Roz buchet de blană - amestec de feminitate, chic și glamour

Roz buchet de blană - amestec de feminitate, chic și glamour

Când este gri și trist în afara ferestrei, vreau să aranjez o sărbătoare pentru mine și să pictez viața fără chip fără chip în culori vesele! Și o blană amuzantă de blană roz este exact ceea ce vă poate ridica spiritele și scuti melancolia. Și, deși astfel de antidepresive de blană strălucitoare au cucerit mult podiumurile și paginile revistelor de modă, nu toată lumea ar adăuga acest lucru neobișnuit la garderoba lor. Cu toate acestea, un sentiment puternic de umor și o cantitate sănătoasă de auto-ironie atunci când alegeți un astfel de exemplu de îmbrăcăminte exterioară nu va face rău.

Tipuri de blănuri

Un strat colorat este ca o jucărie moale: joci un pic, și apoi puzzle cum să scapi de ea. De aceea mulți preferă blănurile artificiale. Nu ar fi rezonabil să cheltuiți bani pe o blană naturală de blană colorată în flamingo, mai ales dacă acordați atenție inconstanței tendințelor modei. Dacă investiți bani, este mai bine să aveți o blană de nuanțe naturale, care vă va dura mult timp și nu vă veți plictisi. Dar poți cumpăra o pereche de blănuri faux, fără a cheltui bani în plus și stai pe partea de sus. Și din nou, un balsam pentru suflet pentru toți iubitorii de animale, pentru că nici un animal mic care să creeze astfel de blănuri nu va suferi. Principalele dezavantaje ale blănurilor artificiale de blană roz sunt rezistența lor la îngheț și uzura rapidă.

Dar totuși merită spus câteva cuvinte despre modelele de blană naturală roz. Multe femei de modă nici nu cunosc existența culorii roz naturale a produselor de nurcă. Dar crescătorii nu stau liniștiți și cu mult timp în urmă au oferit lumii o variantă a nurcanului scandinav, care are toate tonurile naturale roz. Prin urmare, puteți alege în siguranță o versiune bună a unei blană elegantă de nurcă pentru femeile adulte mature și modele mai moderne de mărci de tonare.

Modă nuanțe de roz

Principalele culori de trend din acest sezon sunt foarte blând, nu țipătoare, silențioase. Gradul de saturație în aceste nuanțe poate fi diferit, dar toate se caracterizează prin softness și sofisticare. Ei au un farmec și o eleganță specială. Prin urmare, căutați copia blănii roz, ar trebui să preferați tonurile calme: pudră, flamingoasă ușoară și întunecată, perle roz.

Culoarea flamingo-ului este destul de rară, versiunea unică și originală pentru o blană. O variantă ușoară a unei culori delicate de roz se distinge prin dungi de culoare gri, puțin vizibile. Nu este la fel de luminos și de marionetă ca un flamingo întunecat și, prin urmare, a fost perceput foarte diferit.

Este mai dificil să se obțină o nuanță mai întunecată, astfel că straturile de flamingo întunecate sunt evaluate mai mult. Ele se disting prin saturația culorii gri-roz și severitatea liniilor gri de-a lungul coamei.

Cele mai practice sunt tonurile calde ale perlelor roz, astfel de modele de blănuri ușor de noroi și se comportă bine în procesul de decolorare. Aceasta este cea mai ușoară nuanță naturală, blana are o culoare roz deschisă în culoarea unică.

Blănurile de blană roz de culoare pulbere nu sunt inferioare în ceea ce privește aspectul - este un ton foarte ușor de blană cu un luciu de culoare bej-roz. Această umbre blândă și moale, cel mai puțin cusută din gama roz, accentuează perfect feminitatea și naturalețea. Adesea conține un cald, caisul bej undertone sau mai rece, ușor de liliac.

Pentru a se potrivi

Plus straturile de blană roz sunt că ele pot fi purtate de femei creative de modă, de orice vârstă. O astfel de haină de blană va arăta mereu îndrăzneață, dar elegantă.

Dar toate aceste semitone de marshmallow și bomboane de vată ar trebui să fie alese, având în vedere tipul lor de culoare.

De exemplu, reprezentanți ai tipului de culoare de iarnă ar trebui să acorde atenție straturilor de nuanțe roz reci.Ele pot folosi cu ușurință nuanța cea mai dinamică a rozului rece, atât în ​​sine, cât și într-o combinație contrastantă cu vopsea burgundă, negru, violet.

Dar tipul cald de toamnă de roz rece ar trebui evitat.

Tipul de vară este, de asemenea, bun în modele de blană de nuanțe roz, dar ajustat pentru o blurriness și o ușurință mai mare. Un strat palid roz, cu o eșarfă de mătase deschisă sau albastră, este doar una dintre opțiunile pentru crearea unui set răcoritor pentru tipul de culoare "vară".

Tipul de primăvară este de preferat pentru a încălzi culorile roz de blănuri - de exemplu, toate nuantele de corali sau piersici. Această opțiune va arăta blândă, nevinovată și foarte feminină.

De asemenea, ar trebui să țineți cont de faptul că nuanțele de culoare roz pot fi umplute, iar datorită celor reci puteți face silueta mai subțire. Merită să luați în considerare atunci când alegeți un strat roz pentru tipul dvs. de figura.

Ce să purtați

Această modă pentru nuanțe roz este destul de populară, accesibilă și ecologică. Dar o nuanță este încă acolo - alegerea unei astfel de blănuri ca o îmbrăcăminte exterioară, este ușor să se mute în vulgaritate și să aibă șansa de a nu arăta ca o pisică socialită, ci o pisică jupuită (mai ales dacă vorbim despre blănuri artificiale). Prin urmare, hai să aflăm ce este mai bine să purtați acest model pentru a arăta romantic, dar nu pentru a creea; originale, dar nu prea agresive.

Nu este necesar să combinați cu articole de dulap din blană roz, cu o abundență de elemente decorative, acest model presupune detalii laconice de finisare. Încercați să nu exagerați cu accesorii, un astfel de lucru ar fi inadecvat să se uite cu butoane, lanțuri sau strasuri strălucitoare - în caz contrar, similitudinea cu arborele de Anul Nou vă este oferită.

De asemenea, este necesar să se acorde prioritate minimalismului și hainei. Pantalonii sau jambierele care se potrivesc perfect cu un top sau un ansamblu strict de fusta creion cu bluza de mătase vor arăta grozav cu o haină roz. Frumusețea și singularitatea acestei variante de blană sunt accentuate în mod special de o pungă mică, o pereche de mănuși din piele și cizme de catifea cu un călcâi stabil. Rafinat șal de mătase calma culori în loc de capace poate fi detaliu foarte lipsesc.

Puneți pe un strat roz, întotdeauna riscați puțin. La urma urmei, culoarea bogată și nebancară este uneori dificil de digerat și de perceput. Dar tot nu ar trebui să-l scoateți din viața noastră, ci să profitați de ocazia de a crea nenumărate imagini originale. Nu este prea practic la prima vedere, o blană de blană de acest fel va fi utilă în aproape orice situație.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze