Asigurați-vă în stilul anilor '60

Asigurați-vă în stilul anilor '60

Moda este schimbătoare, dar unele tendințe se întorc treptat - sau imediat devin clasice.. Pentru clasice până în prezent include machiaj trend în stilul anilor '60. Veți învăța despre toate caracteristicile acestui machiaj și despre implementarea acestuia în acest articol.

Principalele caracteristici

În primul rând ar trebui să vorbim despre câteva detalii care fac machiajul retro-stil atât de special și neobișnuit. În primul rând, în acest stil accentul este, de obicei, plasat pe o singură zonă. Acestea pot fi ochii sau buzele. Cel mai adesea ochii erau expresivi și străluciți. Genele lungi, groase, ochelarii și ochii - acestea sunt caracteristicile machiajului în stilul anilor 60.

Fetele și femeile au făcut un accent atât de vizibil, deoarece mulți ochi au fost asociați de mulți cu tinerii și atractivitatea. Pentru ca machiajul să nu fie prea vulgar în același timp, buzele erau pictate cu un ruj sau un luciu strălucitor. Cu toate acestea, mulți susțin că fetele de atunci nu foloseau rujuri, pentru că erau de o calitate teribilă și erau asemănătoare cu luturile lipicioase în coerența lor.

Tehnica de machiaj

Dacă doriți să faceți un machiaj frumos în stil retro, atunci trebuie să vă familiarizați cu toate etapele sale.

fundație

Dacă intenționați să puneți accente, trebuie să eliminați tonul pielii, făcându-l perfect. Amintiți-vă că machiajul în acest stil ar trebui să pară cât mai natural posibil. Pentru a face acest lucru, în primul rând, trebuie să alegeți o fundație care să corespundă tonului pielii. Apoi, trebuie să remediați neajunsurile cu ajutorul unui concealer ușor. Deci, nu va exista nici un efect al unei măști, dar în același timp veți arăta foarte bine îngrijit.

Fetele din anii '60 au folosit de multe ori blush pentru a face ca aspectul lor să fie mai "sănătos". Contrastul de piele palidă, cu o blândețe ușoară, îi oferea fetelor un farmec deosebit. Dacă doriți să repetați acest efect, atunci blush-ul ar trebui să fie ales cu o subtilă roz deschis. Un agent cu o nuanță maro sau roșie va distruge totul.

ochi

Cea mai importantă etapă de machiaj în acest stil este pictura ochială. În anii '60, fetele nu au acordat prea multă atenție designului sprâncenelor. Prin urmare, ei nu ar trebui să fie prea întunecați și clari cu voi.

Mai bine acordați mai multă atenție la machiajul ochilor. Mai întâi, aplicați pe pleoape o combinație de umbre oculare și maro-oculare. Nuanțele mai întunecate și mai deschise trebuie combinate între ele, trecând cu atenție tranzițiile. Într-un make-up similar este, de asemenea, adesea folosit eyeliner. Pentru machiaj în stilul anilor 60, puteți alege un dermatograf negru și maro. Totul depinde de caracteristicile aspectului.

Dacă sunteți blonda prin natura, atunci sunteți mai potrivită lumină, linii de culoare maro deschisă, colorate de-a lungul liniei de creștere a genelor. Dar cel mai adesea au folosit creioane negre cu cărbune, cu care au tuns colțul exterior al ochiului.

De asemenea, puteți să faceți frumoase săgeți întunecate pe pleoape. Ele pot fi subțiri și abia vizibile, sau mai groase.

Pe genele lor naturale, de multe ori fete blocate deasupra capului. La urma urmei, genele groase și luxuriante au făcut ca aspectul să fie atât de nevinovat și fermecător. Dacă nu vreți să vă mâncați cu firele de păr, va fi suficient să pictați genele cu câteva straturi de rimel. În acest fel, atât bilele superioare cât și cele inferioare sunt colorate.

gură

Așa că buzele nu se pierd pe fondul unor ochi frumoși sexy, dar în același timp arătau bine, și ei trebuie să fie colorați. Artiștii de machiaj care au făcut machiajul în stilul anilor 60 au un mic secret - înainte de a aplica luciu sau ruj au acoperit buzele lor cu un strat ușor de concealer. Ar trebui să fie foarte puțin.

Acest truc vă ajută să faceți buzele mai palide.După aplicarea unei astfel de fundații pe buze, acestea pot fi acoperite cu un piersic sau un ruj roz deschis. Alternativ, poți folosi o strălucire nudă (aproape invizibilă). Pentru a face conturul buzei mai clar, utilizați un creion de contur pentru a se potrivi. Dacă doriți, puteți selecta gaura de deasupra buzei - câteva atingeri ale marcatorului.

Make-up-ul în stilul anilor '60 este perfect pentru fetele tinere și femeile în vârstă. Vă permite să ascundeți defectele și să accentuați demnitatea, făcând imaginea mai fermecătoare și nevinovată.

Un accent luminos pe ochi și un ruj neutru este potrivit pentru petreceri și petreceri corporative. Încercați un astfel de machiaj luminos - poate că vă veți redescoperi în imaginea unui diva retro. Această imagine pare foarte interesantă și neobișnuită, veți fi atras de multe priviri admirabile.

În videoclipul de mai jos - cum se face machiajul în stilul anilor 60.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze