T-shirt pentru femei

T-shirt pentru femei

Modă este un atribut obligatoriu în dulapul unei femei moderne elegante, indiferent de vârstă, statură și statut social și, prin urmare, în arsenalul cunoștințelor sale despre industria modei, ar trebui acordat un loc vrednic tipurilor, stilurilor și modelelor acestei îmbrăcăminte utilitare și foarte importante.

Moda de azi vă permite să aveți propriul "chip", individualitatea voastră luminată, așa că trebuie să abordați cu atenție și cu scrupulozitate alegerea acestei tendințe pentru lucrurile de astăzi.

Alegerea unui stil

lung

Tricourile lungi sunt foarte populare astăzi cu femeile de toate vârstele. Spre deosebire de tricourile standard de lungime standard, acestea pot fi până la mijlocul feselor și multe altele. Uneori, lungimea lor scade până la jumătatea coapsei și apoi devine o alternativă bună la tunici, deși acestea sunt mai democratice decât cele din urmă.

Tricourile alungite se datorează avantajelor lor evidente, observate de femei: acest model ajută la ascunderea unor defecte de figura. Și, de asemenea, acest stil de tricou poate servi ca o mini-rochie, care astăzi este foarte important.

Un astfel de tricou alungit poate fi o rochie excelentă pentru casă, care vă va oferi confort și confort și pentru a face imaginea atractivă.

Multe femei sunt atrase de combinatoritatea ridicată a unui tricou lung, combinarea căreia, cu pantaloni bine fixați, de diferite lungimi, vă permite să creați ansambluri la modă. Cele mai lungi opțiuni necesită o pereche de chiloți strâmți, jambiere sau jeggings.

Pentru a da o imagine de feminitate ar trebui să sublinieze rotunjirea de forme cu o centură miniatura pe talie sau șolduri.

Modelele de lungime medie sunt bune complet cu blugi, șolduri strâmte (așa-numitele "țevi" sau "flared").

Un tricou alungit în combinație cu blugi largi arata casual și poate chiar da masei o formă, iar pantaloni scurți ascunși sub un tricou lung vor crea o impresie de jumătate de copii.

Marginea pantalonilor ar trebui să privească cu siguranță de sub tivul unui tricou. Lungimea șoldului este atrăgătoare atât pentru modelele bine montate, cât și pentru modelele largi.

scurt

Tricouri scurte - topuri culturale - tendință de vară.

Acest lucru foarte la modă este o curtsy moale la începutul anilor '90. - extrem de scurt. Trebuie remarcat faptul că acest stil de tricou poate fi înregistrat în siguranță în dulapul unei femei de modă - proprietarul unui bronz frumos, talie subțire, burtă formată, linia frumoasă a pieptului și a brațelor. Dansul oriental sau sport este un loc în care astfel de tricouri super-scurte ar fi foarte potrivite.

În vacanță într-un cadru informal, crapurile sunt un tip foarte confortabil de îmbrăcăminte, dar pentru ca ele să fie în armonie cu întreaga imagine a femeii și să nu fie disonante față de restul ansamblului, trebuie să abordați cu scrupule alegerea unui astfel de model. Trebuie reținut faptul că vârfurile de crăpare sunt bune în combinație cu pantaloni scurți, pantaloni și fuste cu o talie înaltă (adică cu o înălțime mare). Nu este un secret faptul că demonstrația excesului de corp gol este departe de har și de eleganță.

larg

Tricourile largi permit femeilor să ascundă ceea ce nu ar trebui să fie arătat unui ochi curios. În ele, femeia se simte protejată, încrezătoare, deoarece modelele volumetrice ale siluetei libere joacă pentru a crea o imagine blândă feminină, în care proporțiile corpului sunt echilibrate, iar cifra este echilibrată.

Slender doamnelor pot folosi modele de silueta liberă ca rochii de tricouri, subliniind talia cu o curea subțire sau o centură luminată.

Tricourile largi sunt ideale în combinație cu pantaloni scurți și mini fuste, dar lungimea ultimului pentru fiecare femeie este foarte individuală, dar partea superioară a ansamblului ar trebui să fie întotdeauna mai scurtă decât cea de jos.

Se potrivește perfect

Tricourile, care se potrivesc cu figura, fac cerințe ridicate ale celor aleși: postura excepțională și formele transformate vor face un model simplu de haine atrăgător.

Stilul de potrivire a formei este un test pentru idealitatea formelor de sex feminin. La urma urmei, îmbrăcați în astfel de lucruri, doamnele nu numai că își demonstrează virtuțile, ci și își subliniază neajunsurile.

Tricourile unei siluete adiacente arată avantajos, împreună cu fuste pufoase de orice lungime.

Sau pantaloni largi, lumina, care curge.

Cu guler

Modelele de tricou care conțin un guler sunt împrumutate din mana bărbaților. Tricourile cu diferite tipuri de gulere sunt relevante în ansamblurile de îmbrăcăminte pentru munca de birou. Grațioasele femei și femeile cu merite deosebite își pot demonstra feminitatea în ele.

În vreme rece, jachetele elegante funcționează bine în tandem cu ele. Ca supliment la duet, atât o fustă, cât și un pantalon pot servi, astfel încât un stil universal al unui tricou va fi întotdeauna adecvat în dulapul unei femei de orice vârstă și orice dimensiune corporală.

O mișcare de design este folosită pe scară largă - creând un efect de guler cu un model sau un patch pe un tricou. Astfel de modele de culori delicate pot înlocui bine bluza.

Cu mânecă lungă

Femeile de tricouri cu mâneci lungi sunt foarte "sociabile" și "pacient", deoarece pot rezista cartierului cu orice fund. Aceste caracteristici se datorează varietății opțiunilor tăiate și soluțiilor lor de proiectare.

Pe această bază, doamnelor care urmăresc tendințele modei pot fi sfătuite să găsească un loc în garderoba lor pentru mai multe tricouri cu mâneci lungi. Pentru astfel de probe, caracteristica comună este numai prezența unui manșon lung. În special, tăierea ajută la diferențierea a 3 tipuri de tricouri cu mâneci lungi.

Tricouri polo cu maneci lungi

Marca lor distinctivă este prezența unui guler. Cel mai adesea este un model cu gât V și câteva butoane. Într-un tandem cu pantaloni, un astfel de model universal este potrivit pentru muncă. Pentru a vă relaxa într-un cadru informal, puteți găsi un polo cu mânecă lungă, cu culori strălucitoare, iar blugi și pantaloni sport vă vor face prieteni cu aceste tricouri.

Longslivy

Modele potrivite pentru țesături din tricot subțire, cu mâneci lungi, adesea cu un vykatom rotund numit longslivy. Lungimea lor de "crawling" din mijlocul coapsei este putin mai mare. Seriile din iunie vor servi ca un tricou, iar în frig prezența sa sub cardigan va fi foarte binevenită.

Tricouri cu mâneci raglan

Stilul preferat al multor doamne - fanii fără mâneci. Acest stil de tricouri, datorită vârfului triunghiular, reduce vizual umerii largi. Adesea, în realizarea unui astfel de model, se folosesc diferite materiale. Acesta este modul în care mânecile din piele pot adăuga un stil special unui tricou. Diferite combinații permit modificarea altor elemente ale ansamblului cu astfel de tricouri.

Cu tăieturi pe laturi

Faceți independent orice tendință la modă sub puterea oricărei fete. Ar fi foarfece! Din faptul că dețineți trucul sezonului de vară, sunteți separați doar câțiva pași în tăierea tricoului. În primul rând, am pus-o pe și decidem adâncimea tăieturilor (2,5 cm este suficient pentru indentare înainte de tăiere). Apoi - așezați un tricou pe o suprafață plană, aliniați marginile astfel încât fața și spatele tricoului să se potrivească exact.

Apoi, cu ajutorul foarfecelor pe părțile laterale ale tricoului, facem tăieturi - obținem un fel de franjuri tricotate. Am legat fâșii de fringe, începând de la cel mai de sus, legându-le în perechi cu o bandă situată mai jos (nu pierdem nici un șir). Cămăștină elegantă cu tăieturi este gata!

Combinăm culoarea

albastru

Culoarea albastră se va potrivi cu orice femeie. Va fi o combinație câștigătoare cu alb sau fildeș.

albastru

Culoarea cerului este potrivită pentru recreere, sărbători, sport. Bun în combinație cu verde, piersic, roz, toate nuanțele de galben, cu albastru și alb. Albastru este potrivită pentru fetele cu păr brunet cu ochi albastri și albastri.

verde

Culoarea verde este combinată cu multe culori: alb, negru, maro (bej), galben, roșu, portocaliu, violet (liliac), albastru (albastru, turcoaz), roz, burgund, gri. Potrivit pentru fete cu orice tip de aspect.

alb

Culoarea zăpezii este valabilă pentru toate femeile, combinată cu orice altă culoare. Trebuie avut în vedere faptul că elementele albe ale ansamblului de îmbrăcăminte captează imediat ochiul.

gri

Ca o culoare independentă pentru tricouri, pare destul de plictisitoare, dim, dar în combinație cu galben, roz sau roșu devine misterios și misterios. Femeile tinere de modă o pot adopta.

negru

Culoarea este bună cu albul (este un clasic al genului), roșu, albastru, galben, verde, portocaliu, roz.

luminos

Culorile și nuanțele bogate, bogate în culori și nuanțe sunt perfecte pentru bruneturi cu aspect strălucitor și ochi maro sau verde. Fetele cu aspect pastelat delicat trebuie tratate selectiv la culori strălucitoare în haine.

camuflare

Camouflage print - pentru stiluri militare și safari. Culorile militare sunt perfect combinate cu blugi și nuanțe de maro, negru, alb și gri.

Cu imprimare

O imprimare animală de tricouri este cel mai bine lăsată pentru seară, geometria este acceptabilă pentru muncă și birou, iar motivele florale sunt mai potrivite pentru uzul zilnic.

dungi

Îmbrăcămintele îmbrăcate în haine sunt combinate cu haine cu imprimare florală, cu model geometric, cu printuri de animale, printuri etnice, cu lucruri texturate (pulovere de tricot brut, dantelă delicată, organza fără greutate).

Selectăm modele

vară

Întotdeauna în modelul de model de zăpadă, fără brățări și bibelouri. Ea accentuează în mod favorabil modelul fantezii perfect și modelul fantezii. Iubitorii de tatuaje stilate au o pasiune deosebita pentru modelele de tricouri albe spalate. Tricourile simple, cu un ghimpat rotund, lipsa oricărei imprimări și simplitatea liniilor nu sunt fără popularitate.

O atenție deosebită este acordată în timpul verii culorilor suculente luminoase care sunt relevante astăzi în industria modei. O finisare elegantă conferă acestor tricouri un aspect de conducte.

la modă

Modelele de tricouri, create de designeri în conformitate cu tendințele modei, se disting, de obicei, prin extreme. Pot să corespundă atât maximalismului tineresc - "totul și imediat", cât și minimalismului absolut japonez, ele pot fi distinse prin obișnuință și simplitate sau pot fi prea exaltate și elaborate. Dar moda este schimbabilă, astfel încât aceste modele rămân în tendință pentru nu mai mult de un sezon sau două.

frumos

Modelele elegante și frumoase de tricouri se disting prin luminozitatea și eleganța țesăturilor, prezența tot felul de bijuterii sub formă de paiete și pietre, arcuri decorative și panglici, utilizarea dantela și guipure sub formă de inserții.

Astfel de modele se încadrează în mod ideal în orice ansamblu romantic, pot fi incluse într-un costum de weekend, combinând cu blugi blugi și o fustă de o tăietură potrivită. Pentru aceste tricouri, designerii preferă să utilizeze sifonul translucid pentru a arăta maximul unui corp gol, pentru a accentua feminitatea și atracția sexuală.

sportiv

Practicitatea și confortul - acestea sunt principiile fundamentale ale modelelor de femei ale tricourilor de sport, care în ultimul deceniu au câștigat o popularitate deosebită datorită modei pentru un stil de viață sănătos. Designerii se apelează foarte atent la crearea fiecărei serii de haine, gândindu-se cu meticulozitate prin fiecare detaliu al finisajului și compoziția dorită a țesăturii.

Atunci când se cusută, este extrem de rar să se utilizeze țesături din bumbac și tricotaje, preferința este dată de viscoză și materiale sintetice care nu permit produselor să-și piardă forma și au o tehnologie specială povodyvodyaschie. Tricourile special concepute pentru sport sunt cele mai des prezentate sub formă de topuri, modele de polo și modele închise etanșe.

Marci populare

Fiecare producător de tricouri are propriile jetoane și caracteristici distinctive. Astfel, brandurile Nautica, Puma, Cerruti, Craft au tricouri negre cu mâneci lungi (mâneci lungi).Modelele clasice de tricouri negre cu mâneci scurte sunt prezentate de mărcile Hanes, Mango, DorothyPerKins. Liderul în crearea de polo tricouri polo - Tommy Hilfiger. De remarcat, de asemenea, sunt tricourile originale Iceberg alungite.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze