu toate acestea, datorită varietății de forme și decor, nici o copie nu pare prea plictisitoare sau banală. În al doilea rând în popularitate sunt modelele în stil etnic, care permit vizualizarea vizuală a imaginii. Și ele, de asemenea, sunt adesea confecționate din piele, numai cel mai adesea colorate. Există, de asemenea, probe de mătase.

tip

În acest sezon, curelele de blană se vând atât pe cele înguste, cât și pe cele late. Primul bine pune accentul pe talie, ajută la formarea unei siluete. Ele arata elegante, dar rareori potrivite pentru fetele mari si inalte.

Optiunile largi de azi sunt prezentate intr-un sortiment foarte larg. Se atrage atenția asupra curelelor semi-antice, care arată foarte feminin, subliniază pieptul, creează o diferență spectaculoasă între talie și șolduri.

Cu toate acestea, pasiunea pentru corsete are un dezavantaj:

  1. Ele nu ar trebui purtate cu cizme lungi, altfel imaginea ar putea fi prea complicată, iar figura unei femei va începe să semene cu un grenadier.
  2. Aceasta nu este o opțiune de zi cu zi, ci poate fi atribuită vacanței sau seara. Prin urmare, în plus față de o astfel de centură în dulap, trebuie să aveți cel puțin una mai neutră.

Având în vedere aceste momente, experimentarea cu centuri de corsete se poate face acum destul de calm. Mai ales pentru că deschid un spațiu imens pentru asta.

Și, în final, există centuri de dimensiuni medii. Ele sunt netede, fără picături bruște, neutre, potrivite pentru cele mai multe blănuri. Ei sunt sfătuiți să păstrați în garderobă dacă aveți nevoie de înlocuire.

decorare

O curea foarte decorată. Pietre, catarame neobișnuite și catarame, decorațiuni din metal, lemn și plastic - designerii folosesc cu îndrăzneală totul pentru a obține originalitatea. Datorită acestei diversități, astăzi puteți păstra cadrul oricărui stil.

Cum de a alege pentru a acoperi

Pentru blănurile semi-lungi sau scurte de blănuri, aceștia iau, de obicei, curele înguste care arată bine cu ele. Pentru modelele înfundate și îmbrăcămintea exterioară, este mai bine să se ia o versiune largă, să se accentueze talia și să se ajungă la ascunderea volumelor excesive, precum și la ușurarea unei anumite forme. Dar pentru blănuri stricte, cea mai bună soluție ar fi o centură cu grosime medie. Decorul este permis aici, dar este de dorit ca acesta să fie un detaliu luminos care arată nobil. În general, selecția se bazează pe un principiu simplu: nu ar trebui să existe disarmament și plictiseală, orice altceva este permis!

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze