Machiaj permanent pentru sprâncene

Machiaj permanent pentru sprâncene

Sprancenele grațioase, având o formă bine aleasă, culoare și îndoire, sunt capabile să înfrumusețeze o față, să distragă atenția de la defectele sale și să accentueze frumusețea și strălucirea ochilor. Pentru corectarea sprancenelor în cazul lipsei expresivității, se folosesc diferite tehnici de machiaj permanent.

Ce este?

Machiajul permanent este o procedură cosmetică care ajută la îmbunătățirea aspectului sprâncenelor existente. Cu ajutorul acestuia, puteți ajusta drastic conturul, puteți picta sprâncenele rare, puteți adăuga culoarea și luminozitatea la sprâncenele luminoase și inexpresive și, în general, eliminați nevoia de îngrijire zilnică.

În plus, o astfel de corecție poate crește semnificativ stima de sine a persoanelor care nu au sprâncene naturale ca urmare a bolilor, a problemelor genetice sau a procedurilor medicale.

Baza tuturor tehnicilor folosite în aplicarea machiajului permanent este penetrarea pigmentului colorant sub piele, astfel încât puteți să numiți cu siguranță această procedură un tip de tatuaj clasic.

Te doare?

După cum știți, orice tatuare este efectuată cu ajutorul acelor care au o grosime diferită și fac colorantul sub pielea clientului. Un anestezic este aplicat pe suprafața pielii înainte de injectare, de obicei un gel care conține o substanță anestezică (de exemplu, lidocaina).

Judecând după recenziile fetelor care au făcut machiaj permanent pentru sprâncene, această procedură este destul de dureroasă, gradul de disconfort depinde de tehnica aleasă și de pragul individual de durere al persoanei.

Cel mai puțin dureros este procesul de pulverizare cu pulbere, datorită adâncimii mici a perforațiilor și faptului că această tehnică nu necesită o umplere densă a întregului spațiu de sprâncene cu pigment. Cu toate acestea, o minus de o astfel de tehnică poate fi numită o conservare mult mai scurtă a rezultatului: sprâncenele pulverulent vor dura un an și jumătate. Cele mai dureroase sentimente sunt descrise de clientii care si-au facut o procedura clasica de tatuaje concepute pentru o perioada de trei pana la cinci ani.

Tipuri și metode

Saloanele de înfrumusețare care oferă servicii pentru aplicarea machiajului permanent de sprâncene numesc această procedură o varietate de nume diferite. Metodele de aplicare a tatuajului pe suprafața sprâncenelor, utilizate în prezent, pot fi reduse la trei tipuri principale:

 • Tatuajul de păr al sprancenelor, care poate fi clasic (european) sau oriental;
 • Microblare, denumită și tehnologie 6D, biotatuare, sprâncenele de linie HD, micropigmentarea sprâncenelor 6D;
 • Tehnici de pulverizare a sprâncenelor care au alte denumiri: tatuare cu umbrire, cusătură, pulverizare cu catifea, acuarelă, pixel, punctat, umbră etc.

Ce este diferit?

păr

Această tehnică și-a luat numele din metoda de desen utilizată de comandant. Când aplicați pigmentul, el trage fiecare din firele imaginare din model, creând lungimea, grosimea, direcția lor de creștere. Atunci când utilizați o tehnică numită păr european, sprâncenele desenate sunt de aproximativ aceeași lungime și se află în direcția creșterii. Tehnica orientala este mai complicata, necesita ca maestrul sa imite o intersectie naturala de fire de par care au o lungime si o nuanta diferita, in timp ce tatuajul arata mai natural.

Punerea unui pigment se realizează prin intermediul mașinii speciale. Efectul durează de la trei la cinci ani.

Mikrobleyding

Cu această metodă de aplicare a tatuajului, părul este desenat mai subtil, are o grosime diferită, imită curbura naturală și diferite nuanțe.În acest caz, penetrarea colorantului are loc la o adâncime mai mică a epidermei, ceea ce înseamnă că durerea din injecții este mai puțin sensibilă și vindecarea este mai rapidă.

Când se efectuează microblare, se aplică un mâner, care diferă de o mașină de tatuat printr-un efect mai bun. Sprancenele aplicate necesită corecție suplimentară, care se efectuează după jumătate sau două luni. Efectul durează aproximativ trei ani.

Tehnologia pulberilor

Această procedură are mai multe straturi, aspectul final al sprâncenelor, saturația acestora și perioada pentru care efectul va dura vor depinde de numărul de corecții. Atunci când se efectuează această corecție, dispozitivul principal, care arată ca un stilou tip stilou, pulverizează cel mai mic pulverizare de pigment sub piele, creând un contur de sprâncene conform unui model pre-selectat.

Durata pigmentului este de aproximativ un an, durabilitatea și saturația culorii va depinde de numărul de corecții.

Adesea, un maestru experimentat poate recomanda unui client să combine unele tehnici pentru un efect mai natural.

Cum?

Toate tipurile de corecție permanentă a sprâncenelor efectuate în salon.

Este foarte important să alegeți un maestru experimentat cu un bun gust artistic, care este specialist în machiajul permanent al sprâncenelor. Un tehnician neexperimentat poate atrage din greșeală sprâncenele într-o formă foarte neașteptată. Desigur, în cazul unui tatuaj nereușit, panningul poate fi eliminat prin îndepărtarea cu laser, dar trebuie să ne amintim că acest lucru poate duce la deteriorarea foliculilor de păr și, eventual, la pierderea sprâncenelor existente.

Este important să începeți să luați medicamente alergice chiar înainte de a vizita salonul, cu aproximativ trei zile înainte de procedura prescrisă. În ziua vizitei, nu trebuie să vă duceți cu cafea sau să beți băuturi alcoolice, care pot contribui la sângerarea excesivă a punctelor, deoarece acest lucru va provoca, de asemenea, scurgerea pigmentului împreună cu chakra, ceea ce va anula aplicarea vopselei.

Inițial, clientul, împreună cu expertul, selectează formularul - șablonul și tehnica în care va fi efectuată procedura de corecție. Această etapă durează destul de mult timp, nu mai puțin de o oră, deoarece apariția sprâncenelor va depinde de șablonul bine ales și de conformitatea tehnicii de execuție. Forma șablonului este aplicată pe suprafața pielii cu un creion cosmetic.

Un bun maestru va explica cu siguranță exact cum va fi aplicat pigmentul la tatuaj, natural sau sintetic. El va face, de asemenea, un test pentru posibilele alergii.

Înainte de procedură se aplică un gel anestezic pe suprafața pielii, care contribuie la anestezia acestei zone. În timpul procedurii de tatuare, sunt necesare ace de unică folosință, pe care maestrul o deschide imediat înainte de efectuarea performanței.

Desenul trebuie aplicat numai în poziția de ședere a clientului. Dacă maestrul oferă să se culce, există pericolul de a obține sprâncenele de diferite grosimi.

Când aplicați tatuajul părului, puncțiile se fac la o adâncime mică în interiorul epidermei, dar acest lucru este suficient pentru a determina sângele sau limfața să înceapă să iasă din răni. Microblade este o tehnică mai bună. Cea mai puțin traumatică va fi pătrunderea în pulbere, care este considerată procedură fără sânge, în care pigmentul este pulverizat în stratul superior al epidermei.

Timpul necesar pentru ca masterul să aplice modelul va varia, de asemenea, în funcție de tehnica aleasă. În medie, munca pe fiecare sprânceană durează de la o jumătate de oră până la o oră.

Reacțiile adverse la tratamente pot include iritația locală, umflarea, durerea, înroșirea și riscul de infecție. În plus, poate apărea un hematom în zona de aplicare. Deși riscul de infectare este foarte scăzut, în cazul în care acele sterile sunt folosite în timpul procedurii, infecția poate încă să penetreze plăgi. Semnele de infecție pot include umflarea severă, drenajul plăgii și febra.Dacă apare o infecție, pot fi necesare antibiotice pentru a evita complicațiile cum ar fi cicatrizarea, așa că va trebui să consultați un medic.

De obicei, după terminarea procedurii, comandantul îi instruiește pe client în detaliu despre cum să se comporte pentru cea mai bună vindecare a zonelor tatuate și eliberează un tub de unguent antiinflamator.

Cât de mult se ține?

Permanentul machiaj sprancene poate dura de la câteva luni la cinci ani. Cât durează o margine frumoasă și bine îngrijită depinde de mai mulți factori:

 1. Tehnica de aplicare selectată;
 2. Pigment folosit;
 3. Numărul de corecții.

Sprancenele realizate în tehnica părului vor dura cel mai mult timp, pot dura mai mult de trei ani (maximum până la cinci ani), mai ales dacă colorantul conține pigmenți anorganici. Colorantul vegetal se va prăbuși mai repede, în special în timpul peelingurilor și al altor proceduri cosmetice, mai degrabă decât minerale. În orice caz, nu ar trebui să expuneți sprâncenele permanente la influențe similare.

În nici un caz nu se poate aplica un tatuaj de sprâncene cu aceleași culori care sunt folosite pentru a efectua tatuaje clasice. În acest caz, imaginea va dura o viață, în timp ce obține o nuanță albăstrui.

Sprâncările realizate în tehnica de microblare vor necesita o corecție obligatorie într-o lună și jumătate, deoarece pigmentul se aplică sub piele și, prin urmare, este respins mai rapid de către organism. Tipul de piele al clientului este important, deoarece pe pielea uleioasă și regenerabilă, modelul va dispărea mai repede. Poate că o decolorare fragmentară a sprâncenelor, cu o corecție corectă în salon, va ajuta la corectarea situației.

Cât durează acoperirea cu pulbere depinde de numărul de straturi de vopsea aplicate pe piele. De obicei, într-o vizită la studio puteți face un strat de pulverizare, maximum două. Mai mult, efectul a durat aproximativ un an, aveți nevoie de aproximativ cinci straturi de colorant. Aceste nuanțe ar trebui să negocieze cu stăpânul în alegerea tehnicii de performanță.

Comparație înainte și după

După aplicarea unui machiaj permanent pe sprâncene, ele vor arăta mult mai bine îngrijite, ca și cum ar fi fost doar colorate în orice moment al zilei și în toate condițiile meteorologice. Mai ales este demonstrat în mod eficient în timpul unei odihnă la mare sau într-o excursie pe jos, în condițiile în care nu există timp pentru a face machiaj.

După desenul părului, sprâncenele vor avea aspectul lor permanent în aproximativ 8-10 zile, deși puteți vedea rezultatul aproximativ când ieșiți din salon. Culoarea obținută imediat după aplicarea pigmentului va fi mai strălucitoare și mai saturată, mai târziu va găsi adevărata sa umbră. Forma sprâncenelor va rămâne aceeași pe care maestrul a atras-o, deși în cazul în care clientul nu-i place ceva, poate fi corectată, dar numai în direcția creșterii zonei.

De asemenea, microblasarea vă va permite să vedeți un rezultat preliminar în primele minute după desenarea modelului, atunci culoarea va dispărea, pigmentul parțial va fi respins de organism și, prin urmare, după 40 sau 45 de zile, va fi necesară o pictură corectivă.

Cel mai impresionant look imediat după aplicarea sprâncenelor de machiaj contur, realizat folosind tehnica pulverizării cu pulbere. Ele sunt imediat "vii", destul de groase, frumos și ușor de pene. Culoarea va disparea în decurs de o lună, poate chiar să dispară complet, ceea ce este cauzat de respingerea pigmentului de colorare de către sistemul imunitar al organismului, astfel încât să nu așteptați un rezultat similar, este mai bine să ajungeți la corecție devreme și să păstrați conturul sprâncenelor pe care doriți și să vă familiarizați. În același timp, în cazul în care designul spranceanului în acest timp părea clientului nu cu totul de succes, ea poate aștepta ca pigmentul să se spele și să-l refacă cu noul șablon.

Aveți grijă după procedură

După finalizarea lucrării, comandantul trebuie să consulte clientul cu privire la cât timp vindecă tatuajul și cum să aibă grijă de sprâncene în acest moment, pentru a obține cel mai bun rezultat. În prima zi a locului de injectare, aceasta tingles, unele fete spun chiar că trebuie să ia pastile de durere. Sprâncenele arată strălucitor, strălucitoare, pot apărea edeme, trebuie să fie umezite cu soluție de clorhexină la fiecare oră, tratate cu unguent "Bepanten +“. În cea de-a doua zi, înroșirea poate trece, dar este necesar să continuăm tratamentul cu dezinfectanți, să nu umezim sprâncenele cu apă și să nu ieșim afară, pentru a nu provoca o infecție. După 2 zile, edemul dispare, dar culoarea sprâncenelor rămâne excesiv de saturată; încă necesită îngrijire sub forma unui unguent de vindecare.

După trei zile, pe sprâncenele care apar pe sprâncene, care mănâncă foarte mult, nu pot fi rupte, deoarece pigmentul poate cădea împreună cu ele; ei trebuie tratați cu un unguent de vindecare și așteptați până când aceștia se desprind. A cincea și a șasea zi de crustă sunt exfoliați treptat, lăsând sprâncenele mai ușoare care au un aspect aproape finalizat. Culoarea finală a sprâncenelor se obține numai într-o lună. În timpul întregii perioade de vindecare, nu vă puteți uda sprancenele, nu puteți merge la saună sau la piscină.

îndepărtare

În cazul în care forma, liniile sau locația machiajului permanent de sprâncene nu se potrivesc cu proprietarul, puteți elimina contururile desenate, dar acest lucru este asociat cu unele dificultăți.

Cea mai ușoară modalitate de a elimina tatuajul, realizat cu pigmenți din plante. Acest lucru se aplică tuturor tipurilor de tehnici. Acoperirea cu pulbere este, de asemenea, ușor de spălat, deoarece este aplicată foarte adânc și epiderma, fiind actualizată într-un mod natural, scapă de colorant.

Spălați o nuanță neplăcută, machiajul permanent de lumină cu mai multe tonuri poate ajuta lichidul de albire profesională a tatuajului sau soluția de peroxid de hidrogen 3%.

Pentru a elimina complet imaginea, trebuie să efectuați îndepărtarea cu laser a machiajului. Pentru coloranții minerali persistenți vor fi necesare mai multe sesiuni.

Ce este mai bine - microblade sau tatuaj?

Întrebarea pe care multe fete o cer atunci când aleg ce tehnică specială să folosească pentru machiajul permanent al sprâncenelor poate să pară oarecum diferită. Merită comparat metoda părului cu microblare, deoarece au metode similare de desenare a firelor de păr, diferența fiind doar în deschiderea liniilor. În această comparație, tehnica de microblare are, fără îndoială, un avantaj, deoarece desenul este mai subtil și mai natural.

Pro și contra

Când fetele decid să creeze un machiaj permanent, sunt conștienți de faptul că această procedură are atât avantaje și dezavantaje fără îndoială.

Punctele pozitive includ următoarele:

 1. Perfectul machiaj de sprâncene împodobește fața, făcându-l mai expresiv și bine îngrijit;
 2. Ajută fetele care au sprâncenele inexpresive să arate mai luminoase și mai spectaculoase;
 3. Aceasta este o tendință de modă care este la vârf de popularitate în acest moment;
 4. Tatuajul pentru sprâncene economisește timp pentru a crea un machiaj;
 5. Vă permite să fiți "complet pregătiți" pe plajă sau pe drumeții;
 6. În cazul în care sprâncenele au avut vreo defecte pronunțate (creștere inegală a părului, pete chelate, cicatrici, pete de vârstă), ele pot fi ascunse.

Consumul de machiaj permanent de sprâncene sunt de înțeles, dacă ne amintim că această procedură are un efect de durată:

 1. Desenul executat fără succes este dificil și costisitor de redus, mai ales dacă este realizat cu pigment mineral folosind tehnici de desenare a părului;
 2. Această procedură este foarte dureroasă și necesită câteva zile pentru vindecarea rănilor (excepția este acoperirea cu pulbere);
 3. Cu un machiaj permanent permanent puteți deteriora foliculii de păr din părul sprancenei și puteți întrerupe creșterea lor;
 4. Tatuarea părului nu merită încercată pentru fetele care au pielea grasă, deoarece liniile se vor întinde apoi și vor deveni urâte;
 5. Lynerhist (maestru al machiajului permanent) poate face greșeli care nu pot fi învinovățite de el, o curbă de sprancene foarte frumoasă sau o nuanță aleasă prost.

Contraindicații

Pentru a efectua procedura de aplicare a machiajului permanent în unele cazuri nu ar trebui să fie. O contraindicație completă este prezența unor astfel de boli grave, cum ar fi:

 1. Diabetul zaharat;
 2. Boli oncologice;
 3. epilepsie;
 4. HIV;
 5. Patologie cardiovasculară gravă.

Contraindicații parțiale (până la recuperare) vor fi condiții precum:

 1. conjunctivită;
 2. blefarită;
 3. Bolile catarale;
 4. Zgârieturi și inflamații în domeniul tatuării;
 5. Lunar.

Este posibil să faceți în timpul sarcinii?

Femeile gravide doresc adesea să arate bine îngrijite și frumoase în orice situație. Prin urmare, ele decid asupra procedurii de creare a unui machiaj permanent, dar trebuie să se înțeleagă că toate manipulările cu corpul în această perioadă pot afecta starea de sănătate a copilului nenăscut. pulbere, care nu este atât de dureroasă și nu aduce o cantitate semnificativă de pigment în organism.

Cât de mult este?

Costul machiajului sprancenelor permanente în saloane diferă în funcție de tehnica utilizată. Prețul este, de asemenea, influențat de cantitatea de vopsea, popularitatea salonului, nivelul de profesionalism al maestrului, costul anesteziei.

În medie, prețurile pentru aplicarea inițială a tatuajului în tehnica de păr sau microblading variază de la 3 mii de ruble la 7 mii. Costurile de corecție sunt de două ori mai mici.

Aparatul de pulverizare va costa mult mai mult - de la 7 mii de ruble. până la 15 mii

opinii

Fetele, care au decis sa spuna sprancene de tatuaje, scriu in recenziile despre tot felul de "capcane" care apar pe parcurs. Cel mai adesea se plâng de maeștrii "Krivoruk" care pot strica forma sprancenelor, alegând incorect culoarea pigmentului (toată lumea poate interacționa cu un anumit tip de piele în diferite moduri) sau poate lucra neuniform asupra suprafeței. Mulți consideră dificilă îndurarea durerii în timpul procedurii și în primele zile de vindecare. Există plângeri că în timp astfel de sprâncene pot schimba culoarea albastru sau albastru-verde și, în general, arata ca un tatuaj.

Prin urmare, sfatul prezentat în revizuiri se limitează la un singur lucru: alegerea comandantului este cheia succesului procedurii și obținerea exactă a aspectului sprâncenelor care îi va plăcea clientului.

În următorul videoclip nO machiaj permanent de sprâncene în tehnica "hair" cu efect 3D.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze