Pantaloni drăguț

Pantaloni drăguț

Pantalonii sunt un articol de îmbrăcăminte, fără de care nu se va face un dulap de bază al unei singure fete. Ele pot fi purtate în viața de zi cu zi și la locul de muncă și se adună pentru un eveniment solemn. O pantaloni de bază bun opțiune - slab skinny în jos. Acest model este picioare foarte strânse, subliniind demnitatea lor. Cele mai bune fete cu aspect subțire, cu picioarele subțiri.

Pantaloni rochii delicioase

Pantalonii eleganți arată subțire. Acestea pun accentul pe eleganta gleznei si fac gleznele mai subtiri. Când pantalonii clasici au început să se micșoreze puțin, interesul pentru ei a crescut și dintr-o parte a costumului de birou s-au transformat într-o unitate la modă care câștigă activ inimile femeilor. Pantalonii clasici arata cel mai bine cu tocuri inalte.

Atunci când coaseți astfel de pantaloni, țesăturile de costume sunt încă cele mai des folosite. Dar foarte des este înlocuită cu ceva mai non-standard, cum ar fi catifea sau catifea.

Cât timp ar trebui să fie?

Ca și în cazul fuselor, lungimea pantalonilor joacă un rol foarte important. Cele mai versatile pantaloni sunt lungimea gleznei. Lungimea acestor pantaloni scurți numită "șapte optzeci". Aceste pantaloni pot fi combinați cu pantofi cu călcâi sau cu traverse elegante.

Pantalonii clasici ar trebui să acopere glezna și să acopere partea călcâiului atunci când poartă. Pentru a alege cu exactitate pantaloni de lungime corectă, apucați-vă pantofii pentru o armătură.

Pantaloni de lungime greșită pot fi înfășurate, făcându-le scurte. Tăierea pantalonilor la domiciliu nu este recomandată, deoarece dacă tăiați o parte din picior prea lung, ideea designerului este pierdută, iar pantalonii arată mai puțin elegant.

Caracteristici de pantaloni de vară

Pantalonii de vară au o siluetă ușoară și o schemă de culoare mai originală. Una dintre cele mai bune opțiuni este pantalonii albi. Ele nu sunt foarte potrivite pentru artele de zi cu zi din cauza marzimii lor. Dar, ca o rochie elegantă de afaceri sau o plimbare romantică, o combinație de pantaloni de acest fel cu o bluză ușoară de șifon ar fi o opțiune ideală.

Pantaloni de model, restrânși până la capăt

Pantalonii saraci sunt buni deoarece pot repeta conturul figurii, accentuând frumusețea șoldurilor, vițeilor și feselor. Se potrivesc bine și arată foarte elegant. Mulți cred că astfel de pantaloni sunt complet nepotrivite pentru proprietarii de forme magnifice, dar acest lucru nu este cazul. Pentru ca orice figură să arate bine în pantaloni subțiri, pur și simplu selectați stilul corect de pantaloni.

pantaloni de călărie

Pantaloni, pantaloni scurți sau pantaloni cu buzunare voluminoase pe șolduri - aceasta este o opțiune numai pentru cei care nu sunt șolduri prea mari, deoarece acest stil le va mări și mai mult. Dacă tipul dvs. de figura este un măr, atunci încercați netezirea silueta dvs. cu pantaloni scurți.

Cu săgeți

Pantaloni saraci cu sageti arata foarte de afaceri. Săgețile merg spre partea de jos pentru a prelungi picioarele și, în combinație cu încălțăminte cu toc înalt, le slăbesc și ele. Acest model este considerat universal pentru toate fetele.

Cu manșeta

Pantalonii cu maneci sunt un model de pantaloni cu pantaloni strânși în partea de jos. Acestea sunt cusute din țesături ușoare care curg prin corp. Sub aceste pantaloni este destul de dificil să găsiți pantofii potriviți, deoarece ar trebui să înceapă acolo unde se termină manșeta.

Culori reale

Un element important al imaginii stilate este culoarea corect aleasă a pantalonilor.

albastru

Pantalonii cel mai universal arata albastru. Acesta este modelul cel mai clasic, care este combinat cu bluze elegante și cămăși cu tăiere masculină. Blugi blugi blugi ar trebui să aibă loc cu siguranță în garderoba ta, dacă cifra ta o permite.

negru

Ei bine, pentru cei care vor să ascundă niște defecte în abdomen și coapse, slabul neagră va face. Își scot picioarele și ajută la strângerea feselor, făcându-le mai elastice din punct de vedere vizual. Pantalonii negri sunt cea mai clasică versiune, astfel încât puteți chiar să le purtați la birou.

gri

Pentru cei care cred că pantalonii albastri sunt prea casuali, iar cei negri sunt prea stricți, pantalonii gri vor face. Ele sunt un fel de mediu de aur între albul prea alb și excesiv de clasic. Pantalonii gri sunt o bază excelentă pentru orice tinuă, deoarece această culoare joasă, dar foarte elegantă poate fi combinată cu orice doriți.

Ce material să alegeți

Pantaloni saraci sunt facute din aproape orice material. Foarte popular cu fetele tinere întinse și denim. Jeans cu picioare slabe sunt potrivite pentru uzura de zi cu zi. Pantaloni de afaceri cu săgeți coase din țesături de costum, bumbac gros sau chiar catifea.

Atunci când alegeți pantaloni, fiți atenți la faptul că materialul este natural, restul depinde de ce scop cumpărați pantalonii și unde intenționați să le purtați.

Ce sa poarte?

Pantalonii de modă pentru femei sunt ușor de combinat cu diferite articole de garderobă. O broasca monocromatica care se potriveste bine peste corp arata foarte bine cu ele. De asemenea, o opțiune elegantă ar fi o combinație de pantaloni cu o bluză, o tăiere simplă sau o cămașă liberă. Din punct de vedere cardinal, nu este potrivit pentru o astfel de imagine a unui pulover tricotat și a puloverelor groase.

Este mai bine să selectați modele cu o creștere joasă. Cu pantaloni subțiri, este mai bine să nu purtați pantofi cu o talpă plană. Cu toate acestea, unii designeri introduc o combinație de skinny cu pantofi pe o talpă mare, tare. Această opțiune este potrivită pentru fetele extravagante care nu se tem de combinații neobișnuite.

Dacă ridici pantofii cu tocuri, ar trebui să fie subțire și grațios. Șuruburile sunt o versiune a perechii perfecte pentru pantaloni subțiri. Această combinație vă va face mai feminin și mai elegant.

Alegerea pungilor și a altor accesorii depinde de imaginea și de evenimentul pentru care vă îmbraciți. Pentru mersul pe jos de zi cu zi, un rucsac de dimensiuni mici este potrivit. Și ca un costum de afaceri este mai bine să alegi o geantă de piele elegantă sau un ambreiaj mic.

Imagini la modă

Să ne uităm la aceste reguli la modă mai detaliat pe exemplul mai multor arcuri elegante.

Pentru a crea un aspect de afaceri, puteți combina pantalonii subțiri în gri sau negru, cu o cămașă montată cu zăpadă și pantofi cu toc înalt. Faceți imaginea mai vie folosind un accesoriu luminos. De exemplu, o eșarfă realizată în mod din acest sezon în culoarea mentă sau smarald.

Un aspect casual poate fi creat pe baza de blugi skinny cu o crestere inalta. În blugi, poți să îți umpleți cămașa favorită sau să folosiți topul de recoltare care este relevant pentru acest sezon. Un arc va completa un rucsac mic și adidași elegant în culori luminoase.

Întrebări despre cum să combinați pantaloni eleganți cu stil, întrebați toate femeile de modă. Am oferit mai multe opțiuni disponibile fiecărei fete, restul este o chestiune de imaginație.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze