Ce să purtați o blană?

Ce să purtați o blană?

Este dificil să găsiți un element mai solid de îmbrăcăminte exterioară decât o blană. Pentru a crea un nou model de capodoperă de blană, designerii moderni folosesc atât piei de animale reale, cât și fibre sintetice speciale.

Blănurile de blană sunt cusute în diverse moduri, personalizându-le pentru un anumit tip de figură și construite. Dar fiecare femeie de modă știe că nu este suficientă o blană pentru a crea o imagine armonioasă și, pentru a arăta excelentă, este necesar să nu acordăm mai puțină atenție altor elemente de îmbrăcăminte.

Alegem lucrurile în funcție de model.

Aceasta este prima regulă care trebuie luată în considerare de o fată în procesul de selectare a hainelor care se amestecă armonios cu o blană. Experții de modă sunt întotdeauna sfătuiți să-și amintească o opțiune de câștig-câștig: dacă partea superioară a dulapului este mai liberă să taie, atunci partea inferioară ar trebui să fie strânsă și invers. Ce haine ar trebui să fie selectate pentru un anumit model de blană?

clasic

Un astfel de strat este de obicei distins printr-o tăietură dreaptă sau ușor de fixat și nu are elemente decorative inutile. Cu acest model, elementele clasice de haine sunt cel mai bine combinate.

Fără guler

Blană blană fără un guler și cere să completeze imaginea de o eșarfă elegantă tricotate sau eșarfă. Acest accesoriu joacă rolul principalului element izolator în acest caz. Dar poate deveni și punctul culminant al imaginii. Este mai bine să alegeți eșarfe și șaluri care vor fi bine combinate la umbră cu o blană, pungă sau pantofi.

Ține gulerul

Dar aceste blănuri sunt de obicei purtate fără accesorii în jurul gâtului. În acest caz, totul depinde de tăierea produsului. În cazul în care flare este ars, acesta poate fi ușor combinat cu jambiere și colanți, iar dacă modelul este montat, acesta poate fi combinat în siguranță cu fuste și pantaloni arși.

fără mâneci

Aceste straturi sunt adesea numite veste de blană și necesită un tratament special în ceea ce privește combinația cu alte elemente de îmbrăcăminte. Deci absența mânecilor pe blănuri trebuie compensată de prezența lor pe hainele care se vor pune sub fund.

cea mai mare parte

Blană blană de peste mări sau doar cea care este creată din blană prea pufos, mereu arată drăguță și elegantă. Atunci când se îmbină o astfel de blană cu alte elemente ale dulapului, este necesar să se țină cont de volumul său și să se aleagă modele de îmbrăcăminte care vor fi mult mai puțin voluminoase.

Chanel

Chanel haine de blana modelul diferă de celelalte într-o caracteristică importantă - o textura matlasată, iar cusătura poate fi orizontală sau verticală sau diagonală. Din moment ce Chanel nu a aprobat prea mult excesele imaginii feminine, este mai bine să combinem acest strat cu elementele clasice ale dulapului.

Linie dreaptă

Dacă blana de blană se distinge prin tăiere dreaptă, atunci ea poate fi combinată cu orice element al dulapului. Poate fi atât lucruri înflăcărate, cât și fixare, principalul lucru fiind acela că acestea se armonizează cu lungimea rochiei și nu se scot din stilul principal al imaginii.

balon

Haina - balonul se distinge printr-o caracteristică importantă - o tăiere liberă și captează absolut toate elementele produsului. Tivul unui strat de blana arata mai degraba ca o fusta de rochie lalele, iar manecile sunt o versiune alungita a modelului de lilieci. Este mai bine să combinați o astfel de blană cu elemente de garderobătoare bine montate. Dar, pentru a completa modelul cu o eșarfă, nu mai este necesară, deoarece în astfel de blănuri există de obicei un guler strâns.

halat de baie

Haină pe miros întotdeauna creează un aspect foarte elegant și elegant. De aceea, lucrurile pe care intenționați să le combinați cu un astfel de strat trebuie să aibă un efect adecvat.Să fie rochii clasice sau fuste elegante. Puteți completa imaginea și blugi obișnuiți, dacă permite stilul imaginii.

Pe tip de mâneci

Obișnuiam să considerăm că mâneca este o bucată simplă de îmbrăcăminte, dar poate fi un punct culminant al imaginii. Cu ajutorul decorului original al mansetelor, jocul cu texturi și nuanțe, designerii moderni dau uneori produsele lor un aspect mai proaspăt. Ce putem spune despre lungimea și forma mânecilor, cu care designerii experimentează nu mai puțin. Cum de a alege haine pentru un blana, concentrându-se pe acest element?

liliac

O haină de blană cu un astfel de mânecă arată uluitoare și oferă întotdeauna o imagine de eleganță și farmec. Dar pentru a combina acest model de blana mai bine cu elemente mai simple de garderoba - clasic.

Trei mâneci trimestriale

Pentru a arăta cu un astfel de strat mai armonios, ar trebui să fie combinat cu îmbrăcăminte, a cărei mânecă va fi alungită.

lungime

Dar caracteristica pe care ar trebui să o acordați o atenție specială atunci când alegeți cea mai bună combinație cu o blană este lungimea ei. Experții de modă sfătuiesc să nu încalce o regulă - lungimea rochiei care este purtată sub blana nu trebuie să depășească lungimea produsului blanuri în sine. Singurele excepții sunt pantalonii și blugi, altfel totul depinde de modelul produsului.

La genunchi

Aceste îmbrăcăminte sunt bine combinate cu rochii scurte și fuste, precum și modele de îmbrăcăminte cu mini-lungime, tunici și pulovere.

Lungimea medie

Blănurile sub genunchi pot fi combinate în siguranță cu rochii și fuste de lungime clasică și tăiate, precum și mini.

scurtat

Dar hainele sunt cel mai bine combinate fie cu pantaloni, fie cu costume de lungime clasica. Mini echipamentul de lungime poate face imaginea geeky.

lung

Cu acest strat puteți combina orice echipament, mai ales dacă este înțepenit. Amintiți-vă că straturile maxi necesită prezența unui pantof cu toc înalt.

colorate

Nu trebuie să uităm de armonizarea nuanțelor atunci când alegeți cea mai bună combinație cu o blană. Deoarece stratul de blană ocupă, de obicei, partea centrală a imaginii, alte elemente ale dulapului trebuie să-l "asculte".

negru

Haină de o nuanță clasică este combinată armonios cu orice culori, fie ele luminoase sau palide, întunecate sau pastelate.

gri

Blana de blană gri se armonizează bine cu nuanțele negre și roz. Hainele albe vor fi, de asemenea, un plus bun pentru imagine.

maro

Fusta de blană din bomboane de ciocolată se potrivește bine cu schema clasică de culori, precum și cu nuanțele verde și albastru închis.

luminos

Este mai bine să combinați un strat de tonuri pastelate cu nuante mai luminoase, care vor aduce mai multă culoare și bucurie imaginii.

leopard

Este mai bine să nu adăugați o astfel de blană cu haine cu un model identic. Este de dorit să diluați imaginea unei scheme clasice de culoare.

bej

Această nuanță poate fi clasificată ca pastel, deci este mai bine să se combine cu o schemă de culoare mai luminată.

roșu

O astfel de blană întotdeauna atrage atenția, dar pentru a nu provoca iritații, este mai bine să o combinați cu elementele clasice de îmbrăcăminte, în mod ideal cu cele negre.

albastru

Acest strat este bine combinat cu culorile albastre, precum și alb și negru. Moda este acum o combinație de albastru și galben.

culoare

Este mai bine să diluați varietatea de culori pe un strat de blană cu nuanțe de simplitate și laconi ale altor elemente ale dulapului.

albastru

Acest strat arată cel mai bine în combinație cu lucrurile în culori reci, precum și clasic.

galben

Galbenul este în armonie cu hainele de tonuri calde, precum și cu elementele colorate ale dulapului.

Cum sa alegi o palarie

Un strat de blană este un lucru foarte capricios în ceea ce privește compatibilitatea cu capul. Dar există câteva reguli importante care vă vor ajuta să alegeți combinația cea mai armonioasă.

pălărie

Este mai bine dacă este tricotat și de preferință grosier. Din modelele de sport pălăriile ar trebui să refuze categoric.

șal

O pălărie care se potrivește perfect sub blana. Poate fi lână sau mătase - totul depinde de vreme.

Cap cu pompon

Cu o astfel de pălărie, este mai bine să combinați o blană cu fetele tinere, deoarece simplifică foarte mult imaginea.

Hat cu urechi clape

Potrivit pentru cei care doresc să adauge o mică originalitate nostalgică la propria imagine.

Fur pălărie

Opțiunea universală, deoarece este potrivită atât pentru fete tinere, cât și pentru cele mai solide.

accesorii

Dacă alegeți accesorii pentru blănuri, trebuie să vă amintiți că acestea trebuie să fie la fel de rezistente ca blănurile. O pungă este mai bună pentru a ridica piele, piele de căprioară sau cămașă de blană. Ce alte accesorii se potrivesc?

eșarfă

Dar numai dacă blana de blană nu este completată cu un guler de blană.

tippet

Poate fi folosit atât ca o eșarfă, cât și ca o coafură.

Ce pantofi să poarte

Atunci când selectați un pantof adecvat pentru o blană, trebuie să vă concentrați în primul rând pe sezon. Dar alți factori nu trebuie uitați. Ce fel?

Încălțăminte cu incuietori

Ele sunt bine combinate cu o blană de blană de orice lungime, astfel încât acestea să poată fi numite universal.

ghete

Cele mai bune dintre toate combinate cu haine de tineri și veste de blană.

Cizme, uggs

Poate fi combinată în siguranță cu ambele modele scurte de blănuri și cu costume de blană de lungime medie.

Imagini și arcuri elegante

Veți face o imagine cu o blană mai elegantă dacă purtați mănuși. Este mai bine dacă sunt din piele și umbra lor va repeta culoarea altui element din imagine, de exemplu, o pungă sau o eșarfă.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze