Costume pentru copii tricotate

Costume pentru copii tricotate

Produsele tricotate rămân în tendință de mai multe decenii. Acest lucru nu este surprinzător! La urma urmei, acestea sunt haine funcționale și frumoase. Și pentru iarnă aspră rusă, este pur și simplu de neînlocuit. Să vorbim azi despre costumele pentru cei mici, pentru că ei, ca nimeni altcineva, nu au nevoie de confort și căldură în sezonul rece.

Copiii sub un an sunt foarte sensibili la schimbările de temperatură. Mamele ar trebui să fie foarte atente și să nu uitați să vă asigurați că copilul lor iubit este întotdeauna cald. Chiar și o proiecție ușoară poate cauza o boală gravă. Articolele tricotate vor fi o idee minunată pentru copilul tău.

Caracteristicile și beneficiile îmbrăcămintei tricotate:

 • Este perfect respirabil, astfel încât bebelușul dvs. va fi asigurat împotriva supraîncălzirii.
 • Lucrurile tricotate nu se întind, își păstrează forma.
 • Este ușor de făcut-o singur, dacă aveți abilități de bază de tricotat.
 • Gama de modele și metode de împerechere este cu adevărat nelimitată.
 • Lana nu provoacă reacții alergice.
 • Arată întotdeauna avantajos.

Tendințe de modă

Notiunile de design de la podiumuri înalte ocupă destul de repede un loc în dulapul nostru de zi cu zi, deși ușor modificate. Casele de modă și-au prezentat colecțiile, ceea ce a determinat principalele tendințe ale produselor tricotate pentru anul de ieșire și anul nou.

Practicitatea a fost declarată tema principală a iernii copiilor din 2016. Designerii au încercat să combine confortul și eleganța, să surprindă pe toți cu culori și combinații neobișnuite, precum și cu idei noi. Putem observa o anumită regularitate în modelele de haine pentru copii și părinți: lucrurile frumoase nu au vârste.

Modă pentru fete

Fetele, chiar și la cea mai mică vârstă, sunt mai exigente la aspectul lor decât băieții. Micile printese vor aprecia pe deplin stilul și comoditatea costumelor tricotate. În timpul iernii, culorile și culorile luminoase sunt atât de importante. Imprimeurile geometrice, modelele florale și motivele naționale sunt relevante în acest sezon.

Noua decizie va fi decorul original al hainelor tricotate. Materialul pentru acest lucru este limitat doar de imaginația ta. Acestea pot fi:

 • Pene.
 • Inserții din piele sau blană.
 • Elemente din dantelă, guipure sau satin.
 • Experimente cu forma produsului.
 • Beading, beading sau pietre.

Pentru nou-născuți

Costumele tricotate pentru copii au un model simplu care stă la baza celor mai multe modele - acestea sunt cinci dreptunghiuri (spate, două rafturi, două mâneci) și pantaloni. Este important să ne amintim că nou-născuții au pielea delicată, astfel că cusăturile de pe haine sunt făcute pe partea din față.

Există două tipuri de articole tricotate pentru copii:

 • Iarnă - fire într-un procent mare de conținut de lână.
 • Vara - fire utilizate cu adăugarea de bumbac sau mătase.

Deci, pentru bebelușii "iarnă" nou-născuți, costume, plicuri sau salopete sunt cel mai adesea tricotate, iar pentru "vară" copiii preferă costume distincte: o bluză și pantaloni separat. Desigur, dacă doriți, puteți alege orice stil sau puteți veni cu un model de costum. În orice caz, există multe modele frumoase de tricotat.

Cea mai simplă și mai fermecătoare cale de ieșire pentru acele mame care au început să stăpânească știința de tricotat va fi un costum tricotat pentru un copil. Pentru a crea un astfel de miracol, aveți nevoie de puțin fire și butoane. La ieșire, obținem doar un model minunat care va proteja copilul în mod fiabil de frig și îi va oferi un aspect mai frumos, dacă este posibil.

Până la 6 luni

La șase luni, copilul devine mai emoțional, agitat și activ. El deja începe să facă niște sunete și să reacționeze la aspectul tău.Este important ca hainele să nu-i împiedice mișcările și să fie confortabile. Cu toate acestea, nimeni nu interzice să facă costumul nu numai practic, dar și frumos. Cu haine tricotate nu este dificil.

Cum găsești o idee de haute couture? Modelele clasice vor rămâne mereu în tendință, indiferent de tendințele modei. Copiii sunt atât de minunați în copii reduse ale lucrurilor adulte. Acordați atenție cardanjului original de la Chanel, realizat în cele mai bune tradiții ale casei de modă. Oamenii din jur vor admira eleganta si rafinamentul copilului.

Orice doamnă ar trebui să aibă în dulapul ei o rochie mică roz și pantofi în ton, mai ales unul mic. Sa nu faca fara pantaloni de aceeasi culoare. Desigur, puteți alege orice culoare. Dacă există timp și efort, atunci diversificați modelul cu un alt ton. Acest costum este potrivit pentru uzul zilnic și pentru publicare.

În ceea ce privește tinerii domnitori, modelele din celulă nu vor fi niciodată numite învechite. O jachetă cu gât în ​​formă de V va arăta elegantă și rece pe viitorul apărător. Toate, fără excepție, se potrivesc cu culori reci: albastru, gri, alb. Cu toate acestea, nuanțele luminoase arată, de asemenea, fezabile: burgundă, galbenă, turcoaz.

Pentru bebeluși până la un an

Până în anul în care copilul dvs. va explora deja intens spațiul din spațiul dvs. de locuit. Nu toată lumea are ocazia să folosească o podea încălzită la domiciliu, iar așezarea covoarelor peste tot nu este foarte modernă și nu este atât de igienică. Pentru a evita răcelile, merită luate în considerare opțiunile de îmbrăcăminte practice și calde.

Un set simplu de bluze și pantaloni tricotate tricotat este potrivit pentru un mic mover primul. Sub bluză poți vesta subțire vesta, dar picioarele sunt șosete calde. Deci, bebelușul tău nu va îngheța niciodată, jucând în colțul copiilor lui.

De ce nu veniți cu o fantezie pentru costume de weekend? O rochie elegantă sau un jumper original al copilului dvs. vă va arăta simțul stilului. Lăsați copilul să fie literalmente în spațiul liber.

Sperăm că aveți o dorință de a ridica acele și de a lega un costum interesant și practic pentru miezul tău. Nu vă fie teamă să experimenteze culorile și forma produselor. Pentru început, bineînțeles, este mai bine să alegeți modele și modele simple. Puteți obține abilități de bază solicitând să prezentați o clasă de master la mama sau la tine, la lecții video. Totul va funcționa!

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze