Strat negru

Strat negru

Fiecare fată visează la un strat elegant pentru iarnă. La urma urmei, o haină de blană arată întotdeauna spectaculoasă și feminină, decorând sexul echitabil. Blana de blană neagră - cea mai populară pe piața produselor de blană. Blana de blană în culoare neagră este un standard de stil și de lux. Desigur, o blană este o achiziție foarte scumpă. Dar nu uitați că acesta este un fel de investiție în garderobă.

Caracteristici și beneficii

Fără îndoială, principalul avantaj este caracterul practic. Cu o astfel de blană, nu vor exista probleme cum ar fi îngălbenirea sau spălarea frecventă. Chiar și poluarea mică nu va fi vizibilă pe ea. În ciuda faptului că negrul este o culoare clasică și poate părea plictisitor pentru cineva, nu este. Blănurile de blană au o varietate de stiluri, obiecte decorative și decorațiuni care vă vor permite să alegeți un model elegant sau casual.

Blana de blană cu culoare neagră nu are restricții de vârstă. Este ușor să poarte și să se potrivească cu orice haine din dulapul tău.

Cum sa alegi si cine sa se potriveasca

Atunci când alegeți o blană, bineînțeles, primul lucru care merită acordat atenție este blană. Familiarizați-vă cu diferitele tipuri de blănuri, cu caracteristicile lor și categoriile de prețuri. Poate fi nurca, sable, muton, nutria, castor etc. Este din blana va depinde de durata de uzură și de rezistență la rece. Ar trebui să aibă o grămadă de înaltă calitate și un dressing bun și să nu aibă defecte. Este mai bine să cumpărați o blană de la producători de renume sau fabrici dovedite.

În plus față de blană, atenție la căptușeală, cusături și elemente de fixare.

După cum am arătat, stratul negru se potrivește tuturor fără excepție. Acestea sunt fete tinere, precum și femei mai în vârstă. Indiferent de tipul de culoare al aspectului, negrul este unic. Evaluați figura dvs., decideți ce stil vă va potrivi cel mai mult. Deoarece blana este destinată pentru iarna, este mai bine să alegeți modelul care acoperă șoldurile.

Nuanțe și combinații de culori populare

  • "Black Diamond"

Acesta este un clasic câștigător. Culoarea saturate negru sare se potrivește tuturor fără excepție. El creează o imagine elegantă și atractivă. Avantajul este că o astfel de blană este subțire vizuală.

  • Negru cu nuanță maro

Acest lucru adesea vorbeste despre naturalitatea blanii, ceea ce inseamna ca nu a fost vopsit. ea oferă o strălucire specială și strălucește la soare. În oameni, o astfel de umbră este numită și culoarea uleiului.

  • Negru și gri

Într-un alt mod puteți numi această nuanță de grafit. Este o umbră la modă. potrivit pentru cei care vor să experimenteze puțin și să se îndepărteze de negrul clasic. Această blană este de asemenea universală și va fi combinată cu aproape toate hainele.

  • dungi

Tendința de modă foarte, care se îndrăgostiseră repede de toate modelele de modă. Poate că în momentul de față este cel mai popular. Adesea, aceste straturi produc fie monofonic, fie cu alte culori. În cel de-al doilea caz, niște fire de păr ale blănii sunt colorate, adesea folosind o pulverizare, așa cum era.

  • Negru și roșu

Spectacular de colorare, care potrivit pentru fete curajoase. Într-o haină de această culoare, cu siguranță veți atrage atenția celorlalți. Cu acest strat, puteți purta pantofi sau o pungă de culoare maro sau de nuc.

Modele populare

nurcă

Mink blana haina - visul de multe fete. Aspectul bogat, atractivitatea blănii făcuse o blană de blană un obiect de dorință. Este moale și ușor, în timp ce unul dintre cele mai calde. Un strat de blană poate fi cusut din bucăți sau dintr-o singură piele. Blana de nurcă diferă într-un cost destul de ridicat. Este demn de luat în considerare Veți purta un strat de nurcă timp de cel puțin opt ani.

Mutonovaya

O alternativă excelentă la stratul de nurcă. Mouton este o piele de oaie, care are un dressing special. Nu este mai puțin practic decât o haină de nurcă și este la fel de caldă. Desigur, o blană de blană de mouton nu va fi la fel de ușoară și subțire ca o nurcă. În plus față de blană, desigur, este important să se acorde atenție stilului. Va determina stilul și originalitatea. Vom lua în considerare cele mai populare modele.

Cu toate acestea, un plus mare de blana de blană dintr-un mouton este costul său scăzut, comparativ cu un strat de nurcă.

Cu gluga

Opțiunea cea mai practică și mai caldă pentru iarnă rusă. Și capota poate servi ca un înlocuitor pentru o pălărie, mai ales că sexul echitabil nu-i place să poarte pălării.

Cu benzi încrucișate

Tendința ultimilor ani, care nu își pierde relevanța. Acest stil este aplicabil pentru toate tipurile de blană. Blănurile cu dungi transversale arată elegant și feminin.

Cu mâneci scurte

Un alt stil la modă care a câștigat inimile fashionistas. Adesea este combinată cu detalii cum ar fi absența unui guler într-o blană. Apoi, haina devine similară în aparență cu stilul Chanel. Ea oferă un farmec deosebit fetei, făcând-o fragilă și feminină. Este important să alegeți mănuși elegante de înaltă calitate, care să se armonizeze cu haina de blană.

lungime

lung

Blana de blană pe podea oferă o anumită stare proprietarului. Cu toate acestea, o astfel de blană nu este potrivită pentru viața de zi cu zi, cu excepția cazului în care conduceți o mașină în fiecare zi.

O astfel de blană poate fi montată, dreaptă sau arsă. În toate cazurile, haina de blană va arăta superb. Cele mai potrivite fete cu inaltime. Dacă sunteți scurt, purtați o blană lungă de blană cu pantofi pe tocuri.

La genunchi

Haina universală, vă veți simți caldă și confortabilă în ea. Marele avantaj al unei astfel de lungimi este că prin ea poți purta orice haine.

scurtat

Această lungime este adesea preferată de fete tinere, mai degrabă datorită faptului că nu constrânge mișcările și practică. De fapt, Acest strat este perfect pentru fiecare zi. Sub această lungime trebuie să alegeți haine cu atenție.

scurt

Destul de potrivit pentru toamna profundăcând prima zăpadă începe să cadă. O altă opțiune, puteți alege un strat de blană pentru eliberarea solemnă. Ea merge bine cu o rochie sau pantaloni.

Ce să purtați

Cu o haină neagră puteți purta o varietate de lucruri, fie că este vorba de un stil strict de afaceri sau de stil casual. Acestea sunt tot felul de pantaloni, blugi subtiri, fusta creion sau mini fusta, rochii, etc Acoperirea blănurilor vă permite să purtați pulovere voluminoase și îmbrăcăminte cu mai multe straturi, de exemplu, o cămașă cu un jumper. Cu blănuri din toate tipurile de blănuri, pălăriile tricotate arată foarte bine. Culoarea și stilul depind de preferințele dvs. În modul de eșarfe tricotate volum și guler-eșarfă.

Dacă alegeți un capac de nuanțe neutre - gri, alb, negru sau maro, atunci culoarea eșarfei nu va avea o importanță fundamentală. Dar dacă alegeți o pălărie cu o nuanță stralucitoare de contrast pentru a crea un ansamblu armonios, este mai bine să alegeți o eșarfă care să se potrivească cu culoarea capacului.

Pentru cei care preferă pălării de blană, este important să rețineți că capacul trebuie să fie din aceeași blană și aceeași nuanță. În caz contrar, întregul concept al imaginii tale este pierdut. Adesea, fetele preferă să poarte o eșarfă caldă în locul unei pălării. În acest caz, este mai bine să acordați preferință produselor cu adăugarea de lână.

Versatilitatea unui strat de blană neagră este că aproape orice pantof se potrivește sub el, principalul lucru este să alegi culoarea potrivită. Mai bine la umbră a coincis cu o blană. De asemenea, cizmele negre întunecate, maro sau gri sunt în armonie cu haina neagră. Pentru cei care preferă încălțămintea cu călcâi, pentru încălțăminte cu tocuri înalte, cizme pe pene, cizme de gleznă. Materialul este piele sau piele de căprioară.

Pentru cei care preferă pantofi cu pantofi plat, cizme cu catarame, jumătăți de ghete cu tălpi groase sau cizme de modă din piele se potrivesc. O altă soluție elegantă - cizme uggs sau blănuri.

Imagini elegante

  • Mink blană cu un manșon scurt 3/4 și un mic guler stand-up.
  • Blana de blană de la Mouton cu o glugă.
  • Blana de blană cu guler de vulpe polare.
Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze