Cremă permanentă a buzelor

Cremă permanentă a buzelor

Sexul frumos, care iubește rujul de ruj de zi cu zi, știe cât de greu este să-și mențină machiajul în stare perfectă toată ziua. Este întotdeauna necesar să păstrați la îndemână rujul, oglinda, șervețelele și, în plus, trebuie să vă îngrijorați mereu de aspectul buzelor. Dar toate acestea pot rămâne în trecut, deoarece multe saloane de înfrumusețare oferă un astfel de serviciu ca machiajul permanent al buzelor.

Ce este?

Perfectul machiaj al buzelor este un machiaj permanent. Astăzi, experții identifică mai multe tipuri, fiecare dintre acestea fiind discutate mai detaliat mai jos. Principalele avantaje ale acestui tip de machiaj sunt abilitatea de a alege culoarea și intensitatea și nivelul ridicat al durabilității pigmentului.

Adesea, o astfel de procedură se numește tatuaj. Cu toate acestea, acest termen nu trebuie luat în mod literal. De regulă, machiajul buzelor dispare complet după trei ani. Dacă este necesar, îl puteți elimina înainte de a utiliza corecția cu laser.

Un tatuaj frumos al buzelor este capabil să sublinieze conturul lor, să ascundă defectele și, de asemenea, să le dea un volum mic și expresivitate. Dar pentru a realiza acest efect, trebuie să găsiți un artist profesionist permanent de machiaj permanent.

În unele cazuri, după efectuarea unui astfel de tatuaj, poate fi necesară o corecție, deoarece, din păcate, chiar și cel mai experimentat maestru nu poate spune mereu exact cum se va comporta pigmentul aplicat pe pielea subțire din acest domeniu. Unele fete care rămân mulțumite de rezultat, în viitor, recurg, de asemenea, doar la corectarea buzelor, ocolind întreaga procedură de machiaj permanent.

tipuri

În funcție de rezultatul dorit, comandantul vă poate oferi o varietate de varietăți ale unei astfel de proceduri:

 1. Buza conturului buzelor. Această variație este potrivită dacă clientul nu este mulțumit de conturul natural. Maestrul selectează un pigment care este la fel de identic cu cel al pigmentului natural al bureților. Ca rezultat, ele devin mai expresive și mai subliniate. Această tehnică poate fi completă sau parțială.
 2. Tehnologia acuarelă a unui astfel de machiaj pe termen lung vă permite să creați machiajul cel mai natural și mai natural. această parte a feței. La alegerea acestei tehnici, maestrul ia în considerare mai mulți parametri simultan, pornind de la intensitatea pigmentului și terminând cu profunzimea introducerii acestuia, datorită căruia se realizează aspectul ideal al buzelor. Atunci când alegeți o tehnică de acuarelă, conturul buzelor nu se evidențiază separat, așa că acest machiaj arată cel mai natural și mai natural. Acuarela este alegerea celor care apreciază frumusețea și naturalețea maximă.
 3. Curbarea conturului. Această tehnică are două soiuri: complete sau parțiale. Inițial, maestrul conturează conturul cu pigment persistent și apoi începe să-l umbrească, datorită faptului că se creează o culoare naturală și ușoară a buzelor.
 4. Tatuaj complet sau ruj permanent. Această opțiune este ideală pentru cei cărora le place să folosească rujul în fiecare zi, dar din anumite motive nu doresc să o facă. Atunci când alegeți această tehnică de tatuaj, o femeie poate uita de necesitatea de a folosi ruj pentru cel puțin următorii doi ani.
 5. Astăzi, tehnica de lumină Kayal este, de asemenea, destul de remarcabilă și mai degrabă în cerere, este, de asemenea, adesea numit efectul de tatuaj 3D. În acest caz, maestrul aplică un pigment ușor peste linia superioară a buzelor, care se extinde ușor în spatele acestuia.O cantitate mică de vopsea este aplicată pe partea superioară a buzelor. Rezultatul acestei tehnici este buzele mai pline, mai atractive și mai goale.

Trebuie remarcat în mod special faptul că, pe termen lung, make-up-ul zonei gurii cu orice tip de pene are numele comun Temata. Prin urmare, întorcându-vă la un specialist, trebuie să clarificați exact ce fel de machiaj pe termen lung doriți.

culoare

Un rol important în alegerea culorii finale a colorantului joacă un ton natural al pielii în acest domeniu. Merită să știți și să vă amintiți că bricheta piele, cu atât mai strălucitoare și mai intensă este pigmentul pe buze și invers - mai întunecat și mai albastru, nuanța naturală a buzelor, culoarea mai deschisă va fi în cele din urmă.

Toți maeștrii își împart paletele cu flori în două grupe mari - nuanțe calde și reci. Se recomandă selectarea culorii în funcție de tipul natural de culoare al pielii. Fete cu fete frumoase Este mai bine să dai preferință tonurilor mai calde și mai calme, dar fierbinte bruneta chiar și pigmenții foarte întunecați sau prea luminoși pot fi potriviți. Dar astfel de recomandări sunt în majoritate consultative în natură și fiecare femeie poate alege pigmentul pe care îl iubește pe cont propriu, în funcție de preferințele personale.

Următoarele nuanțe au primit cea mai mare popularitate printre culorile calde: roz, bej, caramel și maro deschis. Nuanțele întunecate sunt vernisate, maro închis și ciocolată. Nu uitați de pigmenți strălucitori: roșu, purpuriu, portocaliu și chiar albastru.

Când alegeți pigmentul final, nu trebuie să uitați că culoarea luminii în cazul unui rezultat nesatisfăcător poate fi întotdeauna blocată de o culoare mai închisă. Dar pentru a corecta nuanța întunecată a corectării culorilor singure nu va funcționa.

pregătire

Pentru a obține un rezultat de înaltă calitate, frumos și, cel mai important, durabil, este necesar să se pregătească corespunzător pentru procedura viitoare. Etapa pregătitoare include mai multe etape simple, dar destul de importante:

 1. Prevenirea herpesului. Acest pas este cel mai important și fundamental în etapa pregătitoare. Într-adevăr, mai mult de 80% din întreaga populație a țării noastre suferă de această boală, iar după efectuarea unui tatuaj herpesul se poate manifesta în mod activ. Prin urmare, este necesar să se consulte cu un bun specialist care poate alege cel mai potrivit medicament antiviral.
 2. Dacă pe suprafața pielii din această zonă există vreo pagubă, cum ar fi fisurile sau peelingul, este necesar să le reparați. Trebuie să utilizați unguente hidratante și vindecătoare, precum și ruj de igienă de înaltă calitate.
 3. Se recomandă să alegeți ora vizitei la comandant, astfel încât în ​​următoarele două zile să nu mai fie nevoie să părăsiți casa și să vizitați locurile publice.
 4. Asigurați-vă că pentru a lua la maestru ai nevoie pentru a lua un cosmetician. Acest lucru vă va ajuta pe un profesionist să vă evalueze culorile obișnuite în machiaj, vă va ajuta să facilitați alegerea pigmentului, precum și să permiteți specialistului să vă ajute să îmbunătățiți ușor imaginea obișnuită.

Acești pași simpli se vor pregăti pentru procedura viitoare și se vor potrivi în mod necesar.

Cum?

În timpul unei vizite la maestru, fiți pregătiți pentru faptul că procesul în sine durează destul de mult timp. În funcție de tehnica aleasă, procedura poate dura de la un an și jumătate până la trei ore.

 • Etapa pregătitoare pentru o astfel de machiaj pe termen lung este de a completa un card de ambulatoriu medical. În el, comandantul ar trebui să enumere toate materialele folosite de el, precum și să indice dacă pacientul este alergic la orice medicament. Prin urmare, este necesar să știți în prealabil dacă aveți o reacție alergică, în special la anestezice.
 • În plus, specialistul, cu ajutorul unor markeri speciali, va desena conturul buzelor și va executa pene. Acest lucru este necesar pentru a arăta clientului rezultatul final al lucrării.În acest stadiu, dacă nu sunteți mulțumit de ceva, trebuie să îl raportați imediat comandantului. Acesta va ajusta forma viitoare a buzelor, volumul și intensitatea culorii până când veți vedea efectul dorit în oglindă.
 • Întrucât procedura însăși este destul de dureroasă, comandantul ar trebui să aplice anestezie locală. Poate fi frecată într-un gel de analgezic, spray pulverizat cu efect anestezic sau o injecție cu un analgezic. Totul depinde de tipul de tatuaj, precum și de caracteristicile și preferințele individuale ale clientului.
 • După aproximativ o jumătate de oră după anestezie, comandantul va continua direct la cel mai permanent machiaj. Pentru a face acest lucru, într-un dispozitiv special sub forma unui stilou injector (pen-ul) numit dermopigmenator, turnați pigmentul selectat și începeți să-l injectați în piele și, dacă este necesar, umbra suplimentară.

Urmăriți videoclipul cum să faceți corect machiajul permanent al buzelor.

Comparație înainte și după

Imediat după procedură, va fi pur și simplu imposibil de evaluat rezultatul real. Faptul este că de ceva vreme gura va fi încă umflată ușor, iar nuanța nu este adevărată. Va fi posibilă evaluarea completă a rezultatelor numai după câteva zile.

Dacă comparați aspectul buzelor înainte și după procedură, puteți vedea imediat volumul acestora, culoarea mai strălucitoare și mai expresivă, precum și o ușurare pronunțată. Multe fete subliniază faptul că au apreciat imediat conturul schimbat avantajos. Pentru a evalua rezultatul și ao compara cu ceea ce a fost înainte de procedură, se recomandă să faceți o fotografie a buzelor în prim-plan. Deci, puteți compara cu ușurință și vizual ceea ce ați avut înainte de a vizita un specialist și ce sa întâmplat după procedură.

Cât de mult se ține?

Anterior a fost spus în mod repetat că machiajul permanent are un rezultat pe termen lung. Termenul final al acțiunii sale este determinat de calificarea specialistului, de calitatea ingredientelor pe care le folosește, de caracteristicile individuale ale pielii și, de asemenea, depinde de respectarea recomandărilor de îngrijire după procedură.

În medie, perioada minimă de rezistență a unui astfel de machiaj este de aproximativ doi ani. Timpul maxim pentru a salva efectul rezultat este de șase ani. Dar, după cum arată practica, în medie, persistența unui astfel de tatuaj este egală cu trei ani și jumătate. Dar chiar și trei ani este suficient să se bucure de rezultat și să decidă asupra noilor modificări ale imaginii.

Aveți grijă după procedură

În primele zile după vizitarea maestrului, pielea expusă la pigment necesită o atenție deosebită.. În câteva ore după terminarea tatuajului, buzele pot fi ușor umflate și înroșite, dar aceste probleme ar trebui să dispară după 5-8 ore. Îngrijirea pielii ar trebui să fie imediat, fără apariția unor senzații neplăcute.

În primele 24 de ore, picăturile de lichid pot apărea pe suprafața buzelor, acestea trebuie îndepărtate cu un șervețel cu mișcări ușoare de prindere. Pre-țesutul trebuie să fie umezit cu o cantitate mică de clorhexedină.

Apoi pielea va fi acoperită cu o crustă destul de densă, care nu poate fi îndepărtată din piele pe cont propriu. Cu un sentiment puternic de etanșeitate și uscăciune, suprafața unei astfel de coajă poate fi lubrifiată cu un unguent special., care ar trebui să recomande comandantului să efectueze tatuajul. Va exista o vindecare simultană a suprafeței epidermei și eliminarea senzațiilor neplăcute.

În primele trei zile trebuie să evitați înghețurile și vânturile puternice.și, de asemenea, încercați să contactați buzele cu apă cât mai puțin posibil. Lichidele pot fi beți doar prin paie, evitând băuturile foarte calde.

În următoarele 14 zile nu puteți vizita piscina, sauna sau solariu. Și dacă procedura a fost efectuată vara, atunci timp de 21 de zile înainte de a ieși afară este necesar să aplicați abundent un strat de protecție solară pe buze.

În medie, suprafața buzelor se vindecă complet și se restabilește după 30 de zile după implementarea machiajului permanent.

Cum să eliminați?

Uneori, din anumite motive, este necesară îndepărtarea pigmentului de pe piele. În acest caz, puteți merge în două moduri:

 1. Contactați salonul unde a fost efectuată procedura. Maestrul va evalua starea pielii și va prescrie terapia cu laser. Poate dura câteva sesiuni de 2-3 ore. Amintiți-vă că îndepărtarea pigmentului este mult mai dificilă decât înlăturarea acestuia sub piele.
 2. Profitați de rețete populare și încercați să scăpați de acest tip de machiaj la domiciliu pe cont propriu. Pentru a asigura un efect pozitiv dorit în acest caz este destul de dificil, dar puteți încerca în continuare. Pentru a face acest lucru, buzele zilnice trebuie curățate 2-3 minute de două ori pe zi. Este mai bine să acordați preferință produselor cu particule exfoliante mici și moi și să cumpărați un ulei special în cabină și să îl utilizați conform instrucțiunilor.

Indiferent de metoda de îndepărtare permanentă a machiajului pe care o alegeți, consultanța unui maestru bun nu va fi oricum superfluă.

Contraindicații

Ca și în cazul oricărei alte proceduri cosmetice, aceasta are, de asemenea, anumite contraindicații pentru a efectua:

 1. Orice boli ereditare.
 2. Probleme de sănătate legate de inimă.
 3. Prezența SIDA, a HIV și a altor boli virale grave.
 4. Epilepsia și diabetul zaharat.

Este posibil în timpul sarcinii?

Răspunsul este cu siguranță nu! Orice fel de machiaj permanent, și mai ales buzele, este absolut contraindicat femeilor ca fiind purtând un copil și care alăptează. În aceste cazuri, este imposibil să se prevadă reacția mamei și a copilului la pigmenții injectați sub piele, iar rezultatul final al machiajului poate diferi semnificativ de cel dorit.

În toate celelalte cazuri, implementarea acestei proceduri este foarte posibilă.

Pro și contra

Printre avantajele incontestabile ale machiajului permanent se numără:

 • Durata efectului.
 • Compoziția sigură a pigmenților.
 • Paletă largă de culori de nuanțe.
 • Abilitatea de a selecta o tehnică specifică.
 • Abilitatea de a crea atât tatuaj natural, cât și luminos și expresiv.

Dar această procedură are dezavantajele sale:

 1. Posibilitatea unei reacții alergice severe.
 2. Există posibilitatea obținerii opusului rezultatului dorit.
 3. Dificultatea de a găsi un maestru cu adevărat experimentat și calificat.

Te doare?

Prin con, de asemenea, pot fi atribuite, și destul de dureros în timpul procedurii. Totul depinde de caracteristicile individuale ale organismului. Cineva în timpul efectuării tatuajului nu simte deloc durerea, în timp ce alții, dimpotrivă, se plâng că nici măcar medicamente anestezice nu ajută. Prin urmare, este imposibil să dăm un răspuns clar la această întrebare.

efecte

Dacă mergem direct la comandant, trebuie să știm despre consecințele care ar putea apărea în viitor.

Umflarea apare cel mai adesea, poate fi la fel de mică, aproape imperceptibilă față de ceilalți și destul de puternică. În plus, pe buze apar coaja imparțială, care va fi îndepărtată independent după câteva zile. Se pot produce și mâncărime grave sau arsuri.

Dacă vorbim despre consecințe mai grave, atunci cu abuzul regulat al acestei proceduri buzele pot deveni prea încrețite, iar colțurile lor vor începe să scadă vizele aspre.

Dacă vorbești plăcute "bonusuri" ale unei astfel de proceduri, acestea sunt după cum urmează: buze mai voluminoase, expresive, netede, cu o nuanță frumoasăcare vă va încânta cel puțin doi ani.

Cât de mult este?

Perfectul machiaj al buzelor nu este o procedură ieftină. Costul final depinde în mod direct de profesionalismul comandantului, calitatea ingredientelor folosite, tehnica de machiaj, prezența sau absența pulverizării sau a penei.

În medie, costul unui astfel de serviciu este de 5-7 mii de ruble.Costul corecției este de la 2500 de ruble pe sesiune.

opinii

Recenzile femeilor care au folosit acest serviciu diferă semnificativ și depind de profesionalismul comandantului care a efectuat tatuajul.

Deci, sexul corect, care a căzut în mâinile unui specialist bun, spune că un astfel de tatuaj merită banii, economisește mult timp în viitor și rezultatul este pur și simplu minunat.

Recenzările negative se referă în principal la munca neprofesională a maestrului, precum și la obținerea unei culori sau a unei forme de buze greșite care a fost inițial promisă.

Din aceasta putem concluziona că machiajul pernei este într-adevăr un serviciu cosmetologic necesar și important. Dar, pentru a evalua toate avantajele sale pe sine, este necesar de a găsi un specialist de primă clasă într-un astfel de tatuaj.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze