Caracteristici machiaj cu ruj în diferite culori

Caracteristici machiaj cu ruj în diferite culori

Alegerea nuanțelor de ruj este atât de largă și variată încât este foarte ușor să vă confundați cu o asemenea abundență. Prin urmare, este foarte important să puteți naviga în nuanțe și să înțelegeți care dintre ele va dezvălui cel mai bine frumusețea naturală a exterioară.

Nuanțe închise

Nuantele inchise de ruj sunt ideale pentru a crea un look de seara luxos. Dar când îl folosiți ar trebui să vă amintiți aceste puncte importante:

 • Tonul feței ar trebui să fie perfect uniform;
 • Este necesară desenarea atentă a tuturor părților feței;
 • Buzele trebuie menținute constant în stare bună: hidratarea cu balsamuri și uleiuri, exfolierea regulată a celulelor moarte;
 • Accentul în make-up este pe o parte a feței. În cazul nostru vor fi buze. În consecință, ochii de machiaj vor fi mai simpli, ușor, moderați, fără a atrage prea multă atenție;
 • Cu o placă gălbuie pe dinți, este mai bine să refuzați rujul cu o subtonă portocalie;
 • Pe buze pline, rujul de orice textură arată la fel de bun (mat, satin, lucios, strălucitor). Dar fetele cu buze subțiri ar trebui să renunțe la mijloacele mată;
 • Ruj de culoare roșie, de asemenea, vizual ascunde oarecum volumul buzelor, deci, dacă le aveți destul de înguste, astfel de mijloace nu trebuie să fie vopsite;
 • Un creion trebuie să elaboreze un contur în mod necesar - va crea o linie clară și va împiedica răspândirea urâtă;
 • În ceea ce privește vârsta, machiajul tonurilor întunecate nu este de dorit, deoarece subliniază ridurile și se adaugă ani în plus;
 • Asigurați-vă că rujul nu lasă urme pe dinți;
 • O idee bună ar fi să sprijiniți machiajul de buze strălucitor cu unghii de unghii sau un accesoriu pentru a se potrivi cu rujul.

Cu rujul întunecat de burgundă nu veți avea egal la evenimentul solemn, dar pentru ziua este mai bine să alegeți ceva mai ușor.

Bordeaux este o culoare oarecum specifică, care nu este pentru toată lumea. Cu cât pielea este mai întunecată, cu atât mai intensă este umbra pe care o puteți permite. Acest ruj va crea cu ușurință o ceapă femme fatale.

Dacă aveți o față strălucitoare, opriți alegerea rujului de lumină burgundă pentru a crea o machiaj mai moale.

Cherry ceapa de ruj nu sunt potrivite pentru toată lumea. Mai presus de toate, ea va sublinia frumusetea frumusetilor cu ochii maronii cu parul inchis si pielea echitabila. Dar blondele cu ochi albaștri o pot compensa.

Culoarea cireșului nu galbenă dinții, dar subțiriază buzele și poate îmbătrâni.

Rujul violet este o soluție destul de non-standard în machiaj. Dar nu vă fie teamă de experimente îndrăznețe. În plus, are un bonus frumos - face dinții vizibil mai albi.

În general, rujul purpuriu este atât fete întunecate, cât și fețe ușoare. Principalul lucru este că pielea este bine îngrijită și netedă. Căutați purpuriu sau ametist, dacă aveți piele întunecată și dacă aveți piele ușoară, cum ar fi purpuriu sau vinete.

Rujul maro este considerat aproape cel mai universal pentru varietatea de nuanțe și abilitatea de a alege pentru aproape orice tip de culoare.

Pentru bruneturile cu piele de măsline este maro închis și cu maro închis și auriu - roșu-maroniu.

Fetele cu o piele destul de palidă ar trebui să fie prudente în utilizarea rujului de culoare maro închis, deoarece pot oferi persoane o privire nesănătoasă.

Cu rujul de vin veți arăta foarte luxos și garantat că veți acorda atenție sexului opus.

Vinul clasic arată grozav la fetele cu păr de cenușă și platină. Nuanțele întunecate ale vinului interacționează bine cu negrul și castanele. Fiery-roșu frumusete este mai bine pentru a evita astfel de tonuri.

Rujul de prune se duce la blonde și bruneta cu pielea tăbăcită. Dar pe roșcate este puțin probabil să arate avantajos. Cherry-prune nuanta este mai naturală și va decora aproape orice tip de aspect.

Rujul negru este o decizie foarte curajoasă, o oportunitate de a se declara, de a fi în centrul atenției. Anterior, ea a fost considerată prerogativa exclusivă a reprezentanților subculturilor, dar acum sa schimbat timpul și fetele din ce în ce mai obișnuite decid un experiment similar.

Firește, imaginea doamnei vampire creată cu ajutorul ei nu va fi potrivită în niciun caz. De asemenea, trebuie să fii pregătit pentru faptul că rujul negru este destul de capricios de folosit și purtat.

Marsala este culoarea vinului roșu de catifea originar din Sicilia însorită. Aceasta este o nuanță complexă pentru un aspect elegant.

Rujul de culoare Marsala, fiind o nuanță universală, va armoniza armonios frumusețea oricărui tip de culoare.

Opțiuni luminoase

Bright ruj, precum și întuneric bogat, subliniază, de asemenea, buzele, deși nu creează o astfel de imagine dramatică. Se arată organic atât în ​​timpul zilei, cât și în machiajul de seară. Spre deosebire de nuanțele de ruj, vă permite să atrageți mai intens ochii.

Paleta roz, poate, este cea mai versatilă opțiune, deoarece poate fi găsită într-o gamă largă de nuanțe.

Bruneturile sunt saturate și tonuri profunde de roz, iar blondele sunt mai ușoare, cu un luciu ușor. Cu părul brun poate fi vopsit cu orice umbră, dar cu o subtonă rece.

Pearl roz este un adevărat simbol al strălucirii. Complet excelent "ochii fumatori" pentru publicare.

Este important să vă amintiți că rujul de culoare roz nu tolerează culori calde în machiaj (maro, bej, bronz), deci preferați frigul (gri, alb, argintiu, albastru).

Fuchsia de buze se duce la toate: blondele și bruneta, jupuite și întunecate. Nu este prea întunecată, deci va fi potrivită chiar și în timpul zilei. În plus, acesta reîmprospătează toată fața și dă albitatea dinților.

Coralul este o nuanță complexă de ruj, deci este important să o luați cu succes.

Cu părul întunecat, puteți cumpăra o nuanță mai întunecată. Frumusetea cu păr blond trebuie să se uite la rujul de coral roz și la culorile întunecate până la coral roșu. Pentru a accentua bronzul, alegeți un produs cu subtone portocalii.

Nuanțele de liliac sunt potrivite pentru blondele cu ochi gri sau cu ochi albaștri, cu tonul pielii roz. Parfumurile cu părul cald și cu părul cald ar trebui să se abțină de la ele, preferând nuanțele complexe de purpuriu.

Rujul purpuriu se găsește în principal în nuanțe reci. Acest lucru trebuie avut în vedere atunci când alegeți tonurile potrivite, rouge și umbre.

Nuanțele portocalii sunt destul de capricioase, pentru că nu toată lumea merge. Pulberea prea puternică sau caldă poate face să pară nenaturală și chiar vulgară. În plus, cu ea mai bine să abandoneze umbrele luminoase.

Desigur, nu ar trebui să pictați cu ruj albastru în după-amiaza, dar este potrivit pentru o petrecere. Proprietarii de piele ușoară, este logic să se uite la albastru regal și nuanțe de azur, și întuneric - la safir și ultramarină.

Există o nuanță importantă: rujul albastru poate fi vopsit numai cu dinți albi perfecți. În caz contrar, aceasta va da dinții dvs. excesiv de galben.

Pește ruj este o opțiune ideală pentru make-up de vară pentru fete de orice tip de culoare. Arată foarte natural, subliniază bronzul.

Rujul de aur vă albeste vizual dinții. Această nuanță va decora fetele cu piele de ton cald. Dar pielea luminoasă, va da o privire nesănătoasă. Un accent similar pe buze poate fi susținut de săgeți pentru a se potrivi.

Completează natural

Aceasta este o opțiune de câștig-câștig, clasice atemporale care nu ies din stil, în ciuda apariției noilor tendințe în machiaj în fiecare anotimp.

Culorile naturale vor crea un aspect fără cusur, ușor și nud. Acest machiaj pare potrivit în orice moment al zilei și în orice caz.

Nuanțele naturale conferă chipului un aspect radiant, făcând ridurile mai puțin vizibile. Și aceasta înseamnă că pot fi folosite fără temeri inutile în machiajul de vârstă. Materialele matte vor prezenta imagini extrem de chic și de lux, în plus, ele sunt foarte rezistente.

 • Bej ruj ar trebui să fie alese pentru a ton mai întunecat decât tonul natural al buzelor. Nu ar trebui să arate prea luminoase, nu prea palide sau să se îmbină cu fața.
 • Pentru pielea tăbăcită, alegeți cald bej, caramel, nuanțe cremoase, dar nu cele reci.
 • Când lumina, atenție la tonul caise translucid. Fetele cu piele de măsline pot fi vopsite cu orice ruj din gama corpului și cu frumusețe întunecată - cu nuanțe de cafea, maro și ciocolată. Rujul roz deschis subliniază perfect noblețea pielii ușoare a blondelor cu ochi albastru și cu ochi gri.
 • Preferă tonuri neutre de roz. Încercați această metodă de alegere a nuanței perfecte: mușcați ușor buzele până când apare o roșie ușoară. Acum veți găsi cu siguranță rujul potrivit în magazin.

Idei machiaj de zi și de seară

Culoarea părului joacă un rol important în alegerea culorilor pentru un machiaj frumos.

Bruneta pentru a crea un look pe timp de zi este nevoie de ruj low-cheie. Dar trebuie să fii atenți la gama pastelă luminată - poate face fata să pară impersonală și plictisitoare.

Cireș, purpuriu, rubin, roz și ruj maro - asta este ceea ce se potrivește bruneturilor în arcul de seară. Există o regulă: cu cât este mai întunecată culoarea pielii și a părului, cu atât mai intensă poate fi aleasă umbra rujului.

Blondes, pentru a accentua sensibilitatea naturală în machiajul din timpul zilei, trebuie să fie vopsită cu un ruj de tonuri pastelate.

În arcul seara, culorile mai adânci și mai saturate ar fi adecvate.

Blondele cu tonul pielii "cald" pot fi recomandate pentru nuante de roz deschis și bej pentru o zi, iar pentru coral roz deschis.

Blond frumos frumos tip este perfect întreaga gamă de roz: de la bej-roz pentru ziua la o culoare mai profundă pentru seara.

Fetele cu păr brun cu păr brun au nevoie de roz deschis sau maro din după-amiaza și de stacojiu ușoare seara. Dacă fața are o subtilă roz, atenție la roz și maro deschis în make-up-ul zilei, iar seara pe roz și prune întunecate.

Piele cu păr brun, cu părul brun, perfect umbrită, vin, prune, roșu închis, visiniu.

În timpul zilei machiajul fetelor cu părul deschis, vor fi potrivite nuanțe bej, roz și auriu-roz, iar seara - roșu și coral.

Acum va fi destul de ușor să găsiți o opțiune decentă atât pentru aspectul în timpul zilei, cât și pentru cea de seară, ținând cont de particularitățile propriei dvs. apariții.

Cum se face machiaj cu ruj închis, vezi următorul videoclip.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze