Machiaj pentru ochii albaștri

Machiaj pentru ochii albaștri

Cat de diferiti pot fi ochii albaștri! În unele doamne privirea este plină de sensibilitate, ca o cutie de pisoi, iar în altele se străpunge cu gheață, ca sabia unui războinic calificat. Setarea inteligentă a tonului corect ajută la machiaj. Cât de inteligent se joacă cu culorile, formele și subtilitățile, astfel încât din regina de zăpadă, în câteva lovituri ale periei, să se transforme într-un înger, să vă spunem chiar acum.

caracteristici

Pe scurt, caracteristica cheie a machiajului va fi abilitatea de a trece de la extreme la extreme. Cu ochii albaștri mergeți insanely cele mai strălucitoare și mai dulci nuanțe de palete nude matoase, dar, de asemenea, uite poate decora scantei agresive roșii, și va arăta doar uimitor. Chiar și culoarea negru maximă va sublinia doar luminozitatea albastru. Ochii nu se vor pierde și nu vor dispărea în abundența culorii care le înconjoară.

Dacă doriți să faceți un machiaj blând, nu vă fie teamă să folosiți nuanțe roz. Poate fi cea mai ușoară, puțin perceptibilă nuanță, sau mai degrabă saturată roz, culoarea clasică a Barbie. Toate nuanțele de bej și gri deschis sunt, de asemenea, la dispoziția dumneavoastră.

Când vine vorba de un make-up de seară mai strălucitor, toate nuanțele de nuanțe metalice (aur, argint, bronz, aur crescut) sunt perfecte pentru oamenii cu ochi albastri. Negru "ochi fumatori" - un câștig-câștig. Adâncurile de vinuri sau culorile sângelui roșu evidențiază, de asemenea, albastrul și evidențiază aspectul, făcându-l mai dărâmător.

Soluții reale de culoare

Ochii albastrii sunt greu de stricat, astfel încât machiajul poate fi luminos, întunecat, nud, în tonuri maro, violet, roz, bej - absolut orice. Restul reprezintă nuanțe destul de numeroase: forma ochiului și a feței, culoarea părului, vârsta, tinuta ... Cu toate acestea, soluțiile de culoare nu sunt toate caracteristicile care trebuie discutate. Acordați atenție locului și formei ochilor.

Pentru setul adânc

Scopul dvs. principal va fi acela de a netezi diferențele în profunzimea sprâncenelor și a pleoapei. Cel mai adesea pentru aceste recepții se utilizează scala de culoare luminată, tonurile pastelate vor fi deosebit de bune. Pleoapa mobilă trebuie să se transforme în haine mai întunecate. Linia inferioară a creșterii genelor și zona din colțul exterior al ochiului sunt, de asemenea, mărită vizual folosind culori închise. Regiunea care se învecinează cu partea superioară a pleoapelor trebuie acoperită cu o nuanță de tranziție mijlocie, iar zona de deasupra sprâncenelor poate fi vopsită cu tonul cel mai strălucitor, chiar perlat. Stralucirea suplimentară vă va ajuta să faceți aspectul și mai amplu, astfel încât puteți utiliza un pictogramă în loc de umbre.

Pentru copii

Primul lucru pe care trebuie să-l amintiți dacă aveți ochi mici - farmecul negru - călcâiul tău Ahile. Aruncați-l dacă aveți deja unul, și dacă nu, nu cumpărați niciodată. Nu poți să o folosești bine. Însoțitorul tău credincios ar trebui să fie un creion alb care ar trebui aplicat pleoapei interioare.

Un alt instrument util în cosmetician dvs. este un fier curling.

Razele răsucite deschid ochii, făcând vizual mai mult ochii decât sunt cu adevărat. Nu se recomandă utilizarea genelor false. Ei, ca săgețile negre groase, ascund foarte mult spațiul. Dacă doriți să creșteți greutatea acestora, creșteți genele, dar nu prea gros. Puteți încerca să utilizați pachete, dar împreună cu ele trebuie să cunoașteți măsura.

O paletă gri-cenușie este potrivită pentru ochii albaștri. Cu aceasta puteți adăuga un volum bun și, în același timp, subliniați culoarea irisului. Mai jos veți găsi o instrucțiune pas cu pas "ochii fumatori" în tonuri gri, pe care le puteți repeta fără ajutorul unui artist cu machiație cu experiență.

Pentru mari

La prima vedere, acești ochi sunt un vis, dar proprietarii lor se pot confrunta, de asemenea, cu unele dificultăți. De exemplu, ochii mari pot fi prea rotunzi. În acest caz, este mai bine să utilizați săgețile. Dă-ți ochii puțin din estetica estică, trageți ușor colțurile pentru a obține o expresivitate mai mare.

Dacă problema ochilor mari este că sunt prea bombate, utilizați un minim de dermatograf și un maxim de umbre.

Cu rimelul, de asemenea, încercați să nu exagerați. Câteva straturi de culoare ale corbului vă vor face o comedie Elvira, amantă a întunericului. Dacă doriți să faceți un contur, aplicați-l cu un creion și în interiorul ochiului. Aplicați nuanțe întunecate de umbre pe partea mobilă a pleoapei și pictați zona sub sprancene în culori deschise. Principalul lucru - nu folosiți nuanțe de perle pentru acest lucru, ele vor adăuga volum inutil, dar numai culori mată chiar. Dacă doriți să întăriți pigmentul, utilizați un grund.

După ce am definit forma ochilor, să nu uităm de un factor atât de important ca și culoarea parului. În funcție de umbră și temperatură, machiajul poate varia foarte mult.

Alegem în funcție de culoarea parului

Pentru blondă

Frumusețea clasică rusă are ochi albastri-gri și păr brun. Fetele cu astfel de date nu doresc să supraîncărce machiajul dificil cu mai multe straturi. Ele sunt foarte potrivite pentru aspectul simplu și natural. Un pic de rimel, chiar și tenul cu picături de roșu portocaliu sau nuanțe roz, precum și săgeți mici îngrijite sau machiaj usor praf ușor în nuanțe de gri - acest lucru va fi suficient pentru a arăta uimitor. Dacă este machiaj de seară, puteți adăuga un pic de aur sau chiar nuante ruginite, creând o aparență de "ochi fumuri". Smooth tranziții - secretul principal al machiajului de succes.

Pentru roșu

Dacă roșul este culoarea ta naturală, înseamnă că ai natural pielea palidă. În această situație, ochii de pe fața ta au deja un loc luminos. Pentru a face un machiaj interesant, vor fi suficiente câteva nuanțe de rimel și lumină strălucitoare. Acest machiaj pare destul de scump și nu este prea greu de realizat.

De asemenea, aparțineți tipului de fete care, pentru a ieși din mulțime, va fi doar un ruj strălucitor.

Juicy cyklam color pe buze, un pic de obraz pe obraji, vom elimina pistrui cu ajutorul unui grund și o bază bună și sunteți gata să plecați. Frumoase cu părul părului și nu atât de mult, dar atât de spectaculos și chiar mai mult, așa că nu vă faceți griji, vă veți aminti cu siguranță.

Dacă se obține culoarea roșie, plus tot ce vă place să faceți plajă, nuanțele de aur vor arăta cel mai bine pe dvs. Experimentând culorile curcubeului, ai șansa de a arăta ca o școală care a folosit în secret un sac de cosmetice de la mama ei. Nu utilizați culori strălucitoare și nuanțe nucleare. Dacă doriți să reînvieți fața, faceți-o în detrimentul rujului. Totul vă va potrivi, începând de la maro și terminând cu bej nud, aproape transparent.

Pentru femeile cu păr brun

Dacă sunteți un Megan Fox, aproape totul îți va fi potrivit. Contrastul portocaliu, purpuriu purpuriu sau chiar șarpe verde de smarald, totul poate fi "în timp". Singurul lucru pe care trebuie să-l acordați este tonul. Rece sau cald - aceasta este întrebarea. Nu interfera cu culorile diferitelor regimuri de temperatură. Dacă părul vă roșește, nu ar trebui să folosiți nuante reci în machiaj. Acest lucru va cauza discordanță imaginii. Ansamblul dvs. ar trebui să fie armonios, așa că acordați atenție reflecțiilor și caracteristicilor pigmenților, intercalând strălucirea și comportamentul umbrelor în lumină naturală. Înainte de a pune machiaj pe ochi, îl puteți încerca pe partea din spate a mâinii.

Selectați după tipul feței

Cel mai important rol în ajustarea machiajului pe fața feței îl vor fi blushul, înălțătorii, bronzii, în general, tot ceea ce poate fi atribuită tehnicii de sculpturare.

În mod direct, culoarea ochilor va afecta tonul aceleiași pulberi.De exemplu, cu piele palidă și ochi albaștri, culorile de zahăr roz vor arăta întotdeauna minunat, iar pe o corală mai corală, se va evidenția perfect o nuanță albastră. Puteți folosi așa-numita "coaptă", care, în plus față de culoarea mată principală, este adesea prezentă luciu stralucitor. Blue-eyed este mai bine să alegeți pulbere cu granule de aur, și nu cu o strălucire rece.

dreptunghiular

O barbie lungă și fruntea înaltă trebuie să fie echilibrate. În jurul obrajilor vizuale, punând în centru și în umbre în direcția orizontală. Aplicați o blush destul de proeminent în mijlocul bărbiei. Este mai bine să umbrești culoarea cu degetele de la mijloc până la margini, exact pe fața ovală. În plus, puteți evidenția pomeții, putându-i împrăștiați puțin cu un bronz.

Umbrele sunt mai bune pentru a ridica nuanțele luminoase, deoarece își deschid ochii. Nu uitați marcatorul. Aplicați-l sub fruntea și peste picioare. În plus, puteți lumina colțul exterior al ochiului, același marcaj sau umbrele albe de mată vor face o treabă excelentă în acest sens.

rotund

Lupta necesită lipsă de colțuri ascuțite și linii bine definite. Pentru a face acest lucru, va trebui să luați pulbere cu câteva tonuri mai întunecate decât tonul natural al pielii și să întunecați zona pielii. Dacă doriți să adăugați rouge, puneți-le în formă de triunghi din obraz în nas cu un capăt ascuțit îndreptat către ureche. Pentru a evidenția ochii, puteți utiliza colorarea maro sau neagră de-a lungul conturului. Principalul lucru - amestec bine linia. Este mai bine să renunți la săgeți clare, să faci mai mult machiaj cu umbre pentru a juca cu volume așa cum ai nevoie.

pătrat

O frunte largă și practic paralel cu ea aceeași maxilară inferioară inferioară sugerează că machiajul va netezi puțin liniile crude. Asigurați-vă că utilizați baza tonală pentru a seta tonul luminos al părții inferioare a obrajilor și bărbie. Puteți folosi bronz sau pudră câteva tonalități mai întunecate decât de obicei pentru a întuneca maxilarul și pomeții inferiori. Încercați să obțineți o față triunghiulară.

Un aspect important în această formă va fi sprâncenele.

Trebuie să vă asigurați că au o îndoire, astfel încât să repete forma ochiului. În același timp, linia nu ar trebui să fie prea geometrică. Trecerea ar trebui să fie moale, netedă, ca un val mare de mare.

În ceea ce privește umbrele, nu folosiți culori strălucitoare sau multe culori diferite într-o singură imagine, ele vor atrage atenția numai asupra frunții înalte. Atunci când faceți un contur, uitați-vă de ochiul negru, cu ochii albaștri, ar fi mai bine să arătați creion maro, gri sau purpuriu.

Tipuri de machiaj

Machiajul pentru ochii albaștri, cu toate acestea, ca și pentru oricare altul, este următorul tip:

 1. Casual. Culorile pastelului, umbrirea foarte atenta si aspectul cel mai natural sunt conceptele cheie ale machiajului pentru fiecare zi. Nu ar trebui să fie prea atrăgătoare, pentru a nu distrage de la locul de muncă, dar este suficient de elegant pentru a vă face să vă simțiți la bine.

 2. Clasic. Chiar și tonul feței, ochii cu săgeți, îngrijite și mici, fardul natural de vară și buzele bogate.

 3. Natural. Caracteristica sa nu este doar un minim de produse cosmetice, nu poate fi atât de puțin, principalul lucru este să folosiți nuanțe aproape de culori mai naturale. Înlocuiți rimelul neagră cu un brun, asigurați-vă că amestecați ochelarii cu un burete, umbra florilor opace este o prioritate, iar buzele pot fi vopsite cu un creion pentru un ton mai moale. Aceasta este o opțiune de vară excelentă.

 4. Imagine de ieșire Nuanțe întunecate, strălucire, culori vii - toate acestea vă puteți permite seara. Fața ta se poate transforma într-o operă de artă de orice gen - artă pop, motive japoneze, epocă și așa mai departe. Cuvântul cheie din acest machiaj - "imagine".

Idei pentru imagini spectaculoase care pot fi implementate independent:

 1. Machiaj oriental. Dacă doriți ca atenția dvs. să vă atragă atenția, nu este nimic mai bun decât alegerea unei astfel de tehnici sudice. Ea este atât sinceră, cât și misterioasă.Un strat foarte gros de genelor și săgeți negre lungi, care captează atât pleoapele superioare, cât și rândul inferior al genelor, încadrează aspectul ca o imagine scumpă de baghet.

 2. Bright festiv. Nu este atât de important unde mergeți: pentru o petrecere de aniversare, petrecere corporativă sau doar pentru a vă întâlni cu prietenii, în această seară vă puteți permite o vopsea mică. Încercați, de exemplu, să adăugați nuanțe suculente de portocale. Când din nasul lor nasul va străluci strălucirea perlei, iar de cealaltă margine veți face o tranziție întunecată, machiajul va arăta magic și va arăta perfect albastrul ochilor tăi.

 3. Teatru. Diferă imaginea dramatică și culorile luminoase. Acesta este un machiaj care va fi vizibil din rânduri îndepărtate. Genele lungi false, tonul de acvamarin pe linia de apă, pardoseala ușoară a jantelor întunecate ale ochilor, o săgeată grațioasă și ochii plini de fum în tonuri violete. Este interesant, fascinant și ar putea fi făcut de unul singur.

 4. Faceți-vă o rochie sau o tinuta specifică. Desigur, majoritatea fetelor sunt interesate de machiaj sub o rochie albă. Da, nunta este una dintre cele mai populare tipuri. Nu supraîncărcați imaginea miresei cu umbre strălucitoare. Cel mai adesea, ochii sunt decorați cu flori fumoase și roz. Pentru a face imaginea mai nobilă, utilizați nuanțe mat. Săgețile foarte moi, desenate cu ajutorul umbrelor întunecate, vor aduce de asemenea romantism în imagine, iar un șir de genele false va adăuga o imagine de păpușă, inocență și prospețime.

  Nu uitați de roșeață și luciu de buze foarte blând, ușor lucios.

  Adesea, fetele cu ochi albastri iubesc să ridice rochiile pentru a se potrivi cu irisul, astfel încât o rochie albastră sau turcoaz este o opțiune populară. Machiajul în acest caz poate fi foarte similar cu nunta. Același lucru luminos și moale, dar în același timp destul de multi-stratificat și atractiv.

Alegeți machiajul în funcție de vârstă:

 • Tinerețe machiaj ar putea fi mai viu. Doriți să adăugați galben - încercați roșu - delicios. Tineretul este bun pentru că este foarte greu să-l strici, deci dacă vrei să experimentezi, nu mai ai timp să o faci. Puteți folosi paiete, pietre, pene, gene false - orice elemente noi și tendințe vor arăta importante pentru dvs.

 • Varsta machiaj pentru femeile peste 50 de ani ar trebui să fie mai restrâns. Mai multă atenție ar trebui acordată tonului pielii și nivelarea reliefului față de culorile luminoase. Utilizați grunduri pentru a face ridurile mai puțin vizibile, o fundație tonală sau o pulbere densă va ajuta la ascunderea pigmentării și a imperfecțiunilor. Un mic blush va da prospețime, o formă frumoasă, ușor corectată a sprancenelor va reduce anii, iar culorile naturale vor face aspectul mai luminos.

Ghid introductiv pas cu pas

Să examinăm una dintre cele mai versatile tehnici care pot crea atât un ton de lumină, cât și o acoperire seară densă. Acest stil nu limitează vârsta, rochia sau culoarea părului. Bineînțeles, vorbim despre ochii fumurii.

Vom crea o imagine pe exemplul unei nuanțe de gri cenușii, care este ideal pentru ochii albaștri. Acționăm în etape:

 1. Inițial pregăti ochii, punând baza sub umbră. Acest lucru este important deoarece instrumentul nu numai că ajustează suprafața și vă permite să umbre foarte ușor umbrele, dar și îmbunătățește culoarea. De asemenea, primerul prelungește rezistența la machiaj, care pentru mulți va deveni un factor important.

 2. Pleoapa inferioară îmbrăcăm într-un tren de umbre gri. Este mai bine dacă sunt rezistente la apă sau super-rezistente, deoarece umbrele sub ochi în timpul zilei pot să se prăbușească și să estompeze conturul.

 3. Părul superior mobil este vopsit în același ton tragere ușor formă de migdale. Centrul secolului poate fi în plus decorat cu o nuanță mai strălucitoare de gri.

 4. Linia de apă ca mai sus și sub contur în mod clar cu un creion negru. De asemenea, este important ca aceasta să fie rezistentă la apă, în caz contrar întreaga structură se va rupe în câteva ore.

 5. În partea superioară a secolului aplicați un ton maro închis și amestecați-l foarte bine.

 6. Spațiu sub fruntea Puteți să vă luminați folosind un umbra de marcaj sau umbrele albe.

 7. În colțul interior ochii adaugă accentul de la umbrele luminoase ale coralului.

 8. Genele curl și nuanța cu rimel. Puteți aplica mai multe straturi.

După cum puteți vedea, aceasta este o modalitate destul de simplă de a arăta interesantă și, în ciuda faptului că "ochii fumatori" sunt obișnuiți să vadă totul în culori negre dense, machiajul va fi foarte ușor, cu normă întreagă.

Acum, că aveți exemple și opțiuni complet diferite pentru inspirație, puteți schimba cu ușurință machiajul în fiecare zi. Încercați să subliniați toate avantajele, în special pentru a evidenția albastrul ochiului, deoarece este o astfel de raritate. Zilnic, seara, festive, chiar și machiajul nunții va fi întotdeauna perfect, pentru că știi ce te va potrivi și cum poți ascunde cu pricepere defectele.

Fii frumoasă și nu uita că cea mai bună decorare care poate scoate în evidență strălucirea ochilor este zâmbetul tău sincer.

Veți afla mai multe despre cum să creați machiajul perfect pentru ochii albastru și albastru din următorul videoclip.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze