Costum de trei bucăți pentru bărbați

Costum de trei bucăți pentru bărbați

Caracteristici și beneficii

Modul de viață al unui oraș mare, desigur, lasă amprenta asupra stilului de îmbrăcăminte. De-a lungul timpului, viața noastră de zi cu zi a încetat să agite economiile și coborâșurile economice globale, cum ar fi criza anilor nouăzeci, neajunsurile și alte probleme. În lumea modei a venit și stabilitatea relativă. Și în garderoba bărbaților, costumul din trei piese ia luat ferm locul.

Costumul este formalitate, eleganță, statut și, în final, comoditate, deoarece, fiind îmbrăcat în ea, este imposibil să intrăm într-o mizerie și să privim necorespunzătoare, cu excepția cazului în care, desigur, există o excursie de ciuperci sau de pescuit.

Clasicul este întotdeauna relevant, prin urmare, achiziționarea unui costum de bărbat scump, nu vă puteți îngrijora banii pierduți. Spre deosebire de sloganul "Imagine - nimic", nimeni nu a anulat codul de îmbrăcăminte și există o diferență enormă în a merge la un interviu atunci când aplicați pentru un loc de muncă într-o companie serioasă în haine care se potrivesc cu stilul obișnuit sau într-un costum strict.

În plus, vesta, care face parte din ansamblu, îi va da omului un aspect subțire și prezentabil. Un șic deosebit este un costum adaptat la comandă, așa cum se situează în mod ideal pe figură, ascunde defectele și îi face pe proprietar un maestru respectabil al vieții.

Modele și modele moderne

În funcție de croitorie, costumele pot fi împărțite în mai multe categorii.

Costum de trei bucăți în engleză

Cea mai populară este, în orice moment, versiunea tradițională a costumului, care își conduce linia de pe țărmurile Misty Albion și constă dintr-o jachetă, pantaloni și o vestă de culori monocromatice, în cea mai mare parte negru, gri sau albastru închis. Și dacă culoarea gri este considerată oarecum democratică, atunci albastrul închis este ideal pentru a crea arcul cel mai stringent.

Rolul important jucat de numărul de butoane. Trebuie remarcat faptul că jacheta nu permite mai mult de patru, iar vestale pot fi deschise la exterior, cu maximum două butoane.

Vestale pot fi două opțiuni - închise sau deschise. Modelul închis are o mică decupare primară, doar o cravată ușor de deschidere. O vesta deschisă implică o tăietură adâncă în față, cătușele care înfundă gâtul creează iluzia unei veste plină. De fapt, partea din spate rămâne neacoperită.

Jacheta costumului englez este echipată cu tampoane umăr care susțin silueta în stare imaculată, stilul se distinge printr-o tăietură îngustată și o talie înaltă, care, evident, îi slăbește pe purtător. Un slot este prevăzut în spate pentru a evita ruperea liniilor stricte. Pantalonii se potrivesc foarte bine.

Costum italian

Spre deosebire de credința populară despre italieni, atât de fierbinte, emoționată și de mulți bărbați gesticulatori, ei preferă costumele stricte, nu țipăt, făcute în spiritul minimalismului. În cazul în care pantalonii sunt drepți, dacă sacourile sunt monoparente, cu umerii înguste ușor ridicați, nu există sloturi. Recent, designerii permit unele abateri de la tradițiile stabilite și puteți găsi modele cu două rânduri, dar liniile de siluetă sunt încă perfect plate.

Ceea ce italienii înșiși nu au putut schimba este alegerea țesăturii. Materialul de croitorie al costumelor diferă în rafinament, bogăția facturii, înaltă calitate și preț ridicat.

Datorită aderenței la caracteristicile drepte și lipsa exceselor, costumul italian va potrivi atât bărbaților subțiri, cât și celor supraponderali, deoarece tăierea va ascunde cu ușurință defectele figurinei.

Costum american

Costumul american din trei piese se va potrivi cu acei bărbați care pun mai mult confort. Tăierea liberă, care a devenit motivul poreclei "sac" atașat modelului, are un avantaj incontestabil, sub forma capacității de a nu împiedica mișcarea și, astfel, arata oficial ca pe o afacere. Jacheta respinge prezența tampoanelor de umăr în principiu, este democratică în ceea ce privește silueta, nu are prescripții clare cu privire la numărul de nasturi, iar pentru confortul suplimentar este prevăzută cu spline la spate. Pantalonii sunt proiectați în același stil, în vrac și ușor adunați pe centură.

Costum european

A devenit larg răspândită în anii optzeci ai secolului trecut și este recomandată unor bărbați înalt înalți. Jacheta este ușor montată, are o tăietură alungită care echilibrează vizual figura.

Costum german

O caracteristică caracteristică este țesătura, care are proprietatea de a păstra aspectul original și de a nu schița. Tăierea este mai degrabă liberă, mânecile nu împiedică mișcarea. În general, seamănă cu versiunea americană, în detrimentul unor plictisi, dar în ceea ce nu îndepărtează calitatea germană și caracterul practic, se află în prezența butoanelor dezasamblate pe maneci și a buclelor așezate manual.

Costum francez

Începutul harului și eleganței. O jachetă tăiată, cu umeri rotunzi, înclinând în jos, va arăta bine pe bărbații scurți de corp fizic astenic.

Toate costumele descrise pot fi împărțite în trei categorii - acestea sunt clasice, montate și de afaceri.

Costum clasic

Fără îndoială, palma din acest segment aparține troicii engleze, dar costumul italian, conceput în termeni stricți, nu este în afara controlului. Deși orice model are dreptul de a fi numit clasic, dacă combină astfel de calități ca gravitatea liniilor și culorilor, minimalismul în detalii.

Costum subțire

Aceasta include versiunea în limba engleză, precum și limba franceză și europeană. Tipul clasic este caracterizat de cămașa orbitoră albă în ansamblu și de culorile monocromatice ale țesăturii.

Costum de afacere

Numele vorbește de la sine, această categorie este reprezentată de toate modelele menționate, cu excepția cămășii și îmbrăcămintei.

colorate

Schema de culori de bază a celor trei costume este reprezentată de negru, gri și albastru închis. În principiu, situația oficială permite variabilitatea culorii albastre, dar dacă cazul este foarte responsabil, atunci tonul albastru închis se va ocupa cel mai mult de sarcina de a crea o imagine strictă, în special în combinație cu o cămașă albă sau albăstrui. Recent, designerii sunt din ce în ce mai recomandați să acorde atenție camoului roz sau liliac. Uneori, în culorile costumului triplu pot fi prezente dungi.

Culoarea gri este mai democratică și, prin urmare, este mai favorabilă comunicării. Oamenii de afaceri de succes iau în considerare această caracteristică atunci când planifică negocierile atunci când este nevoie să ajungă interlocutorul cât mai aproape posibil. Alegerea dintre nuanțele de gri este mai bine să acordăm preferință cărbunelui, deoarece este mereu în tendință și asociată cu bogăția.

Costumul negru este cel mai potrivit într-o atmosferă solemnă, dar și în zilele lucrătoare îi va pune și pe proprietar într-o lumină favorabilă.

În ceea ce privește culorile pastelate, acestea sunt inacceptabile într-un cadru de afaceri, chiar și în sezonul de vară, dar o celulă sau o bandă ușor vizibile pot adăuga eleganță imaginii.

materiale

În conformitate cu tradiția stabilită, costumele sunt cusute în principal din țesături de lână, deoarece unul dintre avantajele lânii este că nu se ridică. De asemenea, țesătura din lână este respirabilă, ceea ce vă permite să vă simțiți confortabil într-un costum atât vara cât și iarna.

Pentru o rezistență specială la uzură și pentru a proteja materialul de deformare, ridurile, lycra sau mătase sunt adăugate lâna. Firele de mătase contribuie la recuperarea rapidă a formei, la păstrarea aspectului original.

Dacă este nevoie să te uiți solid și prezentabil, se recomandă să acorzi atenție costumului clasic de tweed. Inițial, tweed-ul a primit un start în viață ca un material fiabil și durabil care protejează domnii englezi de trucurile imprevizibile ale climatului local și că a câștigat mai târziu admiratori pe continent. Încercați să fiți în Regatul Unit pentru a cere magazinului să prezinte un costum de tweed, veți avea în mod sigur un model tradițional, cu calități de conducere a căldurii comparabile cu un strat scurt. De asemenea, conform tradiției, pantalonii tweed sunt în mod necesar echipați cu jartiere.

Cum sa alegi

Dacă alegeți un costum, trebuie să vă reamintiți că îndoirile gulerului trebuie să se potrivească perfect corpului. În nici un caz, umerii nu se vor închide, ridurile și ridurile sunt inacceptabile pe spate. Lungimea optimă a manecii este de până la osul încheieturii mâinii, permițându-vă să vedeți mâneca cămășii cu un centimetru.

Urmând regulile, butonul din mijloc de pe jachetă este în același timp cu ombilicul. Cusătura ulnară a manșetei se termină în linie cu începutul splinei și are patru până la cinci butoane.

Jacheta costumului clasic din trei piese închide fesele, în timp ce slotul nu se îndepărtează în lateral.

Ce să purtați

În mod tradițional, costumul este purtat cu o cămașă imaculată, deși abaterea de la normă este permisă în direcția altor culori deschise. Potrivit canoanelor stabilite, butonul de jos de pe jachetă nu este fixat.

Costum de afaceri perfect cu pantofi clasici pentru bărbați.

Dintre accesorii, o cravată, o centură și un ceas de mână nu sunt deloc inutile. Principalul lucru este să urmați regulile conform cărora accesoriile ar trebui să creeze impresia că costul lor depășește prețul costumului. Puteți adăuga un mic "piper" în formă de o eșarfă toracică complicată.

Știri despre mărci

Printre designerii remarcabili care și-au întors privirea în costumul bărbaților, italianul Brioni deține o palmă. Pentru a-și crea colecțiile, el folosește o lână foarte fină. În produsele sale flaunts ultimul James Bond Daniel Craig, și, de asemenea, le dă preferință președintelui rus Vladimir Vladimirovich Putin.

Costumele designerului american William Fioravanti, care aderă la cel mai strict stil, se numără printre cele mai scumpe din lume. Cartea de vizită este un neckline adânc, care prezintă o cămașă și cravată. Costul unui costum poate ajunge până la douăzeci de mii de dolari.

Un alt designer italian, Enzo D'Orsi, a creat o linie specială de costume realizate din lână de oaie fină și fleece din Australia și Noua Zeelandă.

Designerul Alexander Amosu sa remarcat prin crearea unui costum decorat cu cleme din aur de 18 carate.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze