Vestul Wolf

Vestul Wolf

Blănuri de blană de blană de lup sunt destul de rare, dar, totuși, sunt populare în rândul iubitorilor de lucruri de calitate.

Caracteristici și beneficii

De mult timp, aceste haine erau populare numai printre bărbați. Faptul este că blana densă de lup se protejează foarte mult de frig. Aflați în substrat dens și dens și fire de păr lung. Un astfel de strat de blană protejează bine de frig și respinge apa.

Prin urmare, cei care petrec mult timp în frig, aceste costume au reprezentat cel mai oportun. Pantofii de blană au fost purtați de pescari, de nord și de vânători. Ulterior, aceste produse calde și durabile sunt apreciate de femei.

Manipularea blănii de lup este destul de dificilă. De aceea, straturile de lupi sunt mai puțin frecvente decât nurca sau vulpea. Cu toate acestea, ca rezultat, sunt obținute întotdeauna modele frumoase cu un design individual.

Când se cuscă blănuri de blană de lupi, de regulă se folosește aspectul orizontal al pieilor îmbrăcate. Cel mai adesea, din această blană caldă și caldă crea blănuri scurte. Ele pot completa inserțiile din piele. Această combinație arată elegantă și interesantă.

Soiuri de blană

La crearea blănurilor s-au folosit blănuri de diferite tipuri de lupi. Specialiștii apreciază în mod deosebit produsele din blană de animale care trăiesc în regiuni reci. Blana lor este mai groasă și mai caldă, ceea ce permite animalelor să se simtă confortabil chiar și în condiții extreme de frig. Alegerea unui produs dintr-o astfel de blană, cu siguranță nu se va îngheța chiar și în condițiile iernii interne reci.

Dacă aveți nevoie de un element foarte cald de purtat în timpul iernii, acordați atenție blănurilor realizate din blană polară sau canadiană de lup. Blana lupului canadian este destul de moale la atingere. Prin urmare, produsele din pielea acestui animal sunt deosebit de populare printre fete.

Produse mai ușoare din blană de stepă de lup. Blana lupului de stepă este destul de dură și mai puțin densă. Cu toate acestea, asemenea straturi sunt de asemenea foarte elegante și calde.

Culori la modă

Culoarea naturală a lupului pare atractivă. Există o blană de diferite nuanțe, de la gri și smântână, până la negru bogat. Culoarea naturală, cu o gradare naturală, de la o temperatură mai caldă la cea mai slabă, arată impresionantă. Lăncile de blană Wolf sunt rareori vopsite sau colorate. Cele mai multe modele pictate sunt, de obicei, femei.

Culorile roșii și albe ale blănurilor naturale din blană naturală sunt acum cele mai populare, prin urmare, uneori produsele sunt date la această umbră prin mijloace artificiale. Îmbrăcămintea scurtă de blană de culori strălucitoare arată spectaculoasă și frumoasă pentru o fată sau o femeie de orice vârstă.

Modele populare pentru femei

În ciuda faptului că, inițial, blănurile de blană de blană de lup erau mai populare printre bărbați, există un număr mare de modele de femei atractive. Dacă doriți să arătați luxos și să nu economisiți bani pentru o blană de blană spectaculoasă, ar trebui să acordați atenție modelelor lungi din podea.

O opțiune mai simplă și mai practică este o blană scurtă. Pentru o perioadă mai caldă a anului, ridicați o vesta elegantă de blană de lup. Când coaseți astfel de veste frumoase, se folosește blană, atât de o stepă, cât și de un lup canadian sau polar.

Modele populare pentru bărbați

Pantofi de înaltă calitate și de blană de lup foarte caldă sunt larg răspândite. În colecțiile designerilor mondiali apare adesea blănuri de blană și produse combinate, în care blănurile sunt combinate cu piele sau lână groasă. Haină practică, decorată cu inserții din blană Wolf.

În rândul bărbaților, blănurile mai scurte de blană de lup sunt mai populare. Această opțiune de îmbrăcăminte exterioară se va potrivi bine în orice aspect elegant. În același timp, stratul de blană nu menține mișcările.

Cât de mult este

Blănuri de blană din blană de lup sunt destul de scumpe. Ideea este, în primul rând, în trăsăturile de finisare a blănii acestui animal. Pentru un produs fabricat din blană de lup, vei da departe de câteva mii până la câteva zeci de mii de ruble.

Dar achiziția merită banii cheltuiți. Îmbrăcămintea de blană de înaltă calitate va dura cinci sau șase sezoane fără a pierde un aspect atractiv.

Cum sa alegi si ce sa poarte

Pentru a cumpăra un produs de blană de calitate din blană, cel mai bine este să cumpărați o blană de blană într-un butic specializat. Când cumpărați, trebuie să acordați atenție calității. În primul rând, o blană tratată de înaltă calitate nu ar trebui să emită mirosuri străine. Aroma neplăcută ar trebui să vă alerteze și să descurajeze dorința de a cumpăra blană.

Calitatea șosetelor determină, de asemenea, cât de netedă sunt cusăturile. Cusăturile inegale și strânse reprezintă primul semn că produsul nu va dura mult timp. Furul, desigur, trebuie să fie, de asemenea, de înaltă calitate.

Lamele de blană Wolf sunt suficient de versatile. Ele pot fi purtate, ca și în cazul pantofilor și accesoriilor simple și confortabile, și cu ceva mai elegant. Bărbații se vor potrivi combinației unei astfel de haine calde de blană masivă cu pantofi confortabil de dantela. Cizmele calde, cu o talpă plană, se vor potrivi în arcul feminin. Dar, mai des, fetele aleg modele mai elegante pe un călcâi sau o platformă.

Un strat cald protejează împotriva vântului și zăpezii, astfel încât eșarfe și șicane vor fi inutile. Din accesorii puteți obține pălăria caldă și mănuși combinate între ele. În general, imaginea pe baza unei blănuri de blană de lup poate fi completată cu accesorii la discreția ta, creând o imagine interesantă deplină.

opinii

Cumpărătorii produselor de blană de lup, de regulă, sunt mulțumiți de cumpărare. Acest strat de blană este bine purtat cu alegerea corectă a dimensiunilor și pentru o lungă perioadă de timp nu își pierde aspectul original. În același timp, nu este necesar un produs de îngrijire specială. Dacă cad în mod regulat ploaie sau zăpadă, nu se va întâmpla nimic cu blana de blană, deoarece părul de lup îndepărtează bine umiditatea.

Îndrăzneala blană de lup pare a fi atractivă. În ciuda brutalității sale aparente, o blană de blană de lup este potrivită pentru bărbați și fete. Asigurați-vă că acordați atenție acestei opțiuni de îmbrăcăminte de exterior, deoarece în condițiile iernii naționale o blană caldă și practică de blană de blană vă va potrivi perfect.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze