Bărbați polo-elegant și practice de îmbrăcăminte

Bărbați polo-elegant și practice de îmbrăcăminte

Polo este alegerea perfectă a hainelor pentru bărbați în sezonul primăvară-vară, acest produs a absorbit calitatea tricourilor și tricourilor. Prezentarea tricoului de polo pentru lume, așa cum se presupunea anterior, aparținea faimosului jucător de tenis francez și creatorului mărcii Lacoste - Rene Lacoste.

Se credea că în 1933 a avut ideea de a combina un tricou și o cămașă într-un produs complet nou pentru a oferi confort în sport și, în plus, un aspect decent pentru bărbați. Cu toate acestea, după cum sa dovedit mai târziu, cămașa de polo a apărut mult mai devreme decât sa născut însuși Rene Lacoste. Acest produs a înlocuit cămașa clasică, care a fost decisă să joace polo și golf.

Inițial, cămășile de polo erau în majoritate alb, dar astăzi puteți găsi acest produs în diferite culori și cu tot felul de amprente. O varietate de tricouri polo include astăzi un model cu mâneci lungi.

caracteristici

Principala caracteristică distinctivă a îmbrăcămintei de polo pentru bărbați de la un tricou obișnuit este prezența unui guler și a unei tăieturi speciale a mânecilor produsului. Un alt detaliu important este materialul din care se face pola. Deoarece această cămașă este concepută pentru o perioadă caldă de timp, cea mai bună opțiune pentru acest produs sunt materialele naturale. Poate fi din bumbac sau din in, dar pot fi adăugate materiale sintetice, dar nu în cantități mari. Acest lucru crește considerabil rezistența la uzură a produsului.

Dar, dacă vă amintiți cămașa clasică originală de polo, atunci a fost făcută din material cum ar fi pasul de bumbac. Această țesătură este mai densă decât bumbacul obișnuit, dar este respirabil și arată foarte atractivă. Peke este o țesătură de bumbac cu țesătură inconfundabilă, formând un model sub formă de romburi. Este acest material cel mai important pentru crearea de polo, brandurile de renume mondial pentru barbati (Marc O'Polo, Lacoste, Polo Ralph Lauren) fac din acest material mai ales polo.

Principalele caracteristici distinctive ale polo:

  1. Turzator guler.
  2. Prezența a 2-3 butoane.
  3. Modelul strict.
  4. Strâns pe guler și manșete.

Cum sa alegi

Inițial, mergeți la cumpărături, trebuie să luați în considerare cu atenție: cu ce și unde este planificat să purtați produsul. Pentru apariția în birou este mai bine să alegeți modele clasice, mai ales monocrome. Dacă poșul este achiziționat pentru sport, întâlniri neoficiale sau doar mersul pe jos în parc - atunci nu puteți să limitați alegerea dvs. și să luați în considerare toate modelele care vă plac.

Un criteriu foarte important în alegerea cămășilor de polo este dimensiunea produsului. Un produs selecționat disproporționat poate distruge întregul aspect, transformând o cămașă elegantă în ceva absurd. Prin urmare, alegerea unui polo, merită să ne amintim că cea mai optimă va fi acea cămașă, care nu este prea strânsă pe corp, dar nu se blochează. Pur și simplu, un produs ușor adaptat este alegerea potrivită.

Produsul diferă de companie prin prezența butoanelor perle, în locul celor obișnuite din plastic. Acest mic detaliu este foarte important, deoarece vorbește despre eleganță și costul ridicat al produsului.

Bineînțeles, principalul criteriu în alegerea unui polo este cusăturile netede fără fire care ies la iveală! Înainte de a cumpăra modelul dvs. preferat ar trebui să fie examinate pentru prezența acestei "surprize neplăcute". Merită să atrageți atenția asupra butonierelor, ele trebuie să fie neted și prelucrate.

Alegerea unui polo nu uită de lungimea produsului. După ce ați încercat o cămașă, trebuie să fiți atenți la faptul că lungimea produsului nu este mai mică de un centimetru de buzunarele pantalonilor.Acesta este un punct foarte important, pentru că mulți bărbați poartă poșetă atât pentru eliberare, cât și pentru pantaloni. Această lungime este considerată cea mai optimă și este perfectă pentru uzura universală.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze