Cum să aplicați umbra corect?

Cum să aplicați umbra corect?

Make-up-ul este o parte foarte importantă a oricărei imagini feminine la modă. Cu aceasta puteți să completați imaginea și să puneți în mod accent accentele în ea. Se crede că ochii - o oglindă a sufletului, și de aceea cel mai adesea este machiajul ochilor care acordă cea mai mare atenție. Multe femei încearcă să evidențieze machiajul lor cu ajutorul umbrelor - și astfel să-și diversifice imaginea la modă. Pentru a face ochiul a fost frumos și completează perfect imaginea, trebuie să știți cum să aplicați umbra corect.

Caracteristicile machiajului ochilor

Ingrijirea ochilor este un proces foarte lung si dureros. Trebuie să fie făcut corect și cu atenție, luând în considerare toate regulile importante. Principala caracteristică a acestui machiaj este aceea că poate fi utilizată pentru a schimba vizual fața, pentru a regla forma ochilor, pentru a le transforma.

 • Ochii pot fi vizualizați mai mari sau mai mici.. Adesea, artiștii de machiaj folosesc diferite nuanțe de umbre pentru a crește ochii.
 • De asemenea, dacă aveți ochi destul de adânciDe asemenea, puteți ajusta cu ușurință acest lucru. Cu ajutorul acestor produse cosmetice puteți obține multe efecte vizuale - de exemplu, puteți schimba locația ochilor pe față. Corectează-ți ochii, le poți aranja vizual sau, dimpotrivă, le îngustezi.
 • O altă caracteristică de machiaj cu umbre este asta Cu ajutorul tehnicii corecte de aplicare, puteți ascunde o astfel de problemă de vârstă ca pleoapa suspendată. Poate fi ascunsă, iar fața va arăta mai tânără și pielea din jurul ochilor - întinsă.
 • Caracteristica machiajului cu umbre este că trebuie aplicate la o bază specială. Aceasta este o regulă foarte importantă. Trebuie respectată pentru ca produsele cosmetice să nu se scurgă pe pleoape. Acest lucru este valabil mai ales pentru machiajul ochilor în vreme caldă.

Umbrele de machiaj vă pot transforma aspectul și pot schimba dramatic aspectul. Prin urmare, este important să respectați toate recomandările artistilor de make-up și regulile de bază pentru aplicarea umbrelor.

Tipuri de machiaj

Cu ajutorul umbrelor puteți face tot felul de machiaj pentru ochi.

Un machiaj foarte neobișnuit este machiajul permanent. Această perdea de tatuaj, care este efectuată de un specialist în salon sau clinică. Caracteristica sa este durabilitatea. Un ac special sub piele se injectează pigmenții care îl pată. Machiajul dvs. va arăta cel mai obișnuit, dar nu trebuie să îl reîmprospătați în fiecare zi. Te salvezi de necazuri inutile. Dar acest machiaj nu este foarte popular, deoarece nu toate femeile pot decide asupra unei astfel de proceduri. Acesta este motivul pentru care mulți dintre ei folosesc umbrele cosmetice obișnuite, pot fi folosite pentru a crea o varietate de tipuri de machiaj.

Puteți achiziționa creion de umbră. Astfel de instrumente sunt foarte convenabile pentru a aplica, ele creează un sentiment de machiaj umed. Puteți face, de asemenea, un machiaj foarte ușor, folosind fard de fard de obraz. Ele sunt foarte bune pe piele, în timp ce nu sunt deloc rulate, chiar dacă nu le puneți o bază specială. Sunt minunate pentru orice fel de machiaj. Aceste produse sunt universale, dar trebuie aplicate cu o perie specială pentru a nu se împrăștia sub ochi.

Cel mai popular machiaj de umbra ochilor este machiajul ochilor fumatori.. Acest machiaj interesant este o combinație de nuanțe de lumină și întunecate, variind de la lapte la negru (cu o predominanță de tonuri din cele din urmă). Un astfel de machiaj include această schemă specială de culori și toate nuanțele se transformă fără probleme în ele. De regulă, este un fel de machiaj destul de întunecat, care este cel mai adesea folosit pentru a crea un look elegant seara. Este perfect pentru o petrecere sau pentru o altă ocazie specială.

Unii oameni preferă să facă machiajul pleoapelor monocrom, folosind umbre de ochi. Adesea se termină cu săgeți subțiri de-a lungul pleoapelor. Acest machiaj este destul de simplu și versatil. Unii oameni preferă să picteze doar pleoapa superioară, dar toți artiștii de machiaj recomandă pictura și cel inferior, deoarece aceasta este o parte integrantă a machiajului ochilor cu umbre. Dacă faceți o machiaj ușoară în timpul zilei, puteți aplica acest machiaj numai pe pleoapa superioară.

Printre tipurile de umbre de machiaj se evidențiază machiajul cu penecare este o distribuție pură a culorilor și o înmuiere a granițelor dintre diferite nuanțe. Puteți sublinia, de asemenea, machiajul obișnuit fără pene, care este mai viu și mai atrăgător. De regulă, artiștii de machiaj nu recomandă să picteze pleoapele fără pene, deoarece acest machiaj nu arată armonios și este potrivit doar pentru crearea unei imagini îndrăznețe.

Cum sa alegi cosmeticele?

Alegerea ochiului va depinde numai de dorința ta.

Puteți cumpăra umbre coapte care au o structură destul de densă. Ele sunt comprimate de înaltă calitate și sunt expuse temperaturilor diferite atunci când sunt create. Acesta este motivul pentru care ei, de regulă, sunt creștini. Ele sunt foarte convenabile și ușor de aplicat, au o textură, datorită căreia nu se rostogolesc pe pleoape. Textura copt poate face aplicarea foarte simplă și rapidă.

Cel mai des întâlnit tip de umbre, care este cel mai adesea preferat de femei - umbre pudră.. De regulă, acestea sunt umbre în trei culori, dar puteți utiliza și o paletă cu două culori. De obicei, paletele cu două sau trei nuanțe de umbre se disting prin faptul că tonurile dintr-un singur set vin într-o gamă de culori. Acestea trebuie să fie utilizate împreună, blând încet liniile dintre ele. Există palete pentru machiaj de zi, precum și pentru make-up de seară. Unele seturi au culori contrastante, dar se presupune că aceste nuanțe vor fi utilizate împreună - pentru a crea o imagine luminată.

Mulți producători produc palete cu 10, 12 sau mai multe nuanțe. Acesta este un kit foarte versatil pe care îl puteți folosi pentru a crea orice fel de machiaj pentru ochi. Umbrele de pulbere pot fi atât mată, cât și strălucitoare.. Cel mai bine este să dați prioritate umbrelor cu un luciu metalic ușor, deoarece acestea sunt cel mai bine plasate pe pleoape. Unele fete aleg umbrele lichide, care pot fi prezentate într-un borcan rotund sau într-un tub cu o perie specială.

Particularitatea acestor produse cosmetice este că, înainte de a le aplica, este imperativ să se impună o bază pentru umbre. În caz contrar, ei se răstoarnează foarte repede, în pleoape vor apărea lacune în câmpul de falduri. Asemenea umbre se limitează numai la baza opacă uscată. Acestea ar trebui să fie alese numai dacă intenționați să cumpărați un instrument care să acționeze ca bază pentru ele. De regulă, aceste tipuri de umbre sunt prezentate într-o varietate de culori vii și toate nuanțele sunt foarte frumoase și bogate.

Această cosmetică este perfectă pentru orice ocazie specială.

Cum să aplicați?

Umbrele sunt un fel de produse cosmetice care trebuie aplicate corect pentru a obține rezultatul dorit. Cel mai bine este să folosiți instrucțiuni pas cu pas, aplicând treptat diferite nuanțe de umbre pentru totdeauna. Pentru a afla cum să evidențieze frumos umbrele ochilor, trebuie să citiți instrucțiunile pentru utilizarea acestor produse cosmetice.

Cea mai simplă metodă de aplicare, pe care începătorii o pot folosi, este de a întuneca pleoapa superioară în apropierea crestăturii. În acest caz, părțile interioare și principale ale secolului sunt luminate, aspectul devine mai deschis, iar ochii sunt expresivi. Începătorii vor fi suficienți și câteva tonuri de acest tip de produse cosmetice, dar pentru a crea un machiaj profesional mai luminos trebuie să folosiți trei culori. O paletă de trei nuanțe este ideală pentru crearea machiajului de seară.

Pentru a face umbrele machiajului perfect, trebuie să aderați la o anumită schemă..

 • În primul rând, este necesar să se aplice agentul de bază mat pe pleoape. Rolul său poate avea o fundație cu o textura densă, precum și o pulbere. Baza este concepută pentru a alinia suprafața pleoapelor și a le salva de strălucire.
 • Apoi, este necesar să începeți aplicarea - din colțul exterior al pleoapei superioare. (de pe linia care separă părțile mobile și cele fixe ale acestuia). Ochiul ar trebui să fie pe jumătate deschis. Pentru aceasta trebuie să folosiți numai cele mai bune perii. Acest tip de machiaj este aplicat cu perii speciale sau bureți - de-a lungul întregului pliu. Rețineți că aceasta va fi cea mai întunecată parte a machiajului dvs. (cu excepția săgeților, dacă intenționați să le desenați).
 • După aceea, este necesar să trecem la utilizarea unei nuanțe mai umbre de umbre, care trebuie să acopere partea de mijloc a secolului. Este mai bine dacă va fi o nuanță de lumină de mătase-de-perlă de o nuanță de bază. În plus, este important să folosiți produsele cosmetice care vă sunt potrivite pentru tipul de aspect. Această culoare ar trebui să constituie baza machiajului dvs. pentru ochi. În plus, ar trebui să fie combinată cu umbrele pe care le puneți pe linia dintre partea în mișcare a secolului și partea de sus. Încercați să alegeți o culoare mai luminată decât prima cu 1 sau 2 tonuri.
 • Apoi trebuie să luați cele mai ușoare umbre care se află în paleta dvs.. Ei trebuie să se ocupe de partea unghiulară a ochiului, care este în contact cu nasul. De asemenea, este necesar să le puneți sub sprâncene pentru a face ca aspectul să fie mai deschis. În loc de umbre ușoare, puteți utiliza marcajele. Umbrele cu sclipici sunt aplicate cel mai bine pe partea superioară a pleoapelor și se recomandă umbrele întunecate să picteze linia de-a lungul pliului sau liniei de-a lungul pleoapelor.
 • Următorul pas este să aduci armonie în imaginea ta.. Pentru a face acest lucru, trebuie să umbriți ușor umbrele, făcând tranzițiile netede și înmuierea liniei. Acest lucru creează un efect de gradient ușor care arată foarte feminin și romantic. Puteți întinde umbrele în sus sau în lateral - în funcție de forma ochilor (mai ales dacă doriți să ajustați forma lor). Unele femei aplică mai întâi ochelari de vedere, dar acest lucru este greșit, deoarece este mai bine să picteze pleoapele cu un creion peste umbre. Linia poate fi subțire și clară, și poate mai largă, cu pene. Puteți evidenția culoarea părului și umbra ochiului, cauzând o linie de aceeași culoare de-a lungul pleoapelor. Această opțiune este perfectă pentru brunetă și femei cu păr brun.
 • Având umbrit o linie de-a lungul pleoapei trase în dermatograf, puteți crea un efect de fumat sau ochi fumatori. Acest machiaj este foarte la modă și relevant, este perfect pentru a crea un look de seară. Pentru a face ochii mai largi și aspectul mai expresiv, trebuie să faceți și pleoapa inferioară. Partea exterioară ar trebui să fie și mai închisă (comparativ cu cea interioară). Linia de-a lungul pleoapei inferioare ar trebui să fie foarte subțire.

Încercați să nu folosiți nuanțe foarte strălucitoare, altfel puteți obține efectul oboselii sau apariția cercurilor sub ochi. Este necesar să alegeți nuanțe mai deschise și mai deschise.

 • După aceasta, puteți trece la aplicarea rimelului și apoi - pentru a picta buzele. Este important să respectați următoarea regulă: dacă ați evidențiat intens ochii cu umbre, este mai bine să faceți buze cu o nuanță deschisă. Toți artiștii de machiaj recomandă evidențierea fie a ochilor, fie a buzelor.

Machiaj secretele artiștilor

Artiștii de machiaj folosesc reguli importante prin care ei înșiși creează adevărate capodopere.

Toți maeștrii recomandă punerea umbrelor pe baza de covor, pentru că în acest fel machiajul ochilor durează mai mult, iar machiajul este mai fin și nu se învârte în timpul zilei. În plus, această bază vă permite să transmiteți cu precizie umbrele turnate ale umbrelor. Artiștii de machiaj recomandă folosirea numai a umbrelor de înaltă calitate ale unor branduri celebre, deoarece aceste unelte nu se sfărâmă și nu formează bulgări.

O altă regulă care trebuie respectată este că umbrele trebuie să fie umbrite. Deci, puteți schimba drastic machiajul și îl puteți îmbunătăți. Artiștii de machiaj cred că înfundarea este principalul pas în procesul de aplicare a umbrelor, care nu-l recomandă să fie neglijat. Un secret foarte interesant pe care artiștii de make-up le împărtășesc: dacă nu sunteți sigur dacă sunt combinate orice tip de umbre de ochi, puteți cumpăra o paletă cosmetică în care toate culorile vor fi combinate. De regulă, ele sunt prezentate într-o paletă de două până la patru culori. Artiștii de machiaj interzic utilizarea în crearea machiajului a mai mult de 4 culori diferite ale umbrelor. În caz contrar, puteți strica machiajul, făcându-l foarte atrăgător și vulgar.

Deci, umbrele trebuie să fie umbrite și toate granițele și tranzițiile dintre diferite culori ar trebui să fie făcute moi și netede. Acest machiaj va arăta restrâns și armonios.

Toți artiștii de make-up sunt unanimi în a spune că să creeze machiaj de zi se potrivesc perfect compact praf de umbradeoarece au o textură foarte ușoară. Pentru astfel de machiaj sunt perfecte și fricoase umbre.

Dacă doriți să creați seara, este mai bine să folosiți machiaj pentru tYeni-creion sau crema-umbrapentru că au o textura mai moale și nuanțe mai pronunțate. Se potrivesc bine pe pleoape și vă permit să vă concentrați asupra ochilor.

Un alt secret pe care artiștii de make-up le împărtășesc este că nu folosesc ochelarii lichizi atunci când creează machiaj cu umbre.. De regulă, îl înlocuiesc cu ochelari de vedere, deoarece este mult mai convenabil să se aplice pe nuanțe cu pleoape colorate. În plus, poate fi umbrite cu ușurință, creând un efect de opacitate. Deci, puteți ascunde pleoapele umflate.

Toți experții recomandă să ridicați umbrele în funcție de tipul de aspect, precum și să le alegeți pentru o anumită ocazie (și trebuie să decideți dacă anumite nuanțe vor fi adecvate). Artiști de machiaj sfătuiesc Nu recurge la umbre luminoase de machiaj în timpul zilei, și, de asemenea, să nu folosească nuanțe "otrăvitoare". În caz contrar, puteți crea un aspect dureros și puteți adăuga paloare pe față. Pentru o seară ei recomanda ridicarea strălucitoare strălucitoare.

Greșeli comune

Femeile care fac machiaj pentru prima dată sau în grabă, fac adesea greșeli atunci când creează un machiaj cu ajutorul umbrelor.

 • Una dintre cele mai frecvente astfel de erori este că ei nu suficient de umbră umbrele. Așa că doamnele strică machiajul, făcându-l mai vulgar. Este necesar să neteziți tranzițiile între nuanțe, să aduceți make-up-ul la ideal. Pentru a face acest lucru, trebuie să folosiți un aplicator special - burete, care de obicei vine însoțit de umbre (sau o perie specială).
 • Următoarea greșeală la aplicarea umbrelor este aceea femeile nu cunosc măsurile. Ele impun mult pe pleoape și machiajul lor nu devine elegant și natural, ci vulgar și captivant. Această regulă poate fi încălcată numai dacă participați la vreun eveniment tematic. Nu numai grosimea unui astfel de strat, dar și suprafața acestuia va depinde de numărul de umbre. Încercați să nu puneți o umbră în sprâncene. Este mai bine să lași un mic decalaj între ochi și sprâncene, deoarece altfel machiajul se va deteriora.
 • Următoarea greșeală este că femeile lasă o tranziție foarte clară și precisă între diferite nuanțe de umbre. Ei folosesc culori contrastante, nu se concentrează pe regulile de combinare. Pentru a aplica corect umbra, unele femei folosesc scheme speciale. Dar, în acest fel, nu puteți îmbunătăți machiajul și nu-l puteți strica, deoarece toate tranzițiile trebuie să fie netezite pentru a obține machiajul perfect. Această eroare se datorează și faptului că femeile umbrează foarte prost umbrele. Toate culorile trebuie să se schimbe fără probleme de la unul la altul. Trebuie combinate.
 • Următoarea greșeală pe care o fac multe femei este utilizați nuanțe foarte umbroase de umbre pe partea fixă ​​a pleoapelor. Ei au pus partea pleoapelor deasupra faldurilor in aceeasi umbra ca pe partea in miscare, distrugand astfel machiajul. Deci ele creează efectul ochilor dureroși. Aplicând umbre prea întunecate pe partea superioară a pleoapei, puteți crea și efectul ochilor scufundați. În nici un caz nu ar trebui să se facă o astfel de eroare, umbrele ar trebui să devină mai ușoare în direcția de la partea mobilă a pleoapei până la sprâncene. Sprâncenele sunt cele mai bune pentru a folosi nuanțe strălucitoare de umbre de umbre.
 • Următoarea greșeală comună este aceea femele prea mari în pleoapa inferioară. Evident, are o dimensiune mult mai mică, deci nu ar trebui să i se acorde prea multă atenție. În caz contrar, puteți selecta cercuri întunecate sub ochi, dacă nu, creați un efect. Este necesar să se aducă foarte subțire pleoapa inferioară și să se amestece ușor umbrele.
 • O altă greșeală pe care criticii artiștilor de machiaj o critică este un număr mare de umbre strălucitoare în interiorul secolului. Principala regulă atunci când se aplică umbre este clarificarea lor în colțul interior al ochiului. Dar multe femei au pus în această parte umbre foarte strălucitoare în cantități mari, distrugând astfel forma ochilor lor. Prin urmare, pentru a crea un machiaj elegant, încercați să aplicați cât mai puține umbre posibil în interiorul secolului.
 • Unele femei fac de asemenea greșeala culoare nepotrivire. Ei folosesc umbre de culoarea ochilor. Astfel, ochii nu sunt subliniat - ei sunt pierduți într-o astfel de machiaj. Este cel mai bine să evidențiați culoarea ochilor cu nuanțe contrastante care vor ajuta aspectul să fie mai expresiv.
 • O altă greșeală obișnuită care, de regulă, atunci când se creează machiajul ochilor, este admisă de tinerii frumuseți - utilizați un număr mare de nuanțe luminoase și incompatibile. Acest machiaj nu este potrivit pentru imaginile de zi și de seară. Se pare că ai pus o petrecere retro. Încercați să respectați armonie într-o combinație de nuanțe și nu utilizați mai mult de patru culori diferite, care ar trebui să se completeze reciproc. Apoi apariția ta va fi doar perfectă! Nu vei trece neobservat și nu vei cuceri toată imaginația imaginii tale.

Învățând să aplicați umbre în mod corect - în următorul videoclip.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze