Blana de blană de la TOTO

TOTO blana

Împreună cu produsele producătorilor străini, hainele de blană, care sunt create în țara noastră, sunt de asemenea populare în rândul cumpărătorilor autohtoni. Una dintre companiile autohtone care creează produse de blană de înaltă calitate este Toto. Compania este ruso-italiană, iar produsele sale sunt populare, atât în ​​țara noastră, cât și în străinătate.

Despre companie

Grupa Toto nu poate fi numită novice pe piața produselor de blană de uz casnic. A fost fondată în apropierea anului 1991 și, literalmente, peste două decenii și jumătate, a reușit să devină lider pe piața modei.

Fabrica unde se fabrică produsele este situată în Sankt Petersburg. În această fabrică, blana trece prin toate etapele de procesare înainte de a deveni o blană elegantă de blană. Colaborarea cu designerii italieni în condițiile realităților interne vă permite să creați produse de blană elegante de tăiere neobișnuită.

Designerii companiei preferă să lucreze cu blănuri de nurcă scandinave. Acest lucru poate fi numit și un plus, deoarece acest tip de nurcă este cel mai cald și mai durabil. Cel mai adesea, pentru croirea blănurilor de blană, alegeți tonuri naturale ușoare. Nuante de bej, maro si gri sunt populare. În colecțiile din grupul Toto se pot găsi, de asemenea, straturi de nurcă de culoarea neagră de culoarea neagră, cu o strălucire spectaculoasă de argint.

Produsele companiei sunt vândute în diferite orașe ale țării, însă produsele Toto Group sunt cele mai răspândite în St. Petersburg. În oraș nu există doar un depozit mare, unde puteți găsi haina visurilor dvs., dar și nouă magazine mari de vânzare cu amănuntul.

Caracteristici și beneficii

Compania Toto Group oferă atât bunuri de înaltă calitate, cât și servicii corespunzătoare.

Compania plătește în mod regulat clienților cu reduceri. Deținătorii de carduri de credit și clienții obișnuiți pot economisi foarte bine. Un sistem de plăți flexibil vă permite să cumpărați produse de blană scumpe pe credit. Toto Group este un producător de blănuri care încearcă să-și facă produsele accesibile tuturor clienților.

Dacă vorbim despre produsul în sine, acesta este plăcut mulțumit de soi. Puteți alege o blană elegantă pentru blană și, dacă nu vă convine, puteți personaliza produsul la caracteristicile figurinei dvs. la fața locului. Dacă nu v-a plăcut nimic din sortimentul prezentat, puteți oricând să comandați confecționarea produselor de blană la comenzile individuale. În comparație cu alte ateliere, hainele de blană Toto sunt destul de ieftine.

Prezentarea colecției

În cataloagele companiei Toto găsiți un număr mare de blănuri realizate din blănuri de nurcă, castor sau muton. Produsele combinate sunt, de asemenea, populare, de exemplu, o blană elegantă de blană cu inserții de piele sau un guler de vulpe.

Cele mai diverse modele sunt straturile de nurcă. Astfel de produse sunt prezentate într-o varietate de stiluri. Blănurile de blană sunt fie tăiate singure, fie cusute din piele individuală. O încrucișare elegantă a nurcanelor sau sblelor va satisface cumpărătorii de orice vârstă și statut social.

În colecția Grupului Toto puteți găsi atât blănuri clasice de blănuri de talie dreaptă și lungime medie, cât și produse originale arse sau scurte.

Popular în acest sezon este un strat de "roba", lipsit de elemente de fixare, nasturi și legat la centura. De remarcat, de asemenea, sunt modelele cu un guler nestandard sau cu un fund original original. Astfel de produse stilate îi vor încânta pe cei tineri de modă care îi place să atragă atenția asupra lor în orice moment al anului.

opinii

Toto Group are o bună reputație în rândul cumpărătorilor. În magazinele din acest brand este ușor să găsiți un strat de blană la gustul dumneavoastră. Pentru fiecare sezon, compania furnizează în mod regulat modele originale noi.Designerii nu urmăresc doar tendințele modei, ci le creează singuri.

Plăcut plăcerea consumatorilor și un sistem flexibil de reduceri. Astfel, pentru fiecare nou sezon, se oferă o reducere de 50% la modelele de anul trecut. În plus, un client obișnuit oferă întotdeauna posibilitatea de a cumpăra un produs la un preț mai mic datorită unui sistem de carduri de discount. Prin urmare, cei care nu își pot permite un strat scump de nurcă, puteți să vă uitați la un model la o reducere.

Calitatea produselor de blană de la Toto Group plăcut plăcută. Produsele rezistă condițiilor meteorologice diferite, rămânând elegante și atrăgătoare chiar și după mersul pe jos sau în zăpadă. Adevărul pentru acest lucru, după cum a remarcat cumpărătorii, trebuie să vă furnizați blănurile și blănurile cu condițiile adecvate de îngrijire și depozitare.

După cum puteți vedea, produsele din blană de la Too încântă clienții cu prețul lor accesibil și aspectul original, pe care lucrează compania designerilor italieni autohtoni și italieni. Produsele din această grupă reprezintă o alternativă excelentă la produsele de blană de renume mondial.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze