Rochie cu umerii deschisi - tendința din 2019

Rochie cu umerii deschisi - tendința din 2019

caracteristici

Astfel de rochii sunt un atribut esențial al tuturor stilurilor feminine - romantic, boho, aspect nou, etc. A fost cunoscută de foarte mult timp - un stil similar a fost purtat peste tot în secolele XVIII și XIX, mai ales când a venit la recepții de bile și palate. După apariția sa triumfătoare în colecțiile de metre de modă înaltă de Christian Dior și Cristobal Balenciag, rochia a devenit pentru timp doar un atribut al rochiei de seară și a "covorului roșu", dar în acest an designerii încep să o introducă în artele cotidiene.

Cum sa alegi

Alegerea unei rochii de un stil similar este necesar să țineți cont de particularitățile figurii dvs. Pentru fetele cu umerii largi, nu este potrivit, deoarece crește și mai mult această parte a corpului. Dimpotrivă, pentru proprietarii umerilor înguste și mai ales a tipului de "pere", o astfel de rochie ar fi o descoperire excelentă. În același timp, pentru fetele joase și pline se poate face o deservire, creând un efect "baril" (în acest caz, se recomandă alegerea modelelor cu mâneci și un mic decolteu).

În plus, această rochie are un alt efect - lărgește vizual gâtul și atrage atenția asupra acesteia. Cu toate acestea, în prezența imperfecțiunilor cutanate legate de vârstă, acest lucru poate avea un efect negativ, deci merită luate în considerare aceste caracteristici individuale.

Stiluri și modele populare

Cu bibelouri

O rochie cu buzunare sub linia umărului este unul dintre cele mai moderne modele. Se distinge prin sofisticare, unele jucăușie și feminitate absolută. Cu cât rochia este mai lungă, cu atât apar mai mult asociațiile cu "doamna Turgenev". Consolidarea acestui efect va ajuta părul așezat în bucle mari, care vor repeta curbele bastoanelor.

Pe o bandă elastică

Acest model atemporal poate fi o alegere excelentă pentru un aspect stil Boho - mai ales dacă îl adăugați cu accesorii din piele și piele de căprioară. Versiunea rochiei fără mâneci vă va permite să vă decorați cu o varietate de brățări și botezuri (excesul boho este bun venit!), Și o rochie cu o fustă decupată va fi perfect combinată cu cizme în stil cowboy.

Există multe rochițe similare, de exemplu, de la popularul brand asiatic Artka, în magazinele cărora puteți cumpăra și pantofi și blugi adecvați. Acestea din urmă sunt, de asemenea, combinate cu o rochie de șifon de un stil similar, de exemplu, kaki.

Cu mâneci

Modelele de îmbrăcăminte cu mâneci arată foarte elegant - mai ales dacă gâtul este destul de adânc. În același timp, alegerea unui decolteu mic va permite unei femei în vârstă să obțină efectul dorit fără a sublinia deficiențele legate de vârstă ale pielii la nivelul gâtului și pieptului. Modelele cu mâneci lungi din acest sezon au prezentat Dolce & Gabbana, Barbara Casasola etc.

direct

Rochia dreaptă este o soluție excelentă pentru femeile stufoase, precum și pentru figurile de tip "mere", a căror talie este în mod natural slabă și pune în primul rând greutate în plus.

Nu alegeți un model deasupra genunchiului - sunteți mai potrivite pentru rochii în podea, ceea ce va prelungi vizual imaginea.

gratuit

Astfel de modele creează o imagine cu adevărat romantică. El va arata bine la o intalnire si va putea intoarce capul. Dar nu uitați să luați în considerare formele naturale și tipurile de culoare - o rochie de dantelă în tonuri roz moi nu vă va face sofisticate și romantice dacă contrastul cu aspectul dvs. "dramatic" și culoarea naturală bogată. În acest caz, dimpotrivă, riscați să arătați ridicol. În plus, o astfel de rochie poate arăta foarte frivol la o femeie în vârstă.

teacă

Modelul de montare a unei rochii cu umeri deschise este o rochie de seară tradițională.Este destul de versatil, cu toate acestea, este cel mai potrivit pentru tipurile Kibby: teatru romantic, romantic, moale dramatic și dramatic. Reprezentanții tipurilor "naturale" ar trebui să evite mai bine astfel de modele și să acorde prioritate celor mai libere.

Cu curele

Rochie cu umeri și curele goale, împletite sau legate în spatele gâtului - un model foarte curajos. Cu toate acestea, ea este pe bună dreptate tendința sezonului, deoarece acest costum arată foarte elegant și modern. Dar fetele cu umerii largi ar trebui să se abțină de la un astfel de stil - din toate opțiunile pentru o rochie cu umerii deschisi, el accentuează în mod clar umerii.

În același timp, echilibrul vertical al simetriei, care se realizează prin intermediul fără bretele, permite utilizarea acestor rochii pentru aproape toate tipurile.

Pe un umăr

O altă formă non-standard a unei astfel de rochii este un model cu un umăr deschis. Poate fi o poveste de dragoste pentru cei cărora natura le-a dat umerii largi și au făcut opțiunile de îmbrăcăminte tradiționale inaccesibile. În acest sezon, acest model a fost printre primele în colecția de mărci cum ar fi Gianfranco Ferre, Calvin Klein, Michael Kors, Lanvin etc.

lungime

lung

O rochie lungă - o rochie clasică de seară, iar stilul cu umeri deschise va da și mai mult regalitate și feminitate imaginii tale.

O rochie lungă și foarte în vrac nu este absolut merită să poarte fete de statură scurtă, deși aceasta este o vară frumoasă. În cazul tău, este preferabil să dai modele de lungime medie sau cu o fustă îngustă pe podea (ca o opțiune de seară), care prelungește vizual picioarele.

midi

Modele de lungime medie arata foarte bine pe reprezentantii tipului de gamin si proprietarii unei figuri "dreptunghiulare".

Putem spune că această lungime este universală, deci pentru alte tipuri va fi, de asemenea, în vigoare. Principalul lucru, nu uitați să acordați atenție detaliilor tăierii și să vă străduiți să vă asigurați că pun accentul pe punctele forte, îndepărtându-vă atenția de la neajunsuri.

scurt

Rochia de lungime deasupra genunchiului este perfectă ca o zi de zi. În plus, poate fi folosit ca o tunica și combinată cu blugi sau pantaloni cu tăietură dreaptă și fixată.

Cea mai comună versiune a acestei rochii - un model cu o tăietură dreaptă.

Culori reale

negru

Cu o mână ușoară de designeri, negrul a trecut mult timp dincolo de rochiile de doliu, devenind standardul de eleganță și stil. Cu toate acestea, nu uitați că pentru culoarea "primăvară" și "toamnă", el, ca și albul, poate să nu fie cea mai bună soluție. Dar este de remarcat faptul că capul unei nuanțe mai potrivite în acest caz va salva situația, mai ales că culoarea neagră poate fi ușor combinată cu oricare alta. Pentru mai mult efect, nu uitați să ridicați pantofii pentru a se potrivi cu capul și să alegeți un ambreiaj de aceeași culoare sau să faceți imaginea mai vizibilă adăugând nuanțe suplimentare.

roșu

Culoarea roșie este asociată cu pasiune și senzualitate, astfel încât modelele cu umeri deschise în astfel de culori sunt alegerea femeilor foarte curajoase. Dacă nu doriți să arătați prea agresiv (mai ales dacă alegerea a căzut pe o rochie roșu aprins pe podea), atunci nu uitați să adăugați o imagine cu accesorii care să echilibreze capcană de roșu. Acestea pot fi nuanțe la modă ale sezonului actual - râu, rechin, tufiș cald sau argilă de olar sau echivalentele lor.

albastru

Dacă doriți să arătați elegant și la modă, alegeți o rochie albastră de nuanțe mutite. Mai ales cu atenție merită să alegeți o astfel de rochie pentru fetele cu pielea tăbăcită sau bronzată - albastru strălucitor va da un contrast foarte puternic și trebuie să fie "dezactivat" cu accesorii de culori neutre.

galben

Opțiunea de culoare galbenă este una dintre cele mai la modă în acest sezon. Îți amintești de Belle din desenul animat "Frumusețea și fiara"? Această culoare vă va transforma într-o adevărată prințesă și va face o stea de orice petrecere! Va fi deosebit de avantajos să urmăriți o rochie galbenă pe o fată cu piele întunecată sau pe proprietarul unei culori "toamnești".

albastru

În acest sezon, toate nuanțele la modă tind să fie "gri".Cu toate acestea, acest lucru le face destul de versatile și potrivite chiar și pentru acele tipuri de culori cu care culorile reci sunt strict contraindicate.

roz

Dintre toate nuanțele de roz în acest sezon, cele mai populare sunt ciclamenii de culoare roz și luminoase. Când alegeți între ele, luați în considerare ce dispoziție ar trebui să transmită ceapa dumneavoastră. Ciclamenul va deveni imnul naturii tale luminoase și creative, iar tandrețea umbrei petalelor de trandafir va pune accentul pe sensibilitate, sensibilitate și tinerețe.

verde

Culoarea verde este un clasic neobosit. Diferitele nuanțe sunt potrivite întotdeauna și peste tot (cu excepția unui cod strict de îmbrăcăminte, bineînțeles). Prin urmare, puteți alege în siguranță cel care vă convine, luând în considerare preferințele personale și tipul de culoare. Diferitele variante de verde cu tonuri calde și reci sunt prezente în recomandările tuturor tipurilor de culori.

dungi

Rochie cu umerii goi într-o bandă strălucitoare (mai ales negru și alb) - salutări din anii 1980! O rochie asemănătoare, cu pantofi și o mână de mână, va crea o imagine care nu va trece neobservată. Este perfect pentru o petrecere stilizată sau pentru un costum de vară, la care puteți adăuga o pălărie și ochelari de soare largi cu un bord larg, într-un cadru clasic negru. Ochelarii moderni sunt de asemenea potriviți, dar evită ochelarii înguste și rotunzi - se vor pierde pur și simplu pe fundalul unui astfel de set.

țesături

dantelat

Rochia orice stil cu o mulțime de dantelă necesită o selecție atentă. Poate da o feminitate si romantism unei imagini, cu toate acestea, se va dovedi a fi grotesca si "marioneta", daca nu vor fi luate in considerare caracteristicile personale. Această rochie nu este recomandată femeilor în vârstă - deci riscați să creați efectul de "întinerire artificială" care vă va face comic

semințe de bumbac

Bumbacul este o opțiune excelentă pentru țările de vară și caldă, deoarece este un material natural care este perceput de piele mai bine decât multe analogi sintetici. În plus, o rochie de bumbac va fi o soluție excelentă pentru cei care, datorită vârstei sau preferințelor personale, nu își pot permite dantelă.

șifon

Șifonul - material ușor, translucid - va face ca aspectul să fie ușor și aerisit. Cu toate acestea, dacă sunteți proprietarul unui tip mai restrâns sau chiar greu, un plus excelent la imagine va fi o cămașă de șifon sau un șal, care va sublinia cel mai bine individualitatea dumneavoastră.

tricotat

Tricotajele sunt de cele mai multe ori cusute cu modele bine montate, așa că, așa cum am menționat mai sus, această alegere nu va fi o alegere bună pentru toată lumea. Și cu siguranță nu va fi o rochie de seară - tricotajele nu vor da eleganța necesară imaginii tale. Dar pentru viața de zi cu zi o astfel de rochie de lungime medie și mică va fi o alegere bună, mai ales că este destul de universală.

Ce și cum să poarte

Accesorii si decoratiuni

Rochia cu umeri goi este stilul la care este foarte dificil să găsiți bijuteriile potrivite pe gât. Dar, în același timp, le permite și le abandonează complet. Alternativ, puteți completa imaginea cu cercei masivi, o varietate de brățări și o pălărie cu mărimi largi, care nu va lăsa un sentiment de gol în arcul dvs.

Un plus important pentru rochie în acest caz este o căpăstru sau un șal din țesătură ușoară. Nu poate fi doar un accesoriu frumos care se potrivește armonios cu acest stil, ci și un fel de mântuire pentru proprietarii umerilor largi.

Ce coafură trebuie să faceți

Cu acest stil, părul lung, în vrac arată foarte bine (mai ales dacă, conform tipologiei Kibby, sunteți natural, natural natural sau flamboyant natural).

Toate celelalte tipuri vor fi mai multe coafuri de par colecționate cu o pălărie frumoasă sau pălărie elegantă (în versiunea de seară este destul de potrivit un voal mic).

Imagini festive și elegante

O rochie din tesatura usoara cu un miros pe corset este probabil cea mai feminina versiune a acestui look. Completați-l cu bijuterii de perle sau de acvamarin - și transformați-vă într-o sirenă.Sau completati-l cu un colier masiv cu un model floral - si comparatii cu o frumoasa nimfa de padure sunt garantate. Acesta va fi potrivit ca o coafura colectata, cu un ac de păr strălucitor și părul despicat. De asemenea, puteți înlătura și înjunghica numai o parte din păr, deschizând fața.

Rochie în același timp, cu umerii deschisi și deschide înapoi este o opțiune excelentă pentru rochia de seară. Totuși, rețineți că o astfel de imagine va arăta foarte sfidătoare și va alege o rochie de culoare prea "țipând" pentru că nu va mai fi necesară. Este mai bine să o completați cu cerceii și brățări cu pietre atrăgătoare.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze