Scurt blană cu o glugă

Scurt blană cu o glugă

Pantofi scurți de blană elegante și flăcătoare au fost întotdeauna notabile pentru harul lor special.. Ele par să le ofere o eleganță fetelor. Ele sunt deosebit de populare în rândul fetelor tinere. Marele avantaj este că acestea sunt mult mai ieftine decât aceleași straturi în versiunea lungă. Am decis să vă spunem despre blănuri scurte cu o glugă, care se disting prin rezistența lor deosebită și originalitatea. Într-o astfel de blană, cu siguranță veți depăși așteptările celorlalți.

Tipuri de blănuri

 • Nurca. Gros, gros, moale la atingere. În ea veți simți căldura și confortul în zilele înghețate de iarnă. Mink blana este una dintre cele mai scumpe blănuri, dar în același timp se distinge prin cea mai înaltă calitate și durabilitate.
 • Mutonovaya. Piele de blană de blană, îmbrăcată într-un anumit fel. Blana are o căldură deosebită, blana este foarte groasă și moale. În același timp, merge bine cu toate dulapurile de orice stil. Avantajul este că aceste blănuri de blană sunt una dintre cele mai ieftine în comparație cu blănurile din alte tipuri de blănuri.
 • De la iepure. Velvet, blană de lux cu o textura densa. Este foarte cald, dar în același timp mai puțin rezistent la uzură. Potrivit pentru cei care doresc să cumpere un strat relativ ieftin, dar elegant.
 • De la lama. Fur pentru cei care prefera extravaganta. În plus față de culorile clasice, designerii desenează de multe ori blana într-o culoare complet neașteptată. Această blană are păr lung și este destul de groasă, în timp ce tinde să se încurce pe vreme umedă. Într-o haină de blană realizată din blană de lămâie, veți arăta originală și spectaculoasă. Desigur, aceste blănuri sunt mult mai mari decât unele blănuri de blană de alte tipuri de blănuri.

Stiluri și modele

O haină scurtă de blană cu o glugă este doar o opțiune de neînlocuit în timpul iernii. Poate servi ca un înlocuitor excelent pentru o coafură, mai ales că femeile nu le place să poarte pălării.

Short blănuri cu blană cu glugă, de asemenea, diferă în stiluri, considerăm cele mai populare.

 • Cu mâneci scurte

O astfel de blană crează o imagine de natură fragilă, feminină și delicată. O opțiune excelentă ca un elegant. Acest strat poate fi purtat cu pantaloni, fuste sau rochii. De regulă, mănușile high-stylish sunt o must-have plus față de acest tip de blană. Acestea pot fi în ton cu o blană sau ușor diferite, creând un accent suplimentar.

 • evazată

Într-un alt mod, o astfel de blană este asociată cu o siluetă de fluture. Figura silueta si talpa rotunda arata grozav intr-un ansamblu cu gluga. Acest strat se potriveste fetelor cu orice tip de figura, in timp ce ascunde defecte.

 • Fără guler

Stil, care amintește de Chanel. Lipsa unui guler, o tăietură specială, adesea combinată cu mâneci scurte, dă imediat fetei un statut special.

 • Cu benzi încrucișate

O tendință care nu și-a pierdut relevanța pentru mai multe sezoane la rând. Ultimul experiment al designerilor a fost utilizarea dungilor diagonale. Acest articol arată minunat pe blănuri scurte cu o glugă.

Soluții colorante

 • negru

Negrul este probabil cel mai elegant dintre toate culorile pentru blănuri. Se potrivește tuturor, fără excepție, indiferent de tipul de figura și de vârstă.

 • maro

Este o alternativă la haină neagră. Blana de blană este combinată cu haine și încălțăminte de alte culori, de exemplu, gri, negru și burgund.

 • Lumină maro

Blana de blană de această culoare are un număr uriaș de nuanțe. Fiecare fată va găsi o culoare potrivită pentru ea. Această umbră este universală, poate fi pusă atât în ​​viața de zi cu zi, cât și la o priză specială.

 • bej

Se uită foarte ușor, dând o notă de romantism. Avantajul este că nu arată stralucirea care se manifestă în timp.

 • gri

Una dintre cele mai populare și mai căutate nuanțe. Designerii continuă să experimenteze această culoare, oferindu-i o nuanță metalică sau efectul de a pulveriza albul peste bază.

 • alb

Blana albă este cea mai elegantă și mai spectaculoasă, atrage instantaneu atenția celorlalți. Desigur, este mai puțin practică decât nuanțele precedente și, în același timp, una dintre cele mai scumpe.

Pentru a se potrivi

Aș dori să notez utilitatea specială a unei blănuri scurte. Este convenabil pentru excursii în străinătate în timpul sezonului rece, plimbări în parc și, cel mai important, atunci când călătoriți cu mașina. Scurte straturi de culoare închisă - doar un dumnezeiesc pentru avtoledi.

În plus față de viața de zi cu zi, o haină scurtă de blană cu o glugă este, de asemenea, o opțiune ideală ca o îmbrăcăminte elegantă.

Și totuși, blănuri scurte de culoare albă - o adevărată descoperire pentru mireasă. Aruncând o astfel de blană pe o rochie elegantă de zăpadă, vei arăta ca o adevărată prințesă dintr-un basm. Când alegeți, evaluați figura și decideți ce stil vă convine cel mai bine. În toate soiurile, atât fetele cu parametrii de model cât și doamnele pline vor găsi cu ușurință stilul perfect pentru ei.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze