Shorn blana de iepure

Shorn blana de iepure

Orice femeie arata luxoasa in haina de blana si fiecare vrea sa aiba cel putin un astfel de lucru in garderoba ei. În produsele de blană atât de frumos să se încheie într-o iarnă rece. În sezonul de toamnă-iarnă la modă, designerii oferă femeilor la modă să-și îndrepte atenția asupra blănurilor de iepure tăiate.

Caracteristici și beneficii

Beneficiile unui strat de blană de iepure tăiat sunt multe! Unul dintre ele nu este prețul prea mare al produsului. Blănuri părea uimitor! Rex blana de iepure este foarte moale și plăcut la atingere. Este cel mai des folosit pentru coaserea blănurilor. În plus, blana de iepure este susceptibilă la vopsire, astfel încât o blană de blană de iepure tăiată poate fi aleasă în orice culoare doriți. De asemenea, produsele din blana Rex cu crawlere vor servi mult timp cu îngrijire corespunzătoare. Coatele de blană sunt ușoare, rezistente la îngheț și tolerează vremea umedă.

Iepurii de blană pentru blănuri pot să taie, să vopsească și să aplice diverse modele folosind un șablon.

Cum sa alegi

Ca și la alegerea oricărei îmbrăcăminte, alegerea unei blănuri ar trebui abordată foarte în serios. Este necesar să se decidă în ce scop este necesară o blană: pentru fiecare zi sau pentru o ieșire festivă. În cazul în care blănurile sunt cumpărate pentru fiecare zi, trebuie să fiți atenți la modelele nu prea lungi și scurte de tonuri atenuate. Pentru o ocazie festivă, potriviți o blană lungă sau scurtă de blană cu un manșon de trei sferturi de culori neobișnuite (alb, roșu, bej). Doar nu uitați de tipul de formă. Modelele de tăiere care nu sunt prea lungi se vor potrivi femeilor și femeilor scurte cu forme luxuriante, iar pe de altă parte, proprietarii de statură înaltă sau figură slabă ar trebui să acorde atenție modelelor lungi sau alungite.

Dar cel mai important criteriu pentru alegerea unei rochii noi ar trebui să fie calitatea blănii. Calitatea acestuia nu este dificil de determinat. Este necesar să țineți mâna peste blană împotriva creșterii blănii, dacă, în același timp, cămilele cad, întoarceți-vă încet în loc, blana nu este tăiată uniform - cu siguranță, nu ar trebui să cumpărați o astfel de blană. Ar trebui să acordați atenție și aspectului greșit al blănii, dacă pielea este albă - blana este nouă, dacă este în galben - blana este veche. Este de la sine înțeles că un produs de blană de calitate are cusături și o căptușeală cusută și cusută perfect.

Tendințe de modă

Blana albă de blană a iepurelui tăiat arăta foarte festivă, într-o astfel de rochie, nimeni nu va rămâne neobservat. Produsele din blană sunt foarte populare pentru femeile tinere de modă. Ele sunt, de asemenea, foarte des alese de mireasă.

Blănuri de blană realizate din iepuri cu păr scurt cu mâneci de trei sferturi sau libere de gri, alb sau maro sunt foarte relevante astăzi.

De asemenea, designerii au venit cu diverse modele imprimate pe blana. Ele pot fi localizate oriunde (pe mâneci, pe piept, pe spate), pot fi flori sau modele. Nu ar trebui să luați o haină de blană cu un model pe toată lungimea - nu va arăta foarte plăcut din punct de vedere estetic.

Actual în sezonul curent de moda vor fi combinate blănuri de blană, în cazul în care blana de iepure va fi combinat cu pielea sau muton. Gulerul poate fi din altă blană, cum ar fi vulpea arctică.

Pălării de blană de iepure neagră, ca întotdeauna, sunt foarte relevante și populare. Ele par foarte impresionante și elegante în orice situație. Astfel de haine cu un guler stand-up sau cu mâneci din blană de culoare diferită arata foarte interesant.

Pantofii galbeni, roșii și albastre pot fi purtați de fete tinere care nu se tem să fie individuale.

În sezonul la modă, hainele alungite de iepure tăiat de culori duble și-au ocupat de asemenea și nișa. Pare foarte elegant, cu dungi de culori gri și negre.

Ce să purtați

O blană scurtă poate fi purtată cu o fustă de orice lungime, rochii, ginuri și chiar pantaloni.

Pentru probleme speciale puteți cumpăra un blăn alb. Pentru un arc mai spectaculos, îl puteți lega cu o curea din piele neagră.

Aproape toate pantofii se potrivesc cu un strat de blană de iepure tăiat. Super cizme la modă, cizme cu toc, cizme de gleznă și chiar cizme ugg se vor potrivi, de asemenea, ei.

Indiferent de lungimea stratului de blană, acesta poate fi întotdeauna suplimentat cu o curea. Și pentru al face să arate mai elegant sau impudent poți cu ajutorul diferitelor accesorii.

opinii

Recenzile de blănuri de blană de iepure nu au fost întotdeauna cele mai pozitive. Mulți clienți se plâng că blănurile se aruncă foarte mult și nu pot opri acest lucru. Dar, în același timp, majoritatea proprietarilor de blănuri de blană de iepure se bucură că în astfel de blănuri nu este rece în nici un îngheț și, în plus, ele sunt foarte ușoare. Femeile de modă notează, de asemenea, că haina de blană este purtată pentru mai mult de un an și nu își pierde aspectul original. Toți clienții au fost de acord că prețul blănii de iepure este foarte democratic, iar produsele în sine nu pot fi deosebite de blănurile de nurcă sau de raton. În același timp, proprietarii de blănuri de blană de iepure tăiate în alb notează că, după uzura sezonieră, blana începe să devină galbenă.

Imagini elegante

O blană foarte elegantă și luxoasă de blană de iepure în dungi de dimensiuni medii, de preferință culori deschise. Pentru femeile în vârstă, o haină de blană cu o astfel de imprimare este mai bine să alegeți o tăietură fixată și o lungime mediană a coapselor. Dacă o femeie are o talie bună, într-o astfel de blană poate fi accentuată cu o curea subțire. Pentru femei de statură mare merită să alegi o blană cu o bandă de tăiat liber.

Pentru o rochie de seară, ar trebui să alegeți o blană scurtă de culoare neagră sau de culoare bej, completând-o cu o bere elegantă și cizme înalte cu tocuri, un ambreiaj mic.

Pentru arcuri de zi cu zi, ar trebui să alegeți un strat de culori nu luminoase, puteți scurt sau lung, adăugând blugi sau pantaloni cu cizme la viteză mică sau cizme ugg. Stilul elegant tricotat va face ca imaginea sa fie completa.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze