Yak haina de blana

Yak haina de blana

Costum neobișnuit sub formă de îmbrăcăminte exterioară. Este posibil? Desigur, dacă alegeți un blăn de blană neobișnuită. O haină de blană realizată din blană de yak va deveni un punct culminant al dulapului tău, izbit de atractivitatea și practică. Blana de blană, fiind o îmbrăcăminte cusută din blană, are propriile caracteristici și are rolul de a proteja corpul uman de hipotermie. Chiar și oamenii vechi, fugind de frig, s-au acoperit cu piei de animale moarte. Din aceasta putem concluziona că prototipul unui strat de blană este cea mai veche invenție din lumea îmbrăcămintei.

Caracteristici și beneficii

Având o structură și o lungime specială, blana de yak pare foarte avantajoasă în produsul finit. Ca și alte materiale, are propriile caracteristici distincte.

detalii

 • Fiind un material de origine naturală, blana de yak protejează perfect împotriva hipotermieichiar și la temperaturi destul de scăzute.
 • Fără îndoială, haina blană de yak potrivite pentru alergii deoarece nu provoacă simptome inerente bolii lor.
 • Animale de blană nu se uda datorită proprietăților sale speciale, așa că nu vă fie teamă de umiditate. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că haina poate fi spălată.
 • Bărbații naturali, în special animalele mari, concepute pentru "utilizarea intensivă" care indică durabilitatea unui astfel de material.
 • Există dovezi că blana de yak inerente caracteristici de vindecare. Deci, nu va fi inutil să purtați o astfel de blană la persoanele care suferă de dureri articulare, dureri de cap și probleme circulatorii.

Cum sa alegi

Atunci când cumpărăm o blană, alegem un astfel de lucru care va dura mai mult de un sezon și va fi relevant pentru tendințele modei, precum și confortabil de purtat. Atunci când cumpărați, este de dorit să vă asigurați calitatea produsului, pentru care trebuie să știți câteva subtilități.

nuanțe

 • Este mai bine să faceți o achiziție în magazinul companiei, astfel încât să obțineți o garanție a calității.
 • Cereți vânzătorului calitatea produsului, dacă produsul este realizat cu respectarea tehnologiei, vi se va arăta cum sunt cusute piei. Pentru produsele cu origini dubioase, partea cusăturilor este cusută în siguranță pentru imposibilitatea verificării. Cusatura slabă poate duce la faptul că stratul de blană se "răspândește" la cusături.
 • Acordând atenție culorii produsului, rețineți că culorile naturale ale blănii de yac sunt negre, gri, bej și au toate sau mai multe nuanțe. Dacă produsul este colorat, asigurați-vă că vopseaua este de înaltă calitate și durabilă.
 • Pe produs trebuie să existe informații despre îngrijirea lui, această instrucțiune ar trebui să fie urmată și apoi rochia nouă vă va servi pentru o lungă perioadă de timp.

Tendințe de modă

Datorită păpurii lungi, blana de yac pare extravagantă și neobișnuită. Designerii nu se obosesc să inventeze noi variante de blănuri de yak.

 • Haina lunga Culoarea blănii din Yak este neobișnuită și seamănă cu penajul unei mari păsări, dar nu pare vulgar.
 • Scurt blană poate înlocui o căpită cu o rochie de seară și va adăuga cu farmec o imagine a adevăratului doamnă.
 • Model fără mâneci destul de relevant în sezonul curent, va sublinia silueta foarte subțire.

Ce să purtați

Modelele lungi se îmbină armonios cu rochii și fustea căror lungime nu depășește lungimea stratului. Pentru modele mai scurte se potrivesc pantaloni - țevi, pantaloni - țigări, adică înguste și mai potrivite. Pantofii pentru haina de blana ar trebui sa fie alese pe un toc, modelele feminine sunt preferabile. Dacă alegeți cizme pe platformă, lăsați-o să nu fie mare.

În combinație cu o blană din blană naturală, o pungă destul de scumpă din material natural va arăta avantajoasă. Prezența bijuteriilor este minimă. Căștile pentru haina sunt selectate ținând cont de silueta generală. Deci, capul nu pare prea mic, dimpotrivă - mare.Regula generală în alegerea articolelor de îmbrăcăminte este găsirea așa-numitei armonii, atunci când silueta este echilibrată și nu are detalii care să iasă din imaginea generală.

Imagini elegante

Având un aspect neobișnuit, blana de yak poate să arate diferit, în funcție de culoarea, lungimea și stilul produsului. De exemplu, un strat cu imitație de "ombre" de culoare, un model pictat în culoarea smarald.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze