Pantaloni Aladdin - Afgani

Pantaloni Aladdin - Afgani

În vara, fiecare frumusețe dorește să aplece rochii ușoare de culori strălucitoare. Dar nu numai rochii scurte și pantaloni scurți sunt potrivite pentru mersul pe jos într-o zi fierbinte. Pentru a vă simți confortabil și, în același timp, pentru a arăta elegant, puteți completa dulapul standard cu pantaloni de vară.

O pantaloni de lumina optiune buna - acest pantaloni afgani. Să aruncăm o privire asupra modului în care acestea diferă de pantalonii largi simpli în stil aeros și cu ce ar trebui să fie combinați.

Ce este asta?

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu acest model trendy de pantaloni, hai să vorbim despre ceea ce sunt. Pantalonii afghani au o cusătură foarte joasă, care ajunge aproape la genunchi. În regiunea piciorului inferior, picioarele pantalonilor sunt îngustate, accentuând armonia vițeilor. Ele pot fi ușor mai lungi decât genunchii și ajung la gleznă. O altă caracteristică distinctivă este o curea îndoită în pliuri, din care țesătura cade pentru a crea un volum suplimentar.

În exterior, seamănă vag cu pantalonii de harem. Faptul este că majoritatea soldaților mercenari din diferite țări purtau echipamente similare. În Japonia, în timpul împăratului, pantalonii largi făceau parte dintr-un set de uniforme de câmp. Pantaloni largi în fold numiți hakama. Afganii au venit la noi din India. Atât comercianții locali, cât și concubinele care trăiau în cele mai bune hareme ale țării purtau această îmbrăcăminte universală.

Acum, afganii, numiți "Ali-Baba" într-un mod diferit, pot fi purtați de oricine. Aceste pantaloni sunt foarte populare cu hippii și tineri. Adesea sunt purtați de cei care se angajează activ în yoga, fitness sau dans. Cu toate acestea, pentru activitățile sportive, merită să alegeți afghani tricotate sau de bumbac din materiale naturale.

Pantalonii acestui stil, fără a încălca regulile stilului, îmbină notele orientale și dragostea europeană pentru confort. Pantalonii afghani nu coasă nu numai din țesături ușoare, ci și din mai dens. Dar aici sunt câteva particularități.

Dacă doriți afgani mari cu pliuri frumoase, alegeți modele din țesături ușoare. La urma urmei, pentru a pune pantalonii în pliuri frumoase pot fi prevăzute numai că sunt fabricate din țesături subțiri. Prin urmare, afghanii largi, de regulă, sunt făcuți din mătase, batiste sau sifon. Ele sunt mai potrivite pentru vara. Dar pantalonii din bumbac gros, tricotaje și chiar denim pot fi purtați la rece în toamnă sau primăvară.

Cine va merge?

Aceste pantaloni sunt ideali pentru yoga și dans, fiind o alternativă excelentă pentru sportivi.

Afganii sunt un element de garderobă foarte complex în ceea ce privește combinarea cu alte lucruri. Ele nu sunt potrivite pentru toate femeile, deoarece distorsionează vizual proporțiile corpului. Acest model de pantaloni este recomandat pentru a alege fetele cu o figură model, adică înalt și subțire.

De asemenea, afganii se potrivesc femeilor cu șolduri înguste și sani mari. Ei echilibrează silueta și fac figura mai feminină și mai delicată. Doamnelor cu o figură în formă de pară, acești pantaloni, dimpotrivă, categoric nu se potrivesc. Ei vor doar greutate corpul inferior și face chiar mai larg.

Jumpsuit cu pantaloni afgani

Pe baza afganilor simpli, se creează confecții confortabile. Ei ocupă în mod legal un loc în dulapul la modă al multor fete. Costumele din sifon sau din atlas vor deveni o alternativă bună la orice rochie de seară. Mai ales dacă este vopsit cu modele frumoase sau decorat cu imprimat imprimat.

Spre deosebire de pantaloni, costumele cu afghani se vor potrivi aproape tuturor fetelor. Da, și ridicați partea de sus nu este necesar - totul sa făcut pentru dvs. Dar găsirea unui top bun pentru afghani este mult mai dificilă.

Ce sa poarte?

O varietate de variante de culoare afghani placut surprinsa. În plus față de colorat și monofonic, există, de asemenea, pantaloni, decorate cu model etnic, mazare restrânse sau imprimate într-o cușcă.Designerii nu uită de istoria originii acestui stil de pantaloni, reflectând-o în modelele musulmane și etnice.

Pantalonii afgani luați să se combine cu aceleași lucruri ca pantalonii. În alegerea accesoriilor de top și adiționale este mai bine să stați la ceva simplu și monofonic. Aveți posibilitatea să alegeți un tricou alb strans, un vârf liber cu un minim de decor sau un tricou fără amprente. Ca îmbrăcăminte exterioară, puteți alege o jachetă sau o jachetă ușoară.

Cu pantaloni din această tăietură puteți purta brățări din lemn, bijuterii de costume discrete și pungi voluminoase. Vă puteți concentra pe o talie subțire cu o centură largă. Poate fi stilizat ca o cercevea sau se aseamănă cu un corset prin prezența șnurului.

Pantofii pot fi prinși atât în ​​tocuri, cât și pe talpa plat. Amintiți-vă că sublimarea cusăturii de afghani scurtează vizual picioarele cu câteva centimetri. Prin urmare, dacă nu sunteți înaltă, evitați mai bine această combinație. Cu cât piciorul pantalonului este mai lung, cu atât este mai mare călcâiul, dacă este cazul.

Pantofii fără tocuri sunt combinați cu pantaloni scurți. În acest stil poți purta mănuși, sandale și papuci, chiar și elegante, cu talpă din lemn. Dacă alegeți pantofi strălucitori, asigurați-vă că culoarea lor este combinată cu materialul din care sunt cusute pantalonii.

Imagini la modă

Dacă intenționați să purtați pantaloni exclusiv la domiciliu, dar nu doriți să vă uitați plictisit și neîngrijit, atunci dați preferință afganului tricotat. Tricotajele nu sunt la fel de scumpe ca și alte țesături, dar sunt foarte confortabile și plăcute organismului. La domiciliu, aceste pantaloni ușori pot fi combinate cu un tricou de top sau cu tricou.

Pentru vremea caldă, afghani cu o imprimare etnică, completată de un luptător alb monocrom, cu lamele deschise. Pentru a nu simți disconfort la mers, alegeți sandale ușoare pe pene sau sandale. Atingerea finală va fi un post poștal, aruncat peste umăr.

Pentru a crea o pantaloni de seară se potrivesc de seară din țesături mai dens. Afghani monocrom, realizat în culori reci, va arăta impresionant. Suede sau pantaloni de catifea vor arata scumpe si stilate. Completați-le cu un vârf cu umeri deschise sau cu o bluză cu un gât. Ca accesorii elegante puteți folosi tot felul de bijuterii necomplicate.

Pantalonii afgani nu sunt potriviți pentru fiecare fată. Acesta este motivul pentru care sunt rareori văzuți pe stradă. Dar dacă aveți o figură care nu va strica pantalonii largi, adunând în pliuri voluminoase în șolduri, atunci încercați să obțineți acest model pantaloni de vară.

Această rochie cu rădăcini orientale arată extraordinară și elegantă. În ea veți fi capabili să ieșiți din mulțime și să atrageți atenția tinuței sale strălucitoare. Iar datorită netezimii liniilor și a aerului țesăturilor, imaginea creată pe baza afganilor va arăta romantică.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze