Ce să poarte un sacou în rețea?

Ce să poarte un sacou în rețea?

La întocmirea dulapului din sezonul de vară, asigurați-vă că acordați atenție tricotajului. Articole de îmbrăcăminte pentru îmbrăcăminte: juppete ușoare, cardigane, rochii vor completa bine garderoba sezonului de vară și toamnă. Bluze - unul dintre cele mai populare atribute ale îmbrăcămintei pentru femei, o mare selecție de stiluri și modele vă permite să faceți o alegere decentă, subliniind individualitatea lor.

caracteristici

Principala diferență dintre un pulover și un pulover este prezența unui raft cu o clapetă, care este, de asemenea, opțională. Bluzele pot fi zipate în sus și, de asemenea, pot fi aruncate peste umeri sau lăsate deschise (larg deschise). Prin urmare, ele pot fi tradiționale pe nasturi, cu mâneci scurte și lungi, cu burtă deschisă, cardigane, tricotate manual etc. Astfel de lucruri sunt perfect combinate cu alte articole de îmbrăcăminte, pot fi fuste, pantaloni, bine completarea rochiei. Trendul sezonului actual - tricotate, dantele și topurile din dantelă.

Categorii de ochiuri

șale

O astfel de rețea include pătrate pline și goale. Pătrările goale corespund celulelor goale ale fileului de filet, umplut cu celule ale modelului. Stofa, realizata in tehnica fileului, poate fi pătrată sau dreptunghiulară. Marginea pânzei este făcută cu dinți sau valuri.

mare

Poziția de lider printre alte desene treptat are o împerechere mare. Combinația de bucle mari cu un fir subțire dă produsului un aspect unic, elegant, cu o ușoară atingere a neglijenței.

Plasă franceză

Grilă franceză (așa-numita diagonală) constă din lanțuri de aer interconectate prin coloane singulare croșetate. Acest model amintește de scale. Plasa crosetată este foarte flexibilă și nu deține forma.

Dublă plasă

Principalul dezavantaj al rețelei este transparența, care nu este întotdeauna potrivită pentru figura sau îmbrăcămintea dvs. Atunci grilă dublă va fi mântuirea. Plasă de croșetat croșetată în această tehnică își păstrează forma bine și nu strălucește. Este tricotat din două fire contrastante. Ca urmare, se vor obține cărămizi de diferite culori și, în consecință, un model nestandard.

Tendințe de modă

În colecțiile de îmbrăcăminte de vară ale sezonului, tricotajele sunt folosite cu succes - jumperi și cardigani ușori, rochii și fuste de tricotaj. Designerii sunt nuante de pastel populare, care dau lumina texturii aspre a materialului. Ambele nuanțe de acuarelă și culori mai saturate sunt la modă. Salutăm proiectarea diferitelor elemente non-standard.

O atenție deosebită în colecții este acordată grilei, a fost folosită pentru a reduce pungile, pantalonii, fustele etc. Îți poți înfrumuseța imaginea cu o bluză transparentă într-o plasă sau un cardigan tricotat alungit.

Se pare o cardigan foarte frumos cu fermoare sau nasturi, complet cu pantaloni sau blugi, fusta sau pantaloni scurti. O combinație frumoasă și la modă este o bluză lungă dreaptă cu pantalonii de jos sau o fustă lungă.

O gamă variată de modele și stiluri de plase de bluze pentru sezonul primăvară-vară vor fi decorate cu dulapul de suporteri ai oricărui stil și tendință de modă. Ei merg bine cu seturile de plajă. Cu toate acestea, ar trebui respectate anumite reguli:

  • sacul de plasă este bun pentru petreceri sau plimbări, precum și întâlniri romantice, nu este potrivit pentru munca în birou;
  • sacou-net va decora o fata subtire, atletic, dar este puțin probabil să se potrivească complet;
  • Unul ar trebui să acorde atenție în special lenjeriei, o astfel de jachetă implică purtarea unei frumoase, de înaltă calitate, destul de închisă, care este potrivită cu culoarea lenjeriei.

Culoare - cele mai diverse, preferința este acordată culorilor strălucitoare. În mod special în acest sezon la modă sunt: ​​nuanțe de smarald, albastru, roșu și alb.

Ce și cum să poarte

Kofta-mesh - cu toata diversitatea sa este destul de dificil de a combina lucrurile. De exemplu, oferim cele mai comune opțiuni:

  • blugi sau pantaloni subțiri, vârful unic pentru o haină;
  • pantaloni în stil clasic cu curea pentru o versiune alungită a jachetei;
  • deasupra broșei cu broșă pentru o seară răcoroasă;
  • în combinație cu o fustă alungită din țesătură de mătase sau șifon;
  • în combinație cu o fustă scurtă;
  • modelul de vară cu mâneci scurte, cu sau fără încheietură, merge bine cu o cămașă de golf;

Accesorii care vor fi bine combinate cu o plasă de piele - produse mari și, de preferință, netede.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze