Rochie de mireasa cu corset

Rochie de mireasa cu corset

Indiferent de modul în care se schimbă moda, indiferent de modul în care se schimbă direcțiile de stil și design, corsetul rămâne elementul de bază al rochiei de mireasă. Deși este imposibil să nu observați că unele rochii de mireasă sunt cusute astăzi fără ea. Și totuși, nici o singură casă de modă nu și-a prezentat colecția de rochii fără un model fără corset.

Cuterele și designerii la modă și, într-adevăr, întreaga jumătate de sex feminin sunt recunoscător creatorului de corsete, deoarece îi permite femeii să corecteze o figură non-ideală, să-și accentueze sânii și talia și să dea de asemenea grație și feminitate. Dacă în secolul al XVIII-lea un corset cu o fustă pe inele ar putea fi văzut peste tot, atunci în lumea modernă o astfel de îmbrăcăminte este mai asociată cu o rochie de mireasă.

O rochie de mireasa cu un corset mereu arata elegant, blond si stilat. Într-o astfel de rochie, orice mireasă se simte ca o prințesă Disney, la fel ca în povestea pe care o visase din copilărie. O rochie albă magnifică și un prinț pe un cal alb sunt, bineînțeles, modelul de mult visat al oricărei fete. În ciuda faptului că calul alb astăzi a fost înlocuit cu un Mercedes alb, rochia albă luxuriantă, cu un corset brodat, rămâne în continuare relevantă.

Principalele caracteristici

  1. Subliniază talia;
  2. Ascunde și ajustează volumul șoldurilor și picioarelor;
  3. Vă permite să măriți vizual sânul;
  4. Oferă o poziție liniștită și perfect grațioasă;
  5. Lacarea vă permite să modificați mărimea și volumul;
  6. Oferă imaginea feminității.

Astăzi, există trei variante de rochii de mireasă cu un corset:

  1. Modelul modelului (corset și fusta cusute împreună);
  2. Cu corset și fustă (două părți există separat unele de altele);
  3. Cu un corset alungit (un astfel de corset are doar o funcție decorativă).

Modele de rochii de mireasa cu corsete

luxuriant

Acesta este un costum tradițional de mireasă, care este ales cel mai adesea în Rusia. Această rochie poate fi atât în ​​formă de A, cât și în sală de bal clasică. În acest caz, rochia în formă de A își are volumul datorită mai multor straturi de fuste, așa-numitele petticoate pentru volum și mingea cel mai adesea pe inel. În acest caz, aceste rochii pot alege o varietate de corseturi: cu un corset transparent, cu dantelă, cu pietre, cu paiete etc. Corsetul în astfel de modele de rochii poate avea un șnur în spate, și două pe ambele părți și, de asemenea, poate fi atât pe cârlige, cât și pe un fulger.

sirenă

Stilul rochiei de nunta "Mermaid" este foarte popular în Occident. El este ales de celebrități celebre, personaje regale și fete obișnuite, urmând tendințele modei. Cu toate acestea, cu o astfel de rochie trebuie să fii foarte atent, pentru că, ca nici o altă rochie, nu va pune în evidență toate avantajele și dezavantajele (dacă există) ale figurii tale. Ar trebui să existe un contur clar "piept-talie-șold". Prin urmare, alegerea unui astfel de model, nu se încadrează într-o mizerie, pentru că fiecare fată vrea să se uite la nunta ei cea mai fermecătoare și atractivă. Dacă îndepliniți parametrii plus / minus 90/60/90, atunci nu ezitați să alegeți acest echipament și nu veți pierde.

Cu un corset scăzut

Rochii cu corset redus au fost mult timp cunoscute printre mirese atât în ​​Rusia, cât și în întreaga lume. O astfel de rochie ca o rochie "Mermaid" vă va încânta figura, repetând toate curbele și loviturile datorită corsetului. Este foarte sexy, atât de mulți dintre cei mai slabi sexi aleg alegerea lor. Acest model nu poate fi îndeplinit cu un corset transparent datorită faptului că corsetul este alungit și acoperă șoldurile.Cu toate acestea, acest lucru nu afectează bogăția de alegere, deoarece corzile alungite pot fi găsite într-o varietate de stiluri și cu decorațiuni diferite: cu paiete, dantele, broderii, margele de sticlă și chiar pietre Swarovski.

scurt

Nu se poate spune că un astfel de model de rochie de mireasă este popular în țara noastră, dar are dreptul să existe, chiar dacă doar pentru că unele femei tinere preferă doar un astfel de model de îmbrăcăminte. Având în vedere tendința actuală "a nu fi ca oricine altcineva", o astfel de rochie poate fi exact alegerea ta. Nunta ta poate transforma in siguranta intr-un stil retro - o fusta, un corset frumos, o centura.

Selecția corsetului

Trebuie să fiți foarte atent atunci când alegeți un corset. Dacă mireasa din viața ei nu a încercat niciodată să poarte un corset, atunci trebuie să-și amintească faptul că își schimba poziția, făcând-o mai uniformă și mai grațioasă. Atunci când alegeți un corset, trebuie să luați exact dimensiunea, fără a lua în calcul faptul că pierdeți în greutate. Și dacă ați cerut deja sarcina de a pierde în greutate pentru nuntă, este mai bine să pierdeți în greutate în primul rând, și apoi cumpărați-vă un corset.

Cum sa dansezi un corset

Ridicand intrebarea cum sa dansez un corset, imi amintesc imediat scena in care bunicul a legat corseaua tinerilor Scarlett O'Hara (filmul "Gone With the Wind") sau in acelasi timp in filmul "Titanic" (unde mama Rosa a ajutat la strangerea curetelor pe corsete). Deci, cum trebuie încă să dansezi corect corsetul.

Trebuie să ne amintim că o încercare de a strânge firele cât mai strâns posibil se poate transforma într-un coșmar complet pentru mireasă, deoarece va trebui să petreacă o seară sau chiar o zi în această rochie. În ziua nunții există multe momente care pot provoca o varietate de emoții, până la sentimentalitate. Prin urmare, dacă în momentul strângerii corsetei mireasa stă liniștită și respira adânc, atunci în timpul nunții ea poate fi îngrijorată. Și aceasta înseamnă că va simți o respirație rapidă, care, cu un corset foarte strâns, va produce un disconfort extraordinar mirelui. În acest scop, experții recomandă să se răspândească înainte de nunta corsetului cel puțin 3-4 zile, astfel încât mireasa să poată înțelege la ce volum este cel mai confortabil și mai bine.

În al doilea rând, strângeți dantelă pe corset începe în partea de sus. După ce a fost asigurată prima cruce a șnurului cu un nod, poziția pieptului este fixă. Apoi, coborând jos, trebuie să strângeți zona taliei și numai atunci faceți un arc în ultima tură.

Dacă cu dantura pe spate totul este mai mult sau mai puțin nu este dificil, atunci cu șnurul pe laturi ai nevoie de o anumită abilitate. Complexitatea acestui șnur este că trebuie să fie strâns uniform, astfel încât silueta rochiei să fie uniformă și să nu fie înclinată.

Marci

Judecând după ultimele tendințe din lumea modei, modelele de rochii de mireasă cu corsete câștigă impuls. Astfel, în ultimele săptămâni de modă din Milano, Paris și New York, astfel de modele au fost găsite în colecțiile lui Tony Ward, Jean Paul Gaultier, Carolina Harrera și Oscar de la Renta. Parlamentarii din lumea modei de nunta nu fac exceptie - Vera Wang, Elie Saab si Zuhair Murad. Apropo, aceasta din urmă a folosit corsete în fiecare rochie, decorându-le cu orice decor posibil și alegând cele mai diferite nuanțe - de la aurul clasic la aurul bogat. Acest lucru nu este surprinzător, pentru că, cu o rochie de corset arata mult mai avantajos, dând figura grație extraordinară și sofisticare. Subliniind silueta, corsetul este subțire și arată figura în cele mai bune unghiuri.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze