Bluze cu butoane și fără - o lovitură strălucitoare a sezonului!

Bluze cu butoane și fără - o lovitură strălucitoare a sezonului!

Comoditatea în hainele pentru uzul de zi cu zi este evaluată nu mai puțin decât un aspect elegant. Acesta este motivul pentru pulover cu butoane și fără a pierde popularitatea lor de la sezon la sezon.

model

Tot ceea ce am folosit pentru a numi cuvântul generalizat pentru o sacou poate fi împărțit în grupuri mari de modele care diferă în stil, decor, prezența elementelor de fixare sau absența lor.

Fără butoane

Jacheta fără catarame poate fi alungită tăiată sau scurtată până la talie. Adică, o jachetă sau un cardigan. Acestea sunt purtate în perioadele toamna-primăvară, când trebuie să vă ascundeți de rafalele ușoare ale vântului rece. În caz de încălzire bruscă, jacheta este ușor de îndepărtat.

Cu butoane

Cea mai obișnuită opțiune este cardigan sau sacou cu butoane. Unicitatea sa este că este posibilă reglarea funcției de încălzire prin butoanele de deblocare sau de buton. Jacheta îmbrăcată devine un articol independent de îmbrăcăminte. Dacă îl dezarhivați, va apărea un efect interesant cu mai multe straturi.

Pe fulgere

Jacheta cu fermoar are un ușor avantaj față de modelele cu buton în jos. La urma urmei, se desface mai repede. Această opțiune arată ca un sport și tineret, deci ar trebui să fie folosit cu imagini feminine cu prudență.

Caracteristici și beneficii

Jacheta este un element de garderobă de bază. Se va potrivi perfect în orice imagine, indiferent de sezon. În timpul iernii, pot fi purtate sub îmbrăcăminte exterioară, iar vara, aruncate peste umeri peste o rochie sau de sus.

Modelele tricotate și tricotate, drepte și montate, se potrivesc perfect pe orice figură feminină, ascunzând defecte, arătând demnitatea siluetă.

Bluze pot fi completate de gulere, buzunare patch-uri, raglans și decorative originale. Linia de stiluri și culori este foarte extinsă. Orice fashionistas ușor de a alege opțiunea care va face apel.

model

Pe un singur buton

Modelul, în cazul în care există doar un singur buton mare în gât sau pe guler, de regulă, tăiat drept și lungime moderată. Din acest motiv, pardoseala pulover scade dramatic la șolduri, care arată foarte originală.

Cu butoane pe spate

Jacheta cu butoane de pe spate arată extraordinară. Se pare că cardigan sau sacou obișnuit este pus pe spate. Aceste modele au un decolteu mare la fața și la gâtul din spate. Această tehnică adaugă vizual o siluetă subțire.

Mare împerechere

Puloverele tricotate texturate arata solide si elegante. Și sunt perfect salvați de vreme. Completate de butoane mari sau o centură, ele sunt combinate universal cu orice fel.

raglan

Raglan este o linie de umăr înclinată datorită unei inundații profunde. Se pare că mâneca începe imediat de la gât. Această tehnică pune accentul pe linia umerilor, adăugând eleganță mâinilor și originalitatea modelului.

materiale

Cele mai populare modele sunt fabricate din lână sau tricotaje subțiri. Alegerea depinde de timpul anului.

Puloverele tricotate sunt ideale pentru vreme rea, arata confortabil si cald. Datorită texturii tricotate purta-le în valoare de lucruri mai subțire și netede, astfel încât să nu supraîncărcați imaginea.

Cardigan-urile tricotate sau jachetele elastice se vor salva într-o dimineață sau seară rece de vară și vor fi mai mult ca un plus față de o imagine elegantă decât o încălzire.

culoare

Opțiunea cea mai versatilă - sacou gri închis. Ea se va îmbina în mod natural cu imaginea unei scări de culori, adăugând rigoare nobilă. Acesta este un model ideal atât pentru versiunea alb-negru de birou, cât și pentru un model romantic de flori pe o rochie sau bluză.

Culoarea preferată a fetei este roz. O astfel de jachetă, desigur, devine fundamentul feminității și al eleganței.Și pentru a nu pierde seriozitatea imaginii, merită combinată cu nuanțe mai rigide și contrastante - negru, purpuriu închis și albastru.

Pentru o imagine suculentă, puteți folosi un cardigan albastru. El este prieten cu aproape orice nuanta luminata, subliniind misteriozitatea si originalitatea.

lungime

Lungimea sacoului poate varia considerabil. Există modele scurte până la talie, ele sunt caracteristice pentru jachete cu un singur buton sau cu fermoar.

Cele mai populare sunt cordoanele alungite și libere fără butoane. Frumos în jurul valorii de figura, se adaugă la imaginea de stratificare în zbor.

Modele confortabile tricotate cu o lungime de mijloc a coapsei la nivelul taliei. Ele subliniază perfect silueta, concentrându-se asupra taliei subțiri.

Cum și ce să purtați

Versiunea scurtă a jachetei arată bine în același timp cu o fustă sau cu pantaloni și cu o rochie. Principalul lucru este că lucrurile ar trebui să fie lipsite de un finisaj foarte bogat.

Combinând o jachetă cu o rochie, ea nu trebuie fixată. Dacă modelul este fără butoane, cureaua legată în jurul taliei pe un pulover deschis va arăta impresionantă.

Și purtând o cardigan lungă sau scurtă cu blugi, veți obține un aspect elegant și confortabil în fiecare zi. Sub sacou puteți purta o cămașă, o cămașă și chiar o tunica.

Pentru un aspect elegant de tineret într-o pereche de cardigan tricotat este de a alege pantaloni scurți din țesături groase. Completată cu pantofi cu tălpi plate, aspectul va fi o opțiune elegantă pentru întâlnirea cu prietenii și mersul pe jos.

Imagini elegante

1) O combinație confortabilă a unui pulover lung tricotat cu butoane și lungime mini rochie. Șorțurile texturate și cizmele grosiere adaugă zest la aspect.

2) Un cardigan gri, cu pantaloni contrastanți și o cămașă albă este un aspect de afaceri standard. Pentru a crea un efect cu mai multe straturi, dezactivați câteva butoane din partea de jos.

3) Imaginea spectaculoasă a serii - o jachetă luminoasă scurtată cu mâneci din dantelă și blugi denim. În final - un vârf alb laconic pe curele prin gât.

4) Contrast negru cardigan asimetrice la talie și o rochie bej clasic teaca. Rezultatul - o rochie de seară simplă, dar elegantă, pentru o întâlnire sau o excursie la teatru.

5) Pentru vreme rece de toamnă, trebuie să purtați un pulover tricotat cu mâneci scurte și o braț larg pe un pulover similar în textură. Ca o pereche - fusta întuneric drape, în armonie cu o beret drăguț. Culorile delicate de pastel dau un aspect deosebit de confortabil imaginii.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze