Ce să purtați o jachetă neagră?

Ce să purtați o jachetă neagră?

Moda moderna este destul de democratica, astfel incat fiecare fata in sine alege pentru ea insasi o combinatie potrivita de lucruri. Negru este una dintre culorile cele mai versatile, motiv pentru care jachetele de această culoare se potrivesc bine în orice dulap. Principalul lucru este să poți alege stilul potrivit al jachetei, care va sublinia demnitatea figurii tale.

Stiluri și modele

tricotat

Una dintre cele mai simple și mai convenabile opțiuni este un pulover negru tricotat. Stilistii nu recomanda sa o purtati cu lucruri care difera intr-o textura similara. Asta este, cu rochii tricotate sau pulovere. Este mai bine să alegeți un fund luminos din lână fină sub un pulover tricotat în culoarea închisă. Deci imaginea va fi simplă, dar foarte elegantă.

scurtat

Material universal pentru tineri - pulovere scurte tricotate. Acest stil se întoarce rapid la modă. Modelele scurte se potrivesc tinerelor fete cu o figură elegantă. Un model mai scurt al sacoului va întinde silueta și va da picioarelor în plus.

manta

O altă opțiune modernă este mantaua alungită neagră. Acest costum vă ajută să faceți imaginea mai neobișnuită și să ascundeți kilogramele în plus. Manta va merge bine cu blugi simpli. Este adevărat că este recomandabil să alegeți modele subțiri sau pantaloni drepți. Rochia poate fi de asemenea purtată cu o rochie sau fustă.

Buton-jos

În plus față de pulovere simple, care sunt aratate, sau legat cu o centură, există, de asemenea, modele pe butoane. Butoanele nu sunt doar funcționale, ci și elementele decorative. Luminile mari ale formei sau culorii originale vor dilua aspectul clasic creat de o jachetă neagră monocromatică.

Pe fulgere

O altă opțiune practică este un pulover cu fermoar. Alegeți un model cu fitinguri fiabile care se fixează și se desfac fără probleme. Aceste pulovere sunt confortabile pentru uzura obișnuită sau pentru a crea o privire sportivă.

ajurata

Puloverele neagră deschise arată elegantă și romantică. Modelele grațioase care împodobesc acest costum vă vor face aspectul mai delicat și atractiv. Puloverul deschis poate fi combinat cu o rochie ușoară sau cu o fustă. O jachetă decupată va arăta ca un bolero elegant care va împodobi aspectul de seară al unei fete.

Imprimate și finisaje

Originalitatea și atractivitatea oricărui pulover simplu pot da un aspect interesant. Jacheta decorată cu blană va arăta luxoasă. Îmbrăcămintea de blană pe guler sau manșete va face tinuta nu numai mai caldă, ci și mai atractivă. Pulovere cu pietre și pietre folosite ca bijuterii sunt, de asemenea, populare.

De asemenea, un sacou negru monocromatic va fi diluat de un model decorativ. Misteriozitatea aspectului dvs. va da un model cu stele. Un tipar clasic polka dot va arata, de asemenea, bine pe pulover. Și natura romantică îți va plăcea o jachetă cu trandafiri delicate roșii sau pastelate.

materiale

tricotaje

Cea mai comună opțiune - pulovere negre tricotate. Aceste modele sunt excelente pentru uzul zilnic. Tricotajele sunt moi și plăcute la atingere. Se întinde bine, așa că se va potrivi aproape fiecărei fete, indiferent de cifra dvs.

qhipura

O altă opțiune populară este guipure. Puloverele subțiri de guipure cu un model interesant arată elegant și atractiv. Vestele negre din guipure sunt potrivite pentru vara. În acest costum nu vei fi fierbinte, așa că poți purta o jachetă chiar și în timpul zilei, combinând cu pantaloni scurți sau o rochie ușoară.

mohair

O versiune mai caldă a jachetelor - produse din mohair. Soft și confortabil, astfel de bluze sunt plăcute la atingere. În plus, produsele de mohair din scutece sunt acum în tendință, deci această opțiune merită cu siguranță atenție.

Ce să purtați

Bluzele de culoare neagră se potrivesc bine în stil casual, sportiv și chiar seara.

Cu fusta

Jacheta negre de guipure va arata bine in combinatie cu o fusta scurta-soare. Sub fusta strict creion se potrivesc jacheta discreta tricot cu butoane. Și cu o fustă scurtă de denim puteți combina o tăiere sportivă cu o jachetă scurtă.

Cu blugi

O combinație de blugi și un pulover negru tricotat este perfect pentru a face un aspect casual. Cu cât este mai mare jacheta pe care o alegeți, cu atât mai ușor ar trebui să fie la partea de jos.

Cu rochia

Imaginea romantică cu o rochie și mai atrăgătoare face o bluză scurtă. O astfel de imagine feminină va fi bine completată de pantofi sau sandale pe tocuri sau pe platformă.

Prezentare generală a produselor noi

Lenjerii de stil reprezintă mărci globale precum Adidas, Reebok sau Nike. Modelele scurte adiacente, în care este convenabil să se joace sport și doar plimbare, se întorc treptat la modă.

Bluzele neagră, care au apărut în ultimele colecții de la Tommy Hilfiger și Insula Stone, merită, de asemenea, atenție. Designerii au încercat să combine practicabilitatea cu eleganța și au reușit cu siguranță.

Un sacou negru este unul dintre articolele de bază ale dulapurilor care pot fi purtate cu aproape toate lucrurile. Alegeți stilul și dimensiunea corectă pentru dvs. și verificați acest lucru în practică.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze