Pantaloni largi pentru femei

Pantaloni largi pentru femei

Pantalonii mari au devenit populare de ceva timp și au fost inițial folosiți de femei ca îmbrăcăminte de lucru. Dar datorită personalităților legendare precum Coco Chanel și Marlene Dietrich, pantalonii largi s-au transformat într-o senzație reală în lumea modei a anilor douăsprezece ani. Cu noua putere, pantaloni largi au intrat în lumea modei în anii șaptezeci, iar pantalonii și împușcăturile cu talie înaltă au devenit extrem de populare.

Este la modă în acest an?

Firește că, trecând de-a lungul timpului cu pantaloni largi, au suferit modificări în ceea ce privește tăierea și stilul, dar totuși nu și-au pierdut popularitatea. Și acum pantalonii largi devin din ce în ce mai preferați decât cele strânse. Pantalonii din acest an sunt deosebit de populare, deoarece permit femeilor să se simtă cât mai liberi și confortabili. Dar trebuie avut în vedere că aceste pantaloni trebuie să poată purta corect și să se potrivească cu alte lucruri.

Cine este potrivit?

Pantalonii mari sunt unic printre pantaloni pentru că sunt potrivite pentru absolut toată lumea. Ei vor sta perfect pe fetele subțiri cu picioare lungi, fără să ascundă toate avantajele vizuale ale figurii lor. De asemenea, pantalonii mari sunt perfecți pentru proprietarii de forme curbate și pentru orice fete care doresc să ascundă defectele șoldurilor și picioarelor. Datorită tăierii libere, ele vă permit să reglați vizual forma figurii, fără a vă concentra pe picioare, nu sunt forma perfectă sau șoldurile prea pline.

Pantaloni largi și ușor de plajă

Pantaloni deosebit de populari și pertinenți ai acestui model de țesături ușoare vor fi vara. Orice femeie de moda va dori sa aiba astfel de pantaloni de vara in garderoba ei, care va fi, de asemenea, perfect pentru a merge la plaja in combinatie cu un costum de baie solid. Oferind un sentiment de luminozitate, libertate și confort maxim, pantalonii nu vă vor face nici un disconfort și nu vă veți simți cald în ele.

lungime

Pe lângă tipurile de stiluri și culori, aceste pantaloni au o lungime diferită. În funcție de situație, activități, vreme și doar starea de spirit fiecare fată va fi capabilă să aleagă pentru ei înșiși o lungime corespunzătoare a pantalonilor.

Chiar sub genunchi

Pantalonii mari, chiar sub genunchi, se numesc pantaloni sau fuste. Având o astfel de lungime și o tăiere largă, aceste pantaloni vor fi neobișnuite prin faptul că seamănă cu o fustă în stilul lor și pot fi combinate cu lucruri, folosind atât pantaloni, cât și o fustă.

Aceasta este o opțiune excelentă pentru întâlniri romantice, întâlniri de vară în cafenele și chiar pentru petreceri într-un club de noapte.

La vițelul de mijloc

Pantalonii largi până la jumătatea vițelului, precum și versiunea anterioară, seamănă cu o fustă cu tăietura lor, vor avea o lungime mai mică. De obicei fuste de o asemenea lungime arata foarte feminine si elegante, pantalonii atat de largi nu vor fi o exceptie. Pantaloni de această lungime sunt perfecți pentru a merge la plajă, numai cu condiția să fie cusute din țesături ușoare de aer.

Glezna lungime

Lungimea pantalonilor pe gleznă este de o lungime clasică și va fi relevantă în multe cazuri. Chiar și în imagine pentru lucru și întâlniri de afaceri pot fi pantaloni lungi largă, ținând cont de încălțăminte și de top.

Modelele stilate

Ca și în multe alte cazuri, gama de pantaloni largi este, de asemenea, destul de diversă. Pentru fiecare gust și fiecare formă puteți alege un model elegant și interesant. Să analizăm în detaliu ce modele, pe ce tipuri de figuri vor sta în mod ideal, în ce situații sunt relevante.

Înalt talie

Pantalonii mari, cu talie înaltă, din material textil ușor, vor arăta grozav pentru proprietarii unei figuri subțiri - o centură mare va accentua talpa viespirii și se va concentra pe șolduri subțiri.Pantaloni din țesături mai groase pot fi încercați de fete cu mici defecte în figură. Stofa densa va ajuta sa reduceti usor zonele problematice si sa reglati silueta in locurile potrivite.

Cu tăieturi pe laturi

Modelul cu tăieturi pe laturi este ideal pentru proprietarii de picioare frumoase subțiri. În combinație cu pantofi cu călcâi și șifon ușor, veți arăta grozav. Și prin tăieturi, poți demonstra altora în jurul picioarelor tale lungi și subțiri.

Pe o bandă elastică

Modelul pe banda elastica va fi relevant pentru sezonul de vara, in special pentru a merge la plaja, deoarece este deosebit de confortabil de purtat. Acest model este cel mai ușor de montat și decupat, iar centura de întindere vă va ajuta să vă simțiți cât mai confortabil în orice poziție. Pantaloni largi de succes cu o curea cu banda elastica sunt folositi de proprietarii de forme magnifice, toate din acelasi motiv - curelele pe o banda elastica ofera cele mai confortabile conditii pentru utilizare, se intind, nu strang volumele si te fac sa te simti increzator in orice situatie.

dungi

Fiecare fată ar trebui să știe că trebuie să ai grijă de lucrurile dintr-o bandă și mai ales de pantaloni. De exemplu, o bandă verticală vă va ajuta să arătați mai subțiri și să creșteți puțin înălțimea.

Dungile orizontale, de regulă, sunt preferate în rândul fetelor subțiri, deoarece pot da volum excesiv formelor complete, iar aceasta este doar o poreclă pentru ceva.

Culori populare

Ca și în cazul altor haine, în cazul pantalonilor largi nu există restricții în paleta de culori, este important să alegeți combinația potrivită și să țineți cont de relevanța și potrivirea culorilor evenimentului.

alb

De regulă, pantalonii albi sunt preferați în timpul verii, mai ales dacă sunt fabricați din țesături ușor aerisite. De asemenea, aceste pantaloni sunt potrivite pentru o plimbare romantică, călătorie pe mare sau doar o ieșire seculară.

bej

Bejurile sunt populare printre persoanele romantice, relaxate. Pantaloni de această culoare se vor potrivi perfect oricărui eveniment social, fie că este vorba de o expoziție sau de o excursie la teatru. Cele mai izbitoare pantaloni largi de bej arata de la clasic lung - la glezna.

negru

Culoarea neagră, fiind universală, se va potrivi întotdeauna, peste tot și absolut tot. Pantalonii negri pot fi purtați atât pentru activități de agrement, cât și pentru activități de lucru. Ele vor ajuta fetele pline să ascundă volume și cele subțiri doar pentru a arăta elegante.

albastru

Dacă doriți să fiți în centrul atenției și să vă amintiți de ceilalți pentru gustul lor neegalat în haine, ar trebui să acordați atenție pantalonilor de flori albastre și de flori de porumb. În acest sezon sunt extrem de populare.

Ce material coaseti pantalonii?

Lista de materiale nu este mai puțin diferită de stiluri și culori. Ca și în cazul celor din urmă, un anumit tip de material ar putea să nu fie adecvat în toate situațiile și condițiile meteorologice.

Din tweed

Tweed pantalonii sunt bine potrivite pentru un sezon rece, deoarece această țesătură este destul de densă și caldă. Este demn de remarcat faptul că astfel de pantaloni pot fi atribuite mai degrabă stilului de afaceri, decât zilnic.

Din mătase

Pantaloni de mătase arata destul de aerisit și ușor. Ideal pentru o întâlnire romantică într-o seară caldă de vară. Pantalonii de mătase ușori pot fi, de asemenea, un plus extraordinar pentru un aspect plajă.

Din in

În ceea ce privește pantalonii largi de lână, este demn de remarcat faptul că acestea sunt, de asemenea, o opțiune de vară mai mult. Pantalonii de lumină sunt perfecți pentru mersul în sezonul fierbinte și nu vă vor forța să transpirați în mod corespunzător.

tricotat

Tricotaje este destul de o opțiune de întindere, astfel încât aceste pantaloni sunt deosebit de populare și proprietarii de forme curbate. El nu constrânge mișcarea și nu provoacă disconfort. Perfect pentru călătorii, iubitorii unui stil de viață activ.

dril

Pantalonii denim mari nu sunt foarte populare, deoarece pot arăta ponderați. Dar există și un consumator pentru acest model, de vreme ce denimul este cel mai potrivit pentru utilizarea de zi cu zi.

Ce sa poarte?

Pantalonii mari, fiind destul de voluminoși, vor arăta cel mai bine cu jachete mai puțin voluminoase, bluze, tricouri cu talpă strânsă. Aceste pantaloni arata frumos si elegant exclusiv cu pantofi cu tocuri.

Imagini și arcuri

Pantalonii lungi alungiți, chiar sub genunchi, vor fi perfect potriviți cu bărcile elegante și o bluză ușoară cu șifon cu mânecă lungă. Această imagine va completa coafura cu bucle ușoare și machiaj blând cu cheie scăzută. Pantalonii tweed vor arăta bine cu o cămașă albă strictă, o jachetă fabricată din aceeași țesătură și cizme de gleznă cu călcâi redus.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze