Lynx blana haina - lux scump!

Lynx blana haina - lux scump!

Designerii moderni folosesc multe blănuri pentru coaserea blănurilor, dar unul dintre cele mai scumpe este blana de râs. Faptul este că această blană este neobișnuit de rară și este în primul rând apreciată pentru gama de culori frumoase. Poate fi, din punct de vedere al naturii, lumină sau întunecată, suplimentată cu diverse patch-uri, dungi și cu cât sunt mai mult contrast și mai strălucitoare, cu atât mai valoroasă este blana.

În plus, această blană este foarte densă și moale în același timp, ceea ce vă permite să încălziți corpul chiar și în condiții severe de îngheț. Ce alte caracteristici sunt diferite straturi de blană trot și care modele ar trebui să acorde atenție fetelor în acest sezon?

Caracteristici și beneficii

Puțini oameni știu că pentru fabricarea blănurilor de blană de blană pot fi folosite ca blană de râs obișnuită, și canadian, precum și roșu. Cel mai valoros este partea abdominală a blănurii de râs, deoarece este cea mai exotică și mai texturoasă. Elementele de finisare, cum ar fi hote, buzunare, manșete și curele, sunt de obicei cusute din blănuri luate din părțile laterale și din spate ale animalului. Datorită frumuseții culorii naturale a blănii, este foarte rar colorată, ceea ce conferă blănurilor o valoare și mai mare. Dar unul dintre principalele avantaje ale trotuarului unei blănuri este că este extrem de ușor și plăcut la atingere.

Cât de uzat

O altă caracteristică unică a blănii de râs este durabilitatea acesteia. Și, deși nurca depășește "râsul" în acest sens, de trei ori, cu grijă, o blană de blană de râs va dura cel puțin cinci sezoane. Dar pentru a prelungi "viața" produsului de blană, în primul rând, este necesar să ne amintim că nici o blană nu are o umiditate excesivă, de aceea este necesar să purtați o blană în principal în frig. Pentru a face strălucirea blănii după o anumită perioadă, este necesar să o scuturați și pentru a îndepărta murdăria mai serioasă, va trebui să utilizați serviciile de curățare uscată.

Cum sa alegi

După ce ați decis să achiziționați un model elegant de blană de blană, luați în considerare câteva caracteristici importante:

1. Este mai bine să cumpărați produsul în magazinele companiei. Producătorii fără scrupule de falsuri de blană se ascund de multe ori în spatele importului ilegal de blănuri și la un preț scăzut.

2. Un strat de blană albă de râs va costa mult mai mult decât blănuri de blănuri de alte culori. Acest lucru se datorează proprietăților rezistentă la uzură și estetice ale blănii albe.

3. Una dintre cele mai bune calități sunt blănurile de blană, care sunt fabricate în Grecia. Modele de blănuri de la producătorii bine-cunoscuți se găsesc adesea pe piețele interne, dar dacă vă este frică de falsuri, puteți merge la un turneu de blană în țara de origine.

4. Ar trebui să se acorde o atenție deosebită lungimii și nuanței grămezii. Învelișurile de blană Lynx au de obicei o nuanță albă sau galben deschisă cu patch-uri negre. Lungimea medie a grămezii blănurilor ajunge la 4-6 cm.

Costul straturilor naturale de râs variază în limitele a 100 de mii. Există modele pentru mai multe milioane, și nu toată lumea își poate permite un astfel de lux. Dacă doriți să economisiți bani, puteți alege un strat de blană dintr-o blană mai simplă, dar cu o secțiune de lynx. Gulerul, mânecile sau manșetele pot fi tăiate cu blană elegantă.

Este de remarcat faptul că blana de iarnă a râului este mai densă și densă, de aceea costă mult mai mult decât blana de vară.

specie

Lynx blănuri sunt, de asemenea, bune, deoarece, în ciuda calităților lor similare, acestea diferă semnificativ unul de celălalt. Diferența constă în principal în culoarea, lungimea și densitatea grămezii, iar această cifră depinde de ce blană a rasei a fost utilizată pentru coaserea blănurilor. Și există mai multe dintre aceste pietre.

canadian

Blănuri de blană de râs canadian sunt cele mai moale la atingere.Nuanța naturală a blănii este destul de ușoară, dar luminile strălucitoare îi conferă un aspect mai întunecat, maro-roșcat. În plus, blănurile realizate din astfel de blănuri sunt de lungă durată și nu prea pufoase.

rusă

Blănurile de blană de la lynx rusesc sunt adesea rezultatul braconajului, deoarece licențele de animale sunt rar eliberate. Aceste straturi se disting printr-o nuanță de zăpadă albă, cu patch-uri ocazionale.

mocirlă

Lansarea râului este numită adesea pisică. În timpul verii, blana sa diferă într-o nuanță mai roșie, iar iarna are o culoare maronie și se deosebește de densitate. Textura blanii este destul de densă, iar suprafața sa este acoperită cu pată în contrast.

obișnuit

Blana de râs este cea mai scumpă și, respectiv, blănurile de blană. Textura blanii este incredibil de moale și delicată la atingere, iar pâinea lungă îi conferă un aspect neobișnuit de bun. Culoarea naturală a blănurilor unui rîșnet obișnuit este reperată, dar pentru producerea blănurilor de blană se folosesc numai zone mici de zăpadă din abdomenul animalului, ceea ce explică costul ridicat al acestor produse de blană.

roșcată

Râsul de culoare roșie diferă în părul destul de scurt și pe burtă. Culoarea ei, în ciuda numelui de lumină și chiar mai aproape de alb. Blănuri de blană de această blană au o textura destul de moale. Din cauza frumuseții de culoare, o astfel de blană adesea împodobește gulere și manșete de îmbrăcăminte.

Modele populare

Din moment ce blana râsului pare destul de luxoasă, modelele de blănuri din aceasta poartă un aspect foarte elegant și robust. Prin tăiere asemenea straturi pot fi complet diferite - montate, arse, drepte și trapezoidale. Blănurile de blană pot fi cu mâneci scurte și pot fi concepute în afara sezonului sau au mâneci destul de lungi și libere și pot fi purtate în timpul iernii. Dar designerii acordă o atenție specială detaliilor mici.

Cu gluga

Aceste straturi sunt concepute exclusiv pentru perioada de iarnă și sunt incredibil de calde. Adesea blana pe capota este diferită de culoare și textura din întregul produs, ceea ce creează un aspect foarte neobișnuit. Astfel de modele de blănuri, de obicei, nu au un guler.

Cu guler

Blănurile de blană cu guler de blană sunt, în majoritatea cazurilor, demi-sezon, dar pot fi purtate într-o perioadă mai rece. Avantajul acestor straturi este că, în combinație cu ele, nu puteți utiliza o eșarfă, deoarece briciul în jurul gulerului și fără asta se încălzește perfect.

Cu ornamente de lynx

Dacă nu sunteți gata să cheltuiți o fabuloasă sumă de bani pe o blană de blană plină de râs, puteți achiziționa o blană de blană dintr-o altă blană, dar cu tăișul de râs. Modele în care doar manșetele sunt decorate cu blănuri de ras, gulere, decorații și glugă sunt mult mai ieftine, dar arată la fel de bine. Dar, totuși, nu ar fi inutil să constatăm că costul final al unei astfel de îmbrăcăminte va depinde de unicitatea și costul ridicat al blănii principale.

lungime

Costul costumelor de blană de râs este în mare parte determinat de lungimea lor. Blănurile de blană de pe podea vor costa mult mai mult decât cele care au o lungime medie și scurtă. Dar atunci când alegi un model potrivit, fetele ar trebui să se concentreze nu numai pe costul blănii și pe preferințele personale, ci și pe alți factori.

lung

O asemenea blană va arăta cel mai bine pe doamnele elegante de vârstă solidă. Acesta va sublinia în mod favorabil statutul persoanei care este îmbrăcat în ea și va ascunde orice defecte de figura. Merită să considerăm că blănurile din podea nu vor funcționa pentru femeile care duc un stil de viață activ sau conduc o mașină.

scurt

Dar modelul scurtat al blanii este ideal pentru tinerii la modă, elegant și activ. Avantajul acestui model este că acesta se potrivește bine cu articolele de îmbrăcăminte de zi cu zi și de sport, precum și cu încălțăminte la viteză mică, ceea ce nu se poate spune despre modelul precedent de blană.

Culori moderne

Nuanta naturala a blanii de rinocer este atat de frumoasa incat nu puteti gasi cu greu modele colorate de blana de blana, chiar daca nuante acide ale imbracamintei exterioare sunt in mod special la moda in orice anotimp. Cel mai adesea, blănurile de blană se disting printr-o umbră ușoară. Singurele excepții sunt blănurile din râsul de mlaștină, care au o nuanță maronie. Dar cel mai la modă și mai scump în orice moment a fost un tip de blană.

alb

Și pentru a fi mai precis - un strat de râs alb. Textura albă de zăpadă a produsului poate diferi în nuanțe mici de nuanță neagră și roșiatică, care este pe deplin compatibilă cu culoarea naturală a animalului.

Ce să purtați

Cu o blană de blană de blană, puteți crea două imagini armonioase - seara și zilnic. Pentru un aspect seara, o blana de buna calitate pe podea este ideala, care poate fi aruncata peste o rochie de seara si combinata cu pantofi inchisi pe toc, cizme sau ghete. Pentru imaginea de zi cu zi poți ridica puțin alte articole de îmbrăcăminte. Acestea pot fi pantaloni sau legături strânse, tunici, rochii, bluze, pulovere și fuste. Pantofii pot fi luați destul de confortabil, dar principalul lucru este că nu ar trebui să fie sportiv.

Imagini elegante

Pentru a crea aspectul cel mai elegant, o haină de rinichi poate fi completată cu o pălărie elegantă, beretă sau pălărie de blană. Punga poate alege o piele clasică și puteți alege una care este completată cu elemente de blană.

Analiza țărilor-producători

Consumatorii moderni au observat de mult o caracteristică interesantă. O blana de blana realizata din aceeasi blana poate arata, costa si poate fi purtata complet diferit, iar principalul motiv pentru aceasta este producatorul. Acesta este motivul pentru care înainte de a cumpăra orice produs, trebuie mai întâi să evaluați reputația producătorului. Astăzi, producătorii chinezi și italieni s-au recomandat în cel mai bun mod posibil. Cum diferă produsele între ele?

Italia

Producătorii italieni folosesc blănuri ușoare de râs pentru fabricarea blănurilor de blană. Costul lor variază de la 5 la 18 mii de dolari. Modelele sunt concise și simple, dar nu fără modernitate. Există stiluri scurtate fără capot și alungite cu o glugă.

China

Producătorii chinezi creează blănuri prin combinarea blănurilor de ras cu alte materiale. Poate fi blana altor animale sau pielea din care aceste produse sunt mult mai ieftine decât cele anterioare. Modelele de blănuri sunt fabricate în conformitate cu tendințele moderne ale modei și, prin urmare, sunt deosebit de populare în rândul consumatorilor.

opinii

Potrivit recenziilor consumatorilor, achiziționarea unui strat de blană de râs este o investiție destul de profitabilă, dar stratul de blană își păstrează aspectul pentru o perioadă lungă de timp numai dacă este în mod corespunzător tratat. Deci, produsul este mai bine pentru a fi protejat de umiditate, și dacă nu puteți evita căderea în ploaie sau în ploaie, acesta nu poate fi uscat pe baterie. Împletirea blănii este mai bună cu un pieptene special de metal, și mai întâi pentru și apoi împotriva lânii.

Mulți spun că pe straturile de blană ale valorii medii a prețului, după o uzură lungă sau cu o manevrare prea atentă, butoanele pot fi rupte. Le puteți coase, dar nu într-un mod foarte standard. Deci, trebuie să luați un fir de bumbac și între un buton și blană atașați o bucată de piele.

Pentru ca blana să nu-și schimbe culoarea în timpul vacanței de vară, blana trebuie să fie așezată într-o pungă de cârpe. Pentru a vă proteja împotriva moliilor, puteți folosi pastile speciale, coji de portocale sau tutun, plasate în aceeași pungă. Și amintiți-vă că purtarea produsului elegant cu o pungă pe umăr nu este strict recomandată. Deci, veți strica textura blănii din zona de atingere a sacului și nu se poate face nimic.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze