Bomber Jacket pentru fete și fete adolescente

Bomber Jacket pentru fete și fete adolescente

Caracteristici și beneficii

În fiecare an, odată cu prăbușirea primelor toamne la rece, îndepărtăm încălțămintea caldă din dulapuri. Dar, în timp ce există încă zile frumoase pe stradă, se pare că purta o jachetă caldă sau o haină cât mai curând posibil, dar mai aveți nevoie de un fel de sacou universal pe care să îl puteți arunca dacă se răcește. Pentru astfel de cazuri, versiunea ideală va fi acum elegantă și foarte modernă printre "bombardierele" adolescenților.

Jachetele au primit numele de "jacheta bombardor" din hainele care au fost cusute pentru piloții militari americani. Apoi, aceste jachete au devenit populare în universități, unde au plasat logo-ul instituției de învățământ. Și acum jacheta bombardieră este un lucru foarte la modă, care este foarte solicitat în multe țări. Bombei produc atât pentru bărbați și femei, cât și pentru copii și adolescenți.

Cea mai importantă diferență dintre bombardiere este prezența benzilor elastice tricotate pe manșetele mânecilor, pe guler și pe marginea inferioară a produsului. Astfel de benzi elastice pe jachete sunt foarte funcționale, ele protejează perfect împotriva penetrării vântului rece. De asemenea, jachetele bombardiere sunt destul de voluminoase, adăugând un pic de neglijență aspectului. Jachete bombardiere se potrivesc perfect în stil casual trendy. Și toate jachetele bombardiere sunt echipate cu buzunare adânci confortabile, au o siluetă liberă și un gât rotunjit.

În fiecare an, designerii modifică acest model de jachete și le aduc ceva nou. Până în prezent, există modele de bombardiere cu hote, care este foarte convenabil și practic pentru vreme rece și ploioasă. Jachetele de bombarde sunt, de asemenea, realizate cu diverse imprimeuri interesante și le coase dintr-o varietate de materiale.

Gama de culori a jachetelor bombardiere este, de asemenea, foarte extinsă. Puteți găsi jachetele mai calme și nuante neclintite, și puteți cumpăra o jachetă bombardieră cu cele mai vii și neașteptate culori. Culoarea deosebit de populară și preferată a bombardierelor la fete este roză.

Tendințe de modă

Astăzi, jachetele bombardiere coasă dintr-o varietate de materiale - nailon, bumbac, tricotaje, fleece și chiar satin și mătase.

Stilul "bombardier" este folosit acum pentru fabricarea nu numai a jachetelor, dar și a tuturor tipurilor de bluze și bluze. Bombele școlare au devenit din nou populare, pe care, ca și în vremurile vechi, au fost brodate logo-urile unor colegii celebre sau un număr care indică numele unei instituții de învățământ. Astfel de modele sunt ideale pentru aspectul obișnuit, iar copilul dvs. le poate purta în siguranță la școală.

Pentru fete

Pentru fete, puteți alege cu siguranță modelele colorate interesante ale jachetelor-bombardiere. Imaginea fiicei tale să fie luminată și memorabilă. Actual și la modă sunt acum o varietate de broderii și dungi pe jachete. Modelele cu amprente colorate sunt foarte populare acum - animale, forme geometrice, modele florale.

Pentru adolescenți

Pentru fetele adolescente, modelul volumetric al bombardierelor a devenit foarte popular. Lucrurile "supradimensionate" - tendința principală a acestui sezon. Jacheta voluminoasă bombardieră creează impresia că fata o împrumuta de la prietenul ei, ceea ce îi va da cu siguranță încrederea proprietarului.

Cum sa alegi

Este important să alegeți modelul și culoarea potrivită pentru jacheta bombardieră care se potrivește cu această fată. La urma urmei, o culoare incorect aleasă sau un volum excesiv poate să nu sublinieze avantajele, ci, dimpotrivă, să strică imaginea și să atragă atenția excesivă asupra neajunsurilor.

O jachetă bombardieră cu mâneci luminoase îi poate face pe proprietar mai plin, precum și o imprimare strălucitoare. În acest caz, este mai bine să alegeți un model care să vă potrivească exact și să se potrivească perfect. Pentru cei care nu sunt preocupați de o astfel de problemă - puteți alege cu siguranță voluminoase jachete trendy.

Ce să purtați

Pentru a arăta elegant, trebuie să știți cu ce să combinați în mod corespunzător o jachetă bombardor.

Pentru fetele adolescente, combinația dintre o jachetă bombardieră și blugi strâns va fi o opțiune excelentă. Și, de asemenea, o jachetă bombardieră cu pantaloni scurți și chiar pantaloni scurți va arăta elegant. Pentru iubitorii de fuste, există și combinații câștigătoare - alegeți bluze scurte de bumbac sau denim.

Pentru a crea o imagine mai romantică, puteți combina o jachetă bombardieră cu o rochie frumoasă. Această combinație va crea, de asemenea, un contrast de texturi în imagine, care este foarte la modă și relevant în acest sezon.

De la pantofi pentru aspectul casual cu jacheta bombardor, puteți purta adidași confortabile și elegante sau adidași. Și "pe drumul afară" combinați un sacou bombardier cu pantofi cu tocuri sau ghete.

Imagini elegante

Cu jachetele bombardiere, puteți crea cu ușurință o varietate de imagini - de la romantism blând la sportul practic.

Iată câteva combinații reușite:

  • Jacheta trendy bombardieră roz într-un tricou și blugi clasic albastru pentru o adolescentă.
  • Un sacou bombardier de tip floral, cu o rochie ușoară, elegantă și cizme cu ghete cu toc.
  • Jacheta din bomboane cu bej deschis, cu o bluză albă și blugi rupți într-un stil casual.
  • Bomboană de modă școală cu o cămașă albă.
  • Aspectul sportiv este o jachetă bombardieră combinată cu transpirații.
Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze