Machiaj pentru balul pentru ochii căprui

Machiaj pentru balul pentru ochii căprui

Orice școală așteaptă cu nerăbdare momentul în care își termină studiile la școală și vine noaptea balului. Acest moment este deosebit de incitant pentru fete, pentru că trebuie să aibă grijă de rochia de bal, pantofi frumoși, coafură și, bineînțeles, un machiaj frumos. Excepția nu este și absolvenții cu ochi maro.

Ochi de culoare brună sunt numiți în mod diferit: ciocolată, caramel, nuci și chihlimbar., și migdale. Cu această culoare, este posibil să se facă într-o varietate de moduri, iar dacă totul se face corect, atunci acesta va deveni punctul culminant al unei imagini fermecătoare și complete.

Există o mulțime de opțiuni de machiaj, dar trebuie să alegeți una care să fie în armonie nu numai cu culoarea ochilor, ci și cu culoarea parului, cu tinuta și cu întreaga imagine ca întreg. Înainte de fiecare dintre absolvenți există o serie de întrebări, de exemplu, despre ce nuanță de umbre trebuie să aleagă și ce se va face în final - seara sau încă blând

Dacă luați aceste probleme cu responsabilitate deplină, examinați tendințele modei și asociați-le cu dorințele și aspectul dvs., puteți obține un rezultat cu adevărat uimitor și puteți crea o imagine de neuitat care să înfrumusețeze un astfel de eveniment important în viață.

Fiind regina mingii este visul fiecărei fete, fără excepție, așa că avem nevoie nu doar de o rochie și de un stil frumos, ci și de un machiaj potrivit. Ar trebui să fie în armonie cu imaginea fetei și să-i decoreze fața.

caracteristici

Machiaj de vacanță are regulile sale nescrise care trebuie respectate cu strictețe.

Luați în considerare în detaliu:

 1. Accentul în acest caz este pe ochi. Umbrele sunt selectate ținând cont nu numai de nuanța ochilor, ci și de tonul costumului pe care se află elevul. Pentru toată atenția concentrată asupra ochilor, buzele nu ar trebui să fie foarte strălucitoare.
 2. Trebuie avut grijă despre tonul pielii chiar pe față, folosind baza și pulberea.
 3. Pentru a face până avansat elegantCel mai bine este să folosiți căptușeala pentru a îndrepta săgețile. Aceasta va fi singura atingere de machiaj pentru balul solemn.
 4. Dacă o fată are probleme cu pielea, este mai bine pentru ea să folosească nuanțele și rujul de tonuri de lumină pentru a distrage atenția din zonele problematice de pe față.
 5. Tânără Este mai bine să folosiți strălucirea celor mai delicate nuanțe care îi vor face imaginea drăguță și mai romantică. Cele mai bune idei vor fi cu tonuri bej, roz sau piersic.
 6. Pe buzele unei școală cu ochi căprui Nud ruj ar fi adecvat, și o simplă luciu ar fi o soluție chiar mai bună.

Recomandări pentru artiștii de machiaj

Asigurați-vă pentru cei ale căror ochi sunt verzi sau albastre, are diferențe semnificative în culori, în comparație cu machiajul pentru fetele cu ochi căprui. Aspectul strălucit este bine făcut fără note strălucitoare în make-up, astfel încât pentru ei este faptul că frumusețea lor naturală este accentuată.

Pe fată cu ochii maro, umbrele întunecate în combinație cu cele ușoare vor fi potrivite. Mai mult decât atât, un ton de lumină este plasat sub sprâncene, iar cel întunecat este plasat la colțul exterior al ochiului.

O altă nuanță pentru ochii maro este folosirea umbrelor verzi și violete în machiaj, datorită cărora este posibil să se evidențieze profunzimea ochiului. Școala brună și albastră poate folosi umbrele de machiaj albastru și albastru, cu excepția cazurilor excepționale.

Linia de contur negru trasată de-a lungul pleoapei în mișcare va fi, de asemenea, frumoasă. Dacă adăugați rimel negru pe genele dvs., veți obține un aspect străpuns care accentuează culoarea ochilor.

Mărimile interioare ale feței pleoapelor pot acoperi o nuanță aurieși va arăta grozav. După aceea, de-a lungul secolelor, o să petrecem încă o dată un cămășnet negru.

Pentru ridurile finale, rimelul de ton negru și negru este potrivit. Un alt mod de a obtine acelasi rezultat este sa folositi un creion cosmetic negru, luandu-l pe linia cresterii cilia.

pregătire

Promovarea frumuseții străvechi începe cu pregătirea. Pielea feței este curățată și hidratată. Pentru a face acest lucru, utilizați un tonic, lapte și hidratant. Pentru aplicarea acestor instrumente utilizați linii de masaj. Dacă rămân surplusurile, acestea trebuie îndepărtate. Fața trebuie pregătită cu un șervețel, astfel încât machiajul să nu "plutească".

Dupa ce baza este aplicata baza, cu care nivelul de piele de pe fata este egalat, iar zonele problematice devin invizibile. Dacă există cosuri sau înroșirea feței, ele trebuie mascate cu un corector verde.

Datorită bazei naturale, o astfel de unealtă tonală nu va bloca porii pielii. Selectarea fundației trebuie să apară la lumina soarelui și să se potrivească cu umbra pielii. Se aplică cu ajutorul mâinilor sau în mod specific pentru acest burete intenționat. Etapa pregătitoare se termină cu aplicarea pulberii. Această atingere finală va salva pielea de strălucirea inutilă și o va face mată.

Modificați-vă pas cu pas

Completarea pentru absolvire nu este dificilă. Va ajuta în această instrucțiune detaliată.

Etape necesare:

 • pentru a umbra nu a rulat, baza se aplică pe pleoape;
 • la colțul exterior ochii sunt aplicați și se amestecă umbrele întunecate;
 • pleoapele superioare în interior este acoperit de nuanțe de tonuri ușoare;
 • în afara colțului secolul a avut loc eyeliner;
 • tente de umbre culorile luminoase sub sprancene și amestecându-le ușor;
 • următorul vine carcasa, și pentru a alege un produs mai rezistent la apă, atunci veți fi asigurat împotriva murdăririi și picăturilor care sunt atât de neafectate în timpul vacanței;
 • următorul pas este buzele. Pentru ei, un ruj sau un luciu blând;
 • aplicați în cele din urmă pe pometi, un rouge putin, care se potriveste tonului pielii tale. La tonurile reci, alegeți roz, roz și cald - piersic și bej.

Cum se face machiajul pentru absolvire pot fi vizualizate în următorul videoclip.

Versiune discretă

Pentru ochii căprui deschisi, fetele tinere se potrivesc cu ușurință, iar nuanțele luminoase vor fi nepotrivite. O imagine blândă și blândă este creată prin utilizarea nisipului și a bejului.

Dacă doriți să dați strălucirea serii, este mai bine să folosiți nuanțe de tonuri de ciocolată sau teracotă.

Caramel și tonuri de corali sunt recomandate pentru ruj. Dacă o școală cu ochi roșii are părul blond, cea mai bună metodă de a face un ochi de culoare gri sau brun, iar pentru bruneturi, negrul este cea mai bună alegere.

Bright make-up

Nu toate frumusețile cu ochii maro, cum ar fi sensibilitatea și romantismul. Mulți dintre ei consideră că frumusețea fatală este o imagine mai frumoasă. Școala pentru a face o imagine strălucitoare la balul ar fi o make up, numită stilul "ochii fumatori", cu care poți să-ți subliniezi frumos ochii.

Make-up-ul va avea nevoie de o tonă gamă gri la bază, și anume:

 • un creion pentru ochii negri;
 • două opțiuni umbre culoare închisă;
 • luminos marile umbre.

Efectuați în etape:

 • pentru ochii fumatori primul lucru pe care trebuie să-l trageți săgeata superioară a gâtului gros;
 • atunci aveți nevoie de o pensulă mărunțită pentru înfundarea liniei creionului pe întreaga suprafață a secolului, altfel contrastul va fi prea ascuțit;
 • întreaga suprafață a secolului acoperit cu umbre folosind o perie specială (culoare - asfalt umed). Așadar, fixăm linia creionului;
 • partea interioară a pleoapelor iar sub sprâncene procesăm nuanțe luminoase de perle, în urma cărora ochii căprui încep să strălucească;
 • are o perie specială și nuanțe de ton gri argint. Ele sunt impuse pe toate marginile umbrelor întunecate și ușoare. În același timp, peria se mișcă din exterior spre interior;
 • dacă partea mucoasă a pleoapei inferioare vopsea cu un creion moale neagră, atunci aspectul va deveni și mai expresiv. Un astfel de circuit este condus din interior spre exterior. Apoi, este luată o perie mărunțită și, în pleoapa inferioară, umbrele de cărbune sunt suprapuse într-o cantitate mică. În partea interioară a ochiului, linia acestor umbre ar trebui să fie mai subtilă, ceea ce ajută ochiul să se "deschidă" mai mult;
 • ultima etapă prevede aplicarea rimelului pe cilia (rimelul negru).

Un astfel de machiaj asigură prezența diferitelor perii, deoarece acestea sunt foarte convenabile pentru a face aplicarea și pene. Cu un machiaj atât de luminos, care este acest stil, nu este recomandat să folosiți ruj prea luminos.

În acest caz, un burete cu un ton natural, cum ar fi bej sau piersic, va arăta avantajos. La locul va fi o strălucire roz pal.

Încorporând ideile unui seară pentru un absolvent de școală cu ochi maro, experimentați cu genele false, dar nu pentru stilul "ochilor fumatori" - în el vor face doar aspectul mai greu.

În limba greacă

Dark absolvenți cu ochi maro pentru seara de sărbătoare, vă puteți pregăti un pic diferit. În pregătirea pielii pot folosi bronzerul, și nu doar fundația și pulberea. Completarea greacă oferă muchii mai groasecare este de dorit să se deseneze bine. Se face cu lovituri de creion. Când sprâncenele sunt forma dorită, ele sunt fixate cu un gel.

Pentru această umbre de machiaj se potrivesc perla, aur sau ciocolată plictisitoare.

Un ton de lumină marchează suprafața pleoapei superioare și se aplică o textura mată întunecată pe sprâncene, urmată de amestecarea profundă a tuturor granițelor. Linia de pe pleoapa inferioară este desenată cu ajutorul unui dermatograf neagră și pe partea superioară se află o săgeată clară cu vârful exterior ridicat. Pentru ridurile machiajului grecesc, veți avea nevoie de rimel în masă, iar pentru buze - tonuri de ton roșu.

Glittering retro

Puteți vedea destul de des într-un costum de stil retro. Și pentru a completa compoziția, este de dorit nu numai să ghicești cu o geantă de mână și pantofi, dar și cu un machiaj elegant.

Dacă ochii căprui decorează cu săgeți - această opțiune va fi o victorie. Veți avea nevoie de umbre gri-maro, nuanțe de fildeș și nuanțe calde de culoare brună.

Să nu faceți nici un fel de cerneală de cărbune de volum, fără fard de bej și fără ruj (cel mai bun va fi tonul de berărie sau cald portocaliu). Și creionul contur este obligatoriu.

Secvența acțiunilor:

 • ne acoperim suprafața pleoapelor nuanțe de fildeș;
 • pe partea în mișcare un secol am pus un ton gri-brun;
 • de mai sus sunt suprapuse tonuri calde de culoare maro, cu accent pe partea exterioară a pleoapelor;
 • folosind căptușeală, conduceți cu atenție dermatograful, terminându-l cu o săgeată percuție;
 • cheekbone ușor perie cu fard de bej;
 • atrage conturul buzelor și apoi vopsirea cu ruj.

"Piersica dulce"

Din această variantă de machiaj suflă tendință, căldură și prospețime. Este potrivit pentru iubitorii de nuante linistite, inconspicuoase si accente naturale. Pentru a crea o astfel de machiaj feminin, trebuie să utilizați piersici, nuanțe albe și maro. În acest caz, puteți face fără dermatograf, dar fără rimel negru. Tonul rujului ar trebui să fie natural și cald. Bureți - la fel ca în retro-ul orbitor.

Iată cum puteți face o astfel de machiaj pe fața blândă a unei eleve:

 • maro umbre utilizați pentru pleoapele inferioare și mobile pentru pleoape;
 • piersici umbre impune în partea superioară a colțului exterior al pleoapelor;
 • alb umbre pune sub sprâncene;
 • pe buze - strălucește doar lumina;
 • pe pometi - o blush alb bej.

Make-up "Frumusețea din Est"

În ochii cărămizi mici ai unui asiatic, se citește un mister și, cu un machiaj albastru strălucitor, ochii absolvenților vor deveni și mai atrăgători. Frumusețea ochilor asiatici poate fi subliniată cu umbre albastre strălucitoare, creion gri și căptușeală neagră. Rimelul va avea nevoie de carbune negru cu efect de prelungire.Blushul ar trebui să fie cât mai natural posibil și este mai bine să înlocuiți rujul cu o strălucire radiantă.

Tehnica pas-cu-pas:

 • pe pleoapa superioară sub forma unui deal moale, punem umbre albastre, nu selecem colțul exterior;
 • creion gri accentuează pleoapa inferioară (la nas, linia se îngustează);
 • pentru a adauga ochelarii gri unele umbre albastre;
 • negru trageți o linie ușor îngroșată de-a lungul rădăcinilor genelor din pleoapa superioară;
 • conduita rouge sub forma unei benzi dreptecare începe la templu. Buzele ar trebui să fie bine colorate, inclusiv în colțuri.

Vedeți cum să faceți un machiaj oriental, puteți să faceți următorul videoclip.

"Rose și Lilac"

Hărțuirea neagră gros, pe care atât de multe fete tinere le place atât de mult, de fapt, adaugă câțiva ani la vârsta lor. Dar este posibil să corectați situația dacă includeți tonuri florale în make-up.

Pentru obținerea machiajului expresiv de liliac-roz, luați în umbră roz, liliac gri și nuanțe albe de umbre.

Eyelinerul aici devine un creion negru solid. Să nu faceți fără cerneală neagră, roșu - înfundat roz, pentru buze - strălucire roz roz.

Tehnica de aplicare:

 • roz umbre suprapusă pe pleoapele superioare (partea în mișcare);
 • lilă pe care am pus-o mai înalt și mai aproape de exterior;
 • în partea de jos - și umbre violete, dar cu pene;
 • creionul săgeată creșterea genelor superioare și inferioare, fără închiderea circuitului;
 • În cele din urmă, aplicăm rimel volumetric pe gene, buze de buze, pomeții accentuează fardul.

Culoare eyeliner

De la ochiurile de ochi colorate ochii căprui devin expresivi, chiar și aspectul fetei se schimbă. Un creion sau un lichid albastru închis cu ochi căprui face o combinație excelentă. Arată bine în timpul zilei și chiar mai bine seara. Fetele pot experimenta, încercând diferite nuanțe de această culoare.

Obrazul maroniu este considerat cea mai interesantă opțiune, mai ales dacă bruneta are întuneric sau piele de măsline. Ar trebui să fie mai întunecată decât culoarea ochilor cel puțin două tonuri. Dacă alegeți o nuanță care să corespundă culorii ochilor, totul se va amesteca și ar părea neatractiv.

Culoarea ochilor buni este foarte benefică subliniată umbra purpuriu saturată. Este mai bine să alegeți un ton mai întunecat, să experimentați cu vinete. La petrecerea de absolvire, tonurile purpuriu metalice sau mai deschise, cum ar fi liliacul, vor arăta cel mai bine.

Nu mai puțin o combinație minunată - cu o linie verde pentru secol, unde ar trebui să se acorde prioritate tonurilor de smarald și verde de măsline. Astfel de umbre pot face mai profunde ochii căprui și îi pot face să strălucească.

Pentru bebeluși

La urma urmei, nu numai la școală există o petrecere de absolvire, dar și la grădiniță, iar la ea, și copiii încearcă foarte mult să se îmbrace - le place să o facă. Și e în regulă dacă mamele îi ajută în acest lucru și îi permit să se simtă ca o adevărată prințesă cu un machiaj delicat.

Utilizarea în acest caz ar trebui să fie cel mai simplu mijloc care nu poate afecta pielea copiilor.

Fața unui astfel de absolvent poate fi ușor pulbere, iar obrajii ei au accentuat cu roșeață. Ochiurile de culoare brună vor străluci fericit dacă pleoapa superioară este decorată cu o picătură de umbre de ton de lumină, iar cilia sunt colorate cu rimel hipoalergenic. Ruj de buze sau luciu de buze.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze