Stratul de transformator

Stratul de transformator

Ce este o blană transformatoare de blană

Un strat de blană transformant este un produs funcțional și practic care, de exemplu, poate fi purtat ca o blană de blană în frig și atunci când se încălzește, poate fi transformat într-un strat elegant de blană sau vesta de blană. Astfel de produse de blană câștigă din ce în ce mai mult popularitate, în special în rândul tinerilor. Transparent blana de blană poate fi purtat cu absolut orice pantofi și în orice vreme. Removable în blănuri de blană transformator poate fi un tiv, capota, mâneci (complet sau doar o parte), un guler. Vreau să observ că nu numai un singur element poate fi desfăcut, dar mai multe simultan, totul depinde de imaginația designerului. Anterior, am putea alege un strat de blană cu două straturi - un drept clasic și un trapez, acum alegerea este pentru orice culoare și gust.

caracteristici

Din ce în ce mai mult, în lucrările lor, designerii de modă folosesc direcția mormanului. Prin urmare, acum este posibil să găsim multe modele, așa-numitele prehi-shiftere. Astfel puteți obține un joc unic de culoare și joc. De exemplu, tivul este cusut într-o direcție, iar partea superioară cu mâneci în cealaltă. Astfel, atunci când desfaceți orice parte, veți avea întotdeauna o nouă imagine.

Pro și contra

Dintre avantajele stratului de blană transoform, se pot observa următoarele:

- economii și practicitate - ceea ce înseamnă că pentru un preț ați cumpărat un produs și obțineți mai multe imagini;

- confort - este mai cald pe stradă, puteți desprinde unele detalii, de exemplu, mâneci sau o glugă.

Din minus pot fi observate fulgere. Desigur, butoanele, butoanele sau ceva similar nu vor putea să se potrivească strâns cu piesele. Pentru straturile de transformator se folosesc numai fermoare. Trebuie avut în vedere că fermoarul are dinți tari, chiar și în dinții din plastic, blana se poate lipi sau chiar se poate stinge, deși totul depinde de modul în care produsul este purtat cu grijă.

Doar un mic minus dintr-un strat de blană dintr-un material transversal poate fi considerat că este cusut din bucăți, ceea ce înseamnă mai puțin rezistent la uzură.

specie

Astăzi, o selecție destul de extinsă de produse de blană de pe piață. Majoritatea straturilor de blană transformatoare pot fi văzute din nurcă, vulpe arctică, sâmbătă, arctică. În consecință, aceste tipuri de blană nu își pot permite toate din cauza costului lor ridicat. Blănuri de blană de blană de un castor și nutria sunt mai puțin opțiune bugetară, ele vă va încălzi, de asemenea, în timpul iernii rece și în ele nu mai puțin confortabil decât în ​​blănuri costisitoare. Dar, în principal, în țara noastră, blănurile de nurcă sunt considerate a fi cele mai căutate. Blănurile de blană sunt netede și matasoase, iar un strat subțire protejează de vreme rece.

Printre tipurile de blănuri de blană se pot distinge principalele: o cruce, longitudinală și o bucată. Produsele longitudinale - pentru ele spatele de nurca sunt taiate in benzi lungi, iar apoi sunt cusute impreuna, cele mai multe straturi de blana in vrac sau in forma trapezoidala ies din aceste tipuri. Stratul de piele solidă este, desigur, foarte solicitat, dar costul unui astfel de produs este adecvat, pieile nu sunt tăiate sau deformate. Să vorbim despre haine cruce în detaliu. Deoarece sunt foarte răspândite în ultima vreme.

Poperechka

Blana de blană este o alternativă la fashionistas care nu are un buget mare. Aș dori să observ că o astfel de blană de blană încrucișată va fi mult mai ieftină decât o blană clasică de nurcă. Poate că acest lucru este influențat de afișarea și prelucrarea particulară a blănii.

Există o caracteristică care poate fi alertă atunci când alegeți o cruce de acoperire - panouri de andocare. În astfel de straturi, acesta este situat de-a lungul coloanei vertebrale, și uneori la partea laterală. Desigur, o astfel de andocare poate fi vizibilă, mulți oameni cred că acesta este un defect al produsului. Un astfel de tip de ansamblu de piei poate fi atins în toate modelele transversale și este doar necesar să se accepte.Aceasta nu este o tragedie și nu strică aspectul hainei, deci trebuie doar să te uiți atent.

Vreau să remarcăm că haina din nurcă pare mult mai scumpă și mai elegantă. Prin urmare, ea câștigă concurenții săi.

haină de blană, vestă

Vestul de blană, în cea mai mare parte, este de asemenea un fel de tăiere transversală, cea mai mare parte dreaptă, ușor montat. Manșoanele sunt dezasamblate, fixate cu fermoar. Este posibil să faceți o vesta dintr-o blană, după ce ați scos complet manșoanele.

Există, de asemenea, modele în care mânecile sunt detașate parțial, transformând manșonul lung în ¾. Foarte bine și frumos, acest tip de mânecă dintr-o blană transformatoare de blană este combinată cu mănuși lungi, care dă feminitate și aristocrație.

Cum sa alegi

Atunci când alegeți o blană transformatoare de blană, există detalii pe care trebuie să le acordați atenție mai întâi. Desigur, cel mai important lucru este că produsul trebuie să verifice și să ia în considerare calitatea blănii, să înțeleagă modul în care sunt atașate detaliile: butoane, cleme, fermoare. În ceea ce privește fiabilitatea, fulgerul detașabil este mai bine să alegeți metalul.

Alegerea unui strat de blană, să determinați ce stil aveți nevoie și numai apoi alegeți culori. Există mai multe stiluri de blănuri:

  • blana scurta - blana pentru femeile care conduc masina;
  • blana de blană este lungă și dreaptă;
  • fluturele este în mare parte de lungime medie, ars de pe piept, majoritatea au mâneci largi;
  • Cleopatra - stil trapezoidal cu inserturi de designer;
  • Gode ​​- stil de haina montat, în principal cu gluga, ars de la talie;

Pe piață există trei culori principale ale stratului:

- o blană de blană de nurcă negră este o blană practică și confortabilă de blană, potrivită pentru toate fetele fără restricții, poate fi combinată cu absolut toate culorile de haine și încălțăminte;

- o blană de blană albă de nurcă este o blană de blană, care are un dezavantaj semnificativ, devine murdară rapid, deși depinde de cât de atent este purtat. Dar culoarea albă vă va despărți cu siguranță de masa masivă a orașului.

- o haină de nurcă de tonuri pastelate blânde - culoarea variază de la bej cremoasă la întuneric - arată bogată și elegantă, blana joacă, așa cum era.

De asemenea, acordați atenție atunci când alegeți o blană de blană la faptul că, dacă alegeți o nurcă, atunci blana ar trebui să fie scurtă, substratul trebuie să fie pufos. Mai scurte "ace", mai cald, mai frumos haina va fi. Există și un alt mod: trebuie să frecați blănurile, să nu aveți pete goale, strălucire și strălucire, precum și gros și moale. Dacă faceți o blană cu o cârpă sau o mână umedă, veți înțelege imediat dacă produsul este vopsit sau nu. Și nu uitați de căptușeală, trebuie să studiați partea greșită, trebuie să fie moale, dar dacă mucoasa este atașată la produs, atunci nu este recomandat să luați o blană.

opinii

Există o mulțime de comentarii, care sunt în mare parte foarte mult laudă blana haina dincolo de nurca. Multe fete confirmă, de asemenea, că acest produs este foarte cald, confortabil, haina de blană arata foarte elegantă și costisitoare. Comentariile laudative sunt, de asemenea, primite cu privire la transformarea blănurilor, deoarece este foarte convenabil să schimbați imaginea la momentul potrivit. De asemenea, se remarcă prin avantajul fără îndoială că stratul de blană transformator transversal de la nurcă are un cost redus și o calitate înaltă. De asemenea, aceste straturi sunt potrivite pentru fete cu aproape orice figură și cu orice înălțime. Unul dintre avantajele pentru moda tineri este că astfel de transformatoare pot fi combinate cu uggs populare și cizme, și chiar și cu adidași elegant.

Imagini elegante

Vrei sa te uiti la moda si costisitoare? Apoi alegeți un strat scurt de gri deschis. Este mai bine să alegeți modele cu manșon detașabil la ¾, în timp ce puteți purta mănuși de piele clasice lungi sau mănuși tinere.

De asemenea, vă ajută să arătați haina elegantă, cu gulere interesante în așteptare. Designerii vă pot oferi o varietate de modele în care vă obțineți unicitatea și individualitatea. Nu vă întoarceți cu atenția și cu o blană fără un guler, absența acesteia face ca produsul să fie luminos și la modă.La fel ca într-o blană, care are direcții diferite de blană și, de asemenea, suplimentată, de exemplu, cu o centură largă de țesături, veți arăta grozav.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze