Blănuri din fabrica Kalyaev

Blănuri din fabrica Kalyaev

Începeți căutarea unui blăn, întotdeauna doriți să vă aflați într-un loc unde varietatea de alegeri este izbitoare, unde puteți vedea pentru dvs. diferitele texturi ale blănii. Alegerea corectă este una care nu este impusă de domeniul limitat. Fabrica internă "Kalyaev" continuă să se miște în această direcție.

Tipuri de blănuri

Fabrica "Kalyev" produce blănuri de la un număr mare de blănuri diferite. Colectând și analizând informații despre popularitatea unei anumite specii, în fiecare an, se naște modele care corespund tendințelor modei de astăzi.

nutria

Nutria ocupă locul al doilea în numărul de modele realizate de blănuri din această blană. Este greu de imaginat, dar astăzi puteți viziona 806 de modele din acest material nobil din fabrica "Kalyev". Ce a cauzat o astfel de popularitate?

Nutria trăiește în apă. Blana ei are părul mare de protecție și un subțire moale. Datorită acestui păr puternic și lung, strâns unul de celălalt, apa curge cu ușurință de pe animal, lăsând subacoperirea uscată. Sunt de acord, acest lucru este foarte important atunci când sezonul de iarnă se toarnă cu zgomot amestecat cu ploaie?

În plus, produsele au forța și ușurința. Într-o astfel de haină de blană, puteți pleca cu mândrie 8-12 sezoane, încântându-vă pe voi înșivă și pe ceilalți cu un aspect prezentabil.

Printre tipurile de manoperă se numără blănurile rătăcite și neclintite. Pinch coypu nu are fire lungi de gardă și devine neobișnuit de asemănător cu o nurcă, care, apropo, este de câteva ori mai scumpă. Această demnitate a fost deosebit de apreciată de fete tinere, pentru că, cu ajutorul unei astfel de haine de blană, vă puteți simți ca o regină și puteți salva bine bugetul.

Natura grosieră are o suprafață rugoasă, însă nu-și pierde frumusețea și harul din ea.

astragal

Un sortiment vast de blănuri din "Kalyaev" este reprezentat de astragitul. Numele nu este încă obișnuit pentru iubitorii de blănuri, așa că temându-se de femeile necunoscute, la modă, se grăbesc să cumpere blănuri mai cunoscute și testate în timp. Cu toate acestea, absolut în zadar.

Astragan este fabricat din piele de oaie specială. Pentru producerea acestui tip de piele de oaie de blană tăiate cât mai scurtă posibil. Lungimea părului astragan este de 2 până la 6 mm. De exemplu, lungimea părului din produsul mouton atinge 10 mm.

Pielea de oaie pentru astragană nu este potrivită. Părul ei ar trebui să fie ondulat, asemănător cu blana de Astrakhan și să aibă perne. Această caracteristică face lucrul nu mai puțin cald decât mutonul.

Durata medie de viață a astraganului este de 10 sezoane. Mormântul său scurt nu se învârte în timp, ceea ce asigură o păstrare îndelungată a aspectului prezentabil.

Vorbind de cost, datorită pansamentului special, astraglumul este cu 30% mai mare decât mutonul. Cu toate acestea, arată mai subțire și mai curată în același timp, ceea ce vă permite să creați stiluri cum ar fi o haină scurtă.

jder

Blana de marten este vrednică numai de femei de lux. Purtarea este costisitoare. Și chestia este că mararul se cultivă numai în condiții sălbatice și blănurile sale sunt o raritate.

Proprietăți termice ale blănurilor la un nivel ridicat. Marten se află pe podeaua celor mai călduroase blănuri, împreună cu vulpea, vulpea și mutonul. Această proprietate este realizată printr-o grămadă groasă și lungă.

Marten nu-și pierde strălucirea și grosimea în multe sezoane. Blana ei pentru întreaga perioadă de uzură rămâne moale și foarte plăcută la atingere.

Blana unui maron este unică și acest lucru nu poate decât să afecteze prevalența acesteia. Fabrica Kalyaev este gata să ofere clienților 53 de modele de blană. Pentru comparație, numărul de modele dintr-un mouton din fabrică depășește 1500 de bucăți.

Raccoon

Proprietarul unei blănuri de raton este întotdeauna în centrul atenției.Grosimea blanii și același substrat semnalează cu aspectul său luxos și original. Într-adevăr, o blană de blană de raton poate fi văzută mult mai puțin frecvent decât un model realizat dintr-o nurcă sau dintr-un muton.

În ciuda vracului său, blana este ușoară. Chiar dacă blana de blană are o lungime maximă, nu va fi greu.

Culoarea naturală a ratonului este gri maroniu. Nuanțele sale sunt diverse: de la roșu la gri închis. Modelele vopsite diferă în strălucirea culorilor, de exemplu, hainele verzi, de aur și de cireșe de blană sunt opțiuni populare.

Îmbrăcămintea de blană de raton va dura o lungă perioadă de timp, deoarece acest animal este o rudă îndepărtată a marnei, ceea ce înseamnă că nu există nici un motiv să se îndoiască de durabilitatea sa ridicată.

lungime

Lungimea diferită a blănurilor vă permite să experimentați imagini. Fabrica Kalyaev produce straturi în trei categorii condiționate de lungime:

  • lung (de la 100 cm);
  • scurt (până la 70 cm);
  • mediu (de la 70 la 100 cm).

Coatele lungi încep de la puțin sub genunchi și se termină cu modele de lux pentru glezne. Astfel de modele sunt indispensabile pentru plimbări lungi, seri de gală și pentru doamne de vârstă respectabilă. Cu o astfel de blană, nu este necesar să selectați cu atenție un dulap, deoarece materia unui blană este lăsată vizibilă numai de pantofi.

Un strat de blană lungă este realizat în forme clasice. Modele tăiate și drepte, cu o glugă, o înclinare sau un colț de stand-up cu diversitatea, reținerea și cotidianitatea.

Modelele scurte sunt la modă astăzi avtoledi. Lungimea poate ajunge numai în mijlocul taliei și poate închide ușor fesele sau poate ajunge în mijlocul coapsei. Astfel de modele sunt deosebit de populare în rândul fetelor tinere cu un stil de viață activ. Standuri drepte, montate, trapezoidale, baloane și alte modele încântă cu caracterul lor practic.

Dar cel mai popular strat în climatul de azi este stratul de lungime medie. Ea își poate închide fesele sau poate ajunge la genunchi. Pantalonii cu lungime medie sunt indispensabili pentru vremea rece, sunt confortabili și confortabili pentru a intra, combinați cu diferite stiluri de îmbrăcăminte. Aceste straturi sunt concepute pentru doamne tinere și frumoase, coquette drăguț și doamne discrete.

Lungimea medie este capabilă să simuleze o formă. Modelele montate creează o siluetă ideală pentru clepsidră, lungimea genunchiului ascunde picioarele și șoldurile, iar modelele drepte în acest stil elimină zona problemei abdomenului.

Modele populare

Fabrica "Kalyaev" prezintă o mulțime de stiluri și idei interesante. Unul dintre modelele originale și feminine este o haină de blană din seria "Barbara". Profitând de popularitatea sa deosebită, datorită lungimii sale medii și siluetei drepte sau montate, este făcută din mouton, nurcă și marten. O caracteristică distinctivă a lui Barbara este reprezentarea orizontală a pieilor. Frecvente și modele cu piele de spălare. Această tehnologie vă permite să faceți blănuri de blană mai neted și, prin urmare, permiteți femeilor să le poarte cu orice figură.

Ca un model la modă și buget, se remarcă o serie de "clasic-subțire" din muton. Buzunarele laterale și o siluetă potrivită fac ca blănurile din această categorie să fie feminine și confortabile. Clasicul se simte simțit în coliere pufoase, coliere de hota și opțiuni de turndown.

Modelele arătate și feminine ale colecției Beatrice vor face apel la naturi romantice. Extensia de la șold sau de la talie distinge acest model.

Doamnelor sunt un model solid și elegant se potrivesc seriei "haina franceză". Tăierea clasică, o varietate de tipuri de blănuri, gulere și glugă creează o brevetă franceză care nu necesită decoruri excesive.

Printre modelele de tineret, stilul "avtoledi", reprezentat de o varietate de stiluri diferite, iese clar în evidență. Lungimea mai scurtă vă permite să creați imagini cu fuste, rochii și blugi, care încorporează starea de spirit a noii zile.

Soluții colorante

Trebuie spus că fabrica "Kalyaev" produce blănuri în mai multe culori. Acest lucru vă permite să alegeți blana potrivită într-o culoare care este cu siguranță potrivită pentru tipul de culoare al femeii.

Cele mai populare sunt blănurile din maro și negru. Până la 1000 de modele sunt obținute în fiecare umbră. Aceste două tonuri universale vă permit să arătați superb ca o fată tânără și o femeie de vârstă mijlocie.

Al doilea loc cu mândrie este bej. Acest ton luminos și, în același timp, tonul practic își asumă în mod adecvat blănurile cele mai luxoase și transformă în mod avantajos buchetul de buzunar. De exemplu, un muton în bej arată proaspăt și ușor și un marten inteligent arată foarte natural și natural.

Tonul galben, la umbra șampaniei și roșul neclar, arată foarte ușor. Puteți să-l compariți cu delicatețe numai cu nuanțe albe și albastre, care sunt indispensabile pentru a crea un aspect nou pentru tineri.

Tonul gri cu nuanțe de albastru, albastru și aproape negru conturează remarcabil silueta. Cifra în culori închise cu siguranță arată mai subțire.

Dacă alegeți culoarea sub motto-ul "originalitate", nu ezitați să alegeți culoarea verde în ton albastru-verde și kaki. Frumusețea acestei scări de culori va accentua perfect blana astrahanului, creând buze subtile cu bucle elastice.

Recenzii clienți

Compania "Kalyaev" are un număr mare de cumpărători, deoarece gama de prețuri și modele plăcute. Desigur, răspunsurile lor, în cea mai mare parte, sunt controversate, subiective și veridice pentru toată lumea.

Printre aspectele pozitive ale proprietarului de blană la modă a remarcat un număr mare de acțiuni permanente. Deci, în sezonul de vânzări, femeile la modă ar putea achiziționa o blană de mouton de calitate pentru 5000 de ruble.

Face plăcere cumpărătorilor și o selecție uriașă. Consultanții din magazinul online sau vânzătorii cu amănuntul explică în detaliu și în mod clar despre caracteristicile blănii, coaserea modelului și avantajele acestuia. Modelele diverse vă permit să încercați imaginea unei frumuseți fatale sau o doamnă elegantă, seducătoare și fată timidă.

Gama de dimensiuni a fabricii "Kalyaev" este minunată, mai ales că devine relevantă pentru femeile de forme magnifice. Doamnelor de lux demonstrează cu mândrie blănuri de dimensiune 60 cu o tăietură corectă și curată. Orice femeie până la mărimea 74 va putea alege un lucru nou pentru suflet și corp.

De asemenea, femeile de modă marchează un număr mare de pălării, deoarece o imagine completă nu poate exista fără o pălărie elegantă, realizată din blană de lux și caldă.

Există și feedback negativ despre companie. Căsătoria și expertiza provoacă multă indignare din partea utilizatorilor. O lungă așteptare în timp ce verificați o blană de blană pentru inadecvarea obligă clienții să achiziționeze produse noi, în timp ce cheltuiesc fonduri suplimentare. Merită să spunem că compania monitorizează astfel de recenzii, încercând să dea un răspuns motivat și să vă ajute cu sfaturi și fapte.

Imagini elegante

O haina de tort de lux, cu o secțiune transversală, este demnă de o femeie de înaltă societate. Gulerul stand-up, în combinație cu o tăiere dreaptă, face modelul foarte concis, fără a necesita detalii suplimentare în decor.

Pachetul de nurcă negru cu ornamente satinare oferă gustul delicat al proprietarului. Silueta în formă de O și mânecile largi ascund imperfecțiunile figurii, creând proporțiile corecte.

O blana de blana de ras, cu modelul sau unic, va incalca persoanele extravagante. Volumul blanii și libertatea tăieturii adaugă fragilitate proprietarului său.

Pătură lungă de nurcă negru, cu flare în jos pentru a se potrivi femeilor cu orice formă. Jocul moale al materialului este completat de o broșă spectaculoasă.

Pantofi de blană roz de la nurcă - alegerea fetelor tinere și ambițioase. Tăierea dreaptă și lungimea medie vă permit să combinați modelul cu dulapul clasic și casual.

Blana de blană de culoare gri Astrakhan cu talpă de nurcă se bucură cu precizia sa și absența unui volum excesiv. Acest model este un dar pentru femei cu curvace.

O haină de blană scurtă, cu șiretură la talie, cu ton roșu-albastru, se va bucura de avtoledi. Manșonul ¾ nu va împiedica mișcarea, iar gulerul de stand-up va limita vizibilitatea.

Blana de blană Astrakhan în culoare neagră reprezintă o versiune elegantă de clasic.Absența unui guler vă permite să experimentați cu stiluri, completând imaginea diferitelor eșarfe și stoale.

Coloana de blană scurtă de vulpe scurtă vă va permite să creați o imagine solemnă și să deveniți steaua oricărui eveniment.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze