Scurte blănuri de blană: modele și ce să poarte

Scurte blănuri de blană: modele și ce să poarte

Caracteristici și beneficii

În condițiile înghețurilor rusești, o blană de blană naturală este întotdeauna relevantă. Varietatea modelelor este excelentă acum: există versiuni lungi și scurte; atât monofonic, cât și cu amprente; diferite stiluri. În primul rând, aceste produse se disting în funcție de blănurile de la care sunt fabricate. Atunci când alegeți între o versiune scurtă și lungă a blănii, este necesar să țineți cont de particularitățile tipului de figură, stilului de viață și vârstei gazdelor.

Principalul avantaj al modelului de blană, ajungând la glezne, este faptul că încălzește perfect întregul corp în frig și adaugă statutul proprietarului. Contra - greutatea mare a produsului, rapid se murdărească și umbra umed, complet incomod pentru a purta în transportul public, adaugă vârsta. În plus, cu o astfel de blană este necesar să purtați un toc înalt, care nu este întotdeauna convenabil. Prin urmare, experții de stil sfătuiesc să abandoneze o versiune atât de lungă a produsului și să limiteze stratul de blană la lungimea genunchiului sau ușor mai mic. Acest produs va dura mult mai mult, protejând gazda înapoi de la suflare.

Comparativ cu versiunea lungă, o haină de blană scurtă care se termină în coapse sau mai sus nu va oferi proprietarului suficientă căldură pentru plimbări lungi de iarnă în parc.

Dar un astfel de produs este ideal pentru femeile care au propria lor mașină: o blană scurtă de blană nu interferează cu pedala și nu restrânge mișcarea. În plus, auto-doamna nu se confruntă cu problema de abraziune a blănii de la sederea constantă în spatele roții.

De regulă, modelele scurte reprezintă o opțiune pentru tineret, deoarece femeile mai în vârstă preferă weatherization și, prin urmare, sunt disponibile într-un număr mare de stiluri, culori și modele diferite. Scurte blănuri subliniază eleganța gazdelor, așa că este adesea acoperită atunci când se întâmplă la evenimente de ceremonie.

Un alt avantaj incontestabil al unui produs de blană scurtă este prețul, care, firește, este mult mai mic decât cel al unui model lung. Și dacă iarnă iese cald, atunci într-o blană scurtă de blană poți trece prin tot sezonul - în lungul va fi prea fierbinte.

Trebuie remarcat faptul că o astfel de lungime a produsului ar trebui evitată de către proprietarii de exces de greutate sau alegeți blănuri cu fibre scurte, pentru a nu adăuga un volum suplimentar în partea de sus. Din același motiv, hainele de blană similare sunt contraindicate femeilor cu un tip "triunghi inversat".

Modele și stiluri populare

Cu gluga

Una dintre cele mai populare modele de blănuri scurte este opțiunea cu o glugă. În realitățile rusești, aceasta este o soluție incredibil de simplă a problemei înghețării capului în timpul iernii - puteți să faceți fără pălărie și să nu vă răcoriți. Da, o astfel de haină scurtă cântărește puțin mai mult decât opțiunea fără o glugă, dar acesta este un minus nesemnificativ, pentru că sub ea coafura își păstrează și forma mult mai mult decât atunci când poartă o cămașă - momente pozitive continue.

Cu centura

Dacă sunteți proprietarul taliei de aspen, atunci nu subliniați că este o adevărată crimă comisă împotriva ta și a modei. În acest scop, au fost inventate stilurile de blănuri scurte cu o centură. Dacă talia dvs. nu este evidențiată în mod special, atunci cureaua va indica cel puțin că va echilibra semnificativ proporțiile corpului.

Poperechka

Cu câțiva ani în urmă, blănurile s-au strecurat și s-au rupt în mod viu și rapid în viața noastră, demonstrând infinitatea ideilor și fanteziilor umane.O haină scurtă de blană cu dungi de blană aranjate nu pe verticală, ci pe orizontală, este must-have'th a fiecărei femei la modă în acest sezon. Astfel de produse arată foarte avantajos pe fetele subțiri și subțiri.

Pentru avtoledi

Lupta pentru independență și drepturi egale a dus la jumătatea frumoasă a umanității în faptul că aproape jumătate dintre conducătorii auto din țară sunt femei. Este destul de incomod să conduci o mașină, având o asemenea bogăție pe tine ca o blană lungă de blană.

Când producătorii au ghicit despre această caracteristică, au început să producă un stil special "avtoledi". Această haină de blană acoperă doar talia proprietarului, sau coboară imediat. Printre femeile din spatele volanului sunt de asemenea opțiuni populare cu manșete din material de întindere și modele cu tăieturi pe laturi. Lungimea mânecii poate fi atât plină cât și ¾ - cea mai convenabilă modalitate de a conduce o mașină.

montat

Pe versiunea potrivită este recomandat să faceți un pariu pentru fetele tinere, deoarece un astfel de model va sublinia favorabil un san magnific și o talie subțire. Acest stil este, în general, similar cu descrierea stratului de blană cu o centură, însă selectarea volumelor corpului "corecte" se datorează unei tăieri complexe și nu unei curele.

Korotkostrizhennaya

Caracteristica principală a blănii scurte scurte este greutatea sa mică în comparație cu modelele fabricate din villi lungi. Ea strălucește mai mult, este suficient de caldă și este potrivită pentru femeile active care trăiesc în metropola.

Fără guler

Nu cu mult timp în urmă, chiar dacă nu cele mai practice, au devenit populare, dar o versiune incredibil de feminină a blănurilor fără un guler. Astfel de modele cu gâtul lor rotund seamănă cu jachetele clasice ale caselor de modă prezentate în acest sezon în colecțiile de vară. Astfel de straturi trebuie să fie completate cu accesorii sub formă de eșarfe sau șaluri și, de asemenea, să încercați să alegeți siluetele montate sub ele.

Soiuri de blană

De la muton

O haină de blană făcută dintr-un muton nu are nevoie de căptușeală, deoarece blănurile de oaie sunt foarte calde. Acest material tolerează rafalele de vânt și efectele zăpezii. Blana scurtă de blană de la Mouton este moale și matasoasă. Avantajul fără îndoială al produsului este prețul scăzut.

De la vulpea de argint

Foxul de Cernobur (vulpea de argint) diferă de omologii săi roșii într-o culoare unică: de regulă, negru sau gri (argint). Are o haina destul de lunga si pufoasa. Acest tip de vulpe a fost special creat pentru blana speciala, care este cel mai adesea folosit pentru a crea gulere la modă și manșete. Blana de blană scurtă de la vulpea de argint diferă cu o căldură deosebită, este plăcut să-l învinge.

De la iepure

Una dintre cele mai multe opțiuni bugetare pentru cumpărarea unei blănuri scurte. Iepurașul de blană este frumos pictat, astfel încât producătorii fără scrupule adesea imită culorile și modelele inerente altor animale, cum ar fi vulpea sau leopardul.

Înainte de a merge la magazin, ar trebui să știți sfaturi despre cum să distingi un astfel de material de ceilalți. Avantajele blanii de iepure sunt ușoarele, confortul și căldura. Prin cons, pot fi atribuite uzurii relativ rapide. Acesta este motivul pentru care este fabricat din această îmbrăcăminte exterioară pentru copii și pălării - tot mai mult din ea.

Faux blană

Opțiunea pentru fetele care nu acceptă uciderea animalelor. Scurte blănuri de blană făcute sunt mai ieftine decât analogii naturali. Avantajul lor, pe lângă salvarea fraților noștri mai mici, este varietatea de culori și modele, precum și rezistența și durabilitatea. Buchetul artificial este fabricat din fibre sintetice, este un produs ecologic și vă permite să coaseți blănuri de orice tip. Multe femei la modă au optat pentru acest material de calitate.

De la sable

Sable blana haina este un vis, este un produs de lux. Sable blană (în special rusă) are unul dintre cele mai mari prețuri dintre toate tipurile de acest material. De aceea, alegerea unui astfel de statut trebuie abordată cu o atenție deosebită.Sable blană are o structură matasoasă, culoare monocromatică luminos, este un material foarte durabil. Acest material și-a dobândit costurile extreme datorită rarității.

De la vulpi

Fox blana a fost deosebit de popular în anii 1990 ai secolului trecut. În cea mai mare parte de la el îi plăcea să facă pălării cu o coadă de vulpe și cu guler. Acum, blana uzuală de vulpe nu este adesea folosită în producție. Opțiune mult mai populară de la vulpea de argint.

De raton

Blana de piele a unui raton este în principal utilizată nu ca o cârpă integrală pentru a crea un strat de blană, ci ca material pentru finisarea produselor. Foarte des se poate observa în produse ca un guler sau manșete. Băutura de raton este destul de populară în Rusia datorită costului scăzut și durabilității sale. Acest material are o fluffiness mare și o culoare specială în două tonuri.

De la karakul

Blănurile de blană Astrakhan le readuc din nou popularitatea. Un astfel de material a fost folosit în mod activ în epoca sovietică: la acea dată, capacele de la acest animal au cucerit multe. O caracteristică specială a blănii Astrakhan este o strălucire frumoasă, cu modulații și o structură moale, ondulată. Ambele variante naturale de blănuri (negru, alb, gri) și cele vopsite în alte nuanțe sunt prezentate pe piață.

castor

Beaver blana are o lungime mare, care vă permite să o tăiați în diferite variante, creând astfel modele unice. Acest tip de blană este de obicei combinat cu alții. Amintiți-vă că blana de blană de beaver va avea un efect excelent de respingere a apei și, de asemenea, se va încălzi mai bine decât alte produse de blană.

De chinchilla

Chinchilla blana este foarte dens, ceea ce face posibil să nu se teamă de stabilirea de paraziți în ea (de exemplu, purici). Pur și simplu nu pot respira materialul atât de dens. Chingiurile de chinchilla sunt incredibil de plăcute la atingere. Deoarece animalul este mic, cel mai adesea o astfel de blană este folosită pentru a face mici părți ale produsului.

Dacă aveți de gând să cumpărați un întreg blăn de blană chinchilla, atunci gata să plătească o mulțime de bani și să aibă grijă de ea tot timpul.

Din piele de oaie

Chiar și în cele mai vechi timpuri, blănurile de oaie au avut succes cu femeile primitive. Acum puteți avea grijă nu numai de căldură, ci și de frumusețea produsului. O blană de blană de blană de oaie va da cu adevărat confortul proprietarului și cald în timpul iernii. Această blană nu este la fel de delicată ca o sable, dar este și mai ieftină.

Din nutria

Blana de la nutria este similară cu castorul, este ideală pentru a face o varietate de haine și veste. Atunci când forfecarea nutria devine ușoară, fără a pierde proprietățile rezistentă la apă și izolare. În natură, animalele brune sunt cele mai des întâlnite, dar blana poate fi ușor colorată. Fiți pregătiți pentru faptul că trebuie să aveți grijă permanent pentru o astfel de blană.

De la marten

Marten este o rudă de sable, care afectează prețul produsului (de asemenea, un segment "de lux"). Există diferite tipuri de blănuri de marin: vest (vopsea lungă și densă a animalului de culoare brună / galbenă, puțin apreciată datorită rigidității sale), europeană (blană asemănătoare cu sable, adesea vopsită sub ea), piatră (varianta cea mai valoroasă cu nuanțe subțiri albastru) .

Din capră

Un strat de blană de capră, din păcate, nu vă va salva de la un îngheț de treizeci de grade. Dar aveți o imagine frumoasă pentru o călătorie cu mașina sau plimbări scurte. Un astfel de produs poate fi numit un model bugetar, deși eleganța nu poate fi negată.

Mulți designeri se bazează pe blană de capră pentru a ajunge la o audiență largă. Se remarcă printr-o grămadă destul de lungă, dar producătorii au învățat mult timp să taie și să facă versiuni ușoare de blănuri scurte.

colorate

alb

Una dintre culorile cele mai actuale în rândul tinerei generații de iubitori de blănuri. Fetele își pot permite opțiunea de îmbrăcăminte scurtă de blană în detrimentul unei figuri cioplite.

gri

Modelul clasic al unei blănuri scurte poate fi făcut din blană atât naturală, cât și artificială.

negru

Cea mai obișnuită opțiune de culoare pentru o blană scurtă de blană este universală, această culoare se va potrivi tuturor.

maro

O altă culoare naturală a blănii, care se găsește în natură la fel de des ca și negrul, este importantă în orice moment.

Pale roz

Vopselele vopsite câștigă popularitate fără precedent; doamnelor din toate țările a primit un strat roz de piele naturală sau artificială, în funcție de credințele lor.

Albastru deschis

O mare opțiune pentru o doamnă extraordinară, obosită de modele; blana albastră vopsită are un farmec aparte și atrage ochii mulțimii; dar aveți grijă cu accesoriile.

Cum sa alegi

În primul rând, atunci când cumpără un blăn scurt, trebuie să acorde atenție vânzătorului. Este mai bine să cumpărați o plăcere atât de scumpă într-un magazin de blănuri sau într-un salon cu o bună reputație. Chiar dacă există defecte după șosete, în decurs de un an, de regulă, produsul poate fi schimbat sau returnat.

În al doilea rând, este necesar să se decidă în ce scop este achiziționat un strat de blană. În cazul în care proprietarul va fi autolady, atunci blănuri cu păr scurt vor fi mai potrivite pentru ea, o versiune ușoară la talie, sau un stil care este numit după ea, cu mâneci înăuntru. Dacă este cumpărat un strat de blană pentru plimbări active, atunci este mai bine să alegeți un model pentru șolduri, pentru a vă acoperi spatele. Din nou, parametrii suplimentari de produs sunt selectați dintre ținta de achiziție: cu sau fără capotă, cu sau fără guler.

În al treilea rând, este necesar să se verifice calitatea cusăturilor de blană: blana nu trebuie să conțină pete călduțe, nu ar trebui să existe fâșii și fire proeminente. În plus, ar trebui să acordați atenție culorii și strălucirii produsului. Și amintiți-vă, dacă producătorul este încrezător în el însuși, atunci nu coase căptușeala până la capăt, astfel încât cumpărătorii să poată fi convinși de calitatea muncii sale asupra fabricării blănurilor.

În al patrulea rând, este imposibil să nu țineți cont de particularitățile figurii atunci când alegeți o blană scurtă de blană. Dacă aveți volume bogate în zona bustului și șoldurile înguste, puneți-vă accentul pe talie cu o centură - oamenii din jur îl vor aprecia. Pentru fetele slabe, stratul potrivit este opțiunea ideală.

În general, încercați să alegeți un model cu o formă destul de liberă: în umeri și piept, nu ar trebui să se separe, altfel nu veți putea purta haine de încălzire sub blana. Și, bineînțeles, puteți oferi sfaturi universale: concentrați-vă asupra confortului general al purtării produsului.

Ce să purtați

Scurte blănuri sunt combinate perfect cu pantaloni, tevi, jambiere și blugi strâmți. Acestea pot fi completate cu cizme joase sau cizme cu tocuri înalte. Dar rețineți că pantalonii, strânși la picioare, își pot permite doar fetele subțiri.

Având nu cele mai perfecte și uniforme picioare, încercați să combinați o haină de blană cu pantaloni de lungime de 7/8 din material textil gros. Nu este cea mai proastă versiune a părții inferioare a imaginii - pantalonii, arși de șold, dar trebuie să le selectați universal, pornind de la caracteristicile figurii.

O fusta din tesatura groasa se imbina perfect cu o blana scurta, care se termina chiar deasupra genunchiului. Stilul acestei fuste poate fi variat. Versiunea clasică este o fustă cu creion și o rochie de teacă.

Îmbrăcăminte este mai bine pentru a alege o culori monotone, calm. Nu este recomandat să purtați produse fabricate din țesături ușoare fără greutate sub o blană scurtă de blană, deoarece acestea adaugă o imagine dezordonată imaginii și utilizează, de asemenea, printuri active și strălucitoare.

Pantofi și accesorii

Cu o blană scurtă îți poți permite să folosești următoarele opțiuni pentru încălțăminte:

  • Cizme scurte - combinată cu orice blană de blană a cărei lungime nu se termină sub genunchi. Modelele cu incuietori sunt preferabile: un picior mare pentru cei care pot sta și se mișcă constant pe el sau o opțiune stabilă pentru persoane mai practice și mai raționale.

Materialul poate fi orice: piele artificială sau autentică, piele de căprioară și altele. Culoarea este de a alege un universal. După ce ați cumpărat cizme de gleznă de culoare neagră sau de culoare maronie saturată, cu siguranță nu veți pierde.Pentru straturile de blană de culoare deschisă există o versiune gri de cenușă de cizme scurte. Principalul lucru este că te simți cald în ei.

  • Cizme înalte - O altă opțiune de câștig-câștig, mai potrivită pentru blănurile de stil Avtoledi. Ele pot fi atât cu toc cât și fără toc, dacă picioarele subțiri ale gazdei le permit.
  • cizme ugg - despre acest tip de încălțăminte controversa nu se estompează: cineva spune că ele distrug piciorul și nu ar trebui nici măcar să fie îmbinate cu o blană; alții cred că nu există nimic rușinos în combinația dintre ugg și blana. Pe ce parte să alegeți, decideți singuri. Totuși, confortul și căldura de la cizmele moi originale nu vor înlocui nimic.
  • Cizme cu șireturi. O bună opțiune pentru mersul în blana nouă va fi combinația cu cizme cu șireturi: ele pot fi lungi sau scurte, cu sau fără tocuri. Astfel de pantofi vă vor da imaginea un pic de răutate. Dar asigurați-vă că alegeți un model cald.

accesorii

Diverse eșarfe vor completa aspectul elegant al iernii. În prezent, cel mai relevant "LIC" în care poți împacheta. Este posibil ca capul să nu fie, dacă există o capotă. În absența unei astfel de părți convenabile a produsului, va fi necesar să se stocheze o bere tricotată sau o pălărie de blană.

Mănușile trebuie să fie un detaliu necesar, care să completeze un aspect de iarnă cu drepturi depline. Este mai bine dacă sunt fabricate din piele naturală sau piele de căprioară. Ridicați geanta clasică, monocromatică, fără o curea lungă, care poate lăsa pe blană patch-uri. Un ambreiaj mic de nuante întunecate este perfect pentru publicare.

Imagini elegante

Prima imagine elegantă este întruchiparea stilului "auto-doamnă": manșonul ¾ pentru o conducere ușoară, lungimea ușor sub talie și blana naturală albă a unei nurcă, situată transversal, conferă tânărului o imagine elegantă fără mișcări constrângătoare.

Cea de-a doua imagine este foarte blândă și ne arată cât de bun poate fi o blană scurtă de blană de iepure: aici există un decolteu rotund la modă, un aranjament transversal de bucăți de blană și o vopsire multi-colorată. Și principalul avantaj al acestui kit este costul său ieftin.

Cea de-a treia imagine reprezintă cea mai populară colorare a blănurilor artificiale: culoarea roz accentuează tinerețea și curajul fetei, iar setul clasic sub blana ajută la echilibrarea imaginii.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze