Machiaj cu săgeți

Machiaj cu săgeți

Se spune că ochii sunt fereastra spre suflet. Poate că acest lucru explică de ce sexul echitabil acordă o atenție deosebită machiajului ochilor. Pe de altă parte, femeile sunt adesea motivați de dorința simplă de a arăta frumos și de a-și evidenția ochii, făcându-i mai expresivi, mai mult. În acest scop, se folosesc diferite tehnici și unelte, iar una dintre cele mai populare opțiuni pentru corectarea formei ochilor este machiajul cu săgeți.

Ce este machiajul cu săgeți?

Există multe versiuni diferite ale acestui make-up, dar așa-numitul stil egiptean a fost considerat o opțiune clasică pentru o lungă perioadă de timp. Acest machiaj este foarte popular, justifică istoria sa lungă.

Acest tip de make-up oferă oportunități ample pentru experimente, deoarece nu există un singur șablon care să demonstreze cum ar trebui să arate acest machiaj. De obicei, fetele sunt ghidate de propriile lor imaginații și idei, pe care apoi le întruchipează în ochii lor - fie ca machiaj pentru fiecare zi, fie ca un look de seară.

În primul rând trebuie să înțelegeți ce tipuri de săgeți sunt și cum diferă unele de altele. Deci:

  • Săgeți subțiri Ele sunt o modalitate excelentă de a vă evidenția ochii fără a face un machiaj luminos. Va fi convenabil pentru imaginea de zi cu zi, deoarece crearea de săgeți abia vizibile nu durează mult. Această procedură nu necesită un nivel ridicat de aptitudini.
  • Săgeată dublă potrivit pentru acele fete care sunt obosite de un machiaj destul de simplu și discret. Acesta este motivul pentru care puteți face mai întâi o săgeată și apoi - o concentrare activă asupra pleoapei inferioare.
  • Săgeată de peneProbabil unul dintre cele mai versatile trucuri. Este potrivit pentru un aspect de zi cu zi, cu tonuri delicate, texturi fără greutate și linii netede. Va fi soluția perfectă pentru seara. Este suficient să schimbați schema de culori, să adăugați o strălucire - și aici este o imagine de lux gata!

Caracteristici și beneficii

În situații diferite, sunt necesare diferite opțiuni - de exemplu, uneori aveți nevoie de un machiaj delicat care să arate natural și să facă imaginea mai "ușoară". În astfel de cazuri, săgețile sunt indispensabile pentru a ajuta la crearea unui aspect frumos, feminin și delicat. Pe de altă parte, acest machiaj este destul de simplu să se transforme în letale și seducătoare, folosind o combinație de săgeți cu ruj roșu. Ea va acționa ca un accent în acest machiaj, care va adăuga seducția la aspectul fetei.

În aceste două exemple se poate observa cu ușurință că săgețile sunt o tehnică foarte versatilă în viziune. Poate fi folosit pentru diverse ocazii și evenimente care au loc în viață. Este datorită faptului că săgețile nu vor ieși din modă și vor fi întotdeauna populare.

În plus, există un număr mare de variații diferite ale săgeților, care se datorează deja anumitor tendințe ale sezonului. Săgeți populare recent, cu pene, care sunt renumite pentru versatilitatea lor. Ele sunt perfect combinate cu un machiaj luminos și se potrivesc perfect într-o imagine blândă. Machiaj universal și faimos cu două săgeți. Cu toate acestea, planificând să experimentați, este necesar să aflați ce fel de machiaj se potrivește cu caracteristicile externe individuale. Acest lucru trebuie avut în vedere atunci când alegeți culoarea căptușelii și a creionului.

Săgețile colorate sunt un hit în acest sezon.În mod special populare nu sunt doar variante multicolore, ci și strălucitoare - vor crea un efect diferit asupra ochilor, vor putea să-și corecteze forma.

Multe fete, alegând culoarea eyeliner, sunt ghidate de considerente de culoarea lor preferată, dar această poziție este greșită, deoarece duce adesea la crearea unei imagini absurde. Paleta de produse cosmetice trebuie combinată cu date externe.

Versiunea clasică a acestui make-up este săgețile negre, care au câștigat popularitate la mijlocul secolului trecut. Acest lucru se datorează popularității unor astfel de frumusețe de la Hollywood Marilyn Monroe și Audrey Hepburncare toate punctele lor de vedere au aratat o imagine de lux, în cazul în care accentul principal au fost descurajați ochii.

Săgețile negre sunt potrivite pentru absolut toată lumea, pentru că este o nuanță extrem de universală care se combină cu orice tip de aspect și în orice fel. Singurul minus care poate fi găsit în acest machiaj este o posibilă reducere vizuală a ochilor. Cu cât sunt mai mici ochii, cu atât ar trebui să fie mai sărace săgeata. Din acest motiv, fetele se întorc la ochiuri colorate - nu numai că reîmprospătează machiajul, ci și lărgesc vizual ochii, creând efectul unui aspect deschis.

Acest lucru este valabil mai ales pentru femeile care au ochi înguste. Această opțiune este o mare oportunitate pentru a le corecta.

Cu toate acestea, este important să știți că trebuie să alegeți o paletă de creioane care să se potrivească cu culoarea irisului.

În ceea ce privește "strălucirea", merită remarcat faptul că ei pot da expresivitate aspectului. Folii populare de aur și argint. Acestea vor juca interesant atât în ​​lumina soarelui cât și în seara luminii. Datorită intensității acestor nuanțe, nu este recomandat să le folosiți în combinație cu umbre strălucitoare - atunci când faceți machiaj pentru fiecare zi.

Tipuri de machiaj

După cum sa menționat mai sus, tehnica shooter-ului este foarte diversă, pentru a învăța că nu este atât de ușor. Cu toate acestea, pentru a crea o imagine cu adevărat frumoasă, este necesar să înțelegem ce opțiuni de viziune există.

Din moment ce arta de a conduce ochii se răspândește în întreaga lume din Est, atunci pentru început merită luată în considerare așa-numitul machiaj oriental. Se știe că principala caracteristică distinctivă a regiunii din Asia de Est este stricta morală, care se reflectă în toate sferele vieții, inclusiv înfățișarea unei fete.

Din acest motiv, femeile creează un machiaj plictisitor de zi cu zi, cu ajutorul săgeților negre, care prelungesc perfect ochii, făcându-le formă de migdale (așa cum spun unii, "pisică").

Așa-numita formă clasică de săgeți a apărut la începutul anilor 50 și 60 ai secolului trecut. În această versiune a femeii nu reușește pleoapele, nu atât pentru a ajusta forma ochilor. Ei fac acest lucru pentru a le da empatie și accent pe această zonă. De atunci, aceste imagini sunt adesea folosite de divas pe covorul roșu, diverse evenimente de seară. Astăzi, stilistii efectuează această tehnică cu umbre luminoase, ușoare, deoarece acest lucru creează un contrast suplimentar și dă dinamismul de aspect.

Unele fete doresc să creeze un aspect șocant și pentru asta trag săgeți largi și groase - după exemplul popularului Amy winehouse. Cu toate acestea, este important să înțelegeți că interpretul a avut o imagine scenică care nu a fost folosită foarte des în viața de zi cu zi. Aceasta este principala greșeală făcută de femei: astfel de decizii nu sunt potrivite pentru machiajul zilei, deoarece sunt prea luminate pentru aspectul obișnuit.

Mai mult decât atât, aceste săgeți categoric nu pot fi folosite ca machiaj pentru veacul iminent, pentru că vor face oboseală expresia feței și aspectul - plictisitor și greu. Datorita intensitatii ochiului, ochii vor arata mici.

În aceste cazuri, trebuie să vă întoarceți la machiajul de ochi ușor, care va fi prezentat, de exemplu, umbre nud și cele mai bune săgeți negru, gri sau maro. Combinația umbrelor unei palete naturale și a unui dermatograf foarte atractiv este o soluție destul de simplă pentru a crea un machiaj simplu, delicat și delicat pentru fiecare zi.

Cosulturile colorate și metalizate vor fi potrivite pentru o seară de seară. O privire încadrată de strălucirea aurului sau a argintului va uimi pe cei din jurul vostru cu frumusețea sa. Fata va fi considerata foarte curajoasa, pentru ca si astazi, nu fiecare doamna va decide sa creeze un astfel de aspect catchy.

Vă putem recomanda o tranziție lină de la clasic la avangardă ca versiune intermediară cu săgeți colorate. Orange și purpuriu nu merită să fie utilizate în viața de zi cu zi, deoarece necesită o abordare profesională și o înțelegere a specificului produsului. Dar verde închis, indigo sau vin saturat va oferi tuturor fetelor oportunități ample de experimentare.

Principala regulă pentru crearea oricărui aspect este moderarea. Sunt de acord, pare ridicol atunci când o doamnă de afaceri vine să lucreze cu machiaj de seară, așa că trebuie să fii călăuzit nu numai de imaginația ta. Ar trebui să se limiteze la contextul social și la activitățile la care se realizează acest lucru sau acel.

Ce să atragă?

Astăzi, piața de frumusețe este umplute cu o varietate de produse cosmetice, prin urmare, pentru a crea un "participare" make-up, ei folosesc nu numai un creion, dar și multe alte mijloace.

Foarte popular lichid de derulare cu perie. Astfel de produse cosmetice vor fi o opțiune ideală pentru acele fete care au deja pregătit și pot desena cu siguranță săgeți. Când utilizați acest instrument, este necesar să țineți cont de consistența lichidă a produsului și să nu îl exagerați cu cantitatea de creion pe perie, altfel veți obține săgeți largi groase care se depărtează de toată lumea. Linerul excesiv va fi imprimat pe pleoapa superioară - va strica doar imaginea.

Aceste căptușeli sunt disponibile în diverse culori, inclusiv o paletă metalizată.

Marcatorul pentru marcatori Are un număr de avantaje în comparație cu lichidul convențional. Datorită formei sale, se află confortabil în mână, iar poziția markerului afectează în mod direct forma săgeților și direcția lor. Problema excesului de fonduri pe perie este absentă aici, pentru că atunci când aplicăm acest tip de eyeliner, cosmeticele sunt folosite întotdeauna uniform și economic. Problema cu acest produs este doar că se usucă destul de repede, deci nu există nicio modalitate de a corecta erorile rezultate. Instrumentul trebuie utilizat cât mai atent posibil.

creion este modalitatea tradițională de a crea astfel de machiaj. Astfel de săgeți vor ajuta la corectarea necontenit a formei ochilor. Nu vă puteți teama de greșeli, deoarece creionul este ușor șters. Pentru cei care abia încep să învețe artiștii, cel mai potrivit produs va fi un creion moale - sau un instrument pe bază de pulbere, care va avea ca rezultat o schiță foarte puțin clară. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că, cu toată ușurința de utilizare minus creioane este faptul că o astfel de acoperire poate smear sau se estompeze.

umbră interesant pentru că acestea vă permit să creați un make-up moale - de exemplu, o săgeată cu pene, baza pentru care este adesea aceleași umbre. Această opțiune este potrivită în special pentru o imagine zilnică, în care nu există linii clare, dar există o ușurință.

Creme cu ochiuri cu texturi gel sau cremă utilizate în principal de artiști profesioniști de make-up, deoarece astfel de produse cosmetice necesită un înalt nivel de abilități și o experiență suficientă cu instrumente complexe. Săgețile trase în acest mod se potrivesc perfect - și nici nu se usucă imediat când sunt aplicate, astfel încât există posibilitatea de a corecta unele deficiențe și inexactități.În plus, gelurile și cremele sunt persistente.

Este important să aveți la dispoziție accesorii speciale pentru aplicarea acestui produs - perii plate teșite.

Este important să înțelegeți că alegerea cosmeticelor depinde de efectul pe care doriți să-l atingeți. Dacă obiectivul este de a crea un machiaj de seară șic, cu o ușoară atingere de epocă, atunci ar trebui să folosiți un eyeliner lichid - probabil folosind sclipici și particule metalizate. Pe de altă parte, dacă creați un machiaj blând, ar trebui să vă întoarceți la umbre, creioane sau diverse pigmenți. Asemenea săgeți vor fi la fel de avantajoase să se uite la imaginea din timpul zilei, sub forma "soliste" de machiaj, și seara.

Principalul lucru este că texturile sunt combinate între ele și sunt potrivite pentru un anumit eveniment.

Aplicare pas cu pas și tehnici utilizate

Având în vedere tipurile de machiaj și instrumentele necesare, merită să vorbim despre cum să facem machiajul. De la prima dată, săgețile sunt departe de a fi obținute de toată lumea, deci nu ar trebui să fii supărat dacă întâmpini brusc erori. Ele sunt inevitabile și pot fi rezolvate numai de practicanții obișnuiți. Pentru a evita majoritatea problemelor tipice, trebuie să înțelegeți lecția în care procesul de creare a machiajului ochilor este descris în etape.

Înainte de a aplica eyeliner trebuie să facă tonul feței. Pentru a face acest lucru ascunde zonele problemă concealer. Este necesară echilibrarea tonului feței cu o unealtă tonală. Este necesar să pregătiți pleoapele. Pentru a face acest lucru, ei trebuie să fie degresați și să-i pună o loțiune specială, în care nu există alcool și după aceea - un grund.

Dacă intenționați să folosiți umbre, nu trebuie să "jucați" cu culori. Este mai bine să folosiți o nuanță nudă - poate cu paiete luminoase. Aceasta va crea o imagine naturală, care este deosebit de importantă pentru machiajul de vară. Pe de altă parte, dacă creați un machiaj ochi atractiv, atunci ar trebui să vă uitați la consistența densă cu o paletă întunecată: albastru, verde, maro.

Săgețile de săgeată sunt deosebit de frumoase, dar acest material este destul de greu de folosit, deci nu este folosit foarte des. Puteți juca pe contrast și puteți crea machiaj cu săgeți albe sau strălucitoare care arată avangardist și revoluționar. Acoperiți-vă ochii și trageți cu atenție o linie. Dacă sa dovedit a fi neuniformă, poate fi corectată. Pentru a evita greșelile, puteți folosi șabloane speciale care vă permit să desenați săgeți perfecte. Este mai bine să desenați linii subțiri, deoarece va fi mai ușor să adăugați câteva lovituri decât să eliminați erorile.

Încercați să desenați săgețile cât mai aproape de linia genelor. Pentru a face acest lucru, puteți trage un pic de pleoapă. Vopsiți genele cu rimel, dar evitați efectul "picioarelor păianjenilor". Reduce costul imaginii. Shooter-ul arată foarte impresionant cu genele lungi (de exemplu false). Amintiți-vă că detaliile individuale ale aspectului ar trebui să fie combinate una cu alta, așa că potriviți rujul cu forma, culoarea și tipul de săgeți. Un câștig câștig este de a folosi o nuanță de praf roz ca o acoperire pe buze.

Pentru a afla cum să creați un machiaj perfect, aflați mai multe instrucțiuni video pas cu pas și exersați mai mult.

Cine este potrivit?

Există un număr foarte mare de idei privind executarea săgeților în machiaj. Deci, cine îi pasă de ce:

  • Pentru ochi de migdale săgeți de orice grosime, lungime și îndoire sunt potrivite. Principalul lucru - nu vă implicați în experimente, deoarece această formă a ochilor este perfectă. Nu este nevoie să corectați ceva, dar puteți strica totul. Prin urmare, pentru o fată cu acest tip de ochi, este mai bine să utilizați opțiunile testate în timp ale săgeților: duble, pene și clasice.
  • Ochii rotunzi corectarea sub formă de alungire este necesară, prin urmare, femeile folosesc un dermatograf lichid, desenând o săgeată lungă. Această tehnică implică îndepărtarea săgeții dincolo de ochi.
  • asiatic Trebuie să desenați o linie largă de-a lungul liniei genelor. Este capabil să înconjoare vizual ochii, dar este important să nu faceți ochii grei.
  • Fetele care au ochi adâncTrebuie să ne amintim că linia săgeții nu trebuie să fie prea tare și groasă. Utilizați texturi moi și subliniați pleoapa inferioară cu un creion alb. Acest lucru va face aspectul "ușor".
  • Cu ochii înfundați trebuie să ascundeți volumul în exces. Pentru a face acest lucru, utilizați un maro sau nu foarte saturate (alegeți creioane). Acest lucru va ascunde supărarea sub ochi.
  • Afișați vizual pleoapa superioară Puteți să vă îndreptați linia săgeată spre templu - dar nu prea mult, pentru a nu obține efectul unui aspect greu.
  • Cel mai dificil caz în machiajul pleoapei care atârnă ochii, nu permite să deblocați complet potențialul machiajului și vă face să refuzați să utilizați săgețile. Chiar dacă s-au terminat, toate acestea se vor suprapune peste pleoapele superioare, care atârnă peste partea în mișcare. În acest caz, este necesar să se limiteze umbrele și rimelul. Chiar și cu aceste unelte necomplicate, puteți crea un machiaj de lux.

Forma ochilor nu este singurul criteriu prin care ar trebui să fie selectat tipul de săgeți. Un punct important este tipul de culoare - de exemplu, bruneturile și femeile brune sunt potrivite pentru aproape toate nuanțele dermului, dar pentru blonde, alegerea este limitată doar la nuanțe luminoase și gri, care nu vor contrasta aspectul.

Săgeți - una dintre cele mai populare tipuri de machiaj care poate transforma o fată, făcând-o să arate "deschisă" și expresivă. Pentru a obține efectul potrivit, trebuie să învățați foarte mult. De fiecare data cand machiajul ochilor se va imbunatati si mai bine, iar imaginile vor fi luxoase, dar in acelasi timp delicate.

Săgețile vor ajuta la evidențierea expresivității ochilor mari și la mărirea vizuală a ochilor mici. În acest videoclip, au fost colectate 6 opțiuni pentru diferiți artiști.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze