Reebok pentru bărbați

Reebok pentru bărbați

Modașii principali care încearcă să fie în tendință și tind să cumpere toate elementele noi ale sezonului sunt femei. Dar un om îmbrăcat cu gust va atrage cu siguranță atenția unei femei. Fetele vor aprecia cu siguranta daca un barbat merge pentru sport si, in acelasi timp, purta pantaloni sporturi elegante. Timp de mulți ani, Reebok a fost lider pe piață.

Despre marca

Istoria mărcii populare a început în secolul al XIX-lea, când un simplu englez, Joseph Foster, a început să se implice serios în alergare. În acele zile, sportivii trebuiau să alerge în orice au avut, nu aveau pantofi deosebiți. Atunci, profesorul de încălțăminte, Foster, am decis să fac cu mâinile mele o pereche de pantofi potrivite pentru a alerga.

Unghiile erau unghii simple ca spikele. Ideea cu astfel de pantofi a fost aprobată de mulți sportivi, iar în curând Foster a deschis primul magazin de pantofi. Marca are numele actual în 1958 și o datorează nepotului unui shoemaker, care a sugerat să o numească astfel.

Reebok modern este o imensă varietate de articole sportive și pantofi pentru femei, bărbați și copii. Colecțiile sunt actualizate periodic cu elemente noi, dintre care multe sunt unice.

Soiuri de modele (+ alte opțiuni)

Pantalonii bărbați Reebok sunt populari cu mulți membri ai jumătății puternice a omenirii. Pentru bărbați, principalul lucru este că pantalonii sunt confortabili, nu țineți mișcările și ajutați-vă să vă bucurați de sportul preferat.

comprimare

Pantalonii de compresie sunt concepuți special pentru cei care se recuperează de la rănire. Datorită materialului special, pantalonii exercită o presiune deosebită asupra vaselor de sânge, accelerând procesul de curgere a sângelui. Datorită compresiei, mușchii se încălzesc bine. Pantalonii înșiși păstrează perfect căldură, iar riscul de rănire este redus la minimum.

Pantaloni de compresie de la firma Reebok, fabricate din fibre ultrafine, care nu permit acumularea de umiditate. În plus, materialul are un bun efect antimicrobian.

îngustat

Când jucați sport, este foarte important să aveți pantaloni de sport care să nu mențină mișcările, iar sportul va fi confortabil și util.

Pantaloni saraci de la Reebok sunt o bună alternativă la transpirații clasice. Practic, toate pantalonii de acest tip sunt realizate din țesături tricotate de înaltă calitate, care nu se rostogolesc și nu își pierd forma în procesul de îmbrăcare și spălare.

Slim fit pantaloni sunt utilizate pe scară largă pentru a alerga ușor și de a merge la sala de sport. Datorită benzii elastice moi de sub pantaloni, ele stau perfect, nu interferează cu mersul pe jos și alergând.

clasic

Clasicul se caracterizează prin faptul că, pentru mai multe sezoane, chiar și după apariția noilor colecții, acesta nu iese din modă. Clasicul pulovere Reebok sunt cele mai populare pentru fanii sporturilor de acest brand.

De regulă, gama de culori a pantalonilor clasici sport este limitată la nuanțele gri, negru și alb. Toate aceste culori pot fi completate de nuanțe de melanj.

Cea mai nouă colecție recentă

Ca orice brand respectat de sine, Reebok îi place în mod constant fanilor și clienților săi obișnuiți cu lucruri elegante noi și unice.

Cea mai recentă colecție de pantaloni sport este prezentată atât sub formă de modele clasice cu adăugiri mici, cât și sub forma unei colecții de modele de pantaloni de compresie.

Pantalonii de compresie, la rândul lor, au două opțiuni - ușoare și calde. Versiunea încălzită este creată special pentru cei care preferă sportul pe stradă în timpul sezonului rece.

Pantaloni de compresie ușoară
Versiune izolată
Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze