Tipuri de machiaj

Tipuri de machiaj

Cosmetica - aceasta ajută toate fetele să rămână frumoase și spectaculoase. Cu ajutorul cosmeticelor selectate în mod corespunzător, puteți arăta întotdeauna bine. Machiajul ajută la ascunderea defectelor și face posibilă schimbarea unor caracteristici ale aspectului lor. În acest articol, veți afla ce tipuri de machiaj există și cum să utilizați corect produsele cosmetice pentru a arăta întotdeauna bine.

tipuri

strobing

Acest tip de machiaj a fost folosit pentru prima oară de artiștii de machiaj. De foarte mult timp, ea a continuat să fie utilizată doar ca un machiaj de podium. Strobing a schimbat aspectul feței și a atras opinia publicului. Pe de o parte, o astfel de machiaj părea inconfundabilă și naturală, dar, pe de altă parte, a făcut ca aspectul feței să fie frumos și cât mai expresiv posibil.

Secretul acestui spectaculos machiaj exclusiv sa răspândit rapid printre artiștii de make-up. Atât de multe celebrități au început să folosească tehnica de stroboscopie pentru a ajusta caracteristicile faciale. Acest machiaj este foarte sexy și eficient.

Machiajul în acest stil vă permite să obțineți efectul sănătos și radiant asupra naturii pielii. Pentru a le realiza, veți avea nevoie de o perie pufoasă și de un marker de înaltă calitate. În general, nici măcar nu trebuie să exersați prea mult. Practicați puțin, și puteți crea cu ușurință un machiaj spectaculos în stilul de strobing.

Cu ajutorul indicatorului de marcaj puteți selecta zonele necesare care vor arăta bine. Radiance pe piele se concentrează pe această parte a feței. Alte zone pe care acest produs le poate ascunde cu succes. Plăcut plăcut de faptul că crearea unui astfel de machiaj este petrecut destul de mult timp. Și totuși poți fi pictat în așa fel atât în ​​după-amiaza, cât și seara, indiferent de situație.

Chiar dacă vă pare că acest machiaj pare vulgar, acest lucru nu este cazul. De fapt, totul pare natural, dacă se face corect și în conformitate cu instrucțiunile.

zi

Una dintre cele mai populare machiaj-zile. Este cel mai neutru și imperceptibil. Ramurile acestui machiaj sunt de afaceri (sau de birou), nud și clasic. Acest stil este caracterizat prin utilizarea de culori neutre la lumină. Make-up-ul zilnic este adesea numit "machiaj fără machiaj", deoarece ar trebui să fie cât mai neînsemnat posibil. Machiaj de zi este proiectat pentru a nu atrage atenția asupra imaginii dvs., ci pentru a ascunde unele defecte.

Cu ajutorul machiajului bun, veți arăta ca aspectul dvs. natural și frumos din punct de vedere natural.

Pentru o astfel de machiaj, o fundație ușoară este suficientă pentru a se potrivi tonului cu pielea, o paletă nudă de umbre și rimel. Cu ajutorul acestor produse de bază puteți crea machiajul perfect, care se poate transforma seara în ceva mai vizibil și spectaculos.

seară

În cazuri speciale, puteți evidenția caracteristicile aspectului lor și puteți folosi anumite culori vii. Dar încă prea zelos nu este recomandat. În general, machiajul de seară poate fi descris ca fiind strălucitor și captivant. Este folosit atunci când doriți să arătați deosebit de frumos.

Principala regulă a unei astfel de machiaje este de a alege culorile pe care le doriți cu adevărat și, în același timp, să nu vă fie frică să experimentați. Puteți face ușor imaginea puțin mai strălucitoare decât de obicei. Principalul lucru este ca totul ar trebui sa arate armonios si sa fie combinat unul cu celalalt. De asemenea, este important ca machiajul să se potrivească temei evenimentului.

O atenție deosebită trebuie acordată și iluminatului, mai ales dacă intenționați să faceți fotografii la acest eveniment. În cazul în care iluminatul este artificial, atunci ar trebui să alegeți o nuanță mai închisă decât culoarea pielii.În lumina zilei, trebuie să utilizați cea mai naturală nuanță care arată cel mai bine pe piele.

"Ochii smokey"

Acest tip de machiaj vă permite să vă concentrați asupra ochilor. În consecință, ele oferă aspectul sexualității. Acest tip de machiaj poate fi făcut în diferite culori. Nu vă limitați la tonurile întunecate clasice. Totul depinde de tipul de culoare.

Caracteristica principală a acestui make-up este liniile netede și culorile bine pene care se schimbă de la mai ușoare la mai întunecate. Efectul de fum este perfect pentru machiajul de seară.

"Toggle"

Tumblr-machiajul implică utilizarea de culori strălucitoare, strălucire și detalii neobișnuite. Acest stil a fost deosebit de popular la începutul acestui deceniu. Dar acum fetele sunt fericite sa-si picteze ochii cu nuante pastelate si pietre lipite pe piele. Acest machiaj, după cum pare, are multe în comun cu machiajul artei pop.

etnic

Arată interesant și machiaj în stil etnic. Mulți au acum un interes în trecut. Fetele experimentează cu stilistică diferită și adaugă în mod constant ceva nou la arcul clasic. De exemplu, acum în tendința modelelor spectaculoase în stilul indienilor, care împodobesc fața în locul săgeților grafice clasice. Un astfel de machiaj se va potrivi cu luminile și culorile în stil de bocale.

ridicare

Machiajul cu un efect de ridicare are multe în comun cu tehnica de stroboscopie. Acest tip este acum mai frecvent utilizat de femei mature pentru a ascunde defectele care apar pe piele cu vârsta. Acest machiaj este, de asemenea, adesea denumit anti-îmbătrânire. Pentru a face acest lucru, această tehnică folosește un bronzer, un semnalizator și umbrele mată simple.

Cu acest set de bază, vă puteți întineri pentru câțiva ani.

nuntă

Nunta este un eveniment special. În această zi, orice fată vrea să arate spectaculoasă și atractivă. Nunta machiaj, precum și seara, poate fi un pic mai strălucitoare și mai expresive decât de obicei. Dar, în același timp, ar trebui să fie potrivit. Pentru un astfel de eveniment solemn, de regulă, ele utilizează culori deschise, nuanțe de mătase și lumină strălucitoare. Ei vor fi cel mai bine combinați cu o rochie albă luxuriantă.

Dar totuși nu trebuie să urmați orbește regulile și să alegeți un machiaj standard care să se potrivească tuturor fără excepție. Concentrându-se pe meritele lor, puteți obține machiajul perfect și deveniți cu adevărat una dintre cele mai frumoase mirese.

retro

Dacă creați un arc în stil retro, atunci vă place machiajul elegant. Vivid accente sunt tipice pentru o astfel de machiaj. Poate fi săgeți clare, umbre oculare neobișnuite sau buze roșii frumoase.

Rujul frumos este cel mai simplu mod de a vă concentra pe caracteristicile atractive ale aspectului dvs. Cu cât este mai înfățișată apariția ta, cu atât mai mult ar trebui să fie machiajul. Același lucru este valabil și pentru ochi. Nu trebuie să vă limitați la linia clasică de culoare neagră. Puteți executa săgeți în albastru sau violet, de exemplu. Va arata foarte impresionant.

Popularul machiaj retro se poate face prin imitarea stilului Twiggy. Dacă vă place această fată subțire cu stilul ei special și unic, atunci puteți să-l repetați. Pentru a arata ca o pasare faimoasa, va trebui sa-ti faci tonul pielii chiar si sa il luminezi putin. Culorile genelor trebuie subliniate cu mai multe mișcări ale periei de rimel. Accentul puternic pe buze.

În stilul "Vamp"

Make-up în stilul "Vamp" este o combinație de culori strălucitoare și linii clare. Se pare interesant și neobișnuit și este potrivit pentru aproape orice tip de persoană. Spre deosebire de machiajul nud popular acum, aceasta implică utilizarea de culori strălucitoare și accente clare. O "buclă" întunecată pe ochi, înfrumusețată cu o perie, arată dramatic și este potrivită pentru o seară.

Principalul avantaj al acestui machiaj este că în această formă puteți să apară chiar și la petrecerea cea mai extravagantă.

O astfel de machiaj va fi perfect combinată cu o rochie de seară deschisă sau cu o pantaloni sexy.

În stilul "Chicago"

Pentru partidele zgomotoase, machiajul făcut în stilul "Chicago" este perfect. Scarlet buze, frumoase săgeți clare și strălucire pe piele - aceasta este ceea ce face machiaj în acest stil. Este mult mai eficient decât machiajul clasic francez sau european, iar designul său complex de culori și umbre nu este cu siguranță potrivit pentru utilizarea de zi cu zi.

Caracteristici și beneficii

Diferitele tipuri de machiaj au avantaje diferite. Dar există câteva subliniază. Deci, orice make-up selectat corect vă permite să vă faceți aspectul mai apropiat de ideal. Poți să-ți faci ochii mai mari, să te uiți deschis, să ridici pleoapa coborâtă sau să faci gingiile pline și nasul lung. Combinați nuanțele și tehnicile corecte și veți arăta mereu spectaculos.

Dezavantajele oricărui make-up pot fi atribuite faptului că dacă faceți ceva greșit sau dacă folosiți produse cosmetice de slabă calitate, va agrava situația.

Cum sa alegi cosmeticele?

Cosmetica de înaltă calitate poate fi prezentată în orice segment de preț. Nu credeți că cosmeticele mai ieftine sunt întotdeauna rele. Există mărci accesibile care vă permit să vă faceți minunat chiar și pentru cei care nu au atât de mulți bani. Să aruncăm o privire mai atentă asupra modului de selectare a produselor care vă vor potrivi cu adevărat.

ton

Pentru a începe descrierea detaliată este necesar, cu o bază de machiaj - ton. Există diferite tipuri de resurse tonale pe care fetele le pot utiliza atât cu pielea grasă, cât și cu pielea uscată. Dacă aveți o epidermă uscată, cumpărați apoi un produs cu efect hidratant. Dar artiștii de make-up recomandă cu tărie cremelor de maturi proprietarilor de piele grasă. Cu ele puteți uita de necesitatea de a pulveriza în mod constant pielea.

Dacă fundația se află grav pe piele, răsturnând în mod constant sau lipind pe față, atunci veți avea nevoie de o bază bună pentru ton. A lua acest lucru merită același principiu. Deci, dacă aveți piele care este suprascrisă sau uscată natural, alegeți un produs simplu cu un efect ușor de hidratare. Pentru fetele cu piele grasă, este adecvată o bază mai densă, care dă un efect mat de lumină.

Este, de asemenea, posibil să corectați orice defecte în aspectul dvs. Dar pentru aceasta, de regulă, nu este suficient de simplu ton. Este necesar să puneți pe cosuri și erupții cutanate un mic concealer. Același lucru se aplică cercurilor sub ochi, care apar din cauza oboselii sau a lipsei de somn.

Concealerul ar trebui să aleagă un ton pielii sau o mică brichetă, astfel încât totul să pară natural.

Blush și evidențiere

Blush trebuie ales în funcție de tipul de culoare. Mai blând pielea ta, cu atât mai strălucitoare ar trebui să fie și rouge. Lăsați și cumpărați numai acele tonuri care ți se potrivesc cel mai bine. În ceea ce privește evidențiarea, ar trebui să fie luminos și nu foarte strălucitor.

Micul aspect strălucitor pe piele este complet natural, creând efectul stralucirii naturale a pielii sănătoase.

umbră

Umbre - acesta este produsul care este responsabil pentru frumusetea ochilor. Cât de bine este aleasă umbra depinde de cât de strălucitoare și de eficiente vor fi ochii. Editorii de stil recomandă luarea de umbre mată pentru a crea imagini de zi cu zi. Umbrele cu o strălucire sunt cel mai bine lăsate pentru ocazii speciale.

Când alegeți o paletă de culori, luați în considerare caracteristicile tipului dvs. de culoare. Fiecare pungă cosmetică nu trebuie să aplice cea mai ușoară nuanță, care este bine combinată cu alte nuanțe. Cel mai adesea este clasic bej sau șampanie. Este aplicat pe toată pleoapa mobilă și chiar ușor sub fruntea.

Umbrele ușor mai întunecate în machiajul clasic sunt distribuite în mijlocul secolului. Arată foarte bine. În acest caz, nu ar trebui să adăugați chiar creion de machiaj.Puteți accentua linia de creștere a genelor cu umbre, netezindu-le.

În secolul de secol se aplică tonuri reci. Cu toate acestea, dacă aveți un tip de culoare caldă, nu ar trebui să urmați orbește moda. Puteți alege tonul care vă convine. Colțul exterior al ochiului este partea care este de obicei ascunsă. Puteți alege cea mai întunecată culoare a celor patru, chiar și în machiajul clasic.

Ruj sau luciu

În machiajul de zi cu zi puteți folosi atât rujul cât și luciul. Preferința este de obicei acordată culorilor mai ușoare. Nud frumos ruj nud pe buze arată natural și vă permite să evidențieze beneficiile aspectului dumneavoastră.

Nud ruj este acum în tendință. Pentru a selecta nuanța perfectă, artiștii de machiaj recomandă să privească în interiorul buzelor și să ia o nuanță mai întunecată.

Cum să aplicați?

Deși alegerea produselor cosmetice ideale și de înaltă calitate este foarte importantă, tehnologia de execuție joacă un rol la fel de important. Trebuie să puteți aplica corect produsele cosmetice, astfel încât machiajul să pară ca un machiaj profesionist. Să ne uităm la tehnicile de aplicare a diferitelor produse cosmetice în diferite stiluri, variind de la bază și se termină cu stilul emo.

zi

Dacă vă place machiajul ușor, care este aproape imperceptibil pe față, atunci trebuie să stăpânești tehnica de a face machiaj de zi de bază. Alegeți umbrele de lumină naturală care arată ca un fluture spectaculos a atins pleoapele cu pleoapele. Este de dorit ca în acest stil pe care l-ați selectat, umbrele să fie mată. Pentru uzura obișnuită, această opțiune este cea mai potrivită.

În machiajul în timpul zilei, nuanțele cele mai populare sunt încă tonuri de nud ca bej, fildeș, șampanie sau nuanțe de culoare brun deschis. Utilizați unul sau două tonuri de bază, combinându-le între ele și umbrește bine. Într-un make-up clasic, o rimelă frumoasă maro ar fi potrivită. Acest lucru este valabil mai ales pentru fetele cu un tip de culoare deschisă și cu părul de grâu sau blond.

Într-o astfel de machiaj este foarte important să faceți sprancenele frumos. Ele trebuie să aibă o formă naturală și o culoare naturală. Dacă aveți în mod natural sprancene strălucitoare, atunci merită să luați un creion sau o umbră pentru a se potrivi și nu să le întunecați, urmând tendințele.

Dacă doriți, puteți desena o linie de creștere a cilia cu un creion maro sau gri. Aceste culori sunt folosite în machiaj nud mult mai des decât altele. În ceea ce privește rujurile, acestea nu ar trebui să fie prea vizibile și luminoase.

Este posibil să limitați rujul igienic sau luciu de lumină fără sclipici mari.

seară

Tehnica de aplicare a machiajului seara este mult mai usoara. Puteți utiliza culori mai vizibile, paiete și marcaje. Seara, aproape toate accentele sunt permise.

În machiajul ochilor, puteți alege aproape toate versiunile de culori și combinații de culori. Se pare tranziții impresionante de diferite nuanțe. De exemplu, mai întunecat în lumină sau rece în cald. Dar granița trebuie să fie umbrită. Aceasta este una dintre principalele reguli care nu trebuie uitate. În rest, nu există reguli și restricții suplimentare.

Machiajul seara este, de asemenea, un ruj luminos. Buzele trebuie să fie umflate și sexy. Simțiți-vă liber să experimentați cu rujuri care vă plac. Nu vă bazați pe restricții, argumentând că rujul de burgundă este o opțiune numai pentru toamnă.

"Ochii smokey"

Acum machiaj foarte popular in stilul ochilor fumatori. Asemenea machiaj este potrivit pentru aproape toată lumea. Pentru a efectua make-up în această tehnică, aveți nevoie de un eyeliner clasic, umbre frumoase și caial. Acesta este un creion gros, îndrăzneț, care este ușor de umbrit și nu lasă semne clare.

Prima etapă de a face acest machiaj - contur. Cu ajutorul unei linii clare puteți schimba forma feței și o puteți face mai frumoasă. În acest scop, utilizați kayal.Cu acest creion, puteți trage în siguranță o linie, fără teama de a face greșeli. Faptul este că în orice moment puteți umbri totul, ascunzând tot felul de nereguli. Pentru pene, produsul trebuie să utilizeze o perie specială.

Odată ce ați aplicat fundația, puteți continua utilizarea umbrelor. Acestea sunt aplicate imediat în mai multe straturi. În plus, va trebui să combinați între ele tonurile luminoase și întunecate. Ar trebui să fie bine umbrite, astfel încât să nu existe limite. O ceață frumoasă pe ochi va face aspectul dvs. misterios și sexy.

Deoarece ochii într-o astfel de machiaj sunt foarte luminoase, trebuie să evitați accentele luminoase suplimentare pe buze. În caz contrar, va arăta vulgar, mai ales dacă alegeți un ruj stacojiu care pare prea sfidător. Editorii de stil recomandă opțiunea pentru rujul neutru mat. Că arată cel mai bine pe buze.

Machiaj secretele artiștilor

Dacă doriți să faceți propriul dvs. machiaj, atunci veți ajunge la sfaturile oferite de stilistii profesioniști.

Mai intai, trebuie sa ajustati toate tendintele modei si caracteristicile fiecarui stil specific pentru ei insisi. Ar trebui să luați întotdeauna în considerare propriile dezavantaje și avantaje și să le corectați cu produsele cosmetice. Un simplu marcator va fi de ajuns pentru a vă face nasul mai puțin vizibil, iar cu ajutorul unui bronz veți face conturul feței dvs. clar și frumos. Evidențiați pomeții, subliniați bărbia, iar fața va deveni așa cum aveți nevoie, dar fără operațiuni și brațe.

De asemenea, amintiți-vă că machiajul este o modalitate excelentă de a vă redescoperi. Dacă ați vrut mult timp să schimbați ceva în sine, utilizarea cosmeticelor este cea mai ușoară cale. Un machiaj ușor de acuarelă sau un complex de machiaj într-un stil romantic vă poate prezenta într-o lumină diferită.

Cu ajutorul combinațiilor de culori alese în mod corespunzător, vă puteți simți ca un hippie sau o regină a mingii.

Un alt sfat important este să folosiți produsele pe care le aveți. Nu aveți nevoie să aveți o geantă cosmetică completă de produse de marcă. Unele instrumente pot fi utilizate în mai multe scopuri simultan. De exemplu, cu ajutorul rujului sau a luciuului de buze, vă puteți da aspectul o strălucire naturală, folosind-o ca o roșie. Înlocuiți marcatorul poate cea mai ușoară umbră a umbrelor din paletă. Acestea pot fi umbrele strălucitoare de perle care sunt potrivite pentru dvs.

Nu trebuie să fii dependent de machiaj. Dacă vă este frică să ieșiți fără machiaj - schimbați ceva în raport cu dumneavoastră, și nu în ce produse cosmetice utilizați. Mărirea pentru tine ar trebui să fie un mijloc de exprimare, nu o modalitate de a te schimba.

Alegeți tipurile de combinații de machiaj și culori potrivite pentru dvs. și nu alegeți în favoarea tendințelor pe care nu le faceți.

Învață să faci machiaj zi de zi cu Maybelline. Despre asta - video.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze